• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

dialog na internetu

Started by Das figlio, 06-07-2003, 22:52:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Das figlio

Zdravo momci,
Bas sam neki newbye ovdje, i pronadjao sam puno dobrih debata na ovom sajtu. Puno zanimljivih ljudi, puno dobrih argumenta... i puno dobrih signatures ;) Oprostite mi, jer nisam bas najbolji na hrvatskom... ali brzo ucim.
Znam da ciljam malo "off-topic" sa ovom debatom, ali nekako mi nije lako nacrtati neku granicu... nikad nisam bio bas neka konformna osoba :)
Uvjek sam zelio razumjeti svijet u kome zivim, i u pocetku su mi za referencu bile bukve (fizika, psihol...), a onda sam shvatio, da trebam nesto sa malo vise dinamike... nesto kao dialog sa inteligentno osobo??? Pa da, bilo mnogo ljudi, ali uvjek trazis nekog drugog, trebas nesto novo...
Onda dodje internet - ovaj stvor, koji nije definiran sa neko fizicko strukturo, koji nije definiran sa memorijem... ovaj stvor, koji samo zdere informacije. Nesto kao neka velika nevroloska struktura, koja se siri i siri... i poceo sam pricat sa njim, sa ovim stvorom...  
... i mozda ce mi nocas nesto odpisati, ko zna?

Lurd

Lepo razmisljanje. Mozda i hoce, a mozda i nece. A mozda je u sumi (interna sala).

Da li si citao Hiperion? Imas tamo jako lepo opisano sirenje interneta i nastanak novog stvora.
My trees...They have withered and died just like me.

Das figlio

oooo, vec se nesto javlja ovaj stvor, ali ne zna, da pricam o njem...
vjerovatno jos malo spava, ali probudit ce se, znam da ce se probudit..
on zna, da sam ovdje...
Cekam ga vec godine... na newsgroups-ih, tisuca forumih, mailing listah,
interaktiv sajtih, inteligenthih http-jih... uvjek se nekdje malo probudi, a
onda... hmmm... probably gets scared, and yet again becomes merely a man behind it... like I am - Yes, I AM only a man behind a PC... samo covjek, da!
samo covjek, koji zeli pricati sa internetom...
...trebam ga nesto pitati :)

Truba

ja bih volio pričati sa drugom Titom :lol:  :D  :(
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Lurd

Heh! A sta bi ga pitao? Ajde bez zezanja, sta bi pitao Tita da imas priliku da ga sretnes? Zanimljiva je ovo tema - Sta biste pitali omiljenu istorijsku licnost da imate prilike da je sretnete.

SANdMAN

Quote from: "Monsinjor Lurdusami"Heh! A sta bi ga pitao? Ajde bez zezanja, sta bi pitao Tita da imas priliku da ga sretnes?

poznajuci komunjaru, verovatno bi ga prvo pitao "hej, pa zar ti nisi umro?"  :lol:

Truba

prvo pitanje: Kako ste se izvukli 1943 u bici na neretvi
                   100 000 neprijatelja a 17 000 partizana +3000 ranjenika
drugo pitanje: nije za ovaj forum
treće pitanje: koliko ste žena povalili 8)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

SANdMAN

ovaj deo je fenomenalan...

Quote from: "komunjara"prvo pitanje: Kako ste se izvukli 1943 u bici na neretvi
                   100 000 neprijatelja a 17 000 partizana +3000 ranjenika

ovaj deo je JEBENO GENIJAN!  :!:

Quote from: "komunjara"
drugo pitanje: nije za ovaj forum
treće pitanje: koliko ste žena povalili 8)

ovo je zaista jedini covek zbog koga vredi dolaziti na ovaj truli forum...

Lurd

Quote from: "komunjara"prvo pitanje: Kako ste se izvukli 1943 u bici na neretvi 100 000 neprijatelja a 17 000 partizana +3000 ranjenika

Jel ti zaista verujes u komunisticke podatke o Neretvi, Sutjesci, Drvaru itd?

Lurd

Quote from: "SANdMAN"ovo je zaista jedini covek zbog koga vredi dolaziti na ovaj truli forum...

