• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Šta igram(o)

Started by cutter, 05-02-2009, 04:55:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 11 Guests are viewing this topic.

cutter

Premda Risen nisam završio, ono na što sam tamo video bilo je dovoljno da ga učini najboljim RPGom u prošloj godini... inače nisam završio nijedan. Za razliku od Dragon Agea, Risen je i manjeg gabarita i većeg šarma te nije uklonjen sa diska (digital video diska). E sad, Gotik serijala fan nisam, nit bogzna kakav poznavalac – keca sam kasno igrao, dvojku baš nimalo a trojka je zamorna igra. Jedna od stvari koju wrpgovi mogu da pokupe od jrpgova jeste nekonvencionalnija postavka izvedbe, pa i u okviru istog serijala. Ovde to srećom nije slučaj, Risenovo izvođenje je prilično bezbagovito, uz levelovanje i izbor talenata, odnosno veština viđen u Goticima (na koje Piranha Bytes više nema prava).

No, to je nažalost previše izdašno, te građenje lika ne zahteva naročit oprez. Ali ono što je za mene selling point jeste uvodno uvlačenje u svet, odnosno ostrvo, okruženje koje ume svojom negostoljubivošću da usmeri ka manje zahtevnim segmentima, koji zatim odmotavaju narativ i nude mogućnost osnaženja lika. Pritom, ne oseća se linearnost iako je sasvim jasno da se neki elementi okruženja otvaraju tek po obavljanju neophodnih radnji. Gradić na obali je impresivan i u smislu skale i u smislu tajni koje krije, bilo da su arhitektonske ili meštanske. U skali, konkretno veličini građevina spram lika, šije Vičer u kome je to bilo jako dobro izvedeno, ali potrto suludim petnaestoivišeminutnim tabananjem s kraja na kraj da bi se izvršio neki redundantni kvest (i uglavnom lošim enterijerima). Anatomski, likovi su komični, nenamerne groteske koje bi očekivali od nekakvog Korbenovog fana iz Second Lifea, ali se uglavnom dovoljno međusobno razlikuju, a fauna i ostali monstrumi su dovoljno inspirativni da se uklopi u grafiku koja nije spektakularna ali jeste oku prijazna kada se navikne na određene grube ivice, čiji je šlogirana mimika prominentni predstavnik.

Vojs ekting izvode neka poznata imena (Serkis Golum, Džon Rajs-Dejvis, Lena Hedi šatro Sara Konor), dok je mehanika borbe uspešan spoj dobijanja novih poteza i nabasavanja na zahtevnije, brojnije, veštije, energetski punije... neprijatelje. Potrebno je obratiti pažnju na način prilaska različitih kreatura i shodno tome pravovremeno kliknuti, odnosno parirati/napasti, vezati kombo... verovatno najbliže što je PC prišao Demon's Soulsu ove godine  :(. Račvanja koja igra nameće uvlačenjem igrača u političku klimu ostrva i agendi njegovih stanovnika vode do priključenja određenoj frakciji i podrobnijeg objašnjenja razloga za kolebanje mora i iskakanje drevnih hramova na površinu. Nakon razgovora sa inkvizitorom i  prestao sam da igram, prethodno skočivši sa litice i dobivši nekakav zabavan ačivment, pošto je to bila mislim treća takva smrt. Ali razlozi koje sam pobrojao, pre svega efektan društveni presek ostrva na kome žive primorci i pirati u atmosferi u duhu Lavkrafta i Torkvemade dovoljni su da zanemarim tu treću trećinu, ma kakva da je, jer je verovatno neću nikad ni odigrati. Segmenti pre celine i neodigranih segmenata!

P.S.

A Prototype sam prestao da igram kada je trebalo da se vozi oklopno vozilo. Dvaput sam failovao i odgovornost za to pripisao igri.

Meho Krljic

Pa, mislim, vožnja tenka u Prototypeu je čisti fan service - wanton destruction na još višem nivou!!!

cutter

Mass Effect je imao bolju vožnju. xwink2 A i cilj toga je da prevezem onu ribu, i to neopaženo - šta ti je megalopolis kad možeš da sakriješ tenk oklopno vozilo! A igra ne da da je turim pod mišku pa preko krovova.

cutter

ево печа за ранавеј: еј туист ов фејт, са све креком.

http://support.focus-home.fr/ratof_en_patch_111.exe
http://rapidshare.com/files/332600529/RATOF_1.11_en__crack.rar

Father Jape

Ja sam Risen instalirao (prethodno igravsi samo prvi Gothic i to vrlo malo)... i shvatio da nemam vremena i za njega i za Dragon Age.  :( No ono malo sto sma video, tj. sam pocetak mi je izgledalo vrlo osevezavajuce posle Dragona Agea i Mass Effecta. Steta sto cu, kad opet budem imao vremena za maratonskije RPG igranje, verovatno uzwti da igram Witchera a ne Risen. Avaj...
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

morbius

Ja godinama skoro da nisam igrao nikakve single player igre, ali pošto sam silom prilika morao da kupim novi komp, rešio sam da ipak isprobam par najboljih koje su zadnjih godina izašle, evo skida se nekoliko njih polako. Prvo što sam instalirao je Dragon Age i samo mogu još jednom da potvrdim da me single player igre više ne drže, tu je već davno rečeno sve što je imalo da se kaže. Prešao sam uvodnu priču i tu stao, igraću još, ali ne osećam strast prema dobrom RPG-u kakvu sam imao nekad. Videću hoće li neka druga igra uspeti da me jače veže, već sam odabrao da probam Dawn of War 2, zadnjeg Princa, Mass Effect, Bioshock i možda još par njih. Mada, sve njih zajedno neću igrati ni blizu koliko Heroes of Newerth, a kada sledeće godine stignu The Old Republic i Guild Wars 2 mislim da će to biti konačni kraj single player igranja za mene.
Why me?

дејан

Quotekada sledeće godine stignu The Old Republic i Guild Wars 2 mislim da će to biti konačni kraj single player igranja za mene.
potpis
...barcode never lies
FLA

Meho Krljic

Cutter me je juče isponižavao u Tekkenu, što je samo dokaz da igranje protiv kompjutera ne pomaže kad preko puta vas sedne neko mlađi 12 godina sa mnogo bržim refleksima i sposobnošću adaptacije.

Ali u to ime upravo kod kuće downloadujem Mass Effect 2. Leakovala verzija za Xbox 360. Pa, videćemo, kom obojci, Tom i Džeri...

cutter

sve zasluge pripadaju alisi, kao da nije dosta što je robo stepujuća klizačica, nego je možda i naše gore list! dobro, i meni, vodio sam je u bezgrešnom spoju nasilja i strasti. onaj loukik u cevanicu deluje zaista srceparajuće. mada, posle si uzeo ninu i to je bila sasvim druga priča. inače, nisam prijavio da je prilikom igranja blazbluea konekcija pukla baš kad mi je onaj što izgleda kao da ga je mijazaki pravio uradio 18x kombo. sad, da li je to igra uradila jer je milosrdna ili iz prezira...

Meho Krljic

Da ti vidiš kako su mene malopre isprašili u BlazBlue ne bi mogao da prestaneš da se smeješ do preksutra. Pobedio sam jedno pet puta a izgubio jedni pedeset  :cry:

cutter

nije težak blazblue nego blazbluaši!

Meho Krljic

Pakao, to su drugi.

ridiculus

Vidim da se ovde lepo zabavljate dok sam ja u egzilu... Dobrovoljnom, dakako.
Dok ima smrti, ima i nade.

Meho Krljic

cutter

darksiders mi deluje užasno, i estetski i što se tiče gejmpleja. voleo bih da mogu da izbegnem poređenje sa prototajpom ali sekvenca kada onaj templar ide po krovovima a zgrada do njega postaje inficirana me neodoljivo podsetila na košnicu, uz to vitez je delovao zakukuljeno... žao mi je da opet unižavam prototype jer ga cenim kao superherojski koncept koji ima potencijala. dante deluje bolje, ako ni zbog čeg drugog onda zbog ikonografije, a zašto ne reći i grafike.

estetsko interesovanje nastalo iz dovoljnog nivoa gladi za spejs operom izazvane delovima prve sezone battlestar galactice me je i nateralo da mass effect privedem kraju. to gorivo je davno potrošeno, ali oni obračuni, mehanički na razmeđi između turn based i real time akcije su u principu pomogli da se igra bezbolnije okonča. videli smo šta se dešava kada bioware, dakle neko ko nema apsolutno nikakav osećaj za težinsku postavku okršaja vanredno dobro odradi potezne taktičke parametre, poništivši to nebuloznim prilazom sitovaciji na borbenom polju (taj real time ulazak na teren je katastrofa) i klanje svede na prilično neinventivnu jurnjavu na emisare i naizmenično gutanje napitaka. pritom to stavljaju u zaista epske okvire ponavljajući slične okršaje nepristojan broj puta. ja njih ne volim. nisam ih voleo ni kada su radili baldura, ni kada su nastavljali mdk, ni kada sam igrao mnogohvaljeni kotor, a posebno dok sam probavao neverwinter nights. ali i ovo ću skinuti, čim areg reuploaduje drugih 8gb. očekujem standardnu kanađansku prehvaljenu kupusaru, ali bih voleo... heh, sad sam tražio onu eurogamerovu kritiku dragon agea na pcju koja nije smela ispod osam i našao da je za xbox dobila šesticu. bilo je tu dosta podvlačenja ionako jasnih naznaka da u biowareu nemaju smisla za humor (konkretno i ovo što Meho navodi u tekstu, krvlju isprskani nenamerno smešni dijalozi) i bilo bi lepo videti da li će taj oli velš da radi i rivju me2.

a za vožnju ne znam da li će biti, ono vozilo je nogirano u svakom slučaju. ali teško da ću dotle doći. free rapid je trenutno katastrofa te je dark void odžetpekovan iz cryptloada.

i čitajući o hrpi redundantnih dijaloga imao sam snažan flešbek na okarinu ov tajm  :lol:

cutter

Quote from: ridiculus on 24-01-2010, 23:07:37
Vidim da se ovde lepo zabavljate dok sam ja u egzilu...

ridiculuse samo reci, letećemo kao meci!

Meho Krljic

Darksiders nema mnogo veze sa Prototajpom osim tog vizuelnog detalja koji si naveo. Sasvim drugi tip igre i dosta svedeniji, to jest skriptovaniji dizajn. Prototajp je igra koja se valja u haosu a Darksiders cveta na pažljivo dizajniranim zagonetkama u dandžnima.

U Mass Effect 2 nema čak ni gutanja napitaka, to nisam napisao na blogu (možda dodam ako me ne zamrzi), ali pucnjava je slično svim novijim šuterima balansirana nevidljivim zdravljem koje se troši kad piješ batine ali koje se obnavlja čim se malko skloniš sa linije vatre. Počeću da mislim da za par godina neće ni postojati nikakav merač štete koju igrač prima i da će jedini način da se misija ne ispuni biti ako nisi u stanju da ubiješ nepomične protivnike.

Vozilo ne znam da li je izbačeno pošto se u jednom od dijaloga spominje. Možda ga bude u na primer jednoj misiji...

Nego, redundantni dijalozi u Ocarina of Time? Ma ne sprdaj se, čekaj da vidiš ME2.

cutter

jasno, nego asocijacija na prototip je pojačana uvodom koji zatiče viteza u urbanom okršaju sa priličnim brojem demona pritom objašnjavajući poteze.

okarinu navodim samo zato što su se neka kawaii stvorenja u startu upinjala da mi objasne ono očigledno te sam osetio par klikova viška. moje poznavanje zelde je... prosjačko.

Meho Krljic

U Zeldi je sve Kawaii, pogotovo tokom tutoriala, ipak se od te igre očekuje da bude lako svarljiva svakome ko je uzme u ruke, pa otud i malo handholdinga na početku. Ali, jesi li je igrao dalje?

Inače, pojavilo se severnoameričko izdanje igre Tatsunoko vs. Capcom i mislim da je vreme da svi koji podsmešljivo pričaju o Wiiju sad govore ili da (posramljeno) šute zauvijek. Meni je i japansko izdanje bilo sjajno, ali ovo američko je još bogatije i bolje. Fenomenalna igra.

Meho Krljic

Evo IGNovog rivjua Mass Effect 2 koji se, predvidivo, guši u hiperboli i mestimično deluje kao prekucan press release... No, hajde da verujemo!!

cutter

Quote from: Meho Krljic on 25-01-2010, 11:01:08
U Zeldi je sve Kawaii, pogotovo tokom tutoriala, ipak se od te igre očekuje da bude lako svarljiva svakome ko je uzme u ruke, pa otud i malo handholdinga na početku. Ali, jesi li je igrao dalje?

Inače, pojavilo se severnoameričko izdanje igre Tatsunoko vs. Capcom i mislim da je vreme da svi koji podsmešljivo pričaju o Wiiju sad govore ili da (posramljeno) šute zauvijek. Meni je i japansko izdanje bilo sjajno, ali ovo američko je još bogatije i bolje. Fenomenalna igra.

Nisam. Vaistinu, Wii je pravo dobra konzola.

cutter

blazblue radi, srbija se gradi!

Meho Krljic

Baš si me obradovao. Sad ću i ja da vidim radi li na mom kompjuteru. Mislim, kad kažem "sad" to više znači "kad iščitam potrebne lekcije i obavim pripremne radnje da ženi uradim domaći", ali... negde u narednih 48 sati.

Meho Krljic

Još se bavim domaćim. Ali prošvercovao sam jednu partiju Tatsunoko vs. Capcom onlajn protiv nekog zlosrećnog Amerikanca koga sam odvalio. Isplatilo se ekstenzivnije igranje japanske verzije prošle zime  :lol: :lol: Igra je, predvidivo haotična i potrajaće par dana dok se malo ne iskristališu komboi, saradnje među likovima itd. Za to vreme imam nameru da haram, mada me je sramota što igram s pirackom verzijom.  :cry: :cry: Netcode je solidan, mada laga ima, nije da ga nije bilo.

cutter

Isprobao sam većinu Continuum Shift likova. Igra je, očekivano, savršen spoj lakoće upravljanja koji već u par osnovnih poteza nudi taktičku dubinu, zatim to nadograđuje u kompleksna rešenja. Na trenutnom nivou težine protivnici nisu izazov - DIP svičeve ne mogu da podesim jer opcije koje se prizivaju na 5 neće da se skroluju - uzeo sam da igram sa Tsubaki i bez većih problema prešao arkadni mod na tastaturi.  Jer Hit and fly vazdušne kombinacije su odnele prevagu, uz par provaljenih osnovnih redosleda. Xpadder/inferiorni gamepad me zajebavaju sa podešavanjem, ali ovo je magična tabačina.

Meho Krljic

Ja sam, pak, igrao poslednjih dvadesetak minuta kao omiljena mi Litchi Faye-Ling sa kojom inače igram BlazBlue Calamity Trigger pa sam bio u stanju da pojmim razlike između originalne igre i nastavka. Razlike su suptilne, ali su sve promene koje su učinjene - učinjene na bolje. Komboi se i dalje izvode odmerenim rasporedom i tajmingom pritiskanja tastera, mada imam utisak da je malčice povećan frame window za neke od njih (pozitivan uticaj Street Fighter IV??). Litchi je dobila i neke nove, logične, specijalne poteze i njeno i inače ogromno taktičko bogatstvo sada je još veće.

Na tehničkom planu, igra se ne razlikuje preterano od originala, mada je rezolucija niža nego na kućnoj verziji Calamity Trigger. CT na svojoj PS3 kutiji ponosito tvrdi da gura 1080p, dok je ova igra 768p, no ne sumnjam da će, kada dođe vreme za konverziju na kućne konzole i rezolucija biti povećana.

Ne da mi sad ovih 768p nešto smeta, igra se vrlo lepo prilagođava 16:9 aspektu mog monitora i brzina i elegancija animacije sprajtova sa puno lepih efekata (transparentni efekti su uobičajeno prelepi) zaista pokazuju da je ovo franšiza od pedigrea.

Igrao sam sa mojim logitech kontrolerom i bio u stanju većinu uobičajenih specijalnih udaraca i komboa da izvučem bez problema. Odustao sam na pretposlednjem protivniku arkadnog moda (koji je izuzetno lak u default verziji, ali nisam pokušao da uđem u test mod i probam da promenim, mada bi trebalo da je i to moguće) jer je to bio Arakune koji me NERVIRA. Jedva čekam da ovo izađe i na kućim mašinama, pa da igru ponesem i onlajn.

cutter

Arakune je car, njupa, bode, nestaje, a sise mu ne pulsiraju. Fali mi sloumoušn repriza, practice mode ne toliko - navodno može da se dobije sa B + D + start.

ridiculus

Quote from: cutter on 24-01-2010, 23:47:23
ridiculuse samo reci, letećemo kao meci!

Sad se osećam kao da je neko skinuo ogromnu težinu zapostavljenosti sa mene i zamenio je... nekom drugom ogromnom težinom.  :lol:

Biće prilike, nadam se.
Dok ima smrti, ima i nade.

Meho Krljic

I kad nisi sa nama, mi osećamo kao da jesi. Kao da nas nadzireš i paziš šta pričamo.

Father Jape

Uh, predjoh VVVVVV... sa sramotno velikim brojem smrti/sati povedenih u igri. Sad krecem ispocetka, kao prekaljeni baja.  :lol:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

cutter

U sate pred zoru, one najhladnije, zaigrao sam Mass Effect 2. Black Isle je imao if it ain't broke don't fix it filozofiju i, što se tiče grafičke prezentacije Bioware to dosledno prati. Jedini napredak koji, izgleda, mnogima smeta jeste izraženija zrnastost slike, zatim blur i blum koji u sadejstvu sa lens flareom preko okoliša prevlače mešavinu bljeskavoće novog Star Trek filma i dosta prljave šoferšajbne.

Izmene koje prolazak čine bržim i manje bolnim igra efektno predstavi u prvim minutima, a prelazak na borbe u realnom vremenu + šift ne odražava se nepovoljno na relativno rudimentarne taktičke opcije koje odabrani trojac ima na raspolaganju. Bilo bi još bolje da okruženja u kojima se ratuje ne ostavljaju utisak nasumično generisanih, ultra izdržljivih kvadara. Bioware bi mogao da se, mesto što naplaćuje DLC, okrene reklamiranju Velux prozora, firmi za humano preseljenje Roma i dinamitašima čiji će proizvod biti postavljen na strateška mesta oko svih tih kontejnera. Stoga je koprena nastala uključivanjem vizuelnih efekata pomenutih na početku poželjna.

Dijaloga ima još kako, primenjen je model u kome lik parafrazira ponuđene dijaloške opcije, što je možda bolje nego njihovo ponavljanje u verbatimu; postoji i rudimentaran sistem kliktanja na desno ili levo dugme kada se ikonica miša pokaže u ćošku ekrana, što predstavlja reakciju koja trigeruje paragon ili renegade akciju. Nadajmo se da će Alfa Protokol pokazati kako se takvi eventi pravilno rabe. Sinematici su žnj kvaliteta, dok skriptovane sekvence postaju siromašna zamena i za takve animacije, budući da igraču ni ne pokušavaju da ponude privid slobode, pokret, sputanu dinamiku zbog koje bi se osetio makar kao nemoćni posmatrač, a ne kao neko ko prosto čeka da se sledeći deo igre učita.

Meho Krljic

Žnj kvaliteta??? Pa, ja sam imao sasvim drugačiji utisak. Uvodni film je prilično atraktivan, zar ne? Scena kada Shepard pada u atmosferu je vrlo solidno režirana.

cutter

Režija je svakako kompetentna, makar šablonska. Priznajem da sam gledajući uvod zaželeo da ovo bude neka simulacija operacije, kad se pomolilo tkivo Šepardovo. Ostatkom filma dominiraju blještavi laser i vatrena lopta, a orbita planete koja se vidi kroz razoreni brod je efektnije dočarana u igraćem delu, koji je opet inferiorniji od recimo sličnih segmenata u Dead Spaceu... a docking cutscene su takođe nja (Omega i Citadela).

Meho Krljic

Dobro... evo šta ja igram. Redom: Fatal Frame IV, No More Heroes 2: Desperate Struggle, Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars i BlazBlue: Continuum Shift.

cutter

Podseti me glede miniigara - ove dve na koje sam do sada u Mass Effectu naleteo se svode na prepoznavanje parova, i kao takve dosade nakon nekoliko obrtanja, no posledično su previše značajne da bi se mogle ignorisati. Čini se da je to još uvek teritorija sa kojom dizajneri nisu sigurni šta da rade, ili prosto otaljavaju posao. Pominjao sam kako mi je u Falloutu 3 brzo dosadilo obijanje brava, makar je to imalo određen monoton šarm kada se spoji sa eventualnim nedostatkom zihernadli i prava na grešku. Dragon Age je imao klasičan rogue procentualni sistem otvaranja brava koji standardno dobro funkcioniše. Jasno je da je ME2 rpg drugačijeg kova, ali nekad mislim da bi takve sekvence recimo hakovanja bile berićetnije kada bi se ugledale na segmente postignute u Uplinku, mada, štono bi rekli, teško će to proći u casual ekonomiji.

