• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Best topic EVER!!!

Started by Tex Murphy, 03-07-2008, 21:15:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ygg

"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Mark

A onaj mali/mala u sredini - LOL
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Savajat Erp

та мала/мали у средини у првих неколико секунди делује као да је побегла/ао из Ринга! :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Perin

Jel' se meni čini, ili ne znaju tekst? :)

zakk

Srpski Rodeo.3gp

Puštajte glasno isključivo na radnom mestu.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

smrklja

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Agota

Charlie Sheen(Bizarre behavior)
Na cemu se ovaj ovako unisti! Nista od moje serije vise  :(
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Father Jape

Taj^ link je izgleda doziveo mali viral juce. Bar sam ga na cetiri mesta video. :lol:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Ygg

Ovo je dosta staro ali ja tek večeras vidjeh! Genijalno!!!! :|

Bezobrazna djeca
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Ygg

Usul

God created Arrakis to train the faithful.

Ygg

Bobova prvoaprilska ilustracija za časopis MAXIM! xrofl xrofl xrofl

Agota

@ Ygg ova bezobrazna deca su mi malo sumljiva  8-)

dedu obozavam bar jednom dnevno pustam. :lol:

vajat

Agota

Meho Krljic

Ovo ste sigurno već svi videli, ali da se zabeleži na adekvatnom topiku:

Cat and Dolphin play together

Mims

Super!!

Kad smo već kod mačaka, i ovo ste sigurno videli, ali...

Kitten riding tortoise
sheep happens.

Minutipopričizam - http://milenailic.blogspot.com/

lilit

I ovo sam videla na Twitteru. :lol

Meho, ti si registrovan tamo?  :?

xrofl
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Agota

Prelepo,eto ima nas koji prvi put gledamo.

Meho Krljic

Nisam registrovan nigde. Ovo sa dupinom je bilo čak i na Blicovom sajtu. Ali ovo sa kornjačom nisam video. Osom.

Ygg

Quote from: agota on 09-04-2011, 18:40:04
@ Ygg ova bezobrazna deca su mi malo sumljiva  8-)

Izgleda da jeste fejk. Evo još jednog klipa sa (čini mi se) istim likom.

Locirajte mi sina

Savajat Erp

Gaff

... girlfreinds...  xnerd
Sum, ergo cogito, ergo dubito.

Agota

Gaff

TAS The Jihad

E svašta sam doživeo od startreka, ali ovo je vrh!

Alex

Ne razumem šta će cela epizoda animiranog Star Treka ovde? U čemu je stvar?
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Alex

Da li je Gaff napravio gaf?
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Gaff

Kako bi se shvatila poenta postavljanja cele epizode, potrebno je da se pogleda cela epizoda. Nakon toga, oni koji su odgledali celu epizodu, ili će shvatiti poentu, ili neće.

Alex

Najbolje da si postavio celu seriju, jer možda ova epizoda ima veze sa ostalim, pa da odgledamo i shvatimo štos. :mrgreen:

Gaff

Ko nije shvatio iz ove epizode, neće ni iz cele serije.

Alex

Ma niko nije ni gledao - ko je još dokon da gleda celu epizodu da bi shvatio na šta si mislio?

Gaff

Odlično! Pošto je moja poenta bila da ovakve stvari treba izbegavati u što širem luku! Stvar je samo u tome, da se strahovita snaga šunda kojom se ova epizoda obrušava na ljubitelje naučne fantastike, može adekvatno shvatiti samo nakon gledanja cele epizode. Nadam se da ti je sada jasnije zašto sam linkovao celu epizodu.

Berserker

Dobro, pogledao sam epizodu, imbecilna je, ali ne posebno vise od vecine americkih animiranih serija baziranih na stvarima koje...prosto nisu predvidjene da budu crtaci za decu. Primeri : crtani rambo, koji umesto da ubija gomile vijetnamaca svima pucanjem izbija oruzje iz ruku; crtani Konan, koji onesvescuje protivnike jer u crtacu ne sme da se vidi krv...itd. meni i Himen deluje jako debilno, a ovaj startrek je otrpilike u tom rangu... dobro, jeste gori :)

Alex

Quote from: Gaff on 24-04-2011, 21:14:41
Nadam se da ti je sada jasnije zašto sam linkovao celu epizodu.

Celu da, ali zašto baš tu i zašto sada 2011.- iz animirane serije sa početka 70-ih, koja je već početkom 80-ih bila i deci zastarela i prevaziđena?- to je pomalo čudno.

дејан

...barcode never lies
FLA

дејан

...barcode never lies
FLA

mac

Postoji neki problem sa Funny or Die, koji se ogleda u tome da se uvek prikazuje video "The Landlord", šta god da staviš kao link. Direktni linkovi ne rade, nego stavi naziv videa, pa ćemo sami otići na sajt i pronaći ga.

mac

Okej, provalio sam način da isključim automatsko ubacivanje videa, koje uzrokuje The Landlord video. Stavi link u quote tagove:

Quotehttp://www.funnyordie.com/videos/0247468f28

дејан

јес вала, срамота! а 3 пута сам брис'о-пис'о линк док ми на прегледу није дао одговарајући видео.

Quotehttp://www.funnyordie.com/videos/cf0bbe72c6/dildo-sport
...barcode never lies
FLA

Savajat Erp

Gaff

Agota

Gaff

Berserker

Gaff

Milosh

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Savajat Erp

Tom Waits hits on a chick at a party

Иначе, из ког је ово филма?

Milosh

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

Milosh

heh, ne mogu da verujem da sam se tek sad setio da pogledam those aren't muskets klipove. :lol:

Pictionary