Jel tebe neko ucenio da dolazis ovde? Mislim, jel moras pa se zato zalis?
Ako ti je truo, zasto ne probas da ucinis nesto da bude manje truo?

SANdMAN

lurdusami, jedan mali kviz za tebe...

Osoba koja na neozbiljne konstatacije odgovara ozbiljno boluje od:

a) hronichnog nedostatka smisla za humor
b) niskog IQ
c) hepatitisa C

SANdMAN

mada, posto za pola godine ucesca na forumu pocinjem sumnjati da u tvom slucaju ipak nije optimisticko a) vec turobno b) mozda bi ipak bilo najpametnije da poslusas svoj sopstveni savet za handlovanje sandmana and ignore all my future remarks as being too chalenging for you...

Lurd

Odgovori su pod a i b. I sta ces sad? Sta ces da kazes osobi bez smisla za humor sa niskim IQ-om, a koja opet zna ko si?

SANdMAN

ma necu nista... firmly avoiding a) & b) whole my life...

Ghoul

Quote from: "SANdMAN"ignore all my future remarks as being too chalenging for you...

u stvari, piše se challenging (sa 2 L)
https://ljudska_splacina.com/

SANdMAN

oh, znaci "spot the letter" summer competition... obrati paznju na THE u svojim recenicama, malo malo pa zafale, pa ih eto opet. bas pokazuju jaku slobodnu volju..  :evil:

DUNADAN

Quote from: "ghoul"u stvari, piše se challenging (sa 2 L)

love this man  :!:
Two tears in a bucket, motherfuck it.

Ghoul

Quote from: "SANdMAN"obrati paznju na THE u svojim recenicama, malo malo pa zafale, pa ih eto opet. bas pokazuju jaku slobodnu volju..  :evil:

pa, 'na gazdu', što bi rekle nišlije... 8)

Lurd

I polako dodjosmo do zivog stvora interneta...

Ghoul

Quote from: "SANdMAN"oh, znaci "spot the letter" summer competition...

A MOŽE I 'SPOT THE LOONY' COMPETETITION... :wink:

SANdMAN

Quote from: "DUNADAN"

Dun, zelis da znas na sta me stvarno svaki put podseti ovaj smajli koga tako besmisleno zlorabis?

Na jednu simpaticnu i finu zensku osobu sa jednog drugog foruma (koja ga je tamo prva smisleno upotrebila a ti samo lose imitiras) koja poseduje dovoljno emotivne inteligencije i samopostovanja da nikada ne upadne u ovakvu patetichnu situaciju kao sada ti...

SANdMAN

Quote from: "ghoul"
A MOŽE I 'SPOT THE LOONY' COMPETETITION... :wink:

ja ipak mislim "SPOT THE LOONEY TOON"
takvih ko iz crtanog filma ipak je najvishe...  :lol:

DUNADAN

ah
pokopa ti mene do Panonskog mora, ajd' boga ti, dodaj mi lopatu da se iskopam

SANdMAN

no help from me. sama se zakopavas, sama se otkopavaj...

DUNADAN

mda

vec, shto se tiche komunjarinog pitanja drugu Titu :) da li neko zna sajt sa nepristrasnim statistichkim podacima o bitkama, uchesnicima, zrtvama u WWII?

Truba

Quote from: "Monsinjor Lurdusami"
Quote from: "komunjara"prvo pitanje: Kako ste se izvukli 1943 u bici na neretvi 100 000 neprijatelja a 17 000 partizana +3000 ranjenika

Jel ti zaista verujes u komunisticke podatke o Neretvi, Sutjesci, Drvaru itd?

how can you ask ME that :cry:  :cry:  :cry:

iNCUBUs

Quote from: "DUNADAN"mda

vec, shto se tiche komunjarinog pitanja drugu Titu :) da li neko zna sajt sa nepristrasnim statistichkim podacima o bitkama, uchesnicima, zrtvama u WWII?

Ono boldovano je oksimoron.
Postoji laž, prokleta laž i statistika :)
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

DUNADAN

taurus-jor

Vi ste dibidus ludi, a i ja koji vam se pridruzujem.  :!:  :!:  :!:

Da mi se pruži prilika, ja bih vala intervjuis'o Hitlera.
Postavio bih mu samo jedno pitanje: "Je l' direktor one umetničke akademije slučajno bio Jevrejin?"
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

DUNADAN

jebote, ja ne bih nikog intervjuisala
mozda bih nekog koknula
sandmanu bih dok je mlad i zelen ponudila chaj od oleandera
valjda bi se onda lakshe disalo na forumu...a i shire...

Ghoul

Dunadankin murder instinct rising... rising... falling... RISING!...

Duna, gledaj više televizije i ne opterećuj se previše San-Do-Manom. On je samo jedna neshvaćena duša koja bi da voli i bude voljena, ali se boji da to pokaže, pa se krije iza zlokobnih avatara čije učestalo menjanje takođe ukazuje na njegovu duboku nesigurnost (kao i na istinitost mog tumačenja prethodne, Darth Vader inkarnacije, as seen in La Comunidad :evil: ).

iNCUBUs

Quote from: "taurus-jor"Da mi se pruži prilika, ja bih vala intervjuis'o Hitlera.
Postavio bih mu samo jedno pitanje: "Je l' direktor one umetničke akademije slučajno bio Jevrejin?"

Naravno da je bio Jevrejin :)
Mada mi je krivo sto Hitler nije rodjen u Srbiji, posto bi u tom slucaju direktor bio Crnogorac... Zakljucak izvucite sami :D
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Das figlio

majke mi, pa ovaj stvor je jebeni shizofrenik kao svi ostali ljudi...
:? ...mah, idem razgovarat sa mom bratom, koji je klinican shizofrenik... I want to see his eyes, not yet another HTML :)
...I have to die somewhere tonight in order to start living here!

YING YANG yong ;)

pusA

SANdMAN

Quote from: "Das figlio"majke mi, pa ovaj stvor je jebeni shizofrenik kao svi ostali ljudi...

YING YANG yong ;)

pusA

ovo meni?

kako je SANdMAN postao internet...

Truba

Lurd

Quote from: "Das figlio"majke mi, pa ovaj stvor je jebeni shizofrenik kao svi ostali ljudi...
:? ...mah, idem razgovarat sa mom bratom, koji je klinican shizofrenik... I want to see his eyes, not yet another HTML :)
...I have to die somewhere tonight in order to start living here!

YING YANG yong ;)

pusA

Ja opet moram da kazem da mi se jako svidja kako ovaj covek razmislja.
Jako mi se svidja.

QuoteI have to die somewhere tonight in order to start living here
Boli me celo od ovog komentara, a kad me zaboli celo to znaci da mi se nesto BAS svidja...

Das figlio

"Kada je sandman postao internet?"
...hmmm, dobro pitanje

Das figlio

Ne, Sandman, ne brini. Replika nije ciljala na tebe...
No hard feelings??
pUsA  :)

Das figlio

Lurdusami: "Boli me celo od ovog komentara, a kad me zaboli celo to znaci da mi se nesto BAS svidja...

Moram, da priznajem, da se i meni svidja ovaj tvoj bol (pain of yours??).. actually, i just found out I am A SADIST in some peculiar way... never thought so before...

STA SAM SE NAUCIO: Kad nekomu kazes, da se ti svidja sto on kaze, postavljas mu refleksiju njegovih misli... a mind mirror??... to je jedini nacin, da osoba A nesto shvaca, da se nesto nauci.... sve ostalo kod dialoga je samo fight of the EGOs

Lurdusami, hvala ti za lekciju, bas si kvalitetna osoba... (definitivno nemas problemov sa Ego-m)

...ha, a mind mirror?? now, what about mind lens, or microscope... Ha ha!
I love it :)

johnson bronson

na nista nas napravi.

johnson bronson

odlican je ovaj das fidelio

johnson bronson

treba cesce da se prijavljuje.

(sandokan se dobijo iz prve)

johnson bronson

e

a sta radi taj caj od oleandera / avlijandera?