• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Куда за Нову Годину?

Started by pandora, 18-11-2008, 15:08:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pandora

Да ли сам поранила? Можда. Али када о томе размишљаш 20. децембра, обично је касно. Сва нормална места су већ попуњена. Значи, ако забаталимо Кубу, Доминикану, Дубаи и велику латиноамеричку туру од 4000 еура по особи за 19 дана + аеродромске таксе и остале глупости - шта предлажете? Каква су вам искуства из ранијих година? Где сте се лепо провели?

Melkor

Malta je veoma pristojno odrediste za relativno pristojne pare, samo sto treba pomnoziti cenu aranzmana sa 2 ako se planira dobar provod.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Tex Murphy

Kod kuće, naravno. Uz koka kolu, razne vrste čipsova i brdo loših horora. Kao i prethodnih godina  :lol:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Usul

Skoro sigurno ostajem kuci sa zenom. Bice rostilja, vatrometa i znojenja na 32+ celzijusa
God created Arrakis to train the faithful.

Son of Man

ko i svake godine, skromno u krugu porodice, uz Lepu Brenu i sedmoricu mladih na TV-u :)

Event Horizon

Quote from: "Son of Man"ko i svake godine, skromno u krugu porodice, uz Lepu Brenu i sedmoricu mladih na TV-u :)
probaj da pogledas vuka bojovica. prosle nove godine je oko 23h rekao "dragi gledaoci, ja ne mogu vise. srecna vam nova godina".
"Hipokrizija Trejd - svemirski ugođaj za svemirskog čoveka"

Son of Man

ma nace se nesto - hvala na dojavi za Vuka  :wink:

akhnaton

Gde bih drugo nego kući, neko malo društvo i tako to...
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

Goran Skrobonja

Skromno i u krugu porodice, u Londonu...
Tako mu je to. (K. Vonnegut)

angel011

Kod kuće, uz dečka, dobru hranu, i sve zanimljivo što može da se nađe na kompu (filmovi, igre, internet...).
We're all mad here.

pandora

Добро. Значи углавном кућне варијанте. Није нарочито иновативно, али у реду.
Онај предлог за дочек на Малти је интересантан, погледаћу шта се нуди и за колико пара. И за две особе, разуме се!

Berserker

Bre blago vama kad spominjete maltu. Mora da ste puni ko brod. Za one sa plicim dzepom zanimljivo zvuci ponuda za Ohrid. Prevoz i docek u restoranu ili na brodu za 50e po osobi (doduse, polazi se iz Nisa). Posto je to jeftinije od doceka u vecini restorana/kafana/garaza i podruma specijalno prepravljenih za tu priliku, svidja mi se.

raindelay

Totalna anti-preporuka za docek je Lisabon. DNO DNA .
I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

Shozo Hirono

Quote from: "raindelay"Totalna anti-preporuka za docek je Lisabon. DNO DNA .
Sto bre,naleteo si na Cristijana Ronalda !

raindelay

Dok ne pocne tekma da  ti odgovorim. EXTRA DOSADAN GRAD. A i nisam BI. :cry:
I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Cornelius

Quote from: "raindelay"A i nisam BI. :cry:

Nemoj da places. Sredicemo da ti neko pomogne u ostvarenju tvojih zelja.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

David

(S)Provod u intimnoj porodicnoj atmosferi, uz prisustvo uskog kruga prijatelja i najblizih saradnika.
(Dje cu, u PM do AM, kada mi je upravo stara dosla ovdje na tri mjeseca, a sestra fura na Brdoviti "da bi se konacno propisno odmorila i napunila baterije za novu radnu sezonu", ostavljajuci staroj majci i meni svoju djecu da ih mi animiramo za N.G.; nije da se zalim na to, nego, eto, obzirom na objektivne okolnosti i subjektivne slabosti... hm, prema svojoj majci i mojim sestricinama.)
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

marduk

Ja ću u Lazarevu pećinu, celo veče, noć i jutro.
Piću vodu iz podzemne reke punu kalcijuma, ješću suvo grožđe, supu iz kese i kikiriki. Izaći ću štrokav kao svinja, to a new year's chilly morning.
That is, ako mi neko ne pomuti planove (devojka, društvo)

Shozo Hirono

Za svaki slucaj snimajte sve to kamerom,ako slucajno naletite na cudovista slicna onima iz The Descent !

marduk

Quote from: "Shozo Hirono"Za svaki slucaj snimajte sve to kamerom,ako slucajno naletite na cudovista slicna onima iz The Descent !

