• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Dno dna

Started by Eriops, 13-02-2009, 12:36:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Eriops

E, stvarno jucerasnji dan u skupstini je dno dna.
Gore ne moze.
Kao sto sam reagovao na otvoreni separatizam albanskih partija s juga Srbije, i demokratski lepo zamotani LSV i SVM, moram reagovati i na istup onog primitivca juce, koji je eto na moju zalost, pripadnik mog naroda.
Po Velji, onaj ko nije srbin, ne moze da poziva na drzavnu svecanost, makar na to bio i zakonom ovlascen. Sta se tom coveku mota po glavi ? To je cist fasizam, i diskriminacija.
Da je ovo pravna drzava, al znamo svi da nije, skupstina bi mu oduzela mandat, reagovalo bi tuzilastvo i otvorilo postupak jer je u pitanju raspirivanje nacionalne i verske mrznje.
Al znamo da od tog nema nista  :x .
Neverovatno. Pa ovo ni Seselj ne bi izjavio. I to su " heroji " petog oktobra ? Kakve smo to bilmeze doveli na vlast ?

ginger toxiqo 2 gafotas

Ponovo vređanje u Skupštini
Sednica prekinuta zbog verbalnog incidenta Ilića i Čanka

Sednica Skupštine Srbije prekinuta je danas posle desetak minuta, zbog verbalnog incidenta koji je izbio između predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka i šefa poslaničkog kluba Nova Srbija Velimira Ilića.

Ilić je na početku sednice pokušao da objasni da je juče, kada je rekao da "nije u redu da Rasim Ljajić poziva goste na Dan državnosti (15. februara, u Orašcu), već to treba da uradi Boris Tadić", nije mislio da "Ljajić to ne treba da radi, jer je musliman, već da, umesto ministra, pozivnice treba da upute predsednik države ili premijer.
"Želeo sam da potenciram da na dan srpske državnosti goste mora da poziva predsednik ili premijer i da se ne može svesti na ministra za rad i socijalna pitanja, a vi ste to zloupotrebili da bi pravili specijalne emisije na svojim teelevizijama. Imam više prijatelja u Sandžaku nego svi vi zajedno i nemojte praviti incidente tamo gde ih nema ", rekao je Ilić.
Za repliku se javio Čanak koji je Ilića nazvao dripcem.
"Ako neko smatra da sa skupštinske govornice kaže da je sramota biti musliman u Srbiji, to znači da već sutra možemo doći u situaciju da ljudi počnu da se dele i ubijaju po nacionalnoj osnovi", rekao je Čanak.
Predsednik Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović zatim je odredila pauzu, a rad parlamenta biće nastavljen u 11.30 sati.
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

ginger toxiqo 2 gafotas

...a ja još uvek pamtim one dane i godina prijateljstva ove dvojice... dripaca!

дејан

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"...a ja još uvek pamtim one dane i godina prijateljstva ove dvojice... dripaca!

koje je sigurno i dalje nepomućeno.
...barcode never lies
FLA

Kler_Vojant

youtube or it didn't happen

ginger toxiqo 2 gafotas

... jer tako nas uče na LDP kružocima???

Kler_Vojant

ginger toxiqo 2 gafotas

...futile! Dust yourself up and try again!

Shozo Hirono

Ne razmumem ti ja bas narod danas. Kukaju ljudi kako ih uzasavaju obracuni "politicih neistomisljenika" i razbojnika u Skupstini Srbije, kako se gnusaju njihovog govora mrznje i opste drustvene i kuturne  nepismenosti. Kako mogu da se tuku u holovima zgrade koja predstavlja sinomim "pravde i postenja" jednog naroda i drzave?
A meni zao zasto su se krili od ociju javnosti i zasto radnici RTSa nisu pohrlili da usnime taj nezaboravni YouTube momenat, umesto sto su ih razdvajali. Pa zar nismo do sada znali kakvi su i od kakvog su materijala satkani? Stara poslovica iz mog sela kaze da ko sto od govana ne moz' napravis pitu, tako ni od politicara ne moz' bude covek (mada neki i danas tvrde da je ovo prvo moguce od izmeta plemenite krave).
Secate li se one epizode South Park serijala Earth Cancelled, kad klinci saznaju da smo svi mi deo univerzalnog reality showa i pokusavaju Zemlju da spasu obecanjima da ce biti jos ratova, da ce ljudska rasa praviti jos vise gluposti u buducnosti i da ce generalno svemirskim personama biti ugodnije kraj televizora. E tako isto treba teziti ne samo verbalnim, nego i fizickim sukobima medju samim politicarim u skupstini. Dokle ce bre samo da povredjuju jadan poslovnik ! Kada ce lepo nasrnuti jedan na drugog, pa jedna poslanicka grupa na drugu, pa radnici obezbedjenja na poslanike, pa radnici trece smene RTSa na NVO organizacije. Hocu bre da i politicari budu malo osteceni. Ta niste nece faliti da nekom slome nos, pocupaju kosu ili slome naocale. Evo ja vec zalim za onim vremenima kada su se poslanici polivali hladnom vodom, cupali kablove i bivali iznoseni sa govornice.
Stoga, u ugovor o poslanickom mandatu treba dopisati klauzulu, zarad opsteg drustvenog mira i zadovoljstva, kako svaki poslanik mora najmanje jednom godisnje da izazove na fizicki obracun kolegu iz suprotnog tabora, da sukob mora da bude JAVAN I UZ TV PRENOS U PRECIZNO ZAKAZANO VREME. Poslanici jednom, a ministri dva puta, jer realno najmanje provode vremena u skupstini a najvise para otimaju. Ko se oglusi o klauzulu zvanu "narodu na poklon", treba da javno bude sodomizovan od strane jednog od predsednika skupstine suprotnog pola.

Son of Man

To ti je Shozo tako zato shto su nam ukrali Voju Seselja, dok je on bio poslanik svega je bilo, ovi novi klinci danas jednostavno nemaju ta jaja.

ginger toxiqo 2 gafotas

Lider Nove Srbije primljen u Klinički centar
Velimir Ilić povređen u svom stanu

Lider Nove Srbije Velimir Ilić primljen je oko 17 sati u Klinički centar Srbije, na neurohiruršku kliniku, zbog povreda zadobijenih u svom stanu, saznaje B92.

Portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović rekao je za RTS da je Ilić prošao dijagnostičke preglede i da se nalazi u ambulanti neurohirurgije.
Jovanović je agenciji Beta rekao da se Ilić "obratio Kliničkom centru" u Beogradu, ali nije želeo da kaže zašto.

David

Jaka ona zadnja prepecena muchenica, Svinjar voli malo vise potegnuti, a i zaboravio je da je posljednji razmjestaj namjestaja po stanu pravio prije dva dana...
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

Kler_Vojant

Mora da nije imao nista zivo da isutira.

Eriops

Mozda mu je proradila zuc zbog Canka .

akhnaton

Velja Ilić je primljen na neurohirugiji, a ne na internom odeljenju. Tako da je izgleda povreda glave u pitanju. Možda se neko uživeo u ulogu Lee H.O  :twisted:  :evil:
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

mac

Za to bi prvo Velja morao da se uživi u ulogu Džona F.K. :D Not gonna happen

slavkod

Da li je neko čuo orginalni Veljin tekst u skupštini ili su sve reakcije na osnovu onoga što su zdušno,kao da je montirano na istom mestu,prenele sve TV kuće?
Inkriminisana rečenica ima i svoj prvi deo koji se odnosi na BT.

Son of Man

Ja najiskrenije mislim da Velja nije hteo da kaze to sto su mu prikacili, jer Velja je poznat po tim svojim izletima i izjavama bez puno razmisljanja. A druga stvar Velja nikad nije bio u tom fazonu da proziva muslimane ili bilo koga na taj fazon, on je chovek seljak-biznismen a takvi ne jebu religije i ostale barijere, takvima su dobri svi koji daju pare, e sad druga je stvar sto su svi redom iskoristili to da ga napadnu, a najvise ona pizda Chanak, i eto chovek zavrshi u Urgentnom. Koje su to beskurice, znaju kakav je i ja sam uveren da su tacno znali sta je hteo da kaze tom izjavom, ali jajare su to, digose frku skroz bezveze.

