• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

A sta je ovo?

Started by marlowe, 17-05-2008, 23:27:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marlowe

Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Duh_koji_hoda

jel u tvom posedu?

Alex

Da pogadjam: Nenadov, Arkana?
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Duh_koji_hoda

... uh, pa sad bas... jedina stvar koje men ovde mozda podseca na Nenadova je 5 kadar na prvoj tabli... ne veruje... mada znajuci Vuka, navodi na to...

marlowe

Quote from: "Alex"Da pogadjam: Nenadov, Arkana?

Tako je, Alex. To je to. :!:
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Boban

Prva tabla je super, a ove dve druge dosta slabije.
Ja volim kada su jasno razdvojeni prednji i zadnji kadar; bitno od manje bitnog...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

marlowe

Ne bih rekao da ce biti problema sa prvim i drugimplanom, ovo je sirova verzija, i kvalitet snimka je los pa je sve zasivljeno, ukljucujuci i papir.
Prva tabla je klasicnija, ilustrativnija, a druge dve su akcione scene. Takva kompozicija, ulazak kadrova u margo, sve to se danas trazi u Francuskoj. A debljina linija, tus i kolor resavaju odnos planova. Nema tu problema.
Meni je ovo monumentalno.  :D
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

marlowe

Licno, ja bih na svom zidu najvise voleo da vidim trecu tablu.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Alex

Boban misli valjda na prednji i zadnji plan.

Meni Nenadov ovde deluje bolji nego ikad - tj odličan! Hvala bogu da nikakvi tupavi francuski urednici nisu od njega tražili da strip radi (niti bi on pristao) "precrtavanjem dokumentacijskih fotografija uokvirivanjem čistom linijom za ispunjavanje digitalnim kolorom" nego sopstvenim stilom formiranog umetnika.

Zato što sam pogodio, zaslužujem jednu tablu kad se strip završi  :wink:
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture