• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Igrice koje se igraju na dva računara u mreži

Started by Boban, 27-08-2008, 21:46:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

A da nisu pucačine...
Ajde da čujem predloge.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

ridiculus

Nisam sad siguran, ali možda neko ovde može da ti kaže da li Worms u nekoj iteraciji za PC podržavaju mrežno igranje te vrste. Trebalo bi. One potezne strategije koje sam igrao mesecima, Heroji 3 i Age of Wonders 2 podržavaju online igre, ali nikad ih nisam igrao u lokalnoj mreži.
Najbolje ti je da kupiš DS, pa da igraš Advance Wars protiv Meha ili mene (i ja ću ga nabaviti)!  :!: To je najsličnije šahu.
Dok ima smrti, ima i nade.

zakk

pa može većina naslova od 97 pa naovamo...
warcraft, starcraft, diablo i nastavci i klonovi...

tebi pretpostavljam treba nešto da zanima dete? neka trka ili tako nešto?
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Boban

bez krvi, bez pucanja, proganjanja i viviseciranja.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Nightflier

Dobro, Bobane, a sto zaglupljujes coveka? Mani se te cenzure i pusti dete da razvija kreativnost.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Truba

šah

ako oćeš da te derem
možemo se umrežiti  8)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

morbius

Quote from: "Boban"bez krvi, bez pucanja, proganjanja i viviseciranja.

E pa malo si nam vezao ruke, znaš... Još najbolje da si tražio da se kontroliše mislima.
Why me?

Usul

God created Arrakis to train the faithful.

morbius

Nego sad mi pade nešto na pamet.

Kako bi bilo da se preko Hamachi-ja umrežimo u virtuelni LAN pa da se ubijamo i koljemo u igrama, onako prijateljski? Ako smo preko sveta, ne znači da smo preko sveta, jel' te. Druženje, pražnjenje frustracija i tako to.
Why me?

Nightflier

Znak Sagite Killing Grounds! I liiike that!
Sebarsko je da budu gladni.
First 666