• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Abre los ojos u tv reviji...

Started by iNCUBUs, 26-07-2003, 18:53:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

iNCUBUs

.. opis filma bla bla...
"... Ovo je jedan najrepriziranijih filmova na nasim televizijama u poslednje vreme bez obzira na njegovu stupidnost"

Prema kom kriterijumu oni u tom dodatku novinama (nisu cak ni cele novine) zaposljavaju ljude da pisu ovakve stvari? :)
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Lurd

"Čiko, jel mogu ja da pišem?" ili te neko preporuči, a onda ti napišeš bilo šta i tu si, a tu ostaješ koliko god prihvatiš da ti neko ne plaća. Nije to nikakav traženi posao.
My trees...They have withered and died just like me.

DUNADAN

Two tears in a bucket, motherfuck it.

Truba

AJZENHAUER je dobro to napisao
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

iDemo

Quote from: "iNCUBUs".. opis filma bla bla...
"... Ovo je jedan najrepriziranijih filmova na nasim televizijama u poslednje vreme bez obzira na njegovu stupidnost"

Prema kom kriterijumu oni u tom dodatku novinama (nisu cak ni cele novine) zaposljavaju ljude da pisu ovakve stvari? :)

Jel' si ti cuo za Petra Lukovica?
The Turks think coffee should be black as hell, strong as death and sweet as love.

iNCUBUs

Quote from: "Demo"
Quote from: "iNCUBUs".. opis filma bla bla...

Jel' si ti cuo za Petra Lukovica?

Hmm, samo da ti pojasnim nesto. Ovo je bio jedini LICHNI komentar na neki film koji najavljuju. Uvek je to bio samo kratki prikaz filma (u 2 reda), najava, bez ikakvog licnog komentara...
I onda se pojavi neki pametnjakovic da remek delo proglasi stupidnim.

Inace, za neupucene, radi se o nedeljnom dodatku u "Politici" koji izlazi petkom.

Sto se tice Petra Lukovica, jedno vreme mi se dopadao, takoreci divio sam mu se, ali onda sam malo porastao i malo sazreo i shvatio da su njegova pisanja nista drugo no izdrkavanja malog iskompleksiranog coveka, ali sa vrlo ostrim jezikom (sto jes' jes'). Posto nema vise njegovu "Erotiku", morao je da nadje drugi stimulans da bi mogao da ejakulira, pa je to najcesce cinio po recenzijama smesnih grupica kao sto su "Zana" ili "Galija"... A da ne pricam po konstantnom pljuvanju svega sto je srpsko. Pa jebem mu mater, ako smo mu toliko ogavni, sto se ne preseli za stalno u lijepu njihovu? Ja zaista nisam nacionalista, ne mrzim nijedan narod i bas zato mi se gade sovinisti (bilo koje nacije i vere), ali pogotovo ako pljuju sopstveni narod. Kontam ja to, ni ja ne volim sadasnju vlast, ne razlikuju se mnogo od svojih prethodnika, ali molim te objasni mi u cemu je fora kada krenes da se "kurcis" time sto si za vreme proslogodisnjeg finala u basketu bio u negde u Hrvatskoj i svim srcem navijao za Argentinu? To je vec neki dusevni poremecaj...

Ako negde gresim i/ili imam pogresnu informaciju, voleo bih da me neko ispravi...
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

iDemo

Quote from: "iNCUBUs"Inace, za neupucene, radi se o nedeljnom dodatku u "Politici" koji izlazi petkom.
Ok, recimo da sam ja delimicno (opravdano) neupucen. Istina, ne mislim da je Politika (niti njen nedeljni dodatak) nesto sto se bitno razlikuje od Erotike, Dzuboksa i/ili Blica/Danas/Telegrafa. Mislim u pojedinostima...

Quote from: "iNCUBUs"Sto se tice Petra Lukovica, jedno vreme mi se dopadao, takoreci divio sam mu se, ali onda sam malo porastao i malo sazreo i shvatio da su njegova pisanja nista drugo no izdrkavanja malog iskompleksiranog coveka, ali sa vrlo ostrim jezikom (sto jes' jes').

Svaka cast.
Moram da ti kazem, onako u poverenju, da ima ljudi koji nikad nece moci za sebe da kazu 'malo porastao i malo sazreo'... Sto im strasno otezava citanje Perinih umotvorina... Al' ko ih je@e... Nek' crknu...  :wink:

Quote from: "iNCUBUs"Ako negde gresim i/ili imam pogresnu informaciju, voleo bih da me neko ispravi...
Nema gresssske...
The Turks think coffee should be black as hell, strong as death and sweet as love.

DUNADAN

Quote from: "iNCUBUs"
Sto se tice Petra Lukovica, jedno vreme mi se dopadao, takoreci divio sam mu se, ali onda sam malo porastao i malo sazreo i shvatio da su njegova pisanja nista drugo no izdrkavanja malog iskompleksiranog coveka, ali sa vrlo ostrim jezikom (sto jes' jes'). Posto nema vise njegovu "Erotiku", morao je da nadje drugi stimulans da bi mogao da ejakulira, pa je to najcesce cinio po recenzijama smesnih grupica kao sto su "Zana" ili "Galija"... A da ne pricam po konstantnom pljuvanju svega sto je srpsko. Pa jebem mu mater, ako smo mu toliko ogavni, sto se ne preseli za stalno u lijepu njihovu? Ja zaista nisam nacionalista, ne mrzim nijedan narod i bas zato mi se gade sovinisti (bilo koje nacije i vere), ali pogotovo ako pljuju sopstveni narod. Kontam ja to, ni ja ne volim sadasnju vlast, ne razlikuju se mnogo od svojih prethodnika, ali molim te objasni mi u cemu je fora kada krenes da se "kurcis" time sto si za vreme proslogodisnjeg finala u basketu bio u negde u Hrvatskoj i svim srcem navijao za Argentinu? To je vec neki dusevni poremecaj...

Ako negde gresim i/ili imam pogresnu informaciju, voleo bih da me neko ispravi...

ah
u took words right out of my mouth.
Two tears in a bucket, motherfuck it.

ace

ako postoji covek koji  imputira srbima nebeske osobine (i ne samo jedan) i hvali srpski narod van granica svakog ukusa matematicka verovatnoca tvrdi da mora postojati bar jedan covek dijametralno suprotnog stajalista jer unutar bilo kog zadatog domena svaka akcija radja reakciju.
da ne ulazim u 'zrelost' i jednog i drugih :cry:.  :wink:

iDemo

Ana

Quote from: "Demo"Jel' si ti cuo za Petra Lukovica?

Savetnika Zeljka (Pink) Mitrovica? :roll: