• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Šah kao igrica?

Started by Boban, 10-05-2008, 23:37:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

Preporuke, saveti, utisci...
Zanima me što realniji trodimenzionalni prikaz i naravno mogućnosti podešavanja jačine igrača i sve ostalo što ide uz to.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Nightflier

Imam ja neki fentezi sah, prilicno dobar. Donecu ti u cetvrtak.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

mac

Fritz je prvi izbor.

Boban

Naravno da niko nije doneo ništa, ali sam ja našao jedan sladak šah, sjajan za klince i zajebanciju... tačno ono što sam tražio.
Možete ga skinuti odavde: http://www.znaksagite.com/sah

Truba

nije neki virus??? 8)

instaliraj ubuntu i dobićeš dobar šah  :evil:  8)
čujem da i vista ima šah

konačno  :roll:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truba

baš je beze šah

na hard nivou je spušio kraljicu  :roll:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Boban

Ja sam tražio lepoizgledajući šah s kojim šestogodišnjak može da igra i da se ne frustrira, nisam hteo program koji ni ja ne mogu da pobedim.

cutter

pa, Chessmaster ima više nivoa težine, a i školu šaha.

Truba

Quote from: "Boban"Ja sam tražio lepoizgledajući šah s kojim šestogodišnjak može da igra i da se ne frustrira, nisam hteo program koji ni ja ne mogu da pobedim.

8)  8)  8)   a stas to ti neki grand master
oš poigrat  :evil: redovan sam surfer po yahooovim bespućima šahovske zbiljnosti

bome niti izgleda lijepo... zamanta mi se igrajuci
a i glup je ko noć... a djecu treba od malih nogu učiti kako će u životu samo trpiti udarce i poraze a ne da se hvale uokolo kako su pobijedili šah.prog. koji uspije u kraljevom gambitu dopustiti da mu se kraljica zarobi  8) nakon žrtve topa  :evil:

Truba

Quote from: "cutter"pa, Chessmaster ima više nivoa težine, a i školu šaha.
eh s njime sam samo remi mogao izvući  :roll:  eh to su bila vremena subotnjih zabava uz zeleni šah
:x

Boban

Pa ja čekam ovde godinama da mi neko preporuči program.
Hoću TRODIMENZIONALNI prikaz, ne šematske i simboličke oznake.
Hoću šah koji fizički i optički najviše liči na pravi.

Quote from: "Truba"a djecu treba od malih nogu učiti kako će u životu samo trpiti udarce i poraze a ne da se hvale uokolo .......
Zar ne misliš da je sama činjenica da sam mu ja otac već dovoljna kazna?
Evo, kćerka mi je očajna jer joj u srednjoj školi predaje profanka koju sam ja maltretirao negde pre 15 godina. Pre neki dan, upadnem u raspravu sa službenicima u Platou, a ona me gura otpozadi i kaže: "Zašto mi upropaščuješ život? Ko zna ko će od ovih ljudi sutra doći da predaje u mojoj školi?" ili: "Ima li da nekoga u ovom gradu nisi vređao?"

Truba

xjump  xrofl
jadna djeca...

ne stvarno taj šah baš nije dobar zbog tog kuta gledanja... kazem meni se zamantalo... a mogu satima igrati sah
mozda se može podesiti neki bolji kut

inače je ultra morbidno kada se odzuma pogled i vidimo da šake same mlataraju  :evil:  horror bez ostalih predviđenih dijelova tijela  :?

cutter

Quote from: "Boban"Pa ja čekam ovde godinama da mi neko preporuči program.
Hoću TRODIMENZIONALNI prikaz, ne šematske i simboličke oznake.
Hoću šah koji fizički i optički najviše liči na pravi.

Chessmaster ima sve to, i ja ga preporučujem (posedujem devetku):

http://chessmaster.uk.ubi.com/xi/pcScreens.php