• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

KOSOVO JE SRCE GOVNETA kampanja !!!

Started by Son of Man, 14-04-2008, 02:40:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Son of Man

Nije moja ideja al ja kao shirim dalje hahaha  :evil:
Namazite svoj glasachki listic toalet papirom namazanim fekalijama i tako dajte svoj glas GOVNJIVOJ KAMPANJI, POLITICHARI SU GOVNA i zato im dajte nji'ova GOVNA NASUSHNA !!! :lol:

P.S. Samo zamishljam reakciju likova koji broje glasove kad ustanove da ima fekalija (naravno moze i sperma pa i krv ako niste u fazonu govana) u glasachkoj kutiji... :?
Kontaminirana kutija jbtebog...a kampanja je globalna znachi trudimo se da pokrijemo celu Srbiju jer nasha parola je : KOSMET JE GOVNO, KOSOVO JE SRCE GOVNETA !!!  :wink:

P.S. ako nije primereno brishite topik ali ovo ce biti odradjeno u svakom sluchaju  :evil:

Ghoul

zaista ne vidim od kakve je vajde još jedna epidemija žutice.
kad bi političari lično brojali te glasove, pa još i da se potrudim, a ovako... jalovo je to.

ali kad videh naslov topika, ponadah se da je nešto suptilnije u pitanju (od tebe!) – nešto tipa, serija bilborda na kojima se ukrupno prikazuje kakav je KRŠ to kosovo: kakve kuće, kakvi putevi, kakvi ljudi...
:x  :cry:  :P
https://ljudska_splacina.com/

Son of Man

Jbga brate znash da nisam ja taj sa tim IDEJAMA ali definitivno bi grad mogo da osvane u parolama ovog nekog tipa :evil:
Iz fazona "Sjashite nam s'kurca i vi i vasha pricha o Kosovu"  :lol:

P.S. A shto se tiche zutice, brate ko broji te glasove ? pa chlanovi stranaka, ko im jebe mater, i treba da ugovnaju ruke  :twisted:

P.S. ERIC CARTMAN stajl  :!:

Ghoul

pa da, ali tu se vidi koliko ti sitno 'misliš' – ti si od onih koji bi svaku revoluciju sveli na 'ajde da im se poseremo pred vratima! ili još bolje: da im pozvonimo na vrata, pa da pobegnemo! a ha haa, al ćemo da im napakostimo!"

znači, ti bi svoj gnev i frustraciju da istreseš na najsitnije od svih sitnih riba, na bejavke, na neke sitne apartčike, na decu i omladinu koji su došli da zarade 50 ili 100E za dan (kolko li im je već dnevnica).

riba smrdi od glave, a ti bi da joj bockaš rep.
wow!

ajde idi slomi neki izlog i ukradi patike da im napakostiš!

Son of Man

Brate obezbedi mi plastichni eksploziv pa cemo da razgovaramo, nisam ja kriv shto nemam uslove...ko da ja ne bi voleo u skupshtinu opasan eksplozivom ?  :(

Son of Man

I mojne se vredjamo, nit sam uchestvovo na Mitingu nad mitinzima nit sam lomio i krao...molim lepo... :roll:

Quote from: "Ghoul"znači, ti bi svoj gnev i frustraciju da istreseš na najsitnije od svih sitnih riba, na bejavke, na neke sitne apartčike, na decu i omladinu koji su došli da zarade 50 ili 100E za dan (kolko li im je već dnevnica).
A ta deca i jesu najgora sekta koja ih reano odrzava...i treba im dati govana...od vishka glava ne boli...nema nevinih...

angel011

Quote from: "Son of Man"Brate obezbedi mi plastichni eksploziv pa cemo da razgovaramo, nisam ja kriv shto nemam uslove...ko da ja ne bi voleo u skupshtinu opasan eksplozivom ?  :(

I, kao, imao bi petlju da to stvarno uradiš?  :roll:
We're all mad here.

Son of Man

Pa naravno da ne bi... :)

EDIT : Nabavi mi pa me testiraj jbga, imam staz u Lazi tako da ono...sve je moguce... :evil:

pilot babo

Quote from: "Son of Man"
P.S. A shto se tiche zutice, brate ko broji te glasove ? pa chlanovi stranaka, ko im jebe mater, i treba da ugovnaju ruke  :twisted:

Nije tačno da to rade članovi stranaka. Ja sam to radio a nisam ni u jednoj jebenoj stranci.

Uostalom ti dok namažeš govno na listić i sam ćeš da ugovnaviš ruke ili barem da se usmrdiš. Jebiga.
Vasionskog broda svemirom što hoda, Pilot lično, to sam ja.

Boban

Ideja je inventivna isto onoliko kao bugarski otpor Sovjetima iz onog čuvenog vica, kada stoje na ulici dok prolaze tenkovi i pišaju na njih... naravno, ne otkopčavajući pantalone.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Loengrin

Ma vidi se iz aviJona, Son of Man je član Fight Cluba.
UPS! :?
Prekrših prvo pravilo da nikad ne pričam o Fight Clu... f*k! I did it again  :cry:
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

angel011

Quote from: "Loengrin"Ma vidi se iz aviJona, Son of Man je član Fight Cluba.

xrofl

Kakav te bre Fight Club spopao, Son of Man je zentara koja bez rulje oko sebe ništa nije u stanju da uradi. Voli on da mlati (i da ga mlate?), ili bar tako priča, ali da sam ode u Fight Club, čisto sumnjam da bi imao petlju. Jedan na jedan tuča? One fight at the time? Not his thing. :evil:

A ideja da se širi žutica među klincima koji su samo došli da zarade koju kintu umesto da se luzerski proseravaju unaokolo je toliko ogavna i idiotska da na nju ne vredi trošiti reči.

Po sve bi bilo znatno korisnije da se u septičkoj jami podave biseri koji su došli na tu ideju, zajedno sa svima onima koji žele da takvu ideju sprovedu.
We're all mad here.

Shozo Hirono

Quote from: "Ghoul"kakav je KRŠ to kosovo: kakve kuće, kakvi putevi, kakvi ljudi...
:x  :cry:  :P
Iza onih bedema na Kosovu su se krile uglavnom ogromne kucetine,finansirane spolja,a i neki nasi su dobro ondak ziveli,primer elitno pristinsko univerzitetsko naselje Suncev Breg !!!
Put od Merdara do Pristine je do 99e uvek bio za 5 klase bolji nego od Nisa do Merdara !!! :?
E ljudi su takvi,jer su i sami odnosi medju nacionalnostima 100 god.gurani u vatru...

Loengrin

Quote from: "angel011"
Quote from: "Loengrin"Ma vidi se iz aviJona, Son of Man je član Fight Cluba.

xrofl

Kakav te bre Fight Club spopao, Son of Man je zentara koja bez rulje oko sebe ništa nije u stanju da uradi. Voli on da mlati (i da ga mlate?), ili bar tako priča, ali da sam ode u Fight Club, čisto sumnjam da bi imao petlju. Jedan na jedan tuča? One fight at the time? Not his thing. :evil:

A ideja da se širi žutica među klincima koji su samo došli da zarade koju kintu umesto da se luzerski proseravaju unaokolo je toliko ogavna i idiotska da na nju ne vredi trošiti reči.

Po sve bi bilo znatno korisnije da se u septičkoj jami podave biseri koji su došli na tu ideju, zajedno sa svima onima koji žele da takvu ideju sprovedu.
Ma mislila sam kako su i tamo isprva pokvareno piškili nekom u supu... Nego to sa ugovnanim listom me zapravo podsetilo na 'Prtka' Rastka Ćirića.

BTW. na ovo novo ime naše majčice države odmah će se javiti oni koji će reći da nisu u njoj baš svi govna samo zato što je S.o.M. izdvojio jednu grupu koja to jeste i time se ponosi (grupa ne on).
Potom će se javiti drugi, koji će, uvređeni zbog blaćenja imena njihovih idola, pitati dotične bundžije, kako su to sigurni da stanje možda nije sasma obratno. Biće zapodenuta milion puta zapodevana rasprava o tome kako se tačno određuje ko je govno, a ko ne... i tako u beskrajon.

E, sad. Mene zanima, da li neko ima genuine govnomer i koja je osnovna jedinica zagovnanosti? Koji je to naučnik vršio istraživanja na polju govnologije i da li je iko uopšte počeo da radi na zaista delotvornim metodama razgovnjavanja. Ovo poslednje mislim da je važnije saznati i podržati, a ne dodatno 3D zagovnavanje uz opasnost pojave epidemije i samozafekaljivanja.
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Son of Man

Ghoule obuzdaj svoju vojsku, o tako ti NAZIVOG, kolko zlobe na malo mesta...posebno od ove zene-majke  :?

Son of Man

Ova matora svaki put ko na znak prosipa istu prichu o meni, shta kao hoce da me isproziva ili shta, da se postidim ? Shvati zeno da ne mozesh isprozivati ono shto je isprozivano, ja zaista jesam sve to shto kazesh, i josh mnogo toga veruj mi...jbte jednom sam se nashalio sa Gholuom ono oko Beokurca i sad znachi ajmo hajka...nema problema...ALL OUT WAR !!!  :evil:

Ghoul

Quote from: "Son of Man"Ghoule obuzdaj svoju vojsku, o tako ti NAZIVOG, kolko zlobe na malo mesta...posebno od ove zene-majke  :?

ajde sine, ne cvili za pomoć sad kad je još jedan tvoj bezvezni plan masovno pročitan kao – bezvezan!
nije to zloba, nego elementarna moć zapažanja koju su ispoljili svi koji su se ovde oglasili.

znaš da ja ratujem sam, nemam nikakvu vojsku, a i kad bih je imao, teško da bi loengrin bila u njoj (mnogo je bre meka i dobrostiva)!
zato, bori se kao sin čovečji, a ne kao čovečja ribica!
ako oćeš da daješ govna, moraš da naučiš da govna i primaš!

Loengrin

Hmm, ovaaj, ako smem da primetim, ovako ispada da je elementarna moć zapažanja govno. :shock:

Sad sam zbunjena, je l' ta podrška Sinu čovečijem namenski prikrivena ili se omakla na podsvesnom nivou? xwink2  

Quote from: "Ghoul"...(mnogo je bre meka i dobrostiva)...
:evil: aham!  :evil:

Son of Man

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "Son of Man"Ghoule obuzdaj svoju vojsku, o tako ti NAZIVOG, kolko zlobe na malo mesta...posebno od ove zene-majke  :?

ajde sine, ne cvili za pomoć sad kad je još jedan tvoj bezvezni plan masovno pročitan kao – bezvezan!
nije to zloba, nego elementarna moć zapažanja koju su ispoljili svi koji su se ovde oglasili.
Ali brate zar je bash svaki moj post bezvezan, mislim vishe ni ja ne znam shta je realnost a shta podjebavanje, ja ne mogu da vidim sebe sa strane jbga, znachi ja sam bezvezan u globalu po ljudima na ovom forumu ?!  :(
A tako sam umiljat na avataru i tolko sam se trudio da budem prihvacen al izgleda da sam ja zaista debil, svi su mi prichali kao ti si kreten od malena ja sve mislio to zajebancija , sad uvidjam da ako vecina kaze da nisam bash cist da to onda mora da je tako jbga, uostalom evo ti me znash LIVE reci mi iskreno dal sam ja debil ili blago mentalno retardiran ili mamin sin ili shta je sa mnom pa da nikako ne mogu se uklopim ?
Ja sam ovaj topik kontao kao dobru zajebanciju, on i jeste predvidjen za ove od 18-20 godina jer su oni spremni da to odrade i odradice i kao chisto poshto necemo glasati, pa kao aj da se bar iskotisti taj listic da se napravi neka zvrchka u fazonu mog avatara, al sad tek vidim da ne misle svi tako i da su to odrasli ljudi koji verovatno glasaju regularno na izborima, poshtuju zakone i to, tako da im je ovo moje tripovanje neka vrsta skrnavljenja njihovog svetog glasachkog mesta ili greshim ?
Ono, kao gomila ozbiljnih ljudi a ja jedini infantilan i nezreo jbga, ko da ja to ne znam ali ja sam zaista tripovao da ce ovo biti shvaceno na drugachiji nachin, tj. znao sam da ce me angel011 isprozivati iz nekoh njenih razloga ali nisam ochekivo da ce bash svi... :(

Stidim se  :oops:  :cry:

Ghoul

tražiš ljubav, razumevanje, podršku?
NA POGREŠNO SI MESTO DOŠAO!!!
:evil:

Son of Man

Nikad nisam imo drugove, nikad curu, samo me majka volela, pa sam ochekivo da cu na NET-u naci prijatelje ali jbga  :(

angel011

Nije svaki tvoj post bezvezan.

Kad pitaš za neke filmove koji te zanimaju, to nije bezvezno. Kada ti treba sve nacrtati kao retardu, neko će te zajebavati zbog toga, ali će ti neko i objasniti - treba ti dodatno objašnjavanje, ok. Kad pišeš o koncertima kojima si prisustvovao, ili o serijskim ubicama kojima si opsednut, mene to uglavnom ne zanima, ali ima kome je zanimljivo, tako da je i to ok.

Glasačko mesto kao svetinja?  xrofl Jokbre. Glasanje je sranje u kome glasam protiv nekog jer ne postoji niko za koga bi vredelo glasati - i to onda kad se uopšte pojavim da glasam.

Ali ovaj topik ti jeste glupost jer se ostrvljuješ na klince koji ti ništa nisu skrivili (postoji teoretska šansa da ti se neko od njih nekad nečim zamerio, ali svi sigurno nisu). Nije smešno i nije dobra zajebancija.

Uradi nešto konstruktivno i poštovaću to. Uradi nešto da samom tebi bude bolje, umesto da samo cmizdriš i podržavaš idiotske ideje, i poštovaću to.

Postuj elementarnu glupost kao što je ovaj topik, i može da se desi da iz meni samoj nepoznatih razloga rešim da u toj meri gubim vreme da te isprozivam.

Ne pitaj zašto to radim. Nemam pojma. Ne tvrdim da sam najracionalnije biće na planeti.  :wink:
We're all mad here.

Son of Man

hvala vam ipak ste me sad malo uteshili - nisam najgori ima i gorih znachi :wink:

drf

Šta misliš, Sine, na ovu sabotažu: neko pametan provali hemiju kojom premažeš prst, pa kad ti prsnu onaj sprej, sukne plamen s prsta tvog. Trik plamen, da ne goriš uludo.
Zamisli frku. Posle pet minuta, sledeći...

Loengrin

Sine, ako uzmemo da si u pravu, onda si postigao da se gostima ovog topika ako ne baš poklope mišljenja, a ono da se ipak tesno očešu, bez prevelikih odstupanja :?  Pojava česta kao planetarno poravnanje  :mrgreen:

edit: pošto se, po tvom, apriori ne slažemo sa tobom, sledi da ipak nisi u pravu,  :evil:  tj. da očito nisu svi protiv tebe ili gaje neka negativna mišljenja koja si sam naveo.

Son of Man

Eto bar neke koristi od mene - zblizio sam vas bar na par minuta  :evil:

@drf - ima tu josh akcija al ne smem otkrivam sve jer ipak treba bude iznenadjenje na dan izbora, da se svi radujemo  :wink:

Ghoul

jeste: ako smo se loengrin i ja našli s iste strane barikade, to je ozbiljan razlog za brigu! :cry:

Loengrin

:shock: Šta bre sad da radim... rado bih te potpisala, a to bi opet bilo slaganje. Naravno, ako to ne uradim, biće da mi je drago što se slažemo. Grdno!  :cry: