• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Ako vam je dobro, onda nista

Started by Alexdelarge, 11-04-2008, 22:52:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alexdelarge

Quote from: Son of Man on 04-11-2009, 15:52:28
npr. Sarapin PROBLEM ponedeljom koji inače baš obožavam, i veliki sam Sarapin fan, mislim da je on car, najgotivnija faca na našim televizijama itd.

pa da, sarapa je totalni ludak, on sve svoje goste podjebava. znas li da su se on i marjan risticevic posle njegove emisije opijali u irish pubu, pa su onako dobrano pripiti,uleteli u neku tucu? :!:
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Son of Man

Kako ne bio znao, pa on je redovan u Irish Pubu.
A reci, kad se nasmeje onako zajebantski...koji kralj  :lol:

Alexdelarge

danas u pescaniku, vladimir pistalo.

Alexdelarge

sine, svaki petak izuzetak, a danas pera lukovic, od 91. munuta pa do kraja. xuzi

Son of Man

Alexdelarge

Novinar Vremena Teofil Pančić pretučen metalnom šipkom

Kolumnista nedeljnika Vreme" Teofil Pančić napadnut je i pretučen metalnom šipkom sinoć u Zemunu i tom prilikom zadobio je kontuziju lobanje i povrede na desnoj ruci, saopštila je redakcija "Vremena"

Do napada je došlo oko 23 časa u gradskom autobusu u Zemunu, a, kako je saopšteno, dva muškarca su izvadila metalnu šipku i naočigled putnika njom udarali Pančića po glavi i telu.
Nakon izvesnog vremena, napadači su pobegli iz autobusa koji je stajao na stanici, a policija je obavila razgovor sa napadnutim novinarem i izvršila uviđaj.
Pančić je prebačen u bolnicu, gde mu je konstatovana kontuzija lobanje i povrede na desnoj ruci, a kako je saopšteno, povrede nisu  opasne po život.
"Ovo je još jedan u nizu napada na novinare ,Vremena' - od otmice Dušana Reljića do podmetanja bombe u stan Dejana Anastasijevića - a dosadašnji počionici nikada nisu uhvaćeni i osuđeni", navodi se u saopstenju "Vremena".
Redakcija Vremena zahteva od nadležnih organa, policije i tužilaštva, da napadače na Pančića identifikuje, uhapsi i privede pravdi, ističe se u saopštenju.

lilit

da, privesce ih sigurno, isto kao sto nadjose one koji su pukom slucajnoscu propustili da ubiju dejana anastasijevica i porodicu mu.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Savajat Erp

мене лично Теофил Панчић нервира као појава, али ово је стварно дебиларија...какви су то људи који и у обичним животним ситуацијама, као што је вожња бусом, фурају металне шипке? мада можда су имали неке друге планове, а несрећни Теофил им је дошао као успутна активност?
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Loni

Nije im Teofil usputna aktivnost.
Napad na Teofila je dobro isplaniran i to baš u danima kad je sud u Hagu rekao to što ima o nezavisnosti Kosova.

Time rusofilkski mejnstrim Srbima daje do znanja kako će proći oni, koji misle drugačije.

Savajat Erp

не верујем...али, fuck it, одох да покушам да заспим.

varvarin

Quote from: Lomljavina on 26-07-2010, 02:24:13
Nije im Teofil usputna aktivnost.
Napad na Teofila je dobro isplaniran i to baš u danima kad je sud u Hagu rekao to što ima o nezavisnosti Kosova.

Time rusofilkski mejnstrim Srbima daje do znanja kako će proći oni, koji misle drugačije.

Pozdravio te rusofilski meinstrim!   xtwak

Plut

Ma hajmo svi da se mlatimo, da budemo u trendu!

Meho Krljic

Gore u toj priči je što ama baš niko nije skočio da pomogne Teofilu ni tokom dela, ni posle dela. Dakle, nakon što je dobio batine, morao je sam da zove hitnu pomoć, jer se niko nije našo da pomogne. Ono jeste da mnoge Teofil iritira svojim mišljenjima i dugom kosom, no, jebeš grad u kome se tako nešto događa.

S druge strane, sigurno ga nisu mnogo pretukli ako je bio u stanju da izvadi mobilini i sam zove hitnu pomoć - slutim da je ovo još jedna podmetaljka Druge Srbije!!!

Plut

Naravno da je gore, ali takvi smo mi. Svako gleda svoje dupe i ne bi da se meša da ne bi nastradao. Onda ni njemu niko ne bi pomogao. Ali opet, da i pored svega čovek mora sam da zove pomoć...

Loni

U čemu je problem s rusofilskim mejnstrimom?

Obraz, Pokret 1389, Naši, SRS, DSS pa Kurir, Press = Sve je iz jednog istog centra. Proruskog.

Meho, pa svako sem ako je baš onesvešćen može da izvadi mobilni iz džepa i okrene 2 pišljiva broja.

mac

Nije 2 nego 5: 01192, a ako mu je telefon zaključan onda verovatno još 2.

Albedo 0

pa lupali su ga samo 10-15 sekundi, sam je rekao.

a ne može nikome ništa da bude od par udaraca, posebno onakva glavudža

u suštini, ovo je dokaz dosadašnje diskrepance između onoga što on priča i kako se ponaša.

Njegovi stavovi mogu na mnogo kulturniji način da se iznesu a on to čini kao tipična seljačina.

Zamislite kada tipična seljačina nadmeno izjavi kako su svi Srbi primitivni, nasilnici ''polupismeni polusvet''.

Pa ako je to tačno trebali su da ga biju još prije 15 godina, a tek sad je dobio batine.

Diskrepanca je u tome što nasilnicima ne bi mogao 15 godina da pričaš da su nasilnici, to je fizička i mentalna nemogućnost.

SIMERIJANAC

Teofil je žestoko podjebavao Zukorlića u Utisku i nije čudno što je ovako opomenut.
Da je neko hteo stvarno da ga umlati ne bi on par sati posle napada mogao da tečno i detaljno prepričava događaj uključujući se uživo na U92 i ostale režimske medije.
Najjači mi je bio odgovor eksperta za sve i svašta,Žarka Trebješanina na pitanje voditeljke na U92 zašto mu niko u autobusu nije pomogao:-Pa znate šta,što je više ljudi to je manja verovatnoća da bi se umešali, ali ja sam pravu reakciju očekivao od vozača-on je trebalo da ga zaštiti ili bar da zatvori vrata,pozove policiju  i spreči huligane da napuste autobus.
:D

mac

U pravu je čovek, i za psihologiju mase i za odgovornost vozača.

lilit

Zukorlicevi sejmeni jasu u Beogradu? Auh!  :?
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

cutter

Quote from: SIMERIJANAC on 26-07-2010, 13:37:08
Najjači mi je bio odgovor eksperta za sve i svašta,Žarka Trebješanina na pitanje voditeljke na U92 zašto mu niko u autobusu nije pomogao:-Pa znate šta,što je više ljudi to je manja verovatnoća da bi se umešali, ali ja sam pravu reakciju očekivao od vozača-on je trebalo da ga zaštiti ili bar da zatvori vrata,pozove policiju  i spreči huligane da napuste autobus.

pazi, ja sam jednom prilikom vozeći se u tramvaju na potezu od železničke do gazele u prednjem delu video neke klince kako buče i lupkaju o prozor i kešu se o šipke, na šta je vozač zaustavio tramvaj i izašao iz svog kompartmenta sa šipkom, zavukavši je prvom u stomak, dok su ostali panično razvalili vrata i istrčali na policijsku stanicu. nakon kraćeg uviđaja vožnja je nastavljena.

SIMERIJANAC

Quote from: mac on 26-07-2010, 13:40:34
U pravu je čovek, i za psihologiju mase i za odgovornost vozača.
Ma vozač je pre svega bio dužan da pozove kontrolore da provere da li ta dvojica sa maskama uopšte imaju karte.
Quote from: cutter on 26-07-2010, 13:45:37
Quote from: SIMERIJANAC on 26-07-2010, 13:37:08
Najjači mi je bio odgovor eksperta za sve i svašta,Žarka Trebješanina na pitanje voditeljke na U92 zašto mu niko u autobusu nije pomogao:-Pa znate šta,što je više ljudi to je manja verovatnoća da bi se umešali, ali ja sam pravu reakciju očekivao od vozača-on je trebalo da ga zaštiti ili bar da zatvori vrata,pozove policiju  i spreči huligane da napuste autobus.

pazi, ja sam jednom prilikom vozeći se u tramvaju na potezu od železničke do gazele u prednjem delu video neke klince kako buče i lupkaju o prozor i kešu se o šipke, na šta je vozač zaustavio tramvaj i izašao iz svog kompartmenta sa šipkom, zavukavši je prvom u stomak, dok su ostali panično razvalili vrata i istrčali na policijsku stanicu. nakon kraćeg uviđaja vožnja je nastavljena.
Tipično za šoferčine GSPa.Iživljavaju se nad klincima, a kad huligani maltretiraju penzose i žene,mirni su kao bubice.

SIMERIJANAC

Očigledno sam napadnut zbog svog lika i dela.Dobro sam, hvala na pitanju - rekao nam je Pančić, koga smo telefonom dobili u Hrvatskoj, na putu ka moru.
:)

http://www.alo.rs/vesti/29407/PREBIJEN_SAM_zbog_lika_i_dela

Eriops

Pa većina ljudi smatra da on pljuje po Srbiji i Srbima.
Teško da će iko rizikovati svoju tintaru zbog nekog, ko ga smatra polupismenim polusvetom.
I to je rešenje misterije, ne trebaju psiholozi. Ljude zaboli uvo što je dobio batine, slično kao što sumnjam da bi iko pritekao u pomoć Kandićkoj ili Biserko.
Mislim, on nas pljuje i vređa, i onda treba da rizikujemo svoju glavu da ga spašavamo ?

SIMERIJANAC

Jes vala; ako je tog napada uopšte i bilo,kladim se da je većina putnika to snimala mobilnim telefonima.

slavko

Lomljavino,kako to misliš da "rusofilski mejnstrim daje nešto na znanje Srbima?Ako tu ima neakvog davanja na znanje,u šta vrlo sumnjam,valjda se daje na znanje njemu i drugima koji slično govore.

Albedo 0

Pančić je budala. Kandićka uzima stotine hiljada evra za to što lupa, npr 700 hiljada samo od švedske vlade, a ovaj se vozi autobusom. I trebaju da ga prebiju. Mogao je barem pare da uzme ako već govori šta misli.

Loni

A čekaj Albedo ti misliš da svaki Srbin može voleti zapad isključivo zbog para?
He he...

Zamisli ti tu logiku. Kad neko voli Ruse i želi da budemo ruska gubernija onda je to kao iz SRCA.
Onda to niko ne potplaćuje nego je slovenska duša.

A kad Srbin voli zapad i želi iskreno EU, to je dakleM nešto nemoguće.
To iz srca? Ma ne mož' biti.
Sigurno je lova tu u pitanju. :-)

akhnaton

Quote from: Lomljavina on 26-07-2010, 18:49:42
A čekaj Albedo ti misliš da svaki Srbin može voleti zapad isključivo zbog para?
He he...

Zamisli ti tu logiku. Kad neko voli Ruse i želi da budemo ruska gubernija onda je to kao iz SRCA.
Onda to niko ne potplaćuje nego je slovenska duša.