Eh, kad se samo setim da je upravo taj izuzetni film bio jedan od razloga za početak mog bavljanja speleologijom...
Moraću se odužiti tim stvorovima na valjan način... barem kamerom  :evil:

Bilja

E u... eh da ne pisem sada...
Ma nigde, u stanu i uz hopefully brdo hororcica i hrane. Idealan docek.
Bilja
----------------------------------------@

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Truba

sta fali lisabonu
31.12. u basti u kratkim rukavima  :)  :lol:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Alexdelarge

sekta

Ја и ове љубиларне седме године да јебеном послу!!!!

Ygg

Quote from: sekta on 26-12-2009, 17:53:36

Ti imaš samo sedam godina???
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Ghoul

https://ljudska_splacina.com/

Alexdelarge

arbeit macht frei. :evil:

Son of Man

Ko i svake godine, skromno u krugu kompa i TV-a i eventualno keve da mi dadne da jedem novogodisnju mimoza salatu  :lol:

EDIT : Nesto mi se javlja da se vecina odavle vidimo odje za novu a ?  :evil:

zakk

Quote from: Alexdelarge on 27-12-2009, 21:43:09

arbeit macht frei. :evil:
Jes vido da su ga ukrali? :D

Quote from: Son of Man on 29-12-2009, 14:08:05
Ko i svake godine, skromno u krugu kompa i TV-a i eventualno keve da mi dadne da jedem novogodisnju mimoza salatu  :lol:

mmmmmmimoza...
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

lilit

Quote from: Son of Man on 29-12-2009, 14:08:05
EDIT : Nesto mi se javlja da se vecina odavle vidimo odje za novu a ?  :evil:

Vecina ce da  jede mimoza salatu.  :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Son of Man

Ja se toj novoj G radujem samo zbog te mimoza salate, jbes mi sve ako nije tako, evo ja cu da turim deo recepta ako nekog zanima, znaci sta je sve potrebno :

2 pavlake
1 majonez (200 gr)
shunka (150 gr)
3 jaja kuvana
3 krompira kuvana
kachkavalj (100 gr)

ako neko ima nesto da doda, neku foricu, nesto, nek se javi sad il nek zanavijek zacuti  :|

дејан

...barcode never lies
FLA

Son of Man

Mica Milovanovic

gde su tu mimoze?!

U Herceg Novom...
Mica

sekta

Ghoul

inače, zahvaljujući jebenoj mimozi ja sam novu 1998. dočekao na infektivnoj klinici u nišu, sa iglom u veni i sa dupetom na šolji.

dan-dva ranije svratio do tetke, ona me poslužila mimozom koju joj donela susetka, a jaja korišćena očito nisu bila najsvežija... i eto ti vraga.
za utehu, i oni su se potrovali, pa nisu samo meni upropastili NG.
no, imao sam sreće da bar budem sam u sobi...

u svakom slučaju, čak ni taj doček nije bio tako šugav kao naredni - 99-tu sam dočekao u uniformi VJ, u najgorem zamislivom društvu, u najgoroj zamislivoj atmosferi, uz najgoru muziku i najgoru 'zabavu' pojmljivu ljudskom umu.
iz te perspektive, pomisao na infektivno nosila je sa sobom ideju čistog blaženstva.

Event Horizon

Quote from: Son of Man on 30-12-2009, 11:20:05
Ja se toj novoj G radujem samo zbog te mimoza salate, jbes mi sve ako nije tako, evo ja cu da turim deo recepta ako nekog zanima, znaci sta je sve potrebno :

2 pavlake
1 majonez (200 gr)
shunka (150 gr)
3 jaja kuvana
3 krompira kuvana
kachkavalj (100 gr)

ako neko ima nesto da doda, neku foricu, nesto, nek se javi sad il nek zanavijek zacuti  :|
varijanta moje svekrve se zove jucina salata (da, dobila je recept od neke tamo juce, a juca je predala recept kao gocina salarta, a goca...), a nema majonez ni pavlaku, a domesto kackavalja ima feta sir, a ima i krastavce kisele. ne znam zasto, ali se pravi samo za Novu godinu, zbog ceka jedva cekam docek!!
"Hipokrizija Trejd - svemirski ugođaj za svemirskog čoveka"

---

Quote from: Ghoul on 30-12-2009, 16:09:57
inače, zahvaljujući jebenoj mimozi ja sam novu 1998. dočekao na infektivnoj klinici u nišu, sa iglom u veni i sa dupetom na šolji.

dan-dva ranije svratio do tetke, ona me poslužila mimozom koju joj donela susetka, a jaja korišćena očito nisu bila najsvežija... i eto ti vraga.
za utehu, i oni su se potrovali, pa nisu samo meni upropastili NG.
no, imao sam sreće da bar budem sam u sobi...

u svakom slučaju, čak ni taj doček nije bio tako šugav kao naredni - 99-tu sam dočekao u uniformi VJ, u najgorem zamislivom društvu, u najgoroj zamislivoj atmosferi, uz najgoru muziku i najgoru 'zabavu' pojmljivu ljudskom umu.
iz te perspektive, pomisao na infektivno nosila je sa sobom ideju čistog blaženstva.

kako da ne bude blaženstvo - sa iglom u veni svaka Nova godina je sjajna...
Ti si iz Bolivije? Gde je heroin i zašto ste ubili Če Gevaru?

Ghoul

sa iglom u veni i ne treba ti nova godina...

дејан

sa iglom u veni svaki dan je nova godina
...barcode never lies
FLA

JasonBezArgonauta

Puno sterilisanih igala vam želim u novoj
Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

Son of Man

Eh, da mi je igla sa jedno po grama pa da si ukinem novu godinu jednom za svagda.  :|

Nego evo ja ostadoh kuci ko i svake nove godine u poslednjih 9 godina (ne racunajuci "proslavu" u CZ-u kada smo nazdravljali bendzosima, karbapinima i ostalim divotarijama), doduse zvala me sestra da dodjem kod nje, kao bice samo ona , njen decko - ultra smarac koji se u sve razume, i jos jedan par, gistro fino drustvo, naravno ja bih tamo iso samo da se usikam jer ovaj decko od moje sestre je notorni tako da ce biti i rakije i svega, ali kad sam malo izvagao to surovo pijanstvo i 7 sati propovedi o tome koja je graficka bolja, pa onda malo istorije, knjizevnosti, geo-politike, itd.etc. odlucio sam da ipak ostanem kuci pa makar bio i trezan. Bar imam komp, mogu se zezam.

Zapravo shvatio sam jednu jako bitnu istinu, a to je da meni u sustini i ne treba nikakvo drustvo,  nego bre alkohol il' neka gudra, a kad se ushikam ja mogu se druzim sa kim god oces...ma idi bre... xfrog   

Джон Рейнольдс

America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

David

QuoteКуда за Нову Годину?

U Noc...

Neka Vam je S.R.E.T.N.A! svima, i - kako kazu unas uBAsni - uz to bericetna!
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

Son of Man

Quote from: John Reynolds on 31-12-2009, 19:52:01
Opet si počeo da piješ?

Nikako, vis da sam osto kuci uprkos svima, uprkos rakiji   :|

Mark

Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

sekta

СРЕЋНА НОВА ГОДИНА!! xcheers