• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Može li neko da mi preporuči...

Started by Goran Skrobonja, 07-05-2008, 15:23:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Josephine

Meho Krljic

Ne preterujmo, sitnica je to a treba pomoći bratu giku da izađe na pravi put.

Albedo 0

Ne, pa ja sam prezadovoljan što mu ne mogu pomoći haha nemoj da mi nudiš nove opcije :lol:

teško da će to ići, budući da smo ja i on miljama daleko, ali ako nekako uspije da instalira Steam možda ću zloupotrijebiti tvoju dobru volju

ali ovo te odmah diskvalifikovalo: ''koju može da igra bez varanja''

pa on hoće da vara, mala bitanga! Ne znaš ti njega :lol:

Može on sasvim normalno da igra i ovaj kanter, ali juri skor, hoće headshotove, hoće da ubija k'o pro svoje vršnjake a i starije, zajeban klinac

evo već mjesecima mu objašnjavam da igra pošteno ali mali neće da čuje

kakva plemenitost, kakav pravi put, pa to sam mu i ja pričao, odgovorio mi je da idem da se umijem, pretpostavljam šta bi to trebalo da znači u klinačkom novorijeku ali u suštini pojma nemam šta znači...

uostalom, to je isti ovaj sestrić, pismenost, znanje i moral nisu na cijeni
http://camerapolitica.blogspot.com/2010/12/vuk-je-zelen-ili-kako-je-moj-sestric-na.html

Josephine

Meho Krljic

Heh heh...

U svakom slučaju nama, kao starijima je dužnost da ga usmeravamo. Plaćanje za stvari koje ti zaista vrede i igranje pošteno na veštinu i znanje a ne na čitove i aimbotove. Samo tako će mu penis jednog dana zaista biti veliki (u metaforičkom smislu), sve ostalo je bezvredno.

Albedo 0

e jedino ta taktika mi je preostala, da direktno udarim u međunožnu veličinu, možda poklekne! :lol: