• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Njezin zivot je sexy magazin

Started by Alexdelarge, 23-08-2008, 13:05:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alexdelarge

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović slikala se za slovenačko izdanje magazina FHM.

Mesec dana nakon što je ukrasila istoimeni magazin za muškarce u Srbiji, Cecine seksi fotografije (koje je u njenoj kući na Kipru napravio Miloš Nadaždin) naći će se i u izdanju slovenačkog izdanja magazina.

Pored fotki, Slovenci su objavili i priču o srpskoj folkerki, a uz Cecino ime stoji i naslov "najbolje seksi telo Srbije". Prema nepotvrđenim informacijama, posle Slovenije, Cecine fotke u seksi bikiniju naći će se i na naslovnicama francuskog i italijanskog FHM-a, piše "Press".

Svetlanu Ražnatović čitaoci srpskog izdanja poznatog svetskog magazina proglasili su nedavno za najseksepilniju ženu na svetu. Na drugom mestu je Ana Ivanović, a na trećem glumica Megan Foks, koja je u svetskom glasanju čitalaca svih FHM izdanja izabrana za kraljicu seksepila.

Glasalo je više od 48.000 ljudi koji su mogli da daju ocene za 10 dama, a iza Cece su se našle i Monika Beluči, Džesika Alba, Emina Jahović, Adrijana Lima, Anđelina Džoli, Nataša Bekvalac i Rijana.

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Kunac

:!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D   :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D  :D :D  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D   :!:  :!:  :!: :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D   :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D  :D :D  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D   :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D  :D :D  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D   :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D  :D :D  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D   :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D  :D :D  :!:  :!:  :!: :oops: :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D   :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D  :D :D  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D   :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D  :D :D   :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D  :D :D  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D   :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D  :D :D  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D   :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D  :D :D  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D   :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D  :D :D  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D   :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :D  :D  :D  :D  :D :D
"zombi je mali žuti cvet"

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Kunac

Meho Krljic

Neka mi se oprosti na hijackingu topika, ali mrzi me da otvaram novi.

Naša omiljena članica foruma se noćas porodila, po treći jelte, put i obećala da će se već javiti sa utiscima, pošto austrijska porodilišta imaju wi-fi i sve drugo što je potrebno da brzo zaboravite na traumu porođaja. Pa, čestitamo!

Ghoul

pa, nek je ziva i zdrava sa svojim nak... porodom, i nek se javi chim prije da chujemo sve detalje i vidimo fotke i snimke samog porodjaja! :!:
https://ljudska_splacina.com/

DušMan

Čestitke mami, tati i deci!
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Kunac

ojha-ha! živa bila vila koja je rodila... :D

lilit

Quote from: "Meho Krljic"Neka mi se oprosti na hijackingu topika, ali mrzi me da otvaram novi.

Naša omiljena članica foruma se noćas porodila, po treći jelte, put i obećala da će se već javiti sa utiscima, pošto austrijska porodilišta imaju wi-fi i sve drugo što je potrebno da brzo zaboravite na traumu porođaja. Pa, čestitamo!

:D  :D [QQ Mehmete, na sta svodis ovu Sagitu  :?  :lol: ]

Ja se taman spremala da objavim vest [i ne otvaram poseban topik vec da napisem obavestenje na topiku "Strange but weird"].

Elem, ko sto vec napisah dragom Mehmetu, 29. septembra oko 22h, su mi krenule kontrakcije, u 22:30h bila u bolnici, epidural dobila oko 23:30 [dok probudise anesteziologa :cry:], a u 00:49 se rodio Konstantin [do bola pretenciozno ime, al dragi muz birao, a cekala sam da prodje ponoc ne bih li se porodila na Bajram :lol:].
Posle sam odsetala do sobe, istusirala se i bacila u nove radne pobede. I bolnice ne izlazim dok me ne izbace posto je ovo raj.

Bebac je smesan, ko neki matorac, 3445g i 50cm i 19 dana pre termina.

Hvala svima na cestitkama.

xremyb

@Gule,
ako te zanimaju neki posebni detalji, tu sam. Nije bilo mnogo krvi.  8)
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

DušMan

Čoveče... Ovo je reality show preko foruma!!!
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

lilit

Quote from: "DušMan"Čoveče... Ovo je reality show preko foruma!!!

Ne, to je samo wireless net u bolnici. Nije neki SF.  :lol:

Ghoul

Quote from: "lilit_depp"Posle sam odsetala do sobe, istusirala se i bacila u nove radne pobede.

ova ušla u rutinu, počeće da joj ispadaju neprimetno, dok pere suđe, ko onoj irkinji u skeču mojti pajtona iz SMISLA ŽIVOTA... :roll:

lilit

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "lilit_depp"Posle sam odsetala do sobe, istusirala se i bacila u nove radne pobede.

ova ušla u rutinu, počeće da joj ispadaju neprimetno, dok pere suđe, ko onoj irkinji u skeču mojti pajtona iz SMISLA ŽIVOTA... :roll:
Hahah, potpuno si se raznezio posto bi adekvatniji opis ispadanja bila scena s pocetka filma "Parfem". Da li mozda hoces da nam saopstis neke novosti? :lol:

Ghoul

Quote from: "lilit_depp"Hahah, potpuno si se raznezio ... Da li mozda hoces da nam saopstis neke novosti? :lol:

novosti?
pa, mislio sam da si već obaveštena: moje ČETVRTO mezimče ugledalo svetlo dana pre nedelju dana!
a začeto ih još nekoliko...
:!:

Tex Murphy

Srdačne čestitke Lilit, a što se Ghoula tiče - njegovo čedo sam već rezervisao  :!:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Mica Milovanovic

Mica

mac

Ovo je zaista lepa vest. Sve najbolje... I neka se beba kad poraste opredeli za SF, a ne tamo neki horor ;)

lilit

Hvala momci.  xcheers

Quote from: "mac"I neka se beba kad poraste opredeli za SF, a ne tamo neki horor ;)
Ma pravi hohor bi bio da jednog dana dodje i krene s pricom kako je horor zanr.  :lol:

Boban

konačno muško... dakle, staješ na komada tri.
Moja tetka je gurala do šest.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

lilit

Quote from: "Boban"konačno muško... dakle, staješ na komada tri.
Moja tetka je gurala do šest.
Ja sam imala srece.  :lol:

ginger toxiqo 2 gafotas

...ako je lustrirana iz Pink obora, hoće je urbani...

Nema "Trijumfa" bez Cece

NAJPOPULARNIJA folk zvezda sa ovih prostora Ceca Ražnatović mogla bi uskoro da se pojavi u emisiji "Operacija Trijumf: Gala priredba".
Iako nisu planirali da u šou zovu zvezde folk muzike, čelnici produkcijske kuće "Emoušn" ozbiljno razmišljaju o tome da ugoste Cecu jer su ubeđeni u to da će sa njom povećati rejting emisije, koji nije
tako visok kako se očekivalo.
- Ceca je po mišljenju ljudi iz "Emoušna" muzički nedefinisana. U njenom repertoaru ima mnogo pesama koje su urađene u pop fazonu i koje može da otpeva u duetu sa studentima na "Gala priredbi" - rekao nam je izvor iz "Emoušna".
Istovremeno, Ceca kaže:
- Iz "Emoušna" me još niko nije zvao!
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."