• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Postavite posljednji bizaran san koji ste sanjali

Started by Tex Murphy, 08-04-2008, 13:14:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

džin tonik

Quote from: Agota on 28-10-2015, 18:46:09
pa meni je jasno da je mokri san svakog ustase, da iskasapi, zapali, i stavi u kutiju četnikušu, gde je  ni Bog ne može pronači... a da...bela sam ko krin ...krv mi lepo stoji..I imam dve hiljade tona....

bah, a sta da radimo kad srbija u boj salje zene...

džin tonik

Quote from: Dybuk on 28-10-2015, 18:48:38
Jeste lepa Agota. :)

on a serious note, lijepa i zenstvena.
agota, nisam znao da si punashnija, spomen vise po vjersko-pravoslavno inkvizicionom koje zamisljam da tako upada u snove!

Karl Rosman

Quote from: Forever Carlyle on 28-10-2015, 18:47:52
Jao, Agota, otkad te nisam videla.  :lol: Lepa.  xremyb
Aj sto je lepa, nego sto zna za "Izletnicku". Eeeeeej!
To majka ne radja.
Wife material.

Zec govorio.
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Ukronija

Truman

Forever Carlyle, ako možeš da mi središ za Belgiju ili Italiju bio bih ti do groba zahvalan.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Agota

:oops:   deponija zove... eto, kad vas zosko istera iz pameti... :x 
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Karl Rosman

Quote from: Forever Carlyle on 28-10-2015, 21:19:37
Kraljica je Agota. Provereno.  xqueen1

Ja mislio da Agota znaci "Dobrica"?

Mozda si mislila na Trumana?
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Ukronija

No, no, Karle. Ne budi zao. xrotaeye

Truki, sta da ti sredim? Hoces falsifikovan pasos? :lol:

džin tonik

Quote from: Agota on 28-10-2015, 21:58:12

what?! ali, ali... kakve veze ima zosko sa tvojom prezentacijom golishavog selfija?
tumacili smo karlov san! zosko se strogo drzi teme topica!

Truman

Quote from: Forever Carlyle on 28-10-2015, 22:00:57

Truki, sta da ti sredim? Hoces falsifikovan pasos? :lol:

Pa ti si nešto spominjala da možeš da mi središ. :D Ne mora pasoš, može i pos'o.

Ukronija

Za posao ces da sacekas da ga prvo sredim sebi, al zato pasos moze odmah. :lol:

Agota

Quote from: zosko on 28-10-2015, 22:10:19
Quote from: Agota on 28-10-2015, 21:58:12

what?! ali, ali... kakve veze ima zosko sa tvojom prezentacijom golishavog selfija?
tumacili smo karlov san! zosko se strogo drzi teme topica!
golišavog selfija? ti si debil...
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Agota

...i odjebi više!!!!!!!!! odjebi u troskoku...

Truman

Quote from: Forever Carlyle on 28-10-2015, 22:15:34
Za posao ces da sacekas da ga prvo sredim sebi, al zato pasos moze odmah. :lol:

Ja skapirao da ti radiš u Belgiji. Pa ajd onda može pasoš. javi mi se na pp ili putem fejsa, ako te Gazda u međuvremenu banuje.

Karl Rosman

Je l to Fajzbuk ne radi? Sta vam je...?

Trolujete vise od Bate i Linkina zajedno...

džin tonik

Karl Rosman

A jebga i ti sad. Nisam mislio na to, nego, svaki kurac moze da se dize(buni) na prozivke, i habitate, i povrede gerijatrijskih ljubavi, i topike sa masturbacijom na Kluzove kataloge...valjda je doslo i mojih pet minuta. Ne gazite mi snove!!!! Mogu i ja da budem debeloguza aforamerikanka jednom u zivotu, bez da se iserete na to.

Odvratni ste mi.