Meho Krljic

Ma... ja bih to izbacio... Trea tek da ih vidiš u Dante's Inferno. Zaplakao bih da još imam suza... Jedno je kad miniigru stavišu No More Heroes 2 koji je sav u omažima i diskusiji sa medijumom i njegovom istorijom. Drugo je kad se ložiš da praviš ozbiljnu igru (u narativnom smislu) sa nekakvim uloženim trudom u imerziju i onda Pontija Pilata "oslobađaš" grehova tako što hvataš šarene krugove pritiskom na dugme kad pređu prek određene tačke na ekranu. To svođenje igranja na suvu apstrakciju u igri koja je inače sva "kinematska" mi je stvarno dno. Mass Effect 2 ovo samo malčice maskira nekim gistro šatro kodovima i nodovima, al... ja bih to izbacio.

cutter

Skino AvP demo... saću vidim je li čemu.

Meho Krljic

To je beše samo Multiplejer, yes? Ajde, pa izvesti!!! Ja idem u Crnu Goru pa mi se ne isplati da skidam.

cutter

Samo multiplejer, i treba mu više od 10 minuta da se spoji za quick match. Taj jedan put kad sam uspeo stavio me u kožu Aliena. Ne znam da li mi je bio ponuđen izbor, bio sam u drugoj sobi i čuo sam neke krike, zvuk menija je inače kao da neko drka u mikrofon. U svakom slučaju voditi Aliena je kao kontrolisati brzu kameru koja ide po svim površinama a povremeno sa strane iskaču gumeni kraci i rep. Takođe, kroz zid mogu da vidim neprijatelje, a la L4D. Mapa je bila uglavnom tunel sa ponekom prostorijom, na podu se znala naći marinčeva puška a svod je više ličio na vulkanizerski prikaz Gigerovog crteža putnikovih leđa. Grafika je loša, s tim da piše da će full verzija rabiti DX11 i ATI Eyefinity tehnologiju. Samo da to najave i Eurogameru koji je to ignorisao u slučaju Pripjata. Jedva da sam upoznat sa prethodnim verzijama ovog, pretežno nesrećnog, spoja/trija - igračkim; filmskim, nažalost, jesam. Ne bih ni ovu dalje zadržavao...

Meho Krljic

Pa, opis zapravo zvuči kao klasičan AvP... Koji sam ja volio, da ne bude zabune.

Ugly MF

Quote from: Meho Krljic on 04-02-2010, 15:57:22
Pa, opis zapravo zvuči kao klasičan AvP... Koji sam ja volio, da ne bude zabune.
Mi tu!Sad moj sestogodisnji klinja razbija u najvece!
A tata ceka da krisom igra ovu novu kad mali zaspe!

cutter

Da prijavim da sam za vikend ogrezao u krvi zaraženih crnčuga unesrećenih žitelja poteza Savana - Nju Orleans.

Meho Krljic

Igraš Left 4 Dead 2? Ispravno!!!

Ja sam isprobao Aliens vs. Predator ali to je toliko nezanimljivo u prvih nekoliko minuta misije marinca da nisam mogo da se nateram da se prihvatim dalje analize i umesto toga se podvrgao ponovnom prelaženju Ninja Gaiden na PS3 i mazohističkom trpljenju batina u BlazBlue.

cutter

Reko ja. Još Svarog da opljune...  :)

Ugly MF

Ej...kad sam vido avp....
ej..
Oslobodio 32 gb harda za filmove, pustio film AvP i slatko se nauzivo.....

Ne znaju oni ovu franshizu da exploatisu...ustvari ona je vec najbolje izexploatisana u Starcraftu, i sve ostalo je suvisno.....
ovo je za neke geekove koji se prze da su kanibali from space itd...
Ja koji obozavam ove stvorove ovo nikad necu pipnuti i drzacu se filmova....

lou benny

moram ovo da stavim

Murray In The Credits To Lair Of The Leviathan

dosta jako

dosta

meho krljić. he's been around forever. go away, old man!  :lol:
put duha sa sekirom je zaobilazni put

Meho Krljic

Meho Krljic

Evo mog pregleda iz prethodnih par nedelja. Obrađeni naslovi: Age of Zombies, alien zombie death, bioshock 2, dante's inferno, final fantasy XIII, ghostslayer, max and the magic marker, napoleon: total war, supreme commander 2, yakuza 3. Naradismo se!!!