• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Amerika na ivici propasti?

Started by Ghoul, 16-09-2008, 02:12:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Milosh

Quote from: "Ghoul"ja već okačio vest o tome na 'SERBIA TODAY', ti ovde, a dimbo u svom ćošetu: dakle, ovo je više od vesti dana, ovo je vest godine! ko zna na koliko će još topika biti okačena do sutra!?

Izgleda da sam ja jedan od retkih koji čita tvoje postove.  :lol:
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Ghoul

Quote from: "Milosh"Izgleda da sam ja jedan od retkih koji čita tvoje postove.  :lol:

to ti je istovremeno i najveća nagrada i najveće prokletstvo!
https://ljudska_splacina.com/

Milosh

Quote from: "Ghoul"to ti je istovremeno i najveća nagrada i najveće prokletstvo!

:cry:
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Cornelius

Šta očekivati od čoveka sa ovakvom frizurom?

Rodja Blagojević, slikan prekjuče
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

scallop

Pustili ga uz kauciju od 4500$. Jedino će mu oduzeti pravo da delegira senatora na upražnjeno mesto.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Alexdelarge

Quote from: "Cornelius"Šta očekivati od čoveka sa ovakvom frizurom?

tera kosu na prirodno. :D
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

EKSTREMISTA

Ovaj idiot je dao povoda da nam se i dalje ruši ugled u svetu.
Mi smo u nemilosti celog sveta,stalno moramo da dokazujemo običnom svetu da nismo ljudožderi i onda se dogodi da jedan magarac dozvoli sebi da to prebriše.Ovo je dobrošao argument NATOu i saveznicima da opravdaju bombardovanje Srbije iz 1999.
Svet nas ne mrzi,svet nas vidi onakvim kakvi zaista jesmo.
Sad zbog Blagojevicha nikad nećemo ući u Evropsku uniju. :cry:
Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Cornelius

Quote from: "EKSTREMISTA"Ovaj idiot je dao povoda da nam se i dalje ruši ugled u svetu.

Nije on jedini. Evo i ja sam neku noć, vraćajući se kući, stao uz jedno francusko drvo i pišao. Bilo je nešto osvetljenih prozora i mislim da me je neko i video - moj tipični srpski profil, srpski šešir i srpski mlaz. Nadam se da neće niko da vas bombarduje, ali ako se to desi, onda ste piš kolaterala.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Hobit

Quote from: "Cornelius"
- moj tipični srpski profil, srpski šešir i srpski mlaz.

Dobro je. Ne muči te prostata
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

scallop

Moj brat je pišao na sred Menhetna. Jedva je našao drvo.

Blagojević je pokušaj da se naudi Obami. Posredno. Sve u Americi je na prodaju: ako skupiš dovoljno para za kampanju - pobedio si. Niko ne pita za stavove i uverenja. I kod nas nema razlike. Jedino ne možeš da ih nateraš da objave ko im je dao pare. A, izgleda da tajkuni daju svima pomalo. Jedino Čeda dobija sa druge strane, on je rezervni džoker.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Hobit

"tajkuni" daju svima, pa i Čedi
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

Albedo 0

Quote from: "EKSTREMISTA"Ovaj idiot je dao povoda da nam se i dalje ruši ugled u svetu.
Mi smo u nemilosti celog sveta,stalno moramo da dokazujemo običnom svetu da nismo ljudožderi i onda se dogodi da jedan magarac dozvoli sebi da to prebriše.Ovo je dobrošao argument NATOu i saveznicima da opravdaju bombardovanje Srbije iz 1999.

zašto su ljudi ovako glupi? Zašto!?

Father Jape

Da, zaista. On ima veze s nama koliko je Kenedi imao veze s ugledom Republike Irske ili Obama s ugledom Kenije.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

DušMan

Ja mislim da je Rođa sin prvog srpskog vampira, Pere Blagojevića.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

EKSTREMISTA

Quote from: "Albedo 0"

zašto su ljudi ovako glupi? Zašto!?

Ja sam samo citirao neke od forumaša sa teme o Miladinu Kovačeviću. Zar si stvarno mogao da pomisliš da sam ovo ozbiljno napisao? :roll:
Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

scallop

Quote from: "Father Jape"Da, zaista. On ima veze s nama koliko je Kenedi imao veze s ugledom Republike Irske ili Obama s ugledom Kenije.

Da, ali Kenedi (Edvard) ima veze sa Rodom Blagojevićem. Budući da je još jedno seratorsko mesto (Hilari Klinton u Nju Jorku) upražnjeno, Edi je to "bezecovao" za svoju ćerku. Možda neće lova da promeni džep, ali ima tu raznih mogućnosti za robni i nerobni promet i kompenzacije.

Ja više brinem zbog Corneliusovog pišanja. Ako ga je video i prepoznao neki Sarkozijev doušnik, najebasmo! Zaboravio sam da napomenem da je moj brat pišao na Menhetnu u decembru 1998. godine, a znate šta se dogodilo tri meseca kasnije.

Cornelije, kad si tačno načinio to zlodelo?

ayin

Quote from: "scallop"Ja više brinem zbog Corneliusovog pišanja. Ako ga je video i prepoznao neki Sarkozijev doušnik, najebasmo! Zaboravio sam da napomenem da je moj brat pišao na Menhetnu u decembru 1998. godine, a znate šta se dogodilo tri meseca kasnije.

Moram da priznam da nisam sagledao problem sa te strane   :?

@Corneliuse, da li si razmišljao o kesi i kateteru

Cornelius

Quote from: "ayin"
Quote from: "scallop"Ja više brinem zbog Corneliusovog pišanja. Ako ga je video i prepoznao neki Sarkozijev doušnik, najebasmo! Zaboravio sam da napomenem da je moj brat pišao na Menhetnu u decembru 1998. godine, a znate šta se dogodilo tri meseca kasnije.

Moram da priznam da nisam sagledao problem sa te strane   :?

@Corneliuse, da li si razmišljao o kesi i kateteru

Zlodelo sam načinio pre desetak dana, znači do bombardovanja imate još tri meseca. Uzevši u obzir ekonomsku krizu i žešće probleme sa materijalom (videti francusku odiseju u Avganistanu), Super-Sarko neće stići da vas bombarduje naredne godine. Probajte, kao Dalaj Lama, prvo da pregovarate sa Sarkozijevom ženom, možda ona smiri duhove.

@ayin
Ugradjeno odmah po čitanju tvoje poruke.

Albedo 0

Quote from: "EKSTREMISTA"Ja sam samo citirao neke od forumaša sa teme o Miladinu Kovačeviću. Zar si stvarno mogao da pomisliš da sam ovo ozbiljno napisao? :roll:

jeste mi ludo zvučalo, ali na ovom forumu - sve je moguće.

Ghoul

AMERICI JE OMEKŠAO, KAŽE DEDA ISTVUD!

Eastwood: 'America Has Gone Soft'

14 December 2008

Clint Eastwood sorely misses his tough youth, insisting America has gone soft since.

The 78-year-old actor claims life was simpler and easier in his upbringing during the depression - when problems were solved using fists rather than a therapist's couch.

Eastwood tells the January edition of Esquire magazine, "Everyone's become used to saying, 'Well, how do we handle it psychologically?'

"In those days you punched the bully back and duked it out. People were tougher then.

"I was a shy kid. But a lot of my childhood was spent punching the bullies out."

Demo(n)lisher

Quote from: "Ghoul""I was a shy kid. But a lot of my childhood was spent punching the bullies out."
Heh, pa nije ni cudo sto je glumio legendarnog Prljavog Harija. :evil:
I`m a self - improved evil baby.

scallop

Istvud ili laže da ima 78 godina ili se u vreme depresije ritao po stomaku svoje keve, a kasnije sa klincima u dvorištu. Kad je došlo pravo vreme za tuču on je zbrisao u Italiju da se igra "špageti vesterna". On bi sad da bude Heston umesto Hestona. Bolje bi mu bilo da se osvrne oko sebe i sagleda posledice dela svojih idejnih istomišljenika. I da ode do psihoanalitičara.

Eriops

Degradacija Amerike dugo traje, i nije u pitanju samo ekonomska, i finansijska. Nekada, a narocito posle 2.sv.rata, ona je bila istinski lider sveta, i uzor mnogim nacijama i drzavama, kako onim istocnoevropskim, koje su stenjale pod SSSR-om, tako i drugima. Danas je Amerika simbol tiranije, sile i nasilja, svetskog policajca. Nikome vise nije uzor. Osim u vrlo retkim slucajevima ( Tirana ), americke predsednike svuda docekuje prezir i bes, demonstracije. Nekada su americki predsednici uzivali ugled, cak i kod neprijatelja. Ko danas postuje Klintona, DZordza Busa ? Coveka koji laze pod zakletvom ? Ili ovoga sto samo zna da poteze topuz ?
To je jedna degradacija, praznina i pustos. Za mene je i sama predsednicka trka, pokazatelj koliko je sve to otislo u krivom pravcu. Prvo Hilari Klinton, zena bez ikakvih moralnih skrupula, bezala u Tuzli od snajpera..  :D . Pa sama predsednicka trka, prosto nisam mogao da verujem, da republikanci nemaju boljeg kandidata, od onog isfrustriranog vijetnamskog veterana, kome je mozak jos zacauren u rovovima hladnog rata. A tek ona nesrecnica sa Aljaske. Ni o pobedniku Obami, nemam bolje misljenje, jedino se nadam da je malo neskloniji potezanju maca od Mekejna. Licno i mislim da su ga mocnici pogurali, da malo smire nezadovoljstvo i kuci i vani, u smislu eto pobedio je covek iz naroda, pa jos crn, amerika je eto i dalje zemlja neogranicenih mogucnosti, itd. Ne verujem mu nimalo, mozda sam po prirodi skeptik, ajd da ostavimo vremena da vidim sta ce uraditi. Izbor saradnika dodatno me ubedjuje, da ne treba puno ocekivati.

Po meni, sigurno je da ce se moc SAD urusiti, samo je pitanje kada i kako. Nicija dominacija u istoriji nije bila vecna, i sigurno ce doci do smene na globalnom prestolu. Ali kako ?
Hoce li se moc SAD, postepeno urusavati, kao recimo Velike Britanije, u smislu da nece vise biti sila broj 1, ali ce i dalje ostati jaka i stabilna drzava ? Ili ce se podeliti, kao nekad Rimsko Carstvo, ili transformisati u nesto drugo ? Ili ce nestati u haosu i plamenu ?

Nimalo mi se ne svidja politika SAD, ni globalno, ni prema nama. Ali opet, nisam ni od onih koji padaju u trans zadovoljstva , cim se tamo nesto lose desi. U pitanju je drzava s takvim oruzanim arsenalom, da moze celu planetu oterati u tri lepe. Zato mi se nimalo ne svidja pomisao na bilo kakav haos tamo, ili nedaj boze, da na vlast dodje neko poput Veslija Klarka, kome se ne svidja da nuklearke came u skladistima, i da na njih pada prasina. Nije nista neobicno u istoriji, da na celo mocnih drzava dodju ludaci i psihopate. Mislim da bi bilo najbolje, da se ta moc postepeno urusi i oslabi, bez velikih potresa i belaja u svetu.
Kakva su vasa predvidjanja ?

mac

zakk

Quote from: "Kruži mailovima"Da se podsete oni koji su imali marksizam ili marksističku filozofiju.

"Vlasnici kapitala i biznisa će kod radnika podsticati i stimulisati potrebu da kupuju njihovu skupu robu:

stanove, kuće i tehnologiju, obavezujući ih pritom da ulaze u skupe hipotekarne kredite do nivoa neizdrživosti.

I na kraju će ti neplaćeni dugovi  izazvati bankrot banaka, koje će morati biti nacionalizovane,

pa će država onda krenuti putem koji vodi u komunizam..."

(Karl Marx, Das Kapital).
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

EKSTREMISTA

:!:

"This is a farewell kiss, you dog!
This is from the widows, the orphans and those who were killed in Iraq," shouted Al Baghdadia channel journalist ,Muntadar al-Zeidi

http://www.youtube.com/watch?v=zSHNRNi91wQ&eurl=

Лутајући Бокељ

Ghoul

dobri reflexi za drtinu! :shock:  na žalost! :(  :cry:

EKSTREMISTA

Shoe-Throwing Reporter In Custody

A journalist who threw shoes at George Bush is being questioned over the incident, Iraqi officials have said.
Muntadar al Zeidi is facing interrogation over whether he was paid to interrupt the US President's news conference in Baghdad.

The reporter, who works for the Al Baghdadia channel which broadcasts from Cairo, is also being tested for alcohol and drugs.

The reporter jumped up as Mr Bush was speaking alongside the Iraqi prime minister Nuri al Maliki on Sunday.

He shouted, "It is the farewell kiss, you dog," before throwing two shoes.

The first hit the US and Iraqi flags behind the leaders after Mr Bush ducked. The second was off target.

The reporter was immediately wrestled to the ground by security guards and marched out of the room.

Zeidi's employers described him as a "proud Arab and an open-minded man" and said they feared for  his safety

"Al Baghdadia television demands that the Iraqi authorities immediately release their stringer Muntadar al Zeidi, in line with the democracy and freedom of expression that the American authorities promised the Iraqi people," it said in a statement.
:!:

Iraqi officials say Zeidi, who is in his late 20s, is being held at the prime minister's headquarters.

Лутајући Бокељ

raindelay

Guantanamera...Guantanamera...Guantanamera

Guantánamo-style :evil:
I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

EKSTREMISTA

Podrška novinaru koji je gađao Buša
Beograd, Bagdad, Karakas, Moskva -- Hiljade Iračana izašlo je na ulice zahtevajući oslobađanje novinara koji je na pres konferenciji u Bagdadu gađao cipelama američkog predsednika Džordža Buša.

Protesti u Iraku (FoNet)  
Ovom novinaru libijska dobrotvorna organizacija, na čijem je čelu kćerka predsednika Moamera Gadafija, dodelila je nagradu za hrabrost. Pristalice novinara Muntadara al-Zaidija demonstrirale su u širom Iraka zahtevajući oslobađanje svog heroja, paleći američke zastave i bacajući cipele na američki konvoj koji je prolazio.

Kako prenose agencije, irački novinar je u međuvremenu predat iračkoj vojnoj komandi u Bagdadu, a njegov brat tvrdi da su ga pripadnici iračke zlužbe bezbednosti pretukli.

Ipak, slika američkog predsednika kako se sklanja od cipele koju je na njega bacio jedan irački novinar obišla je čitav svet.

Incident u kome je Muntadar al-Zaidi, doviknuo Bušu - "Ovo je oproštajni poljubacza tebe, psu! Ovo je za udovice, siročad i sve koji su ubijeni u Iraku" - iračka vlada ocenila je sramotnim i zatražila izvinjenje Kairske televizije Al Bagdadija čiji je Al-Zaidi dopisnik.

Za razliku od iračke vlade, mnogi građani te zemlje odobravaju takav postupak novinara:

"Mislim da je ta cipela došla prekasno. Zaslužio je cipelu još 2003. kada je ušao u Bagdad."

"Zaslužio je da ga gadja sa više od dve cipele! Ko mu je rekao da dodje."

"Želim da mu poručim da je on sin čitavog Iraka. Treba da bude ponosan na sebe."

Građani Sjedinjenih država, s druge strane, ovaj incident uglavnom smatraju duhovitim:

"Nije bilo profesionalno, ali je bilo urnebesno smešno."

"Prvo mi je bilo smešno, a posle sramota. Mislim, ipak je on naš predsednik."

"Pretpostavljam da to pokazuje šta svet misli o Bušu i njegovoj politici."

Al-Zaidi je zatvoren negde u iračkoj zelenoj zoni, a iračke vlasti su saopštile da je u toku ispitivanje da li je za svoj čin plaćen i da li je u trenutku napada bio pod uticajem droga.

Čavez: Hrabar novinar

Novinar gađa Buša cipelom  
Podršku novinaru koji je odlazećeg predsednika SAD Džordža Buša gađao cipelama, uputio je i venecuelanski predsednik Ugo Čavez, koji je rekao da je taj novinar bio hrabar.

Čavez je inače poznat kao veliki protivnik SAD, a rekao je da mu je ipak drago što cipele nisu pogodile Buša, ali da se "slatko nasmejao" dok je gledao snimak incidenta tokom sastanka kabineta, što je prenela i venecuelanska televizija.

"Dobra stvar je što ga nije pogodio. Ne ohrabrujem bacanje cipela ni na koga, ali stvarno, kakva hrabrost", rekao je Čavez.

Deset milona dolara za cipelu

Oko para obuće Muntadara az Zeidija koji je gađao cipelom američkog predsednika Džordža Buša nastupila je prava pomama i početna cena od 100.000 dolara dostigla je fantastičnih 10 miliona i to samo za jednu cipelu, što je ponudio jedan biznismen iz Saudijske Arabije.

Kako je javio TV kanal "Rusija", 100.000 dolara za obuću Az Zeidija ponudio je bivši tehnički direktor iračke fudbalske reprezentacije Adnan Hamad.

Međutim, gde se nalaze cipele bačene na Buša pre dva dana na konferenciji za novinare u Bagdadu - nije poznato.

Prema nekim verzijama, njih su mogle da konfiskuju iračke službe bezbednosti, ili su ih odneli kao suvenir saradnici Bušove administracije.

Лутајући Бокељ

mac

E ovo je Good Ol' Shoe, a ne onaj paćenik Vudi Harelson!

cutter

"Shoegate" initiates no footwear policy?
   * Story Highlights

* Next Article in World »

* Read
   * VIDEO

CNN
Decrease font Decrease font
Enlarge font Enlarge font

WASHINGTON, D.C. (CNN) – White House Press Secretary Dana Perino told reporters today that the infamous Baghdad shoeing incident brought to light some inconsistencies in the way Secret Service handles security at U.S. President's press conferences. Mrs Marino implied the possibility that future could see journalists enter barefoot.

"We must protect dignity of not only President, but also of the United States of America. Extremists cannot be made to think that we will accept such behaviour. " Mrs Perino's announcement comes amid rumours that President-elect Barack Obama isn't happy with implicated consequences that Mr al-Zaidi's (journalist that threw two shoes at President Bush) actions and implications these bear for his press conferences abroad. "Mr Zaidi has every right to express his political views, but extremism and physical violence will not be tolerated if we want to build a better and happier Iraq where people were gassed just because they opposed ruthless dictatorship that this country is now free from. "

Following his violent outburst and consequent detention, Muntadhar al-Zaidi has become somewhat of celebrity in the Middle East and it is clear that the current administration, as well as future one, don't want him to be portrayed as martyr and cause célèbre.

In response to one journalist question whether Secret Service acted too slow Mrs Marino said: "Actions of President's security is under close scrutiny, and you will informed in due time whether any changes will be made. " According to our sources, we won't have to wait until next year to see them implemented.

scallop

Biće to - ko u džamiju. :?
A, šta ako počnu da bacaju veštačke vilice? Hoće li im seći dugmad?

raindelay

Ghoul

Quote from: "scallop"Biće to - ko u džamiju. :?
A, šta ako počnu da bacaju veštačke vilice? Hoće li im seći dugmad?

cronenberg je još u existenzu, pre skoro 10 godina, našo idealno rešenje za teroriste koji bi da zaobiđu skenere, a da se ne zajebavaju detinjarijama kakve su cipele!

mac

Ne puštaju pse na pres konferencije. Izgleda da je tajna služba već videla taj film.

Ghoul

Quote from: "mac"Ne puštaju pse na pres konferencije. Izgleda da je tajna služba već videla taj film.

ne znam o čemu govoriš: ja referišem na pištolj napravljen od kosti i dr. organskih materijala koji metal-detektori ne registruju.
sa municijom od ZUBA! :evil:

EKSTREMISTA

Bar je Bušova kučka zaradila šljivu.

Dana Black eye Perino

Dana Perino,the spokeswoman was injured when a heavy metal microphone stand swung round at her as security guards rushed to restrain Mr Zaidi, reports said.

Лутајући Бокељ

mac

Quote from: "Ghoul"ne znam o čemu govoriš: ja referišem na pištolj napravljen od kosti i dr. organskih materijala koji metal-detektori ne registruju.
sa municijom od ZUBA! :evil:

To je u virtuelnom svetu ExistenSa, a u stvarnom svetu prokrijumčarili su oružje kroz psa (bukvalno). Mada, više mi se sviđa tvoja ideja.

EKSTREMISTA

ZEJDI ZAPROŠEN
Novinar Muntazer al Zejdi, koji je Buša gađao cipelama, pored miliona ponuđenih za otkup tog para obuće i pisama podrške, dobio je čak i ponudu za brak

Najpopularniji čovek među Arapima, irački novinar Muntazer al Zejdi, koji je Buša gađao cipelom, pored mnogobrojnih pisama podrške i ponuda za otkup legendarnog para obuće , nedavno je dobio i ponudu za ženidbu.

Egipćanin Saad Gumaa, oduševljen Al Zejdijevim postupkom, ponudio je pre dva dana svoju 20-godišnju ćerku Amal na udaju iračkom novinaru. Saadova ćerka je, inače, studentkinja žurnalistike na Univerzitetu Minija i potpuno se slaže sa očevim predlogom.

- Za mene će to biti čast. Volela bih da živim u Iraku, naročito kada bih bila vezana brakom za tog heroja - izjavila je mlada žena.

Njen otac kaže da je pozvao Zejdijevog brata Derghama da mu saopšti ponudu.

- Nemam ništa vrednije od svoje ćerke da mu ponudim i spreman sam da joj obezbedim sve što joj je potrebno za svadbu - rekao je Gumaa.

Irački novinar postao je mitska figura i u Alžiru, gde je po njemu nazvan jedan novi model cipela. Fabrika koja proizvodi obuću nalazi se u planinama Kabilije, u selu Tulmut, 60 kilometara od Alžira.

Pored toga, saudijski princ Hasan Mohamad Makhafa ponudio je 10 miliona dolara za famozni par Al Zejdijevih cipela.

Međutim, te cipele su navodno uništene tokom postupka kojim je utvrđivano da li u njima ima eksploziva.

Jedan istražni sudija izjavio je da je poslao zahtev službama bezbednosti da mu pošalju telefon, cipele i izveštaj o učinku Muntazera al Zejdija, a da je dobio sve osim cipela.

- Cipele su proverile iračke i američke službe bezbednosti, a onda su uništene tokom analize - dodao je irački sudija.

Al Zejdi, koji je radio za satelitsku televiziju Al Bagdadija, nalazi se u zatvoru, u kojem čeka suđenje, a preti mu kazna od sedam godina.

Лутајући Бокељ

Truba

kako je nekim ljudima lako u životu  :evil:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Demo(n)lisher

QuotePored toga, saudijski princ Hasan Mohamad Makhafa ponudio je 10 miliona dolara za famozni par Al Zejdijevih cipela.
Cipele koje su letele ka Busu su veoma trazena roba u ovo tesko vreme recesije. :)
I`m a self - improved evil baby.

zakk

Quote from: "Truba"kako je nekim ljudima lako u životu  :evil:
gađaj i ti nekoga cipelom :)
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Son of Man

Taj Bush, jbte kad ga vidim sa tom facom, simaptichan mi je ko neko majmunche, a najebo jadan, shiptari ga ojadili za sat, ovde ga gadjali cipelom, sta mu sve nisu radili - al nista njemu, kakvi refleksi, ovaj cigo da je bio pametan pa da je predvideo, pa da je drugi put gadjo malo nize pogodio bi ga tacno u glavushu - e to bi tek bio hit  :D - ja mislim da nijedan americki predsednik nije tako bio ojadjen osim JFK-a , mada i Klinton je najebo, pa i Nikson se izblamiro, al cipela je cipela, bolje i metkom nego cipelom  :lol:

Ghoul

Quote from: "Son of Man"ovaj cigo da je bio pametan pa da je predvideo, pa da je drugi put gadjo malo nize pogodio bi ga tacno u glavushu - e to bi tek bio hit  :D -

to ti je problem sa ovima što oće da načine STEJTMENT: mogo je PRVO da ga strefi cipelom, pa ONDA da kenja: 'zlotvore, dušmanine, esencijo zla, sotono, uskovitlana srži svekolike gnjusi itd itd.'

međutim, ne – 'ciga' je morao prvo da sebično da oduška sebi, da se iskenja, skrene pažnju na sebe svojom tiradom, i time je dao dragoceni sekund ili dva dedi bušmanu, tako da je čak i taj postklimakterični polusenilni retardirani majmun mogao da se sagne na vreme.

kids, there's a lesson in it for you:
PRVO PUCAJ, ONDA KENJAJ!!!
8)

(ili, retorikom ovih navijača: NE PRIČAJ SA NJIM, NABODI GAAAA!!! :evil:  )

Son of Man

Bus ima slabu tu sluzbu sto ga stiti cim je ovaj stigo da skine obe cipele i da obe baci, nesto ga ne gotive ti njegovi sto ga cuvaju, nisu pozrtvovani...za reagana se onaj bacio za metak a ovi ni cipelu da prime za Busa :( ...aj da je jedna nego dve, a ko zna sta bi bilo da je imo jos cipela  :shock:

Tex Murphy

Quotekids, there's a lesson in it for you:
PRVO PUCAJ, ONDA KENJAJ!!!

Tako je! Za buduće cipeloatentatore obavezno je gledanje filma The Good, the Bad and the Ugly.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Джон Рейнольдс

America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Cornelius

Amerikanci najavili da će da odvedu u Avganistan još bar 30 iljada vojnika. Sad je jasno zašto je Obama rekao da će da povuče vojsku iz Iraka. Nije zbog cipela, nego da ih stavi na drugo ratište.

raindelay