• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Jos jedan izdavac u Srbiji

Started by marlowe, 05-04-2008, 21:37:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marlowe

Uskoro jos jedan izdavac stripa u Srbiji krece sa poslom, i objavljuje tri serijala Bonelijeve produkcije u jednoj ediciji. Pocinje se sa Magicnim vetrom broj 16 (a prvih 15 je izaslo u izdanju System Comics-a).
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Axle Munshine

S tim sto ce,,bar prema najavama,tirazi ovih serijala biti mnogo manji od Veselog Cetvrtka,a to opet znaci da nece stici do veceg broja citalaca,narocito novih i potencijalnih,nazalost...ali videcemo kako ce se stvari odvijati...mogli bi bar Magicni vetar da guraju na kioske,bar priblizno kao VC...sad je pravo vreme za takav serijal...
...Du hast mich...ich hasse dich...sagt Rammstein...

marlowe

Veseli cetvrtak je sasvim druga stvar (liga).
Ovi ce da rade na nacin System Comics-a, tj. mozda i odu na kioske ali to ce biti neuporedivo manje primetno i prisutno od VC.
Opet, meni je sokantan bum izdanja i izdavaca u Srbiji u poslednje vreme. U poslednjih par meseci u igru su usle Novosti sa Simpsonima, VC sa nedeljnim izdanjem Bonelija i sada ovi.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Axle Munshine

Ma samo neka oni krenu sa izdanjima,bitno je da se poveca broj izdavaca i izdanja...ukljucice se tu i neki krupniji igraci ako procene da je strip ponovo "in"...a na delu su neke pozitivne tendencije u tom smislu... :lol:
...Du hast mich...ich hasse dich...sagt Rammstein...

gargamel

koja su još dva naslova osim Magičnog vetra?
Kako se vesla po drvenom moru?

marlowe

Dzonatan Stil i Gregori Hanter.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Collector

Quote from: "marlowe"Dzonatan Stil i Gregori Hanter.

Ko zna, možda kod nas zaživi što nigde nije.

Collector

Quote from: "marlowe"Uskoro jos jedan izdavac stripa u Srbiji krece sa poslom, i objavljuje tri serijala Bonelijeve produkcije u jednoj ediciji. Pocinje se sa Magicnim vetrom broj 16 (a prvih 15 je izaslo u izdanju System Comics-a).

U svakom slučaju podržavam i kupujem....mada ne znam koliko je ovo dobro jer već postoje ista izdanja relativno lako nabavljiva.
Na kraju videćemo!
Srećno u svakom slučaju! :)

kupujemstripove

Sta je to Dzonatan Still?

Bolje da su printali Marti Misteriju... to niko ne izdaje u Srbiji.

vrana

koliko se vrte cene stripova...otprilike?

jaki Thor

Ako bude jeftino-super.Tija bi neke magične kupit a da ne bankrotiram.A u Libellusa su vezane po tri epizode pa mi se da kupit i platit za sva tri ako me zanima jedan.
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet će
i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet, on je naša volja,naš put i naša moć!

prozirna senka

Quote from: "kupujemstripove"Sta je to Dzonatan Still?

Bolje da su printali Marti Misteriju... to niko ne izdaje u Srbiji.
Стил је, хајде да кажемо, изданак Зоне Х (сад сам ти све рекао, јел' да?), спада у СФ и изашло га је 60ак епизода у СБЕ, али је зато процветао код другог издавача. С обзиром да је аутор Стила Федерико Мемола, којега већ знам из ММа и Зоне Х, не бих баш полагао пуно нада у квалитет серијала. Што не значи да му нећу, уколико се овај издавач уопште појави, дати шансу. Но, мене радује повратак МВа.

Хехе, за Мартија Мистерију права држи САФ, а за све остале јунаке које је Марлоу поменуо у прејашњем посту СБЕ, што значи да не морају да се јебавају са Рустемагићевим уценама и сулудим ценама за права...
"Kruna je u Beogradu, glava je u Beogradu i nastavićemo borbu da se kruna nađe na glavi" (V.D.)

Truba

imal sanse da iko počne s najboljim stripom

Nathan Never
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

kupujemstripove

Poceo je Libelus al ti treba cash kredit da ga pratis :D

Truba

mislio sam na jeftina izdanja na kiosku  :evil:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

kupujemstripove

Da .. veseli bi mogao da objavljuje i Natana i Martija...

Truba

koji je najkvalitetniji produkt bonelija

može li to biti Nathan???

:evil: oćemo nathana na kioscima  :oops:

AlekBG

Magicni Vetar se pojavio u prodaji! Sredinom juna, na kioscima Stampe! Jedno je sasvim osvezavajuce izdanje na nasim prostorima, odlicno izgleda a i cena je - ako se uzme u obzir odlican kvalitet - sasvim prihvatljiva!

:D