• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

BLOG do mog...

Started by Son of Man, 09-09-2008, 14:19:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Son of Man

Od sad sve ovo i mnogo gore, znachi sva sranja shto sam izasrao za ove 2-3 godine po raznim forumima i na blogu - to danas bre svaka budala ima pa ocu i ja jer sam tako vido. Shto ja vechito da budem gora budala, nije u redu jbga  :roll:  :

http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

Neizmernu nezahvalnost dugujem prvenstveno mom vechito nadrkanom uchitelju Ghoulu (sa ce me diss-uje zbog ovog), zatim iskusnom Mehu, Angel i josh nekim ljudima odavde koji su me ponukali da mu ga i ja malo dadnem ko Brljava ra-raSrbljanovic, ko Manchselo i ta ekipa  :x

Tex Murphy

Son of Manfred Mann, zašto dođavola nepotrebno degradiraš sebe stavljajući se u istu rečenicu sa ona dva čudovišta?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Son of Man

Ghoul

opa, sinko, sad si postao ČOVEK!

bravo!

nek ti je srećno & berićetno!

PS: harv, za koga si reko da je čudovište, povuci reč, barabo!
https://ljudska_splacina.com/

Tex Murphy

Mislio sam na Biljanu Antisrbljanović i onog propalog repera (sorry zbog pleonazma).
Genetski četnik

Son of Man

A gde sam se ja to stavio u istu rechenicu sa njima :? , zar ih nisam lepo okarakteriso Brljava Rasrbljanovic i Manchselo, ja sam samo hteo rec da moj blog ima bude gori chak i od njihovih (Manch tripuje ladno da je izuzetno iskren dechko i sve a nema ni kolko vec ima godina :x ) a bogme ima bude goriiii i od Vidojkovicevog al' njega necu da opljujem jer je drugar sa mojim drugarchinom Arefom...a inache da nije drugar i korektan dechko ovako uzivo, pa zna se bre kako bi prosho...svaki turchin to zna, i svaka bula vrrrrrrlo dobro zna...djeaaa !!! 8)  

...da je Obilic, srpski sin, ubio Murata... :!:  :!:  :!: :!:  :!:  :!:  :!:

Son of Man

Quote from: "Harvester"(sorry zbog pleonazma)
:?
Cek bre, da nisi ti onaj tamo shto oce eniologiju neku il' sta vec ? :D

mafija_x

Bice svasta! gomilax
izgubili smo se u sirini ideje

Son of Man

zaista kad se desi jedna jako bitna stvar svashta ce biti...pa ce se chak i lav od janjeta kriti  :?  :?:

Tex Murphy

Quote from: "Son of Man"
Quote from: "Harvester"(sorry zbog pleonazma)
:?
Cek bre, da nisi ti onaj tamo shto oce eniologiju neku il' sta vec ? :D

Šta je dođavola eniologija?
Genetski četnik

Son of Man

To sam i ja pito, al dzaba... :(  :lol:

Meho Krljic

Nauka o poznavanju vina?

cutter

http://eniology.org/book/gl1p1e.html
http://www.acupuncture.ru/pvh-r19e.htm
ENIOLOGY is a field of scientific and human knowledge, also being a name for the new interdisciplinary science, born at the boundary of the new philosophical comprehension of humanity's far reaching experience in a world of keen interactions among living objects and other matter. It is dedicated to the study of unexplored, objectively expressed phenomena, processes, the trends of interaction between energy and information and the interchange of matter in nature and society, encompassing humankind, social, biological, and cosmoplanetary spheres. It is also dedicated to the development of ecologically clean technology and resources which are based on utilization of unique, non-traditional principles and methods of aerodynamics, physical vacuum, cosmic biorythmology, astrology, uphology, biolocation, psychology, psychotronics, transpersonal psychology and traditions of folk health.

Usul

Quote from: "Meho Krljic"Nauka o poznavanju vina?

To bi bila enologija. Ja sam mislio da je eniologija nauka o poznavanju lika&dela umetnice pod imenom enia ali sta ja znam :)
God created Arrakis to train the faithful.