Linkin

džin tonik

Quote from: Karl Rosman on 28-10-2015, 23:05:42
A jebga i ti sad. Nisam mislio na to, nego, svaki kurac moze da se dize(buni) na prozivke, i habitate, i povrede gerijatrijskih ljubavi, i topike sa masturbacijom na Kluzove kataloge...valjda je doslo i mojih pet minuta. Ne gazite mi snove!!!! Mogu i ja da budem debeloguza aforamerikanka jednom u zivotu, bez da se iserete na to.

Odvratni ste mi.

ma nisam ja mislimo nesto specificno na tebe, bio bi quote, opcenito, kako otislo u pomalo grcevito.
a mogao si odmah reci da nije agota!

Karl Rosman

Dybuk

Ukronija

Sto bi to ikome islo na dusu? Zezanje, bre, ljudi.  xdrinka Evo, bicu ja debela crnkinja.  :lol:

Agota

nije u tome poenta, muka mi je bre više od njega, da me na svakom jebenom topiku proziva, agota, agota, agota...

džin tonik

curo, mislim da imas blagi problem sa percepcijom.

Karl Rosman

Quote from: Agota on 28-10-2015, 23:46:33
nije u tome poenta, muka mi je bre više od njega, da me na svakom jebenom topiku proziva, agota, agota, agota...

Quote from: Forever Carlyle on 28-10-2015, 23:37:48
Sto bi to ikome islo na dusu? Zezanje, bre, ljudi.  xdrinka Evo, bicu ja debela crnkinja.  :lol:
Eh, samo da nisu banovali D. Najeb'o bi on u sekundi.
Ovako, trpi, zeno. Trpi!

I zezaj se. :wink:

Ukronija

Ne verujem da bi D. ovde videla razlog da iko najebava :lol: Mislim, ovde svako svakog proziva na svakom topiku i to po random metodi.  xdrinka Al znam sigurno da bi D. strasno volela da peva dzez po opskurnim kafanama. Makar bila i debela!! xfuck5

džin tonik

evo, agota, upravo preletio.
krenula si se nadovezivati na moje glazbene, poslije smo se zezali oko potencijalne tetovaze u dibuka, sve da bih te sad potegnuo kao konzervu koja spasava karla od alkohola.
ako te to dovodi do zivcanog sloma, pojma nemam, duboko dishi, jos si mlada.

Karl Rosman

Vece nesporazuma i budalastina.

Prvo, alkohol se spasava od Karla. To zna svako.

Drugo, Zosko se navrzao na Agotu, ko Zosko na Dybuk i to je ocigledno.

Trece, Karl podjebava D. u najogavnijem maniru, ili sto bi rek'o nas narod "njenim oruzjem", i to samo zato sto zna da ona nema pristup Sagiti.

Cetvrto, Turman je u zenitu idiotluka (glad pritisla?) da vise niko nece da ga podjebava.

Peto, Dybuk...meh, nece shvatiti.

Sesto, i najbitnije, Linkin je jedini u fazonu zajebancije!!!

A sad, ja odoh na vece Toma Waitsa i vinjaka u nepoznatu kafanu koja se nalazi ISPOD ZELEZNICKOG MOSTA (ili Brankovog?)!!!. Prekognicija? Ne bih rekao.

Dybuk

Sto necu shvatiti?

Nije vazno, i ja se zezam, ako sam preterala, prastaj (te)!

Karl, lepo se provedi, ja cu verovatno na slicno vece za vikend ;)

edited for wrong smiley. Cheers!

džin tonik

Quote from: Karl Rosman on 29-10-2015, 00:04:50
Drugo, Zosko se navrzao na Agotu, ko Zosko na Dybuk i to je ocigledno.

po strani dibuk, zosko je jos jednom preletio svoju komunikaciju sa agotom od kad se agota krenula nadovezivati na zoska u glazbenom, te sljedecu komunikaciju oko dibucine potencijalne tetovaze, pa konacno zezancije oko konzerve koja spasava karla od alkohola.
i zosku je ovo gdje smo sad pomalo tocno onako kao kad legnes s djecom i budis se popishan.

elem, ali i zosko zna tripovati: tebe sad zulja d, agotu/sona zosko, a zoska, pa zoska zaboli ona stvar za ta sranja.

Linkin

Eh moj Karle... to što nam je Bata u depresiji jer TD puko ne daje tebi pravo da preuzmeš sektor izvrtanja... no no no...  xtwak  xfuck5 xyxy

Agota

Zosko, ti si prvi započeo rat!!!! A i sam znaš, da vučemo repove iz prošlosti...

džin tonik

a? to neki rat? pa sto odmah ne kazes, da odem po pracku! cek, sad cu!

Agota

ovo je najbizarniji san, koji budna sanjam... ipak, laku noć

Ukronija

Ja bih samo da kazem - pravda za Trukija, nije on kriv sto je najdobrocudnije bice na forumu punom vrhunskih cinika.

Truman

Quote from: Forever Carlyle on 29-10-2015, 01:58:04
Ja bih samo da kazem - pravda za Trukija, nije on kriv sto je najdobrocudnije bice na forumu punom vrhunskih cinika.

Hvala. No nema potrebe da me braniš, ja ponosito nosim svoj križ.

Ukronija

Quote from: Truman on 29-10-2015, 02:03:40
Hvala. No nema potrebe da me braniš, ja ponosito nosim svoj križ.

Eto, sta sam rekla. :lol:

Ne branim te, Truki. Iznosim svoj stav.

Truman

Naravno, kao i uvek. Inače, razmišljam nešto o fenomenu cinizma i ljudima koji mu pribegavaju. Rekao bih pre svega da su to ljudi koji se negde u dubini plaše...bilo toga da nisu dovoljno dobri/vredni/pametni ili se naprosto plaše nestanka.

Ukronija

Mozda, da.  :)

A mozda su i, kao dr Haus, jednostavno mizantropi  (ne bez razloga) :lol:

Ko bi to znao..

Truman

Ovi na ovom forumu mi ne deluju mizantropično...više jadno i uplašeno. A što se tiče dr hausa njegovu mizantropiju povezujem sa genijalnošću što na ovom forumu moraš priznati nije baš česta pojava.:D

Ukronija

Truman

džin tonik

Quote from: Agota on 29-10-2015, 01:04:15

hm, cuj, a jesi li kad razmislila o kazalistu?
ti da narices biju me, pa i karl da se ostvari: niko ne sme da te bije!

pa tako busom (4 bita) od topica do topica... bilo bi to pravo osvjezenje! :roll:

Agota

Quote from: zosko on 29-10-2015, 08:54:03
Quote from: Agota on 29-10-2015, 01:04:15

hm, cuj, a jesi li kad razmislila o kazalistu?
ti da narices biju me, pa i karl da se ostvari: niko ne sme da te bije!

pa tako busom (4 bita) od topica do topica... bilo bi to pravo osvjezenje! :roll:

inspirisao me naziv topika, da sprovedem svoju fiks ideju...najpre te stalkujem, potom ničim izazvana nazovem ustašom, kačim selfi....pa može li bizarnije...kao u snu...niz nerazumnih postupaka koje ne možeš da iskontrolišeš.

džin tonik

bah, smog, cernobil, izbjeglice... nebitno, sve ti je oprosteno. :lol:

Ukronija

Quote from: Agota on 29-10-2015, 11:58:48
inspirisao me naziv topika, da sprovedem svoju fiks ideju...najpre te stalkujem, potom ničim izazvana nazovem ustašom, kačim selfi....pa može li bizarnije...kao u snu...niz nerazumnih postupaka koje ne možeš da iskontrolišeš.

xrofl

Deder, Agota, reci mi ko ti nabavlja vutru? Da ga izbegavam u budućnosti.  :lol: xremyb

Agota

Mačko, nije vutra, anestezija, bila sam neposredno pre- kod čiika zube. Pa, kao onomad, inspirisana SLOBODANIDOM, kad sam te zamolila da udješ u moj avatar...PIČVAJZ :lol: