• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Srbi narod najmashtovitiji !!!

Started by Son of Man, 26-07-2008, 22:18:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Son of Man

Evo ovo sam pokreno jer sam u poslednjih par meseci (od proglashenja nezavisnosti Kosova) prochito na raznim forumima tako sulude izjave da moram da priznam da su Srbi jedan od rechitijih naroda, a posebno su mashtoviti kad treba smisliti neku kletvu i nekom se najebati svega zivog i mrtvog. Naravno sve je eskaliraro pre par dana kad je uhapshen Daba pa evo samo nekih random bisera za pochetak i to iz fazona one epizode SOUTH PARK-a koja govori o tome da ako se dovoljno puta izgovori neka psovka da se otvaraju vrata pakla  :twisted: :

матер им сточну!

Семе им се затрло смрдљиво фашистичко!

Бахатост и дивљаштво ових смрадова је превршило сваку меру.

To kopile tek sto treba ubiti!

Тако је,banuj govna!

Aj cik izruci pizda ti materina.

Говна издајничка маму им јебем, све ће да продају, ништа није свето

Еј Србијо, јебем те докле си догурала

маму им јебем продану

Јебем ли им мајку ону комунистичку!

Продане душе, јебо их Солана, Рен и цела Европска Унија.

Семе им се затрло!!

Ој,душмани,нека,нека.... tadic под нож !

Majku im jebem

Оно говно од суда на душановцу треба срушити и спалити до темеља.

док неустане кука и мотика да им јебе мајку нема ништа.

Брука за Србију...шта нам говна раде...мајку вам јебем издајничку да вам јебем..

Јебала их ЕУ и хаг дође ми да пишем само псовке колико сам у неверици

:!:  :!:  :!:  :evil:

Alexdelarge

mamu im j**em mrtvu, dabofda ti deca umrla dacicu

стока издајничка, продана!

Dacicu djubre izdajnicko Srbija ti ovo NIKADA nece oprostiti.

Nisu brate to Srbijanci, to su beogradska ustaska *****! Tadic je crnogorac, a Dacic Hrvat.

Говедо те направило, говно издајничко. Једи гована сит!

Цркни багро продана, стоко уплашена.

DACICU SEME TI SE POGANO ZATRLO

Тадићу,мајку ли ти ј**** усташку.Дачићу,пичкетино дебела и говно смрдљиво да Бог да ти сви у фамилији поцркали од сиде.Вукчевићу,изроде један,даће Бог да те паре које примаш од окупатора потрошиш на лечење своје деце.
Расиме,смрдљиви балијо,пожури док још имаш времена за Турску,не бих волео да сам сада на твом месту,мајку ти ј**** балијску! Боли ме k**** шта ће сада да уради СРС али сутра ни једно седиште општинских одбора ДС,СПС и ЛДП не сме остати не запаљено.Браћо,знате где се налази тадић и остатак соланине војске,до сутра мора да их НЕМА!!!Сви из свих градова Србије и Републике Српске на улице да се једном за свагда решимо гована усташких,ј**** им све да им ј****!!!

Проклета си Европска Унијо - змијо отровнице!

Сад схватам што су се раније Срби турчили!Срби су говна!!!ПИ СТОКО,СЈЕМЕ ВАМ СЕ ЗАТРЛО ИЗДАЈНИЧКО!Дачићу и Тадићу немао ко за вама свијећу да упали!!

Дрољо,иди да попушиш чеди наркоману па ће ти дати пар гаћица!

Каква ГОВНА!!!

Како балије славе, матер им потурчену!

Како је одвратан овај водитељ на Б92, права пацовчина!
...
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

DušMan

Quote from: "Alexdelarge"Дрољо,иди да попушиш чеди наркоману па ће ти дати пар гаћица!
U kom kontekstu je ovo rečeno? Ko je drolja?

Super su ove poetske psovke. Maltene kao ciklus post-kosovskih pesama.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Alexdelarge

Quote from: "DušMan"
U kom kontekstu je ovo rečeno? Ko je drolja?

Neka riba provocirala nacionaliste...pitala kad ce  miting za odbranu Dabica da bi mogla da krade patike, pa su onda poceli da je vredjaju.

DušMan

Sama je tražila.
Iako smešna, nije mi jasna konstatacija sa gaćama. Zar su hteli da kažu da jadna devojka nema ni gaće da obuče?

Alexdelarge

pardon, ovo je rekla

hoce li opet biti nekog protestnog mitinga, kao kad smo branili kosovo?
treba mi 2 para novih patika, nekoliko suknjica i desetak komada tangica...

P.S.

"у случају да крене талас избеглица са Косова и Метохије, треба их све усмерити у Јагодину па нека их он збрине од пара добијених од ССП, ђубре једно!"

Son of Man

Quote from: "Alexdelarge"pardon, ovo je rekla

hoce li opet biti nekog protestnog mitinga, kao kad smo branili kosovo?
treba mi 2 para novih patika, nekoliko suknjica i desetak komada tangica...
Brte sa kog foruma si cimao citate da ne kidam sa istog da raspredimo poso  :lol:

Alexdelarge

Son of Man

Pa da, ubedjivo najjachi - ja sam malo cimo i sa Delije.net sa srpsketribine, a videcu sjutra shta ima kod brace sa stormfronta mada oni glume kulturu gistro - kao da neko ne pomisli da su olosh  :lol:

Son of Man

Evo josh dokaza kako su ovi srpskinacionalisti mashtoviti, kako su krenuli sa ovim dojajnim idejama nadjebace chak i chuvene proteste iz 96/97  :shock:

QuoteМорам нешто да примјетим: на протестима нема спаљивања америчких, тадићевских, крватских, шиптарских и других душманских застава. Мислим да ни то не би било лоше, нпр. направити неку лутку која симболише Буша и спалити је, то би и CNN приказао, видјело би се да Срби протестују. Такође би требало укључити и питање Космета у протесте, не заборавимо какву то емотивну вриједност има, сигурно би значило нешто за људе који се колебају да ли да дођу или не. Нпр. издаја Космета, издаја Радована, шта (ко) је сљедећи?

Приједлог - паљење свијећа за грешну Тадићеву душу - је одличан. То би требало урадити, упоредо палити и свијеће за Слободана и тако прцати комуњарске издајничке говњаре из СПС.

Још ме једна ствар занима: колико би била изведива некаква блокада центра Београда, тачније главних саобраћајница у центру? Теразије, Булевар, тунел на Зеленом Венцу, прилази Бранковом мосту, остали мостови, трг Славије? Или можда блокада Владе, пронаћи људе спремне да у смјенама проводе по 12 часова сједећи пред зградом Владе и тако физички блокирају приступ истој? Има ли шансе?

Quoteе) перформанси, перформанси,... Сваког дана нови перформанс, нови шоу! За данас је можда касно да се нешто организује али за сутра,... Рецимо неколико особа у војничким-маскирним униформама на себи носе натпис "бранио сам Народ" и ходају везани. За њима ходају (лепо обучени) и садистички их подгуркују (или их вуку конопцима онако везане) Тадић, Цветковић, Шунтановац,... Тадић води на узици (или држи у руци) пудлу о коју је окачен натпис "Дачек". Три особе у фраку и са цилиндром на глави носе на себи ознаке фашистичких организација (еУ, нАТО, америка) и 'посипају' наше издајнике 'новцем' (неке иматиције долара, еура,...) У92 неће то приказати али ИМА КО ХОЋЕ. А таквим перформансима уливамо душу у протест и привлачимо већи број људи!

:evil:

Son of Man

DušMan

U jebote... ovo je baš... degutantno.

Son of Man

bombu baciti u tu masu zaista ne bi bila neka prevelika shteta, a mozda bi i kojeg novinara zakachila pa bi bilo i bonusa. Za "glumicu" Lidiju Vukicevic 2 bambija...a za Kostu Cha-Voshkog chak 3. Jao gledo sam tu sominu preksinoc na Koshavi kod onog nesretnika shto ga proterashe sa studija B pa sad mrzi sve i svakog (kako li se zove - da onaj bre Marko il tako neshto) i shta je sve prico, a drugi gost bio gazda Lude Kuce. :shock:

Meho Krljic

Marko Janković ima emisiju na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću???

Sada je to i zvanično: devedesete su bile samo neambiciozna varijanta totalnog razlaza sa razumom koji je Srbija implementirala u tekućoj deceniji.

Son of Man

E sad jbmliga sad si i mene bacio u zbun, pishe veliko mrljavo K u uglu - jel to Koshava ?  :shock:

Nego evo josh jednog taze bisera - mislim da je ovo shto bi vi rekli hajlajt :

Srusimo Tadicevu izdajnicku vladu!

http://www.youtube.com/watch?v=1ojvg2lonuw

:lol:  :lol:  :lol:

OMANJI RIVJU : Ide pisana prozivka sa sve fotkama svih Tadicevih IZDAJA (rukovanje sa Mesicem, Srebrenica itd.), a u pozadini pichi mjuza naravno cirilica, harmonika sa tekstom pesme u ovom fazonu :

"Vi ste jedna rulja cinkarosha, strashna banda shljama i olosha" :evil:

:|  :|  :|

P.S. Zashto na ovom forumu nema onaj okultni smajli shto klanja, meni je taj omiljeni a uveren sam i Mehov ?  :(

angel011

We're all mad here.

Son of Man

da,da, al samo ovaj jedan mali ljubichasti...necemo pravimo dzamiju pobogu, dovoljan je jedan pa cu ga ja umnozavam, mogo bi Boban to da ubaci jbga, ne bi mu kruna pala s'glave :wink: