• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Potreban album ERASE UNA VEZ EN EL FUTURO

Started by Boban, 24-07-2003, 06:27:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

Autor Spanac CARLOS GIMENEZ.
Unutra ima cetiri kratka SF stripa, ja sam uspeo da po raznim casopisima pronadjem dva, ali preostala dva nikako. Sve to je sakupljeno u ovom albumu ERASE UNA VEZ EN EL FUTURO.

Evo teksta o tome:
http://www.carlosgimenez.com/obra/erase.htm

Doduse, tamo stoji lazan podatak: "Primera publicación: 1979 y 1980 en la revista "1984"de Toutain Editor" jer sam ja nabavio komplet casopisa 1984 i tu nasao dva stripica, zapravo tri, ali je taj treci nesto sasvim razlicito.

Dakle, ima li iko mogucnost da mi nikako odnekud nabavi ovaj album i posalje?

Nudi se na dosta mesta po netu, ali mi iz zemlje Srbije ne mozemo da placamo kreditnim karticama po belom svetu; evo ga npr. ovde:
http://www.normasabadell.com/euro_gimenez_carlos.htm
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

sigismundus

Stari, dobri Gimenez. Bas sam dobio sedme fancuske Metabarone. Kvalitet je drasticno opao od sestog albuma.
Bobane, pokusao sam nabaviti taj tvoj album, ali mi nije uspelo. Probacu jos.
To ti nije ona kolekcija cetiri price, koja je na engleskom izasla kao Matter of Time?

sigismundus
onaj, koji sniva tudje snove

Boban

Nije to taj Gimenez, Ziga, meni treba CARLOS Gimenez, ne JUAN... cesta je to greska, posebno sto obojicu u casopisima na koricama najavljuju pretezno prezimenom.
Nisam siguran da je ovaj Carlos uopste ikada isao na engleskom, premalo ga ima i na francuskom.

Inace, izgleda da se pojavila dobra dusa koja ce mi kupiti taj album, samo jos da vidimo da li sve ove ponude na netu koje postoje, zaista i mogu da se realizuju, tj, da li pomenuti album zaista postoji u materijalnom obliku za prodaju.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

sigismundus

Uh? Obicno ne pravim tako glupe greske. No, ako se stvar sredi, onda O.K. Ako ne, pokusacu ponovo. Problem je u prvom redu bio to, da se prvi puta nisam snasao na spanskom jeziku u vezi logovanja i ispunjavanja ordera.

sigismundus
onaj, koji sniva tudje snove

Pajke

Jel` to je onaj Gimenez sto mu crtez lici na Alfonso Fontov? :lol:  :wink: