• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

some observations about marriage

Started by DUNADAN, 27-07-2003, 20:46:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DUNADAN

I married Miss Right. I just didn't know her first name was Always.

I haven't spoken to my wife for 18 months. I don't like to interrupt her.

Marriage is a 3-ring circus: Engagement ring, wedding ring, and suffering.

The last fight was my fault. My wife asked, "What's on the TV?" I said, "Dust!"

In the beginning, God created earth and rested.
Then God created man and rested.
Then God created woman.
Since then, neither God nor man has rested.

Why do men die before their wives?
They want to.

Do you know the punishment for bigamy?
Two mothers-in-law.

Young Son: Is it true, Dad, I heard that in some parts of Africa a man doesn't know his wife until he marries her?
Dad: That happens in every country, son.

A man inserted an 'ad' in the classified: "Wife Wanted." Next day he received a hundred letters. They all said the same thing: "You can have mine."

The most effective way to remember your wife's birthday is to forget it once.

First guy (proudly): "My wife's an angel!"
Second guy: "You're lucky, mine's still alive."

If you want your wife to listen and pay undivided attention to every word you say, talk in your sleep.

A little boy asked his father, "Daddy, how much does it cost to get married?" And the father replied, "I don't know son, I'm still paying."
Two tears in a bucket, motherfuck it.

Ghoul

Da, da, da...

Svi mi znamo sve ovo, svi se slažemo (ili bar mnogi), sve je to baš tako, ama pogodili ljudi 100%... ali to nas ne sprečava da uvek iznova ne upadamo u istu zamku, kao one 'zaklete' neženje iz filmova Frenka Kapre, i ostalih komedija iz '30-ih, koji najlakše i najbrže upadaju u kandže braka i svega što uz njega ide...

Maltene, što je neko veći glasnogovornik tzv. muškog šovinizma, i 'protivnik braka', to ga je lakše smuvati i ubaciti u Samsaru za koju veruje da joj može izmaći...

Nalazim zabavnim da baš Dunadan postuje ovo, iz najmanje 3 razloga:
1. žensko je, a pastuje jadanja muževa protiv onoga što će nekad i ona nekome biti
2. studira biologiju, pa bi možda mogla da nam objasni zašto je gore-rečeno tako
3. ne znam da li smem da otkrivam. But you know... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:
https://ljudska_splacina.com/

iDemo

Quote from: "ghoul"3. ne znam da li smem da otkrivam. But you know... :wink:  
Nije valjda da i ona sitno broji?
The Turks think coffee should be black as hell, strong as death and sweet as love.

Truba

ne znam za vas ali ja sam pokrenuo akciju širokih razmjera da se oženim :lol:

za sada ne uspijeva :(
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

iDemo

Quote from: "komunjara"ne znam za vas ali ja sam pokrenuo akciju širokih razmjera da se oženim :lol:

Znas kako kazu - do 25 trazis sam
do 35 ti traze roditelji
posle 35 i bog digne ruke od tebe...
The Turks think coffee should be black as hell, strong as death and sweet as love.

DUNADAN

Quote from: "komunjara"ne znam za vas ali ja sam pokrenuo akciju širokih razmjera da se oženim :lol:

dzaba ti smajli :)
akcija shirokih razmera

Truba

Quote from: "Demo"

Znas kako kazu - do 25 trazis sam
do 35 ti traze roditelji
posle 35 i bog digne ruke od tebe...

