• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Pogledajte ovu ljudski mizeriju, koja je ujdno clan i ovog f

Started by Duh_koji_hoda, 30-01-2009, 01:08:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Duh_koji_hoda

dakle sve je pocelo ovde, mojim prvim postom na ovoj stranici >>>

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=27228&whichpage=41

i pogledajte na kraju kad vise nije imao kuda jednostavno me je banovao...

neverovatno koliko neki mogu mizerni da ispadnu...

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=33185&whichpage=1

... ali neka postoji i suceljavnje uzivo, a ne samo preko tipki tastature...

Ghoul2

Duh_koji_hoda

Kler_Vojant

angel011

Ako ti je toliko potrebno da na nekom forumu možeš ljude slobodno da nazivaš ciganšturama i stokom da ćeš da se svađaš sa moderatorom koji te zamoli da to ne radiš sve dok te moderator ne banuje, i još ćeš i ovde da se žališ zbog toga, imaš ozbiljan problem.

Get a life.
We're all mad here.

Meho Krljic

Quote from: "angel011"Ako ti je toliko potrebno da na nekom forumu možeš ljude slobodno da nazivaš ciganšturama i stokom

Ali nije on tako nazivao ljude nego navijače.

DušMan

Ja predlažem da sa banuje Duh koji hoda.
U stvarnom životu je čkicapi, na netu glumi opasnog navijača, a ogroman je smarač u oba slučaja.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Mica Milovanovic

Odakle ti uopšte ideja da nešto predlažeš iz bolesničke postelje?
Mica

Meho Krljic

Bogami, ja sam se malopre sreo sa Duhom i izgledao je dosta zajebano, kao neki panker sa pikadili srkjsa ili tako nekog londonskog okupljališta mladih. Ne bih se usudio da mu u lice kažem da je pičkica (posebno što je sa sobom imao još jednog ortaka).

Son of Man

Ali najbolje je sto je to zapravo rasprava o fudbalu, koja bas i nema mnogo veze sa navijacima (ciganshturama), pravi navijac-huligan nikad nece sebi da dozvoli da se tako blamira nebitnim raspravama na temu fudbala u Srbiji koji je priznacete vise nego ocajan, aj da pricamo o nekoj shpaniji pa da takve rasprave i imaju smisla, ali u Srbiji...u Srbiji je realno mnogo zanimljvije gledati tribine na utakmicama nego sta se desva na terenu. jer mnogo veci spektakl je na tribinama. Pogledajte samo jedan Zemun koji je treca liga, a na tribinama samo sto nije slet, a da ne govorimo o Ciganima, Grobarima, Firmi, Forsima i ostalima. I mojne neko da me pogresno shvati da pricam tu sad o nekom navijackom nasilju, nego bre samo i iskljucivo o koreografijama i navijanju. Molim lepo. Jedva cekam da pocne nastavak sezone. :!:

DušMan

Quote from: "Mica Milovanovic"Odakle ti uopšte ideja da nešto predlažeš iz bolesničke postelje?
Zadnji pokusaji jednog coveka na izdisaju...  :cry:

DušMan

Quote from: "Meho Krljic"Bogami, ja sam se malopre sreo sa Duhom i izgledao je dosta zajebano, kao neki panker sa pikadili srkjsa ili tako nekog londonskog okupljališta mladih. Ne bih se usudio da mu u lice kažem da je pičkica (posebno što je sa sobom imao još jednog ortaka).
To je zato Meho, prijatelju, sto se ti plasis omladine.
Hehe, panker kome su najveci domet Brejkersi.  :lol: