• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Koje igre smatrate potcenjenim?

Started by ridiculus, 27-08-2008, 21:09:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

HAL

Slažem se, samo moja želja je da bude n1 !! Ono što i zaslužuje.

Meho Krljic

:lol: :lol: Ali topik nije bio "koja je vaša no. 1 igra?" nego "koje igre smatrate potcenjenim?" Mada, razumemo se. Ja mislim da je Civilization izvanredan serijal, čak su i konzolne verzije ispale iznenađujuće dobro. Petica će da bude ludilo.

Svevid

Не волим југословене.

Plottz

Ruski MOW,man of war---kombinacija blitz kriega i starog dobrog commandos-a,
vrlo,vrlo, vrlo  i veoma potcenjena,baš.
subota 14

Meho Krljic

Men of War je odličan primer. Oba MoW naslova (original, plus Red Tide) imaju za 30 Evra da se uzmu na Steamu u okviru Gold Edicije. Vrlo preporučljivo.

ridiculus

Priča o AI War-u me je podsetila na ovaj topik, iako ne smatram tu igru potcenjenom. Suviše je uvažavaju na RPS-u i Jurogejmeru da bih i pomislio na takvu tvrdnju, a i korisničke ocene po raznim sajtovima su basnoslovne.

No, od stvarno potcenjenih, tu su:

Zombasite

Ili bilo koja Soldakova igra. Ali ovu sam izabrao kao najnoviju, i najkompleksniju. Usput, Steven Peeler je zaista ljubazan čovek, koji će odgovoriti na sva pitanja i nedoumice. Još nisam naleteo u ovoj državi(ci) na čoveka koji je spomenuo ovu igru, a da nije čuo za nju od mene. Na Metakritičaru nema dovoljan broj ocena za formiranje metaskora, a osim Qt3 i Hardcore Gamer-a ne znam za neku bitniju publikaciju ili video-kanal koji je pričao o igri.

Star Ruler 2

Rešiću Kuzmanovićev imaginarni rat oko toga koja je najbolja svemirska 4X igra. "Šta!?", povika Ignoramus. "Star Ruler 2? Pa to ne postoji! Ili da postoji, i da je dobro, ja bih čuo za tooooooooOO", sve je što je istorija zabeležila pre nego što je meteorit udario u mesto na kojem je stajao, precizno izračunato još od strane vavilonskih astrologa.

Iako su mnogi ukazali pažnju prvom Star Ruler-u, drugi je nekako preskočen, iako je bolji po svim aspektima, a odlična ekspanzija samo upotpunjuje taj utisak.

Gemcraft: Chasing Shadows

Nastavak Gemcrafta, originalno objavljenog kao fleš igra, važi za trenutno najbolju igru tipa "odbraniti kulu" (tower defense). To jest, medju onima malobrojnima koji su je igrali.

Znam da sam hteo da spomenem još nešto, ali sad ne mogu da se setim šta.
Dok ima smrti, ima i nade.