Eriops

Pa ja sam slusao sta je govorio, ne mogu sad da se seti od reci do reci, ali otprilike ide ovako : vi idete u Orasac, Karadjordju, a pozivnice salje Rasim LJajic, moj drug, svaka cast, ali to je uvreda za sve sto je srpsko!
Meni to ne lici na pricu o predsedniku, premijeru, ministru rada.
On je skontao sutradan da je preterao, i pokusao da se izvadi na drugu pricu.
To mu nije prvi put, secam se da je trazio da se proveri jeli Labus srbin na jednim izborima, pa sutiranja novinara, obesno ophodjenje prema policiji, pa ono sta ima veze sto smo rusili ambasade oni su nama drzavu, itd.
Canka uopste ne podrzavam, pa svi ovde znaju da sam ja najvise kritikovao politiku LSV i autonomase, ali ovo s Veljom se mora jednom resiti. Ne moze se javna licnost ponasati kao kauboj. Moze, ali onda cemo biti kao Divlji Zapad. Onda ne treba da se cudimo sto se deca pauce bejzbol palicama.

LJajicu su uvalili najgore poslove, Hag, rad, socijalna pitanja, posete deci sa posebnim potrebama, itd. Dok je Veljo bio ministar za investicije, tamo gde se obrce kinta. Ajd da budemo malo posteni i iskreni.

David

SoM, nije mu prvi put (vidi dolje, pa, ako mozes, prisjeti se):

QuoteVeć navikla na bogat kočijaški rečnik bivšeg ministra za kapitalne malverzacije i njegove mentalne ispade poslednjih godina (tokom intervjua sa novinarom TV Apolo nogom udario fasciklu; optuživao Miroljuba Labusa da nije Srbin; novinarki B92 preporučio lečenje u ,,psihijatrijskoj klinici"; optuživao novinare da polno opšte sa njegovim ovcama; zaposlenima u Putevima Srbije poručio da budu skromni i ,,kraduckaju"; zabranio u Guči izvođenje pesme ,,Šota"... spisak je beskrajan), odjednom se srpska javnost usplahirila, kao da je reč o nečemu što se prvi put desilo.

http://www.e-novine.com/sr/srbija/clanak.php?id=22562

pilot babo

...reko da bi dao Olji Bećković da mu puši, al' ne može - ružna je mnogo u p.m...
Vasionskog broda svemirom što hoda, Pilot lično, to sam ja.

David

Ta mu i nije losa, ima smisla...  :lol:

akhnaton

A šta joj fali? :twisted:

Event Horizon

velja ilic je jedan neotesani Divlji Vepar, i jeste rekao da je uvreda za sve srpsko to sto je rasim poslao pozivnicu. i jeste govorio one sve gadosti koje je govorio.
i sigurno ima onih koji su jedva docekali da ga napadnu zbog ovoga, pa je on sad zaboga jedan maleni tuzni psic sto ga niko na svetu ne razume; ali svi mi zivimo od nekog kredita, i ljudi nas mere prema onome sto smo uradili, tako da i da nije rekao nista, da mu je neko prisio neku izjavu, opet bi mnogima prva pomisao bila "ma sigurno je to rekao jer je rekao olji beckovic...ovce...itd". on se cak ni ne trudi da se nesto folira, kao ja sam "politicar", pa kao treba da sam pred svima olicenje mudrosti i pristojnosti.
samo mu fale kljove kako vire iz usta.
a svim tim poslanicima treba pustati struju u stolice, i da vezbaju sednice i odluke sve dok ne urade kako valja, kao u danu mrmota.

meni je najsmesnije bilo ono kad su se dogovarali kako da spasu srbiju, pardon tada jugoslaviju, pa bi velja "ako treba, nagn'o olbrajtovu, on ce se zrtvovati ako treba". itede.
"Hipokrizija Trejd - svemirski ugođaj za svemirskog čoveka"

