• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

PUT U SREDIŠTE ZEMLJE 3D

Started by Goran Skrobonja, 15-07-2008, 13:05:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Goran Skrobonja

Odgledao pre neki dan u Londonu - pravi letnji filmić, i to sa Brendanom Frejžerom čije filmove iz nekog razloga prilično volim da gledam (valjda mi je postao sinonim za mindless fun). Ali ovde nije fora ni u kastu, ni u priči (tanušni ripoff Žila Verna), već u - 3D ugođaju. Slutim da će biti sve više ovakvih filmova, u kojima skačete iz stolice kad vas zapljusnu sline T-Rex-a ili vam neko zavrljači nož pravo među oči. Malo je nezgodno jer prospete kokice i kokakolu po sebi, ali uz malo treninga mislim da ćemo ovladati i time.
Nažalost, nisam stigao da vidim premijeru Wall-E-a - Šmrc! - ali ovo i Darabontova Izmaglica bili su mi dovoljni da se pristojno zabavim. Živela letnja šema!
Tako mu je to. (K. Vonnegut)

taurus-jor

Kol'ko kostaju karte za 3D bioskope?
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Goran Skrobonja

Quote from: "taurus-jor"Kol'ko kostaju karte za 3D bioskope?

Karta za projekciju od 15:45 h koštala je 10 funti (12.5 evra). Naravno, dobiješ naočari - ne one papirne, sa crvenim i plavim celofanom, već "prave" plastičnjake koje možeš da sačuvaš. Video sam u WC-u bioskopa bačenih nekoliko pari...
Tako mu je to. (K. Vonnegut)

DušMan

Da sam ih ja video u WCu, ja bih ih pokupio i doneo u Srbiju, te podelio finim forumašima.  8)
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.