• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Barak Obama ?

Started by Son of Man, 02-06-2008, 12:51:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Son of Man

Ne znam jel ima vec topika na ovu temu al' mene mnogo zanima shta raznolika raja na ovom forumu misli o ovome ako nishta zanimljivom liku pa josh i crncu...meni izgleda skroz OK, podseca me na Malkolma X-a iz mladjih dana shto se tiche fazona i govornishta, inache veliki sam fan Malkolmov (i Muharemov), josh kao mali chito sam njegovu autobiografiju iako se tada nisam lozio na rep. Vec naslucujem da se vecina nece sloziti sa mnom al bash zato i zelim da postavim ovo pitanje da bih chuo i neke loshe stvari o njemu jer na TV-u samo slusham hvalospeve...

Hvala unapred na bilo kakve reakcije...

P.S. Mada ako se obistini to da chovek zaista krene da menja stvari iz korena moze se desi da ce vrlo skoro bgd reperi da bi uklopili svoje rime dodavati i : "Barak Obama vishe nije s'nama"...

Tex Murphy

Nemam mnogo da kažem o temi, javljam se samo da skinem kapu za Malkolma Muharema  :!:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

obama bin laden je horror-hatin' nigra, i to je meni dovoljno da mu potopi sve ostale (eventualne) zasluge za narod i muslimanstvo.
dakle, nigra je jasno reko, kad on dođe na vlas, staće zavrat tom gnjusnom hororu i njegovom uticaju na krhku mladež!

s druge, pak, strane, protivnica mu je ona ogavna ženturača onog "bila kako svira, na saxofonu" koji nas je bombardovo, tako da... opet se sve svodi na izbor između dve gomilice govana u kome su čak i nijanse zanemarljive.

zapravo, najgenijalniju stvar koju je neko reko, a ja čuo, a tiče se politike uopšte, a ne samo ovog bin obame, kazao je rejmond čendler:
"MA GLASAO BIH JA, KAD NE BIH ZNAO DA ĆE DA IZABERU NEKOG POLITIČARA!"

a taj isti čendler u nekom romanu, čini mi se LADY IN THE LAKE, al ne držite me za reč, dao je i najgenijalnije obrazloženje tog stava – istina, govoreći o POLICAJCIMA, ali je savršeno primenjivo i na političare (parafraziram):
vrsta ljudi koja želi da to postane najmanje je kompetentna da to radi, a vrsta ljudi koja bi bila idealna za taj posao prepametna je da bi se njime bavila.

dakle, za mene je obama samo tamo neki nigra političar (što je već dovoljno loše po sebi) – pa još ostrvljen na horor.
znači, zlo na kub.
:x  :cry:
https://ljudska_splacina.com/

Tex Murphy

Ako je Čendler to reko, momentalno počinjem da ga čitam! Šta preporučuješ za Chandler beginners?
Genetski četnik

Ghoul

Quote from: "Harvester"Ako je Čendler to reko, momentalno počinjem da ga čitam! Šta preporučuješ za Chandler beginners?

ja ne verujem da on ima loše delo, ili ako ga ima, još na njega nisam naišao: dakle, SVE!

Truba

ne ulazi u politiku i kuhinju jer će ti se zgaditi

samo kad vidim šta se dešava kod mene u općini gdje sam upoznat s dešavanjima  :x

naaajgori ljudi idu u politiku kod nas

ne znam kako je u americi... možda je malo bolje... ali vjerujem sve je u pet deka
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Shozo Hirono

Quote from: "Ghoul"obama bin laden je horror-hatin' nigra, i to je meni dovoljno da mu potopi sve ostale (eventualne) zasluge za narod i muslimanstvo.
dakle, nigra je jasno reko, kad on dođe na vlas, staće zavrat tom gnjusnom hororu i njegovom uticaju na krhku mladež !
Ovo je ustvari dobra vest,jer to znaci da ameri vise nece praviti priglupe vecvidjene hororcice,ili pak rimejkove vec proverenih i uspesnih azijskih i evropskih originala....jos kad bi udario zabranu na snimanje nastavaka tipa Rambo Roki DieHard Indiana,onda bi tek spasao gomilu(zaostalih!) mozdanih celija u glavicama mladih amera !
Istina je naravno da je sve to UTOPIJA,i da pokrenute procese i sisteme niko ne moze zaustaviti,jerbo ce ga isti pojesti !!! :evil:

Tex Murphy

U svijetu je trenutno na djelu najcrnji rasizam i to je prosto nevjerovatno.
Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: "Ghoul"obama bin laden je horror-hatin' nigra, i to je meni dovoljno da mu potopi sve ostale (eventualne) zasluge za narod i muslimanstvo.
dakle, nigra je jasno reko, kad on dođe na vlas, staće zavrat tom gnjusnom hororu i njegovom uticaju na krhku mladež!

Malo sam pročeprko i - izgleda da to ipak nije tačno. Vijest je bila objavljena (pa povučena (!)) na Bloody Disgusting sajtu. No, apparently, izgleda da je Barak bio samo zabrinut zbog termina u kojima se na TV-u emituju nasilni trejleri za nasilne filmove.
Genetski četnik

mac

Quote from: "Harvester"U svijetu je trenutno na djelu najcrnji rasizam i to je prosto nevjerovatno.
Zato je i britanska pesma onako lose prosla na Evroviziji. Pevao crnac. Moze biti da smo mi, Sloveni, veci rasisti i od nacista, samo se to ne vidi, jer slabo imamo kontakta s drugim rasama.

Tex Murphy

Quote from: "mac"Zato je i britanska pesma onako lose prosla na Evroviziji. Pevao crnac. Moze biti da smo mi, Sloveni, veci rasisti i od nacista, samo se to ne vidi, jer slabo imamo kontakta s drugim rasama.

Ovaaaaaj, ja sam mislio na tzv. "obrnuti" rasizam (termin koji agresivno mrzim iz dna duše).
Genetski četnik

mac

Mislis na ono "affirmative action" i "equal opportunity"? Favorizovanje manje sposobnih pojedinaca zbog rasnog kljuca? Nije to bas toliko lose...

Boban

Srbi imaju jaku rasističku notu; "Duga" koja je na naslovnoj strani imala golu Naomi Kembel prodata je u 30% manjem tiražu od ostalih brojeva tog perioda.
Neki moj poznanik je stavio golu Naomi Kembel na naslovnu stranu mislim časopisa Fleš i odmah dobio otkaz s urlanjem vlasnika: "Pa jesi li ti normalan, kretenu, pa zar ne znaš da Srbi mrze Cigane i Crnce, ti oćeš da ja bankrotiram..."
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

zoskoz

neki kazu da je to solidarnost sa obrezanima, ne rasizam.

Ghoul

Quote from: "Harvester"Malo sam pročeprko i - izgleda da to ipak nije tačno. Vijest je bila objavljena (pa povučena (!)) na Bloody Disgusting sajtu. No, apparently, izgleda da je Barak bio samo zabrinut zbog termina u kojima se na TV-u emituju nasilni trejleri za nasilne filmove.

pre će biti da su mu njegovi konsultanti došanuli da takvom izjavom gubi značajne procente glasova od lojalnih patriotskih ljubitelja horora, pa je demantovao to što je reko da bi povratio nekoliko promila glasova nazad!
POLITIČARI!  :roll:

Tex Murphy

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "Harvester"Malo sam pročeprko i - izgleda da to ipak nije tačno. Vijest je bila objavljena (pa povučena (!)) na Bloody Disgusting sajtu. No, apparently, izgleda da je Barak bio samo zabrinut zbog termina u kojima se na TV-u emituju nasilni trejleri za nasilne filmove.

pre će biti da su mu njegovi konsultanti došanuli da takvom izjavom gubi značajne procente glasova od lojalnih patriotskih ljubitelja horora, pa je demantovao to što je reko da bi povratio nekoliko promila glasova nazad!
POLITIČARI!  :roll:

Sasma moguće. Srećom, nema potrebe da se pretjerano udubljujem u tu problematiku pošto su mi svi američki političari antipatični po defaultu. Crnčuge ili bjelčuge, muškarci ili žene - sve je to ista stoka.
Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: "mac"Mislis na ono "affirmative action" i "equal opportunity"? Favorizovanje manje sposobnih pojedinaca zbog rasnog kljuca? Nije to bas toliko lose...

I'm all for "equal opportunity" ali to ne znači, primjera radi, da u preduzeću od 40 ljudi treba pod obavezno da imamo 20 bijelaca i 20 crnaca (da i ne spominjemo mješance i ostale), nego da u poolu ljudi svih rasa treba izabrati najsposobnije. Pa ako je 40 bijelaca, so be it. Ili 40 crnaca, svejedno.

U Bosni je na snazi nacionalni ključ, ali to je u redu pošto su svi političari jednaki retardirani moroni bez obzira na nacionalnost, tako da se ništa ne gubi zbog ključa, a tri naroda (odnosni oni najnaivniji, dakle 98% stanovništva) osjećaju se bezbjedno i prijatno jer u vrhu uvijek imaju predstavnike svog naroda da ih pljačk... mislim, da brane njihove interese. How sad...  :(
Genetski četnik

Son of Man

Ma bolje crnac neko zena Bila Klintona (jer i Klinton je zena, to znamo iz shuntavila), da je neka druga zena pa bi mozda i vredelo al ova zena to mi smeshno, prvo su bili Dzordz Bushovi, znachi sin i otac, shto je isto nebuloza ko dinastija neka, a sad i muz i zena. Sva sreca pa Obama pobedi ovu rospiju.

Boban

Ako ga ne koknu... a izgleda da oće... nema drugog objašnjenja da Hilari ostaje u trci uprkos jasnom porazu osim ako se nada u neki čudan preokret.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

mac

Quote from: "Harvester"I'm all for "equal opportunity" ali to ne znači, primjera radi, da u preduzeću od 40 ljudi treba pod obavezno da imamo 20 bijelaca i 20 crnaca (da i ne spominjemo mješance i ostale), nego da u poolu ljudi svih rasa treba izabrati najsposobnije. Pa ako je 40 bijelaca, so be it. Ili 40 crnaca, svejedno.

E pa ne, u tome i jeste caka. Polazimo od pretpostavke da podredjene grupacije nemaju jednake sanse da ostvare svoj potencijal pa im ovako omogucavamo da to ucine u buducnosti. Najbolesljivije dete ces najvise da cuvas.

Son of Man

Quote from: "Boban"Ako ga ne koknu... a izgleda da oće... nema drugog objašnjenja da Hilari ostaje u trci uprkos jasnom porazu osim ako se nada u neki čudan preokret.
Chek bre, kolko sam ja upoznat, a pratim medije i strane i domace Hilari je uveliko ispala iz trke a Obama je vec pocheo kampanju protiv republikanaca. Prekjuche ja gledo. E sad, mozda postoje novi momenti ?! :P