• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

kekeci i put u europu

Started by zoskoz, 03-02-2009, 15:00:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zaobilazite li?

da
6 (75%)
ne, bratstvo i jedinstvo (autoput) je zakon
2 (25%)

Total Members Voted: 8

Voting closed: 03-02-2009, 15:00:37

zoskoz

zanima me zaobilaze li i srbi sloveniju na putu u europu od uvodjenja vinjete.

Ghoul

https://ljudska_splacina.com/

zoskoz

pa onog "plati 35 jura i vozi" bolan baaaaa!

scallop

Quote from: "Ghoul"ćega, ba? :shock:

Vi njet, e? :evil:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

akhnaton

Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

zoskoz

pitanje je za normalne ljude koji putuju normalno. ne za bogatase. no samo se vi hvalite, ako ovo procitaju kekeci, eto ti vinjete i za avione pa ce i tebi postati skupo.

akhnaton

Quote from: "zosko"pitanje je za normalne ljude koji putuju normalno. ne za bogatase. no samo se vi hvalite, ako ovo procitaju kekeci, eto ti vinjete i za avione pa ce i tebi postati skupo.

Ma daj zosko, reci mi molim te, šta ti podrazumevaš pod normalnim putovanjem. Kakve sad vignete za aeroplane, zrakoplove, avione, avijone?
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

zoskoz

pa normalno putovanje je kad platis kekecima vinjetu, dvije-tri kazne da se nadje, napunis tamo tank i rucas. najnormalnije cak na grunfovom izumu, dusu da za kazne.
a ne avionom. to nije to.

scallop

Quote from: "zosko"pa normalno putovanje je kad platis kekecima vinjetu, dvije-tri kazne da se nadje, napunis tamo tank i rucas. najnormalnije cak na grunfovom izumu, dusu da za kazne.
a ne avionom. to nije to.

Ti ništa - bratstvo jedinstvo? Moji Makedonci već 20 godina imaju takva putna ograničenja da moraš da prekršiš neko ili putuješ dugo kao preko SAD. Oni u zasedi, ti nasedneš, platiš, pa klatiš. Jebeš vinjete!
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Mica Milovanovic

Ja sam platio ove godine, kad sam išao u Austriju, ali nije nimalo prijatno, pogotovu što ne nameravam da u sledećih šest meseci idem u Sloveniju. Pljačka...
Mica

zoskoz

a ja do prije par godina mislio kako stari ljudi pretjeruju kad kazu da su kekeci bili najveca govna u bivsoj yu...

EKSTREMISTA

Jedino dobro što su kekeci dali svetu je Savina Geršak.
Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Ghoul

Quote from: "EKSTREMISTA"Jedino dobro što su kekeci dali svetu je Savina Geršak.

a kekec? :oops:
https://ljudska_splacina.com/

scallop

Quote from: "Mica Milovanovic"Ja sam platio ove godine, kad sam išao u Austriju, ali nije nimalo prijatno, pogotovu što ne nameravam da u sledećih šest meseci idem u Sloveniju. Pljačka...

A, kad bi nameravao "da u sledećih šest meseci ideš u Sloveniju", bilo bi ti prijatno? :lol:

Mica Milovanovic

Pa da. Mađari su glupi što markicu prodaju na nedelju dana. Austrijanci su glupi što markicu prodaju na nedelju dana. Slovaci su glupi što markicu prodaju na nedelju dana. Samo su Slovenci pametni pa svoju prodaju na šest meseci, pa mi daju "popust"...
Mica