• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Comic-Con 2008

Started by DušMan, 02-08-2008, 17:19:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DušMan

Svi su već na netu videli masu slika i klipova, ali hajde da i ovde obeležimo ovaj nesvakidašnji annual stripovski gikovski događaj.
Nismo bili, a verovatno nikad ni nećemo, te stoga samo fotke koje su drugi okidali (srećna kopilad).

DH Boot

Eric The Goon Powell

Gerard Way, scenarista Umbrella Academy i frontmen nekog emo padavičarskog benda tipa My Bloody Valentine ili tako nešto

Stan Sakai  :lol:

Bruce vs. Ash

Bruce vs. Hellboy

John Landis

Mignola

Zack Whedon i Joss Whedon

Nathan Fillion & Felicia Day, akteri Dr. Horrible-a, projekta iza koga stoji porodica Whedon

Rob Reger, tvorac Emily the Strange koja se iz ko zna kog razloga našla na odevnoj liniji Urban Shopa. Potpuno mi je nejasno to.

Slobodno nastaviti...
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Meho Krljic

Gerard Way je pjevač benda Maj Kemikal Roumens  :lol:  Uprkos tome, Umbrella Academy je šokantno dobro debitancko ostvarenje. Čovek je osnovao bend posle jedanestog Septembra jer je tom prilikom shvatio koliko je život efemeran i koliko je potrebno da se potrudimo da ostavimo traga iza sebe i sve to... ali strip mu je dobar.

DušMan

Istog sa mišljenja za UA. Štaviše, pre par dana sam upravo i naručio trejd. V2 kreće na jesen, a Way je najvio da će se baviti i politikom, za razliku od svojih tekstova pesama. Zvuči strašno.

Taj Gerard (Srbin!) mi je služio za sprdnju kad se pojavila vest da će on raditi strip. Mislim, to mi je na istom nivou kao kad bi Djule uzeo da piše scenario. Međutim, u intervjuu za Newsaramu pre ihahaj se dokazao kao fin mladić koji se u stripu loži na prave stvari, pa sam čak pomislio da će biti čitljivo. A tako je i ispalo.

DušMan

Quote from: "Meho Krljic"Čovek je osnovao bend posle jedanestog Septembra jer je tom prilikom shvatio koliko je život efemeran i koliko je potrebno da se potrudimo da ostavimo traga iza sebe i sve to...
Čekaj, jel ceo taj emo gej pokret nastao tom prilikom? Ako neko zna istoriju emoa, to si ti!

Meho Krljic

Nie, nije, emo je mnogo stariji... jedno petnes godina.

DušMan

Eto ti ga sad. Ja bio ubeđen da je to nešto nastalo u zadnjih 5 godina. Svašta čovek čuje na ovom forumu.

Meho Krljic

Potraži Fugazi, Embrace i tako te bendove...

DušMan

Samo mi još fali da pod stare dane postanem emo. Hvala, ali ne hvala. Hteo bih da zadržim gentalije čitavim još ovaj kratki deo života koji mi je preostao. Hteo bih i da pročitam Zagora, ali ne da se, a nije da nisam pokušavao.

DušMan

Ove su poveće, pa neću puno da ih kačim:

Meho, mrzi me da guglam, ko je Marjorie Liu, kakve veze ima sa stripovima i da li je raspoložena za udaju?

Meho Krljic

:lol:  :lol:  Meni se sviđa ovaj poor man's Two Face. mestod a se čovek propisno osakatio, samo se malo namackao puderom i to je to.

DušMan

Meni se sviđa Marjorie Liu. A i Džokerove cice ne deluju loše, iako su sakrile glavne ženske adute.

Man Of Steel

možda se meni i posreći pa odem kada budem studirao tamo preko bare... :lol:
Svima donosim po suvenir, naravno... 8)
When ever you need hard center i will be there

DušMan

Zanimljiva fotka: Lucy XENA Lawless sa svojom lezbo devojkom koja se zove Pia Y the Last Man Guerra  :lol:

Ruža MekoGovnjiva i njenon boy toy Robert Rodriguez  8)

Meho Krljic

Pia Guerra je sjajan crtač, kako sam već rekao na UPPS-u, čudi me da nije dobila gomilu tezgi u superherojskim stripovima na osnovu rada na Y the last man. Moguće da crta vrlo sporo, pa je otud Sudžuka obilato popunjavao kasnije epizode.

DušMan

Ja baš i ne mislim da ona dobro crta. Jebote, pa sto puta sam se mučio da skontam ko je koji ženski lik, jer ih maltene sve isto crta, što u stripu sa samo jednim (dobro, skontali smo svi da nije samo jedan) muškarcem može da bude problematično.

zakk

A u Skotu Pilgrimu je kao bolje? :D
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

DušMan

Touche.
No dobro, popravlja se O'Mali. U četvorci već nisam imao zabuna.

Meho Krljic

Da ima previše likova - ima. Da sam se i ja zbunjivao u pogledu toga ko je ko - jesam. Ali to nije neki ozbiljan prigovor s moje strane jer ja i u stvarnom životu imam problem u prepoznavanju i razlikovanju fizionomija...

DušMan

A zato si mi onda rekao: 'Ćao, Sunčice!'?
BTW, sad sam tek skontao da je Lucy Lawless u potpuno providnoj majici!!!

Meho Krljic

Šta vredi što je providna, kad... ma znaš i sam.

No, da, identifikacija ljudskih bića putem crta lica mi nikad nije bila jača strana, no, ako se ne varam, to sam ti rekao putem telefona?

DušMan

Ne, to si mi rekao nakon što si me brutalno silovao, dok si me mazio po kosi.

Meho Krljic

E, sad, brutalno... Vidiš kako voliš da preteruješ... Ja to pamtim kao jednu... igru... lepršavu, pomalo bezobraznu, ali svakako od one vrste koja na lice donese osmeh... i po koju suzu.

DušMan

Možda ti to zaista tako pamtiš, ali ne opravdavaš činjenicu da si mislio da sam tvoja žena, a ja sam ti se samo javio u prolazu kroz Knez Mihajlovu, dok sam se šetao sa roditeljima i njihovim prijateljima.

Meho Krljic

Kako sam ja to zapamtio, oni su i predložili celu tu stvar!!!

DušMan

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

DušMan

E da... meni nimalo nije jasno zašto si mi slao one homoseksualne fotke na pm, pa ih slobodno obnaroduj, možda neko drugi shvati.

zakk

zakk

Ghoul

dođavola, ovaj emo skroz desno izgleda PLJUNUTI DUH_KOJI_HODA!

a ako nastavim tu LAZA-anal ogiju, onda curica izgleda ko DUSHMAN iz doba kad je imo dugu kosu, a hari poter najviše liči MILOSHU kad bi turio đozluke.

za ovo dvoje još ajde-de, ali DUH_KOJI_HODA je pogođen 100% i faca i izraz i emocija i gayness i sve čak uključujući i pirsing!
https://ljudska_splacina.com/

Duh_koji_hoda

... ma kakvi mogu da se kladim da ova nema probusene bradavice... nikako... nije decko u tom fazonu... a to je jedan od najbitnijih faktora....

Duh_koji_hoda

ridiculus

Sredinom meseca je Comiket u Tokiju, pa ću pokušati da zasenim Dušmanove fotografije...  :twisted:
Dok ima smrti, ima i nade.