• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

HOMER SE PRESELIO...

Started by Goran Skrobonja, 20-05-2003, 09:26:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Goran Skrobonja

...ali u večna lovišta. :) Sa izdavanjem po 10 kaseta dnevno ne mogu ni dažbine državi da se plate, a kamoli ostalo, tako da je vreme došlo da se šteta smanji na najmanju moguću meru i prekine -- kako to vlasnica "Homera" odn. moja supruga voli da kaže -- bacanje para u bunar bez dna.
Zahvaljujem svima koji su nas podržavali protekle tri godine i u "Homeru" videli mesto na kojem mogu da zadovolje svoju radoznalost u vezi sa žanrovskim filmom. Za vas smo sve to i radili. Sada nema druge nego da pokušate u svom lokalnom "Žapcu" (znate, to je ona radnja obično odmah do vašeg lokalnog Mekdonaldsa).
Što se tiče kaseta i DVD-a, ovim je rasprodaja zvanično otvorena. Pod Malim oglasima naći ćete spisak "Specijalki" od kojih po sopstvenom izboru možete kupiti bilo koji film po ceni od 100,- din po kaseti (sa izuzetkom serija, koje idu u kompletu, po ceni od 50,- din po kaseti).
Ukoliko vas zanimaju originali, navratite u klub i raspitajte se na licu mesta. Katanac se definitivno stavlja 31. ovog meseca.
Takođe biste nam mnogo pomogli ako biste nas povezali sa nekim ko je zainteresovan za inventar (police, pult).
Eto, toliko. :)
Tako mu je to. (K. Vonnegut)

Ghoul

Hot Damn!
Pa, Homere, pokoj ti duši!
It was a noble and worthy effort... doomed to be smothered by Frogs and the likes.

Gde će sad prosečan Srbin da traži ono čime ga je 'Omer jedini na ovim prostorima snabdevao (mislim, u onom međuvremenu dok i prosečan Srbin ne bude finansijski sposoban da ode na amazon i ladno naruči EVIL DEAD TRAP 2, ALL NIGHT LONG trilogiju i uncut BUIO OMEGA – sve na DVDu, naravno)???
:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:
https://ljudska_splacina.com/

Truba

nije mi jasno kako tako dobra videoteka ne uspjeva da se održi

pa kada sam vidio vašu specijalnu ponudu  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

čovječe tu je bilo dosta odličnih filmova
SFklasika
Horora
samurajskih filmova...

zaista mi je žao :(
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Lurd

U kontaktu smo i sve to, ali moram priznati da je kupovanjem tih filmova osecam veliku krivicu. Depresivno je jako ovo sto se dogodilo. Zanima me sada da li Bevc i ekipa likuju.
My trees...They have withered and died just like me.