• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

McDonalds trivia

Started by Melkor, 02-09-2008, 01:48:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Melkor

The square (Slavija) is also a home to the first McDonald's restaurant ever built in Eastern Europe, opened 24 March 1988 and still operational. The restaurant is located in the former Vučo family house, constructed by Dimitrije T. Leko in 1893.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Alexdelarge

Ahem, ahem...posto sam procistio grlo na engleskom, kako bi zadobio vasu paznju, objasnicu vam u toku danasnjeg dana zasto su radnicu u Meku najobicnije hulje i lupezi.

Uskoro...
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Son of Man

Ja sam taj Mek lomio josh '96. Tacka. 8)

Berserker

Jel to onaj mek u kome moras da kupis nesto da bi mogao da seres/pisas?

scallop

Ma, dobio si te ćevapčiće! Jedva sam shvatio da je moron imao 15 godina!

Hoćeš u ponedeljak ili ranije?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Alexdelarge

Pre nego sto se posvetim namestenicima, ovog nadaleko cuvenog lanca restorana brze hrane, molim IT strucnjake da po mojoj ideji naprave program, freeware dakako, Scalloptranscriber deluxe edition, a koji bi pomogao da bolje razumemo pisanije najstarijeg clana foruma.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

scallop

Quote from: "Alexdelarge"Pre nego sto se posvetim namestenicima, ovog nadaleko cuvenog lanca restorana brze hrane, molim IT strucnjake da po mojoj ideji naprave program, freeware dakako, Scalloptranscriber deluxe edition, a koji bi pomogao da bolje razumemo pisanije najstarijeg clana foruma.

Otkad tebi treba da nešto razumeš? Ipak, hajde da pokušam: Poruka je namenjena meni, a ti mu dođeš kao mirođija, koja ne ide uz ćevapčiće. :evil:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Tex Murphy

Opet ćevapčići!
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

scallop

Quote from: "Harvester"Opet ćevapčići!

Idi, bre, što ti kasniš! Ovde se desio outbreak i zarazio tragačevu poteru za znanjem.