• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

NOVO: ZLATNO DOBA #4

Started by marlowe, 12-04-2009, 11:51:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marlowe

Posle Vaskrsa u prodaji će se naći četvrti broj Zlatnog doba. Ovaj broj donosi obe epizode stripa Đavolov šegrt Sergeja Solovjeva iz 1937. godine.

Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Alex

Baš dobro. Nedavno sam nabavio prethodni, još ga nisam čitao.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

DušMan

Od Srbina kao što je Marlowe se i očekivao da izda strip za neki hrišćanski praznik!  :wink:
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

marlowe

Quote from: "DušMan"Od Srbina kao što je Marlowe se i očekivao da izda strip za neki hrišćanski praznik!  :wink:

Heh. Ocekivao sam od tebe da ces poentu ovakvog posta povezati sa samim naslovom izdatog stripa...
Nemoj da me razocaravas. Gubis ostrinu, postajes mehkan. Suvise dobro zaradjujes, ocigledno. :wink:
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

DušMan

Zapravo, tužna istina je da nisam ni pogledao naslov stripa.  :x
A da dobro zarađujem to se zna! Ko šuruje sa đavolom - dobro zarađuje.  :evil:
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

marlowe

Quote from: "Alex"Baš dobro. Nedavno sam nabavio prethodni, još ga nisam čitao.

Alex, uskoro ide jedan po tvom ukusu.
Crtacki tour de force.  :wink:
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

zoskoz

odlican serijal za ljude koji zive u proslosti. samo naprijed, da izadju 20k brojeva.

marlowe

U proslosti nije moguce ziveti, kao sto nije moguce ziveti ni u buducnosti.
Poenta edicije je da se od zaborava spasu, da se novoj publici predstave i revalorizuju klasicni autori i ostvarenja naseg stripa, da se oni kontekstualizuju na sirem planu i omoguci sveobuhvatnije sagledavanje nase bogate strip skole i tradicije.
Ukratko.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

zoskoz

bravo. to je za pohvalu. nadam se da ce te stici politicki zabavnik. samo naprijed.

marlowe

Dogovoreno. Samo napred do konacne pobede.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

marlowe

Od sutra u prodaji u Alan Fordu i Darkvudu u Beogradu, i Klubu obožavalaca stripa u Novom Sadu. Uskoro ide pošiljka za Niš, Zrenjanin i Pale.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

signjat

Quote from: "marlowe"

Od sutra u prodaji u Alan Fordu i Darkvudu u Beogradu, i Klubu obožavalaca stripa u Novom Sadu. Uskoro ide pošiljka za Niš, Zrenjanin i Pale.
Gde u Nišu