• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Nesto mi se prividja...

Started by Cornelius, 03-05-2009, 20:00:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cornelius

I kod naske ce biti ko u citavom svijetu. Ljudi ce omrznuti vazduh i ovaj boziji dah i svu boziju ljepotu pa ce bjezati u smrad. Niko ih nece tamo goniti, nego ce oni to sami, od svoje volje, cinjeti.

Ovdje u ovijem nasijem Kremnima mloge ce njive zalivadjene biti, a mloga ognjista ugasena pa ce oni sto su otisli jopet vamo dolaziti da se lijece, da se nadisu vazduha i da ozdrave.

Niko nece htjeti, ni moci, da im kazuje da tuj, u ovome rajskome mjestu, mogu cupove sa zezenim zlatom napuniti, a i da im neko kazuje, zar bi ga oni slusali i culi.

U Srbiji neces moci da razlikujes koje je musko, a koje je zensko celjade. Svi ce iste aljine nositi. Ta nesreca ce nam doci sa drugijeh strana, ali ce se kod nas najvise zadrzati. Vidjece se mladozenja i mlada, a niko nece znati koje je od njih dvoje nevesnik, a ko nevjesta.

Narod ce izglupiti i glupiti sve vise. Radjace se ljudi, a da ne znaju ko im je djed i pradjed. Ljudi ce misljeti da sve znaju, a nista znati nece.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Paramecijum

Tarabići... uh, koliko je mistike oko njih stvoreno u poslednjih 50 godina.
A realno ništa nije sačuvano, samo rekla-kazala postavke.

Ghoul

"U Srbiji neces moci da razlikujes koje je musko, a koje je zensko celjade. Svi ce iste aljine nositi. Ta nesreca ce nam doci sa drugijeh strana, ali ce se kod nas najvise zadrzati. Vidjece se mladozenja i mlada, a niko nece znati koje je od njih dvoje nevesnik, a ko nevjesta."
=au, pa ovo je mnogo zajebano ako se desi!
žešće je komplikovano da otkriju ko je ko i šta!
kuku nesreće!

"Radjace se ljudi, a da ne znaju ko im je djed i pradjed."
=i ovo je mnogo zajebano ako se desi.
taman posla da se neko rodi a da ne zna ko mu je deda.
(probably some stupid serbian asshole anyway)
https://ljudska_splacina.com/

zakk

Koga zanima, Voja Antonić se profesionalno bavio analizom Kremanskih "proročanstava".

http://www.paralax.rs/kp.htm
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

ReStOrE

U Srbiji neces moci da razlikujes koje je musko, a koje je zensko celjade. Svi ce iste aljine nositi. Ta nesreca ce nam doci sa drugijeh strana, ali ce se kod nas najvise zadrzati. Vidjece se mladozenja i mlada, a niko nece znati koje je od njih dvoje nevesnik, a ko nevjesta.

Mislim da se ovo vec desava, s obzirom na to koliko danas muskarci sve vise teze da izgledaju ki zhenskaci.
Bar ja znam jedno pedesetak tipova kojima zavidim   na njihovoj negovanoj kozi, i savrseno pocupanim obrvama...
IDI BEGAJ!!

BASNOSLOVNI STAP SA ZVAKOM!

asja

mozda je tarabic bio gay, cija je zena bila hermafrodit. 

hellookitty

ja vidim duhove,ponekad do skoro sam ignorisala to ali vise ne mogu......

Kler_Vojant

ok. ajdemo pool. 16 godina?

hellookitty

ma........svuda  ima magova koji razne stvari rade
trudim se da ne verujem u takve stvari ali posle svega kako da ne poverujes...kad ti pricaju kao da su ziveli sa tobom svo vreme....
i prosto pocinje da te hvata paranoja...kad cujes to.....sta sve nisam cula z....prosto mi je neverovano da me neko toliko mrzi da mi zeli smrt....uzas