A kad Srbin voli zapad i želi iskreno EU, to je dakleM nešto nemoguće.
To iz srca? Ma ne mož' biti.
Sigurno je lova tu u pitanju. :-)

Ako je lova, onda su suvi dolari u pitanju, jer rublja još nije dostigla svoju realnu vrednost, u petroleju....
A ako nije lova onda je ljubav, a ljubav je slepa......
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

Loni

Znam samo da Rusija čuva neke Miloševiće, Kariće.
Da Koštunica tamo ima status uglednog gosta vladajuće partije.
Da su radikali tamo išli za mišljenje.
Da u Rusiji takođe postoje pokrati OBRAZ i NAŠI, koji su od njih izvezeni odavde.

Cilj takvih pokreta u Srbiji je da omladini zgade zapad i zapadnjački sistem vrednosti. Krajnji cilj je da Srbija nikad ne uđe u EU.
To se radi koordinisano i isplanirano. Nema tu slučajnosti pa tako slučajan ne beše ni ovaj napad na Teofila.

varvarin

Pa, i tako se vodi briga o ljudima!    :evil:
Inače, Putin je  nekoliko puta ranije pevao patriotske pesme na javnom mestu.
Što mi se dopada.
Da li može neko da zamisli nekog našeg političara  kako,  na primer na kongresu stranke, zapeva sa ostalima  VOSTANI, SERBIE?  xjestera

Ako neko prati History Channel, mogao je da vidi storiju o poslednjem velikom špijunu hladnog rata - jednom Čehu koji je radio za KGB, i koga su Ameri osudili na mnogo decenija zatvora. Čeh je zatim razmenjen za više američkih špijuna, sredinom osamdesetih.
Vladimir Krjučkov, sada starac i penzioner, poslednji šef KGB,  rekao je u kameru: "Naravno da bismo učinili sve da ga spasemo..."

slavko

Eh Lomljavini,moraš da paziš kad pišeš.Znam da te je poneo stvaralački žar,pa ti ne zameram na nekim nemuštim rečenicama,ali upotrebio si reč ZNAM i u kasnijem tekstu doveo u vezu organizacije OBRAZ i NAŠI,koje postoje i u Rusiji i u Srbiji,sa napadom na T.P.U pristojnom i uređenom svetu se to zove policijska denuncijacija.Tu si informaciju morao da staviš na raspolaganje Službi.Ako se ispostavi da si u pravu dobio bi pohvalu od Službe i možda i značku primernog građanina od Dačića,s obzirom na važnost čitave stvari.Ali ako se ispostavi da nisi u pravu,popio bi debelu tužbu.Tako je to u uređenom svetu.

Джон Рейнольдс

Nije mi baš jasno o čemu raspravljate? Bogoljub više puta udaren šipkom u glavu i posle uspeo da izađe i vrti telefone? Ne glupirajte se, ljudi, očigledno je da niste videli učinak dobro zamahnute šipke. Još uvek bi ga krpili, morao bi da leži, a svakako ne bi mogao da putuje u Hrvatsku na more.

Postaje malo smešno da čitam ove senzacionalističke članke. Napadači u autobusu mlate Bogoljuba. Ajde. A nije im bilo lakše da to urade negde ispred, gde ima manje svedoka i gde šipkom može propisno da se zamahne, a potom da se još propisnije izgazi. Ili je baš štos da svedoka bude, a da šipka nema onaj učinak koji sam jednom davno video (dva udarca, jedan u šaku, što je bila odbrambena rana + drugi u glavu = tri slomljena prsta i neke kosti šake + potres mozga, nekoliko kopči, potom veliki hematom i mesec dana mirovanja).

Sve i da je istina to što se piše, još dve stvari o Bogoljubu. Kako seješ, tako i žanješ. Bogoljub je jedan od onih koje, da ih zateknem kako na ulici poslednjom snagom zovu u pomoć, preskočio bih ih. Jadna je Srbija, to jeste tačno. Jadna je čim se ovakvav zlobni stvor smatra nekakvim relevantnim novinarem, a ne frustriranim marginalcem. Jasno je to svakome ko je čitao njegov "putopis" o "Republici Šumskoj", gde otrov počinje da sipa još od nekakvog carinika, vojnika, šta li je bio, čoveka koji je radio na granici. Meni je u svemu tome neverovatno da spoboba poput njega može bilo koga da proziva na osnovu izgleda.

Što se tiče vozača, sve i da je primetio slab učinak šipke u svom vozilu (da je šipka strane proizvodnje možda bi i bila efikasnije, ali pošto su napadači patriJote, mora da je bila srpska ili ruska, dakle - slaba), možda je čitao Bogoljubova naklapanja o tome kako je jednom malo zakasnio na noćni autobus, a pri tome je srbovska životinja od vozača poranila, te je on morao da šipči. Zamislite. Samo u Srbiji, zar ne, Bogoljube? Ne može građanin ljudski da zakasni na noćni prevoz a da krezubi Srbov ne odveze dalje, pa moraš da tabanaš. I posle ti takvi vozači, ko so na ljutu ranu, gledaju dok te mlate (pro)ruskim šipkama. C c c c ... Samo se ti lijepo odmori. Kako reče Praziluković kad ga je pred kamerama odvalio onaj DSS-ovac? Morao je posle da ode da se smiri uz lijepo dalmatinsko vino. I ti isto tako, Bogoljube. Vidaj rane junačke!
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Alexdelarge

ama, dzoni, biju srbi i kad lepo o njima pricas. onomad su izdevetali milanovica, a on godinama preko rts sve najnaj o njima.

ostale bih zamolio da mi ne kvare koncepciju topika kojekakvim pricama o rusima. ako vec morate o rusima, ocekujem da to bude u negativnom kontekstu. :evil:

pokojni Steva

Nešto i ja sumnjam u ideju da je DB ovo planirao,al i luđih stvari su dosad radili,pa...Jel skoro nešto 'lano' pa je bilo razloga? Najsramnije je što nema svedoka iz busa?!Ko u Amer krimićima.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Alexdelarge

Quote from: wg on 28-07-2010, 00:00:21
Najsramnije je što nema svedoka iz busa?!

obnevideo svet, sta ces. ti takozvani Posteni Gradjani su mi najgnusniji stvorovi. fini su i smerni, ali kad padne krinka, pokulja samo prljavstina.

Savajat Erp

можда су навијали, па их после био блам....

Джон Рейнольдс

Quote from: Alexdelarge on 27-07-2010, 23:53:11
ama, dzoni, biju srbi i kad lepo o njima pricas. onomad su izdevetali milanovica, a on godinama preko rts sve najnaj o njima.

Evo jedne lepe anegdote o prebijanju Milanovića. Na onom poznatom snimku kad dobija šipku u leđa (i bogami leži bolnicu posle tog incidenta; jeste krhkije građe od Bogoljuba, ali vredi razmisliti) vidi se i jedan momak besnog izgleda koji ga zapravo izvlači iz sranja. To je jedan simpa momak simpa imena Srećko. Inače osvajač trofeja u nekoj borilačkoj veštini, zaboravih kojoj. Srećko se tu, inače, greškom zadesio i u onom dimu, suzavcu i ludilu video je da masa mlati nekog čoveka u plavom odelu. Zaključio je da je to neki obični radnik RTS-a (inače poznatom po nošenju plavih kombinezaona :lol: ) i odlučio da ga spase propasti. Tu se dokačio sa linčerima (to se na snimku kratko vidi) i odvukao Milanovića čak do ugla sa Svetogorskom, gde je otkrio da je dobio udarac nožem u butinu, ali je ovaj srećno skliznuo, te mu je ostala samo duboka posekotina i pocepane pantalone. Kasnije je saznao da je linča spasao - Milanovića.

Naravoučenije - čak i u takvom haosu kakav je bio 5. 10. nađu se ljudi koji će skočiti u pomoć. Srećko kaže da jednostavno nije ni znao kako izgleda Milanović, mada ga je po usađenom programu mrzeo. Ne znam niti želim da ulazim u to kako bi se ponašao da je znao kako ovaj izgleda. Ali, ako je Bogoljubov slučaj istinit, to mnogo govori i o Bogoljubu. Ako ništa, njega je lako zapamtiti jer je unikatna pojava.

Srećko je, kad sam ga poslednji put video, bio zaposlen kao obezbeđenje u jednoj privatnoj televiziji, a inače je kum moje sestre od ujaka.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Loni

Dakle da bi nešto John priznao za prebijanje mora da bude u toj količini da više ne mož sam da ustaneš, da ne mož da izvadiš mobilni i okreneš dve cifre i da ne mož preksutra da uđeš u bas i da se odvezeš 7 - 8 sati do mora sedeći.

Tek kad te neko u toj meri prebije onda je to pravo, a manje od toga čista zajebancija i bezrazložno uznemiravanje javnosti.

Sad mi je jasno da ja sa 13 godina u stvari i nisam DOVOLJNO slomio ruku na ledu. Uprkos dva meseca gipsa, mogao sam da sedim u basu, čak i da stojim uhvativši se drugom rukom u gipsu. Mogao sam da idem u školu, čak i da pomalo pišem levom rukom.

Čim mi je bilo kol'ko tol'ko dobro, onda ništa.

mac

pet cifara... plus dva tastera da otključaš telefon...

Eriops

A seća li se ko šefa Udruženja novinara u Vojvodini, Dinka Gruhonjića ? ( Kako sad to, Hrvat na čelu u fašističkoj Srbiji ? Ne može to da bidne.. ).
Čovek je svojevremeno napisao jedan tekst o Banjaluci, koliko se iskvarila kao jednonacionalni grad ( koliko znam, nikad nije bila jednonacionalna, čak ni 92- 95 ). Vrhunac teksta je bio, kada je napisao da više, zbog jednonacionalnosti, nema lepih devojaka u Banjaluci, da su im krive noge !!!.. Zamislite koji je to stepen mržnje i bolesti prema jednom narodu, kad pokušavaš da ga prikažeš i fizički nakaznog- nema jel, Srpkinja sa lepim nogama, to imaju samo Hrvatice i Bošnjakinje.. koliko se razumem u ljudsko društvo, to se zove fašizam, nacizam, i rasna diskriminacija.. ne sećam se da je iko, sem ljudi iz NSPM reagovao na ovaj izliv mržnje i fašizma.. jer bože moj, to je rekao čovek koji se bori za ljudska prava, koji ne ume da mrzi..

Plut

Eriops

Znači, ovaj njegov tekst, o fizičkoj nakaznosti srpskih devojaka, je sasvim
ok ?

Plut

Ne, ne znam za taj tekst niti sam tako nešto pročitala. Govorim o Dinku uopšte.

Džek

Možda taj nikad žene nije imao, pa mu krivo kad vidi šta se sve po BL mota....
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Eriops

Mogu ti naći i izguglati taj tekst, nije problem. Možda je on privatno, super osoba, ali takav tekst je stvarno ružan. Da je recimo Đorđe Vukadinović to napisao, samo sa promenjenim nacionalnim ulogama, UNS, NUNS, LDP, LSV, i drugi odma bi ga proglasili za fašistu..

Džek

Po meni, ne postoje ružne ženske noge.
Samo da su u paru, obrijane, i da nemaju deformiteta.

A za nacionalni identitet vlasnice tih noga, ama baš me boli uvo.

Kad bi svi tako kontali, ovaj svet bi bio pun ljubavi i teslačenja...
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Plut

Meho Krljic

Je li ovo primer atmosfere linča? Prvo kažemo da Teofil i nije dobio neke batine a onda pokažemo kako je Dinko uvredio srpkinje (a nije dobio nikakve batine za to) i sugerišemo, šta? Da bi Teofilu posle avansa trebalo dati i glavnicu?

Ili da tužimo ljude za govor mržnje? Šta je rešenje?