• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

RAPGET?

Started by Ugly MF, 08-08-2008, 19:59:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ugly MF

Malo mi treba pomoc,oko ovih programa za skidanje sa rapidshareta...
naime,nece da mi radi ovaj Rapget.Ima li nesto drugo ili je neko upoznat de moze da se gresi?

Jes da nisu video igre,ali jes multimedija,jel?

zakk

Više je za konpijutere i lelekomunikaciju...

No svejedno, ja nisam od pomoći, radipshare koristim jako retko pa mi i nije bilo mrsko da se bekeljim koje je slovo uzjahala mačka. U poslednje vreme nema čak ni to...

Kad mi baš i ustreba, za velike stvari, ćapim nalog od ortaka pa svučem šta hoću, a tad radi sa bilo kojim download managerom.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Meho Krljic

Ja koristim rapidshare download manager koji nije najudobniji softver na svetu, ali ajde... To je aplikacija koju je za rapidshare napravio neki Makedonac i radi dobro kada se instalira Net 2.0 framework...

Ugly MF

Ma ja se svercam na free varijantu i to mi je radilo i na taj nacin...
sad nece...a jos uvek sam free, nisam premium... :oops:

Meho Krljic

Radi ti taj rapidshare manager i u free varijanti koliko ja znam.

raindelay

Majka za Rapidshare je "cryptload". Napunis ga fajlovima koje hoces da skines kao free user i on skida faj po fajl posle onog odbrojavanja.

http://cryptload.info/
I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

Ugly MF

javljam cim isprobam... :lol:

Dry-Na-Nord

Cryptload radi dobar posao sad kad je Rapid izbacio mačke. Postoji i ruski programčić usdownloader, ali ga nisam probao...
http://rapidshare.com/files/133661778/USDownloader_v1.3.5.1__30.07.08_.rar

raindelay

Sa Cryptload-om, ako imas 512 net, ne treba ti premium na Rapidu, napunis ga free linkovima i isto ti je kao da imas premium.
I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

Ugly MF

E,ovo super radi ,morao sam i neki net pitajboga sta da skinem verziju 3.5,ali cepa stvari!
:!:

Nightflier

Ja koristim Internet Download Manager, koji za razliku od Rapidshare Managera radi sjajno.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666