tako je :(

upravo slušam ABBInu
pjesmu Ring > :x  :x  :x
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

sigismundus

Da, krajno je neobicno, da je Dun postovala ovaj tekst. No, vjerovatno se ona sada jedino dobro zabavlja. Ili pravi psiholosku studiju nas jadnih muskaraca. Pa, inteligentno je ona devojka. Cak malcice suvise.
Ja sam jednom dozivio dobru provokaciju od strane jedne koleginice, koja je dobro poznavala razmere u mom braku. Kazala mi je: Ej, Ziga, pa da li ti uopste znas, da si vjeren sa svojom punicom?
Ja, normalno, debelo gledam. A ona mirno nastavlja: Da li ona kuva? Da li ona pere? Da li te sekira? Da li se bavi tvojom decom' Da li ti sprema stan? I, zbilja, za vreme, kad smo bili na poslu, sredjivala je te stvari. Kobajagi, bila nam je u pomoc. I to normalno izkoristavala, da nam na racun toga kasnije sjebe mozak. Ja, jos nisam izgledao dovoljno ubedjen, pa mi koleginica nastavi. Eh, znam sta te muci. Hoces, da kazes, da ti sa svojom zenom spavas. E, vjeruj mi, to je sasvim nebitno. Cisti slucaj.
Evo, ti vraga. Skoro, da je imala pravo. Ili je imala pravo.
No, to sa punicom bi bila poslednja varijacija zene sa muskarcem.
Moj kolega govori, da je u ovom, suvremenom vremenu, pogresno to, sto punice suvise dugo zive. Pa unistavaju jos jednu generaciju. Jer kao vampiri zive jos jedan familijaran zivot. To je familijaran zivot svojih cerki. Naravno na racun svojih cerki. Znate, u srednjem veku je bilo fino. Jer su one brzo umrle i ostavile mlade porodice na miru. A sada ta jebena medicina produzuje zivot na svakom koraku.

Eh, moj mladi komunjaro. Kad bi ti znao sta te ceka, ne bi nikud zurio.

sigismundus
onaj, koji sniva tudje snove

DUNADAN

e i vi kakvi ste :)
ovaj text je chista zeza, nothing more.
koliko mushkarcima brak moze da bude kuluk, toliko moze i zenama, ako ne i vishe.
odnos muz-tashta chesto nije ni blizu toliko problematichan koliko zena-svekrva odnos, i to sve zbog onog stava nijedna nije dovoljno dobra za mog sina etc...

shto se tiche zivota sa svekrvom ili tashtom, ono, kontam da bih se samoubila u najkracem mogucem roku.
nema gore stvari od te

Truba

osnovni problem je što nevjesta zaboravlja kako joj je bilo kad je svekrva maltretira
pa to nastavlja raditi svojoj nevjesti

to je vrzino kolo :cry:

S.

Quote from: "DUNADAN"...svekrva odnos, i to sve zbog onog stava nijedna nije dovoljno dobra za mog sina etc...

:lol: Postoje i svekrve sa suprotnim stavom.  Moze biti da su retke, ali postoje.

taurus-jor

Ne moraš uopšte živeti sa taštom-punicom da bi najebao.
Ne morate biti u istom gradu.
Za pravljenje pizdarija dovoljan je telefon - barem dok ne shvatiš da je čovek izumeo telefonsku sekretaricu i makaze. :twisted:

Ali SVE je ipak bolje od života sa taštom pod istim krovom.  A tačno je da postoje tašte i svekrve koje su normalne. I mogu se složiti s Dunadan da su retke. No i sa takvom sortom ne treba iskušavati sudbinu.

Šta mislite o majici sa sloganom: RODITELJI SVIH ZEMALJA - MARŠ NAPOLJE IZ BRAKOVA SVOJE DECE.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

taurus-jor

Quote from: "sigismundus"Moj kolega govori, da je u ovom, suvremenom vremenu, pogresno to, sto punice suvise dugo zive. Pa unistavaju jos jednu generaciju. Jer kao vampiri zive jos jedan familijaran zivot. To je familijaran zivot svojih cerki. Naravno na racun svojih cerki. Znate, u srednjem veku je bilo fino. Jer su one brzo umrle i ostavile mlade porodice na miru. A sada ta jebena medicina produzuje zivot na svakom koraku.

Varijacija na koleginu (istinitu) tvrdnju:
Skotovi dugo žive. Hrane se patnjom onih kojima sjebu život..
    (konstatacija jedne moje rođake)

Plavi Skaut

Quote from: "taurus-jorVarijacija na koleginu (istinitu) tvrdnju:
[i
Skotovi dugo žive. Hrane se patnjom onih kojima sjebu život.[/i].
    (konstatacija jedne moje rođake)

sve su to komarci..dobra lampa ili jak udarac (fleka na zidu :evil: )..obicno pomogne..
The Four Winds

Truba

odusto sam

shvatio sam da mi se radne kolegice gade na sami pogled a viđam ih skoro godinu

kako bi mi se gadila osoba koju bih gledao čitav život

nedavno sam čitao članak o 70 godina braka...
neki bračni par doživio 70godišnjicu braka.. :x  :x  :x  :x

što se kasnije oženim to bolje (ako) :!:  :!:  :!:

Plavi Skaut

Quote from: "komunjara"
kako bi mi se gadila osoba koju bih gledao čitav život

A zasto bas moras da je gledas cijeli zivot, postoji i razvod...e komy, komy..stalno moram nesto da te ucim :mrgreen:
The Four Winds

Truba

zašto se ženiti
ako se planiraš razvesti :lol:

:?:  :?:

Unicorn

Zashto se UOPSHTE zheniti/udavati kad danas venchani zhive kao samci, a nevenchani kao u braku?  :wink:
Lako je biti bog. Ako imate odgovarajuću opremu.

Truba

Quote from: "Unicorn"Zashto se UOPSHTE zheniti/udavati kad danas venchani zhive kao samci, a nevenchani kao u braku?  :wink:

čuj zašto :x  :x  :x

hoću da se sexam tri puta na dan :!:  :!:  :!:

iDemo

Quote from: "Unicorn"Zashto se UOPSHTE zheniti/udavati kad danas venchani zhive kao samci, a nevenchani kao u braku?  :wink:

Koji si ti naivac??!!!!  :D

Unicorn

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

... a ako se kreshesh u bazenu, ne mozhesh ostati trudna jerbo hlor ubija spermu...

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Lako je biti bog. Ako imate odgovarajuću opremu.

taurus-jor

Ehehehehhehe!!!!!!!! Briljantno!

Cekaj samo da se Ghoul vrati na forum (odleteo danas srechno u USA). Biche zurke do nebesa kad bude procitao ovu iskreno romanticnu izjavu. :lol:  :lol:  :evil:  :lol:

Truba

zar nemaju internet u avionu :x  :x

Ghoul

Stvarno ste naivni ako ocekujete da ghoula ISTA moze spreciti da sa neta odsustvuje duze od dan-dva.
Tim pre sto sam sad u zemlji gde internet radi BRZO. A i sve/svi ostali.

Inace, jedini pametan razlog za zenidbu jeste naci neku bogatu, recimo Amerikanku, ophrvati je svojim barbarogenijalnim charima, i uzeti zelenu kartu, nasledstvo, i ono malo sexa sto se moze pre nego sto objekat dosadi...

Commie, 3put dnevno jebat istu zenu danima i mesecima i godinama... to je HELL ITSELF.
https://ljudska_splacina.com/

Truba

ali ne jebat godinama nijednu triput dnevno je mnogo gore :(  :cry:  :x

Lurd

Komunjaro, primaj ubuduće savete od nekoga ko ZNA o čemu priča, a ne samo da NAGADJA ili MAŠTA.
My trees...They have withered and died just like me.

Truba

Quote from: "Monsinjor Lurdusami"Komunjaro, primaj ubuduće savete od nekoga ko ZNA o čemu priča, a ne samo da NAGADJA ili MAŠTA.

od Ajzenhauera svaka na mjestu :lol:

inače sada se osjećam ko ona baba iz rekvijema za snove
kada čeka onog poštara

čekam 18 filmova i nikako da dođu
a samo nabijam internet račun :(