David

Je li stvarno neko onomad, kada je doticni bio Ministar Kapitalac, i zehru bio pomislio da ce u roku trajanja njegovog mandata, kao sto su obecavali - zajedno sa Veljom uci u Evopu??!!
:lol:

Doduse, ovima sada na vlasti jedan Velja za takvo sta nije potreban, cak ni trenutni Krkobabic - ma kako bio uredno podsisan i obrijan, ma kako "dobro govorio engleski", dovoljan im je i jedan ovakav Jeremic...

akhnaton

Ma kakav Velja, nama je potrebna promena operativnog sistema!!! Promena hardvera!!!  :idea:  :twisted:

drf

Istina je da mu izmedju mozga i jezika link trokira i gafovima je sklon; dok je bio u milosti, to se tretiralo anegdotski. Na Pinku su on, Čanak i Protić valjali takve budalaštine da se ona markica crvenela. Onda je pao u nemilost. Čiju? Ko će znati...

Progon kom je izložen potom je jeziv: svaka glupost se naduvava, reči cede, nameštaju ga. A on se da namestiti.

Ima prvi deo izlaganja u kom proziva Tadića što nije poslao poziv, već spustio na Rasimovo ministarstvo. Jednom je emitovan.

Tako je izrekao da se može tvrditi "zna se šta je mislio". A zna li se? Ili nije važno?

Son of Man

Ja vam kazem da ce se na kraju ispostaviti da Velja nije to teo da kaze, a sad vi mozete a i ne morate da mi verujete, uostalom postoji taj snimak, tuzilastvo ce to da pogleda, a ja znam i bez snimka. Kako znam ? Pa lepo - znam.

Eriops

Nije on doduse jedini, imamo mi jos gomilu neandretalaca javnih licnosti, recimo Tijanic, itd. Mora se stvarno toj kaubojstini stati na put. Valjaju hiljade evra mesecno, za nerad, i osilili su se toliko da misle da su van svake odgovornosti.
Mogo bi Veljo nesto da nauci od LJajica, danasnja njegova poseta dokaz je i ljudskosti i karaktera. Za razliku od Velje.
Ali nece buzdovan nista nauciti iz svega ovoga.
Sad je jos po njegovim partijasima on zrtva, dobio covek stres.
Treba da ga zalimo  :x . Ja dobijem stres kad vidim kakvi nam tikvani imaju zvanje " narodnih predstavnika "  :shock: .

Son of Man

Kakav narod takvi i predstavnici, mada ako cemo iskreno mozemo jos da budemo i zadovoljni sto imamo i ovakve, jer ako bi se gledalo skroz po narodu, po toj zatucanoj vecini, u skupstini bi sedeli nepismeni ljudi bez zuba.

drf

Quote from: "Son of Man"Kakav narod takvi i predstavnici, mada ako cemo iskreno mozemo jos da budemo i zadovoljni sto imamo i ovakve, jer ako bi se gledalo skroz po narodu, po toj zatucanoj vecini, u skupstini bi sedeli nepismeni ljudi bez zuba.

Nemoj, sine, da nasedaš na (aoto)šovinističku žvaku. Zar nisi sreo ljude koji "elitu" šiju po svim merilima? Pitanje je kako to da su oni na margini a magarci na listama.

David

Quote from: "Son of Man"...u skupstini bi sedeli nepismeni ljudi bez zuba.

Paaa, koliku su ti i takvi lovu namakli od pocetaka svoje "politicke karijere", bilo bi zaista cudno da nemaju kintu za uredno zubalo (namjestanje novih, reparacije i odrzavanje istih). Ako ishta, "djecija groblja" od vilica im ne bi nikako pasala uz onakva classy dvodijelni-kostim-odijela, toliko su valjda "svjesni sebe" (btw, pored balkanskih poljisticara, svi svedski politicari izgledaju ko da su izasli iz second-hand shopova; to je ovim "nashim", izgleda, bitnije od "obavljanja drzavnih i drustvenih poslova").
O njihovoj "pismenosti" sada ne bih...