• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

IZLOŽBA: ZORAN JANJETOV

Started by SANdMAN, 01-06-2003, 17:45:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SANdMAN

IZLOŽBA: ZORAN JANJETOV
SKC

Studentski Kulturni Centar
Srećna Galerija / Happy Gallery
STRIP PROGRAM

ZORAN JANJETOV
izložba radova
3. jun (20h) - 20. jun 2003

dobrodosli u SKC,

Miki Pješčić,
urednik programa Srećne Galerije

Srećna Galerija / Happy Gallery
tel: 3602044; fax: 360 20 14;
e-mail:skchappy@bitsyu.net

dakle, utorak u 8 uvece... vidimo se, stripomani...

Lurd

Jel' ovo isto ono kao kada si na filmu postavio glasanje o Muru ili ja opet nesto ne znam.  :wink:

Mislim, sada znam, citao sam Janjetova, ali nisu mi poznati njegovi filmski potezi. Mada, sada sam siguran jer znam de filmovi tesko izlazu.
My trees...They have withered and died just like me.

SANdMAN

uuups! oce to tako kad covek mixuje animatrix sa teksaskih masakrom motornom testerom...  :wink:

bobane, mozes li ovo na strip molim te...

Lurd

Ne ferma te Boban. Izgleda da su mu se konacno isplatili oni casovi autohipnoze za ignorisanje tebe.

SANdMAN

well, dzaba je bachio pare. sve je to normalni deo mojih psiho-sugestivnih ciklusa...

SANdMAN

inache, svidja mi se tvoja nova slichka. bar ne dobijam onaj nedoljivi impuls da je ubacim u Photoshop i izbelim onih nedopustivi 3725 nijanski crnog koliko je ona prosla imala...

Ghoul

Quote from: "SANdMAN"well, dzaba je bachio pare. sve je to normalni deo mojih psiho-sugestivnih ciklusa...

he he, volim reči 'normalni' i 'psiho' u istoj, pa još Sendmenovoj rečenici...
https://ljudska_splacina.com/

Lurd

Quote from: "SANdMAN"inache, svidja mi se tvoja nova slichka. bar ne dobijam onaj nedoljivi impuls da je ubacim u Photoshop i izbelim onih nedopustivi 3725 nijanski crnog koliko je ona prosla imala...

Ah, a ne bi verovao koliko je tesko pronaci neki avatar na kome je nesto sto lici na svestenika a debelo. Tako da moram da furam ovakve mlade zelote.

A i kad sam vec kod toga, malo mi se smucio ovaj nik, ali glupo je sada da menjam. Steta, jer Armageddon Impaler zvuci jebeno dobro.

Djole

No, da se manje - vise vratimo na temu.

Nije mi jasno zasto, kada se vec odrzavaju izlozbe nekih crtaca, lepo neko ne napakuje gomile njihovih stripova i ponudi ih po pristojnoj ceni fanovima (pod "pristojna cena" podrazumevam neku za nijansu manju od one u Platou)?

Npr., zasto nema Inkala da se kupi na izlozbi?

Zasto, kada su dolazili braca Hrvati nismo mogli da pokupimo Parljovljeve Magico Vento ili Sudzukinu Lady Constanine?

Ja bih sve te stvari tako rado kupio... :cry:
"THAT is why they call me The Decorator."