Uuuujjjeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa!!!Jebote, motherfucking ga je nailovo sa trashing and bashing and whiplashing, astonishing superduper zveči ko' kanta feelingom! Ej, razbio ga ko' retro prozor uz atomski BOOOOOM! i KEEERASH! Adrenalinski rush me pokopao a la old school flicky-ticky-toonies mind-blower!
Uuuujjjeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa!!!
SO
FUCKIN'
WHAT?
(Oprostite na ovom izlivu... nisam izdržao...)
Kako ja vidim akcione scene u Terminatoru?
"- OK, šta sada? - Dunno... let's crash some more cars and do more damage!" - ovaj
total carnage za nekog možda deluje osvežavajuće, ali mene su već izmorili neprestanim uništavanjem. Biće da sam se zasitio akcionih filmova...
Ceo problem leži u tome da T3 (za razliku od Matrixa - remember, Matrix NIJE stvarnost!) mnogo polaže na to da se sve dešava OVDE i SADA! Zato, kada vidim...
**ATTENTION! SPOILERS! NICHT LOOKERSPEEPERS!**-----------------------------------
... scenu kako se terminatorka povezuje na internet - ja tu moram da stanem i kažem WHOA! Now, wait a minute! Onda počnem da razmišljam da li je to izvodljivo i kako se zapravo prenose podaci...
-----------------------------------
... scenu kada terminatorka napada Konora "zaraženim" automobilima. Čekaj, čekaj! Znači TOME služe ti čipovi u automobilima! A ja, laik, mislio da će da zarazi čipove pa će pokušati da ih ubije neprestanim podizanjem i spuštanjem prozora, uključivanjem i isključivanjem klime i krajnje smrtonosnom promenom pritiska u gumama... (u principu, ne znam za šta su zaduženi čipovi u automobilima, ali eto, to mi proleti kroz glavu).
... scenu kada uključe onaj veliki elektro-magnet za koji se tx zalepi, e-m koji je toliko jak da im istrgne oružje iz ruku, a Konoru i onoj drugoj - ništa! Zar oni ne nose metal? Lančiće, narukvice, VERENIČKI PRSTEN, novčiće u džepu... ništa od toga? Ili je to neki... *selektivni* magnet pa deluje samo na bad guys?
I zašto ne spomenuti:
KAD SAM BILA MALA, TATA ME NAUČIO DA VOZIM AVION!
and many, many more...
**[/SPOILER]**Taman se udubim u film, isprimam se do jaja, kad se desi neka takva, nazovimo je, omaška. I sruši mi ceo koncept feelinga realnosti koji film pokušava da mi uvali!
Kako onda mogu da se opustim i uživam u njemu?
Shit... I'm not 10 years old, I'm not blind and I'm not stupid...
Zato film za mene NE FUNKCIONIŠE!
Sad, obogaljeni_osvetniče, nazovi me iskrivljenim marginalistom il' kako god hoces... I don't care!
You know what?
TALK TO THE HAND!