• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

U Kini jedu pse

Started by S., 20-07-2003, 20:07:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S.

E, treba mi info, ako ko zna. Tema je naslov DK filma  (I Kina Spiser De Hunde tj. IN CHINA THEY EAT DOGS, rezija Lasse Spang Olsen).

Sad, znam da je i u Srbiji bilo moguce pozajmiti iz video kluba film, negde krajem prosle godine i ako uzmem da je rec o legalnom video izdanju,  zanima me koja je kuca izdala kasetu?

Pitam prevashodno zbog nastavka, http://www.kamera.co.uk/reviews_extra/old_men_in_new_cars.php , hoce li se i to naci u video izdanju ili DVD ili DivX (ako bas ne moze nikako drugacije, jel' te. ;) )

iNCUBUs

Ima prvi deo u DivX-u, ako te to zanima...
Za vhs izdanje neka ti neko drugi kaze, to nije moj fah :)
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Truba

zar ih više nisu pojeli...
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

S.

Quote from: "iNCUBUs"Ima prvi deo u DivX-u, ako te to zanima...

Vidis, mozda bih konacno mogla da vidim i kako taj DivX format isgleda :) Imam ja oba filma na VHS, ali kako je film danski, a titl na svedskom,  neupotrebljivo je za ljude koji ne govore ni jedan od ta dva jezika :(

iNCUBUs

Quote from: "S."
Quote from: "iNCUBUs"Ima prvi deo u DivX-u, ako te to zanima...

Vidis, mozda bih konacno mogla da vidim i kako taj DivX format isgleda :) Imam ja oba filma na VHS, ali kako je film danski, a titl na svedskom,  neupotrebljivo je za ljude koji ne govore ni jedan od ta dva jezika :(

Bilo bi pozeljno da tvoja graficka kartica ima tv izlaz pa da mozes da povezes masinu sa televizorom, slika je daleko bolja, stavise nema mnogo razlike u odnosu na dvd (pogotovo ako je film dobro odradjen)
Monitor je uglavnom vrlo podnosljiv, ali tv ti je moja iskrena preporuka :)

Truba

meni je dobro gledajući filmove na monitoru :lol:

treba mi 8 metara kabla da povežem komp sa tv-om :x
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

iNCUBUs

Quote from: "komunjara"meni je dobro gledajući filmove na monitoru :lol:

treba mi 8 metara kabla da povežem komp sa tv-om :x

Ako nece breg Muhamedu, onda će Muhamed bregu :)

Pošto moj tv u sobi ima loš tv izlaz (slika bude crno-bela), onda ja lepo donesem drugi televizor (a i veći bogami), povežem kablom (koji možda ima 1m), uvalim se u krevet i uživam :)

Još ako naručim picu, tj italijansku pirošku, mojoj sreći nema kraja :)

BTW size DOES matter, bio bih srećniji kada ne bih morao da donosim drugi tv u sobu, mada je ovde atmosfera malo prisnija :)