Son of Man

Quote from: "cutter"http://eniology.org/book/gl1p1e.html
http://www.acupuncture.ru/pvh-r19e.htm
ENIOLOGY is a field of scientific and human knowledge, also being a name for the new interdisciplinary science, born at the boundary of the new philosophical comprehension of humanity's far reaching experience in a world of keen interactions among living objects and other matter. It is dedicated to the study of unexplored, objectively expressed phenomena, processes, the trends of interaction between energy and information and the interchange of matter in nature and society, encompassing humankind, social, biological, and cosmoplanetary spheres. It is also dedicated to the development of ecologically clean technology and resources which are based on utilization of unique, non-traditional principles and methods of aerodynamics, physical vacuum, cosmic biorythmology, astrology, uphology, biolocation, psychology, psychotronics, transpersonal psychology and traditions of folk health.
U jbte  :shock:  :cry:  :x
A lepo mi mama govorila uchi sine fakultet, samo ga zavrshi, nije bitno dal ces se bavish time, al dzaba inat je inat a lenjost lenjost - jbga  :(

Son of Man

Ljudi je zna neko da mu ga dadne po kodiranju na blogspotuuu-uuu-uuu (uuuuula-la-la-la-lala svaki niger Sladzu gotivi)  ?!  :(  :cry:
EDIT : uspeo ruchno...jbga kad sam maluoman pa ne izvalih ono HTML kurchenje  :x

Son of Man

Ljudi nema nidje DIVINE TRASH dokumentarca na NET-u pa ono ocu dam to nekim ljudima pa me znaima ako bi mi neko (moz i na PM) objasnio kako se seckaju ti AVI fajlovi da bi mogo da uradim shta mi je vec chiniti...hvala unapred  :wink: (Bobane ako se ne sme ovo a ti brishi, ja mora pitam jer zaista nemam gde, jbga)

Meho Krljic

Googluj i skini virtual dub pa s njim seckaj. U stvari evo ti ga ovde:

http://rapidshare.com/files/148375355/VirtualDub-1.7.8.rar.html

Son of Man

fala Meho, fala cutteru, sad ce svi dokumentarci koje imam se spontano pojave da raja to gleda a ne da mora cimaju ko zna odakle, uh bre...barokno ima bude... :D   :lol:

Ghoul

Quote from: "Son of Man"(Bobane ako se ne sme ovo a ti brishi, ja mora pitam jer zaista nemam gde, jbga)

ma koj ti je bre te se u svakom drugom postu obraćaš bobanu ko da on čita postove na forumu, pa ga još zabole i da nešto preduzima, tipa da se bavi svojim poslom (administratora) i da briše/razmešta/skladira po PS-u šta gde treba i šta ne treba?

samo teraj, bez izvinjavanja, pa ako te u nekoj slučajnoj raciji uvate, ti samo reci: 'nisam znao!'
8)

Meho Krljic

Il još bolje: "nisam ja - on je!!!"

Son of Man

pa obriso mi je ceo "onaj" topik juche i to bez ikakog upozorenja pa reko da od sad upozoravam jbga barem ja njega  :wink:

raindelay

I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

Ghoul

Quote from: "Son of Man"pa obriso mi je ceo "onaj" topik juche i to bez ikakog upozorenja :wink:

KOJI???

:shock:  :?

Son of Man

Quote from: "raindelay"Sto da se mucis?

http://dermonexus.blogspot.com/2007/06/films-docs.html
eh da je sve tako lako :(  - to su isti ti linkovi koje sam i ja nashao na 2 druga mesta i naravno da ne rade...u svakom sluchaju fala na cimanju sa iscimavanjem  :wink:

Milosh

Quote from: "Ghoul"KOJI???

Ma, onaj na deponiji o stoci navijačkoj, jes da ne volim bilo kakvu cenzuru, ali realno i nije neka greota...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Son of Man

Quote from: "Ghoul"KOJI???

kako koji, onaj shto nije primeren, onaj bre de ste se javili ti i angel...ali OK , nije neka frka, imam ja to kod sebe u shteku, ako nije za ovaj forum ako je to propagiranje nechega shto nije OK ja to prihvatam, a sta cu drugo... :wink:

Son of Man

Miloshe ako ja nisam pomeno znachi ne morash sad ti da budesh mangup jbga...i da se vredjamo - OK ?

EDIT : Znachi nisam ja stoka jbga, moz mi se lepo kaze NEMOJ TO i ja necu, shta ja imam od toga od tog topika pa josh na deponiji, ama bash nista... :wink:

Milosh

@Son of Man
Ma, nije to ništa lično, nego imam predrasude spram te 'društvene grupe' koje uopšte nisu bez osnova (dakle nisu SAMO predrasude) kad se pogleda kakva sve sranja prava. Ako nešto prezirem to je nasilje radi nasilja, nemotivisano i iracionalno, a sva ta priča o policiji je za mene puka racionalizacija jedne izvorne patologije, 'opravdanja' koja apsolutno ne uvažavam i jebe mi se za njih. Ali, ne smeta mi topik, još si bio uviđavan pa ga otvorio na deponiji; što se mene tiče otvori i novi, ali ako ti ga je Boban već jednom obrisao onda varovatno nema svrhe...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Boban

Topik nije obrisan nego je premešten na podforum DRUŠTVO... stvarno ne mogu da verujem da niko ne uspeva da ga vidi 24 sata, a bio je u prva četiri sve vreme.
Šta vi gledate, ljudi?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

David

Sve to drogiraTo pa ne vide nista, a ovamo, lafo, svi klinazha...
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

Boban

pa i ja sam shvatio da su mahom minimum mrtvi pijani.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Meho Krljic

Ja sam video da je premešteno još juče i pomislio 'Vidi kako je ovaj Boban fini'. Trebalo je to i da kažem, izgleda.

Ghoul

Quote from: "Meho Krljic"Ja sam video da je premešteno još juče i pomislio 'Vidi kako je ovaj Boban fini'. Trebalo je to i da kažem, izgleda.

trebalo je.
siguran sam da on to o sebi vrlo retko čuje, godilo bi mu.

Meho Krljic

Prostitutke pristaju na svašta za pravu cenu.

Son of Man

Raja, hitno pomoc plizzz  :(

Znachi za dobrobit sviju imam nekih 8 sati materijala svega i svachega, ima onaj spot Discipline Kichmeiz '89 na engleskom koji se prvi pojavio kao domaci nash YU na MTV-u , "these 2 hands are not too small lots of things they gave to all, but sorry, sorry, sorry folks, now this boy is telling jokes"
Znachi ima svega , ima i rok dezertera, ima i dokumentarac Gorana Gajica o Laibachu iz '89 pobeda pod suncem koji sm na=azmnno iz Avala filma josh tamo '95 na kvarno, znachi sve to ima ali ovi chobani ovdesa vIdzastana, mi sve nabacili umseto lepo da iseki u AVI fajl oni sve to nabudzili bez reda u onim DVD VOB kurchevima i shta ja sad radim, koji porogram da koristim da to prebacim u AVI ili bilo koji normalniji format, znachi na jednom disku ide VOB 1 VOB 2 BOB 3 i VOB 4 tako da su mi rok dezerteri isecheni na pola, i kao ja sad to da prebacim prvo u avi a onda posle i da psojim sve jel ima neka opcij, mislim mjoze neki tutorilal omanji ili barem link ka tutorialu da ja to sve lepo sredim da mogu da radim sa tim, jbga gledaju mi se ovi rok dezerteri i to kad Kolar vozi tramvaj i plache al ne mogu znachi nemam zivaca, ocu da prebacim sve prvo u AVI format, po-mahgajte ako boga znate il ne znate svejedno, fala unapred, moze na pM moze ovako, al hitno mi, popizdecu, tolko OKrariteta bleji na DVD sranju a ja suv...  :cry: :x

EDIT : izvinjavam se na gresakama u kucanju al nijesam spavo celu noc tero me neki vrag jbmliga  :lol:

Son of Man

sad sam gledo na ovom AVS DVD plejeru odlichn je snimak ROK DEZERTERA epizoda novi talas u beogradu iz '90...znachi ima ceo intervju sa VD-om u boji, Koja, Milan, Gile, Divljan, Cirilo bre ladno dok je bio mrshav i "mlad" :lol: , Shaper, Cane, Kolar vozi onaj tramvaj po NBG-u, Bunushevac, Pajkic naravno u svom fazonu istom vechito, isechci iz "Dechka koji obecava", spotovi iz Rokenrolera vecina bitnijih, zatim ne znam ni ja ko josh ima...uglavnom ceo doc je tu i odlichan je snimak  :)

Onda ceo taj dokumentarac Gorana Gajica iz '88, nije losh snimak, s ozbirom da je to stajalo tamo u njihovoj arhivi u prashinchini jedno 7 godina dok ja nisam to drmno jer smo tamo imali probe sa Austerity-em '95 pa smo se shetkali tako po toj pustoj zgradi i ja naleteo na shtek sa plakataima i VHS filmovima svim koje je budzio avala film (zastrarelo delo, dzaba drukati sada haha) :lol:  

Imaju i neki zivi snimci (po par pesama) sa nekog koncerta : Boje i Oktobar 1864...i naravno taj Kojin spot shto ga je posle turio na MTV  :wink:

pomagajte jbga... :D

Son of Man

A bice i ceo 9. mart nemontirani snimci ima bash dosta toga, shto nije pustano na TV-u niti bilo gde josh od '91, pa onda terazijska chesma dok je Lechic vodio protest u onoj narandzstoj jakni, pa govorio predreag mrakovic , patrijarh pavle bio izvizdan od strane studenata i okupljene raje jer ga poslo sloba da im kaze da se razidju :evil: , pa onda bora chorba , bajaga singalong "NOC, NOc totalni je mrak" ispred chesme i tako to, i naravno prajsles snimci sa 9. marta gde se lepo vidi taj deo kada Vuk sedi na balkoni pozorishta prekrstio noge i pushi cigaretu i nalece murija i Vuk komanduje jurish, pa onda Knele u Vukovom obezbedjenju, Gishka koji skida mitraljez sa transporetera i narvno sav onaj zivi materijal shto sam snimo sa studija B, znachi sve vesti horonoloshki kako su stizale, Kojadinovic i ona glavna zena sa studij B zaboravih joj ime, e to je prajsles, zatim dolazak studenata preko brankovog mosta 10. na 11. mart u noc kad ih je sachekao kordon i odvali od batina al su na kraju ipak proshli...tu ima ona scena kada  pub vuche nekog chupavog za kosu po podu i svi ga gaze...samo ovo je ceo snimak a ne onako isechen jbga...zatiim imam i neku emisju iz TV sarajeva iz '90 gde su gosti pai sad : Vuk Drashkovic, Momir Bulatovic, volina Tijanic  :lol: i onaj general onaj bre neki komunjara shto je kao duovoit i rumen,e al to tek kad skupim para josh jer sam sad sve puko, ceo dzeparac od tetke iz grchke sam dao na ovo sranje...jbga kad me meho kulira vec godinu dana za to  :( (shalim se naravno :lol: ) a ima i ta emisija Dzonija Rackovica iz '93 valjda o URGH!-u gde se pojavljuje i Meho u ulozi bubnjara, a iza njega neki Ktulu momenti na nekom charshafu, i onda u nekom dvorsihtu, Morbid, Ruza, Mehov burazer i Meho nesto meditiraju kao, ovaj jedan visi sa onog sranja za treshenje tepiha, Morbid tupka neku gumu a pao sneg pa se valjaju tu po snegu , jel tako beshe a ova dvojca isto vrshe neke "sektashke" aktivnosti, kao "KRUZOK URGH" tako ih je predstavio Rackovic, pa ima i ta proba, gde Ruza preko megafona grajnduje, mislim nezaboravno kad se ja toga secam posle 15 godina jbga, tolko ima kako nisam to gledo, rikno tad vdeo tamo negde '94 i kraj...tako da on svaka pomoc bi mi dobro-samo-tako-doshla  :wink:

Son of Man

naso neki tutorial na ovaj fazon, valjda ce sljaka  :shock: :

How to use FairUse Wizard to convert DVDs to .AVI files

Kler_Vojant

Probaj sa ovim:

http://rapidshare.com/files/140768390/CloneDVDmobilePortable.zip

mafija_x

Son of Man

fala dobri-zli ljudi, snasho sam se nekako evo snapshtova za pochetak a film ce bude chim bude jbga...uglavnom toa e toa  :!:

Son of Man

auh, sad probo ovu "pobedu pod suncem: i odradio ovaj video fajl ceo i umesto da krene dalje audio izbacio mi porku kao ne moz se dekodira kao vas DVD nesto ovo, ono ima zastitu, i kao probajte da prebacite u ISO fajl nekim programom DVD decoder il tako nesto, pa onda kao opet uodradite RIPovanje  :shock:  :cry:  :x

Koji sad qrac , jbte shljakalo sa jednim DVD-em a ovaj nece  :?

Jel nza neko kako shta u ovom sluchaju ?

EDIT : Nasho sam neki DVD dectypter, jbga pomeso sam ga sa dekoderom tako da bi sad trebalo da odradi taj ISO fajl , kul  :wink:

Son of Man

Nabacio sam iSO fajl i sve tamo ubacio gde treba i pokreno al opet me zajebava, nece da ripuje - jel moze neka bilo kakva pomoc ?

Ili bar da mi neko kaze kako moz da se skine da zastita sa DVD-a ako je to uopshte moguce, jer to je kao problem bio navodno pa nije mogo da mi ripuje a isti takav DVD od istog choveka sam juche skroz regularno izripovo...  :?

mafija_x

Dvd decrypter ti skida zastitu.

Kler_Vojant

Jao, brate, kad trazis odgovor moras da budes specificniji, verzija programa, sta si probao korak po korak i kakve si poruke dobijao, jao  :P
Mafija je u pravu, iso fajl koi dobijes iso read(mode-iso-read) opcijom u dvd decrypter mozes recimo daemon tools-om da ubacis u virtuelni drajv sa koga cupas avi, i ne bi trebalo da bude ic problema. Isto i file mod moze da posluzi.

Son of Man

To sam uradio sve znachi ubacio ISO u demona i u programu to kao izvuko al javlja mi mrtvu greshhku kada hocu da ripujem - sad cu opet da probam, pa cu vam kazem tachno shta sam uradio korak po korak :

Son of Man

1. Upalio FairUse Wizard koji mi sasvim OK odradio DEZERTERE, znachi program valja nije do programa.

2. Sve kao u tutorialu : napiso naslov fajla kako ce se zvati, ispod odabro folder gde ce da se ripuje (ima mesta, proverio), klikno NEXT.

tutorial, ko je regovan da moz da vidi : http://www.docs4you.org/forum/index.php?showtopic=2323

3. Pojavilo mi se neko balonche kao u tutorialu gde me pita odakle ocu da ga vadim fajl, e sad mesto DVD roma biram G posto mi je tu daemon tj, taj virtuelni iSO, i klikcem samo OK i onda NEXT, sve po P.S-u

4. Krece sa indeksiranjem, program je inache na nekom "bukvalnom-hrvatksom" jeziku da ga tako nazovem, jer kontam da kad sam ga instaliro da chim sam izabro Serbia, posto nema nase vezrije on mi dao hrvatsku...uglavno krece indeksiranje, krece da se puni ta hozrizontalna traka plavom bojom tj. plavim pravougaonichicma...i na 35% kad mi je 3 minuta ostalo, javlja se balonche i kaze citram :

KANAL ne moze biti indeksovan
NEMOGUCE citati fajl, nemoguce citati podatke DVD-a...

i tu imam samo opciju da klikcem OK...

Dal' da ponovo pravim ISO fajl, mozda ga nisam lepo napravio, nesto se brzo to napravilo taj ISO, pojma nemam, tako se meni chinilo ?