• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

NOVI NE-HORORI NA DIVXU

Started by Ghoul, 12-05-2009, 19:35:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Shozo Hirono

Shozo Hirono

Shozo Hirono

First Dog 2010 DVDRip XviD-VoMiT

A foster boy is befriended by a lost dog who turns out to belong to the President of the United States. The boy decides to run away from the foster home to return the canine to the White House -- "Because it's the right thing to do!"

http://www.imdb.com/title/tt1400335/

"FIRST DOG" MOVIE PREVIEW / TRAILER

Karl Rosman

I originalne pesme Dolly Parton!!!   :!:
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Shozo Hirono

Shozo Hirono

lilit

hvala shozo! uh sto bih volela da je monika beluci mladja (ko u dobermanu, recimo) i da je tu umesto njanjave kire najtli.  :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

Njanjave??? Dobro, ne bi joj falilo jedno deset kila da se ugoji, ali ipak... Ne bih Kirine kvalitete tek takodobacivao... A i Kolin... Ovaj film će vredeti da se pogleda samo zbog lepote glavnih junaka.

Father Jape

Intenzitet iracionalne mrznje prosecne Srpkinje (mozda i prosecne zene an zeneral, ali nemam podatke za ostale zemlje) prema Kiri Najtli i Gvinet Paltrou je... pa, recimo samo da nije za kinuti na.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Ja u principu osećam naklonost ka Kiri Najtli ali zaista mrzim Gvinet Paltrou. Osim u Iron Manu 1 i posebno 2 gde mi je bila ultimativno seksi. Ako to nije znak shizofrenije, ne znam šta je...

Uzgred, Lilit svakako nije prosečna Srpkinja, kako god da okrenemo  :lol:

M.M

Kolinu nedostaje nekih 10-15cm da bi bio baš dobar frajer. Složiću se sa Mehom da jeste lep + odličan glumac.
@Lilit: ako bih morao da biram između Monike i Kire odabrao bih Kiru bez dvomljenja.
Nijedan poraz nije konačan.

Meho Krljic

Quote from: Miljan Markovic on 16-03-2011, 10:58:26
Kolinu nedostaje nekih 10-15cm da bi bio baš dobar frajer.

Da. No svakako, nedostatak impresivnog stasa nije mnogo odmogao Ričardu Giru, Tomu Kruzu ili... Marčelu. Tako da, gura se...

Quote from: Miljan Markovic on 16-03-2011, 10:58:26ako bih morao da biram između Monike i Kire odabrao bih Kiru bez dvomljenja.

Ne preterujmo. Monika je ipak boginja na Zemlji.

Father Jape

Ja Kolina nikad nisam uspeo da dozivim kao nekog frajera (a la Bredpit, recimo). Te crte lica sa onim obrvama... vise je nekako sladak kao neko detence kome zelis da radis noogie. Zato mi je valjda i najbolje pasao u In Bruges, gde je komicni potencijal izgleda u kombinaciji sa full on dablinskim akcentom dosao do vrhunca.

M.M

Quote from: Meho Krljic on 16-03-2011, 11:04:51
Ne preterujmo. Monika je ipak boginja na Zemlji.

Meho, nisam ja kriv za to što volim mršavice i mlade žene. :D
Od glumica koje su prevalile četrdesetu kod mene bi samo mogla da prođe Liz Harli.

@Father Jape: In Bruges je zaista sjajan film. xjap

Albedo 0

Quote from: Miljan Markovic on 16-03-2011, 11:14:03

Brate, jes ti to rek'o da je Monika debela? :lol:

Inače, sjajan skup ženstvenosti i grudnih kedla na jednom mjestu, totalno seksi slika

Meho Krljic

Ma, u redu je da svako ima svoje mišljenje, samo dok se složimo da je moje ispravno.

crippled_avenger

Kome ne nedostaje 10-15 cm :)
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Father Jape

^Vala bas.
Samo je pitanje gde.

crippled_avenger

Tako je.

Nego, jel ima nekih linkova za ovaj film ili je Shozo samo stavio naziv fajla da nas izaziva? :)

M.M

Quote from: Meho Krljic on 16-03-2011, 11:27:29

Ma, u redu je da svako ima svoje mišljenje, samo dok se složimo da je moje ispravno.

Progovara Scallop iz tebe. :)

Meho Krljic

On i ja smo zla mašina.

Apropo nedostajućih 10-15 cm, sve je pitanje za šta hoćeš da ih upotrebiš. Pa valjda je ovaj svet dovoljno avanzovao da nikome ne smeta što je u muško-ženskom paru muškarac niži od žene? A što se onih drugih centimetara tiče, pa za to služe oni korisni mejlovi koje stalno dobijamo od neznanaca...

Albedo 0

nikad ništa nije previše visoko i previše dugačko  xnerd

Shozo Hirono

lilit

Quote from: Father Jape on 16-03-2011, 10:53:21
Intenzitet iracionalne mrznje prosecne Srpkinje (mozda i prosecne zene an zeneral, ali nemam podatke za ostale zemlje) prema Kiri Najtli i Gvinet Paltrou je... pa, recimo samo da nije za kinuti na.

Pa jbg, ne bih ja to okarakterisala kao mržnju, nego kao da sam žena od ukusa. Moje favoritkinje su Monika & Šarliz, koje su ipak klasa u odnosu na Kiru i Gvinet.  :lol:

Meho, ti nisi gore provejao da imam višak kilograma?   xuss
:lol: :lol: :lol:

Meho Krljic

Pobogu, ne, mislio sam na tvoje intelektualne, duhovne i ljudske kvaitete koji su primetno iznad proseka.

Uostalom, u mom sistemu vrednosti ne postoji koncept viška kilograma kada su žene u pitanju.  :lol:

lilit

Hm, sumnjiv si mi. Ali zasad ti je oprošteno.  :lol: :lol:

Nego, šta se desava sa warez-bb-om?

Meho Krljic

Rekao bih pre misteriozan nego sumnjiv!!!

Glede WBB-a, imali su oni i ranije ovakve probleme. Nadajmo se najboljem.

crippled_avenger

Jel se pojavio neli link za LONDON BLVD na kome se nalazi film na engleskom? Ako jeste, bi li me neko obradovao na PM?

Shozo Hirono

film je u izuzetnom roku dabovan na ruski. s obzirom na kvalitet kopije, pitanje je sata kada će se pojaviti original.

izvestiću. ;)

Karl Rosman

Ovo za Gvinet vam necu oprostiti!!!  :shock:

Ako vam Trcanje sa makazama nije dovoljno, sta reci za Nebeskog kapetana??? Ili one Stjuardese (kad vec moram da protestVujem!)?
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Albedo 0

pre bih rekao da imaš fetiš za uniformama nego što je to do Gvinet :)

Tex Murphy

Kira Najtli je NAJGORA glumica na svijetu! Oduševljen sam što je nema u novim Piratima, a inače SVE njene uloge je trebalo da dobije Gemma Arterton.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Tex Murphy

Samo da napomenem, prije nego što me neko optuži da glumice ocjenjujem samo na osnovu glumačkih sposobnosti, da na Kirin fizički izgled nemam zamjerki iako je skoro svi smatraju mršavicom.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Albedo 0

de brate, ono je mršavo, možeš to voljeti ili ne ali to je i dalje mršavo. Pa ona se nalazi na list of suspects anoreksičarki.

Mme Chauchat

Dobro dakle, do sada su se kao mrzitelji više oglašavali muškarci. Ja tu nemam bogzna šta da dodam sem da, šta god mislila o Gvinetinom izgledu i talentu, ipak je ona uspela da se ogrebe za vezu sa Bredom Pitom, a to je svakako zavidno dostignuće. Jeste da on ima uglavnom očajan ukus (Dženifer Eniston?!) al svejedno.

lilit

@Jevtro,
Hoćeš da kažeš da je Bred Pit neka faca?

A ovo je po Miljanu matoro i debelo?  :? :?

E Miljane, pojma ti nemaš.  :lol:

Mme Chauchat

Pusti sad Miljana, svi znamo da je Meho i tu u pravu  :) Monika je zbilja lepa žena.
A što se tiče Breda, ovaj, da, prilična faca. Posebno u onom srednjem delu karijere kad su se dosetili da od njega naprave drugog Roberta Redforda (mm, Redford) pa je tokom nekoliko filmova bio, onako, plav i lep: Sedam, Borilački klub, tako taj raspon.

lilit

Quote from: Jevtropijevićka on 17-03-2011, 02:38:40
A što se tiče Breda, ovaj, da, prilična faca. Posebno u onom srednjem delu karijere kad su se dosetili da od njega naprave drugog Roberta Redforda (mm, Redford) pa je tokom nekoliko filmova bio, onako, plav i lep: Sedam, Borilački klub, tako taj raspon.

:cry: :cry: :cry:

:lol:

Karl Rosman

Quote from: Fata Životinjka on 17-03-2011, 01:40:47
pre bih rekao da imaš fetiš za uniformama nego što je to do Gvinet :)

Eh, sad.  :oops:

Nije moja krivica sto ona bira takve uloge!!! 

:twisted: 

M.M

Quote from: lilit_depp on 17-03-2011, 02:23:13
E Miljane, pojma ti nemaš.  :lol:

Na žalost moraću da se složim sa tobom Lilit. Monika jeste ideal ženske lepote, mada, moramo biti realni i priznati da na fotografiji koju si priložila ona ima petanestak godina manje nego sada. Takođe, moramo se složiti i da je priložena fotografija privučena kroz fotošop.   :evil:
Inače, Monika ima za nijansu veće grudi nego što volim i za tri nijanse šire kukove, tako da ona nije, kako bi to Meho istakao, maj kap ov ti. Šta da radim kada mi se dopadaju žene sa manjim atributima nego što ih ima Monika? Treba li da napomenem da takve žene u mom životu obično ispadnu aspide? Šta da radim jadan? Kud da se menjam pod stare dane? Što bi se reklo u narodu: ostari - pamet ne dobi  :D .

Albedo 0

Quote from: Miljan Markovic on 17-03-2011, 09:16:16
Šta da radim kada mi se dopadaju žene sa manjim atributima nego što ih ima Monika?  Treba li da napomenem da takve žene u mom životu obično ispadnu aspide? Šta da radim jadan? Kud da se menjam pod stare dane? Što bi se reklo u narodu: ostari - pamet ne dobi

dakle, ti toliko cijeniš čulo vida da zanemaruješ čulo dodira, ukusa, a boga mi i sopstvene živce žrtvuješ, za šta, za manje atribute?

Meni to zvuči kao loša pogodba :)

elem
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/241315/Monika-BeluciVise-cenim-postovanje-nego-vernost

Ovo je toliko daleko od aspide da ja nemam riječi :)

Shozo Hirono

Quote from: Shozo Hirono on 16-03-2011, 10:18:18
London Boulevard.2010.XviD.DVDRip.ELEKTRI4KA

http://www.imdb.com/title/tt1213648/

apdejt.

London Boulevard 2010 DVDRip XviD-DoNE

lilit

skidoh ovaj: London Boulevard 2010 DVDRip XviD-DoNE

nje losa ni kopija ni ton.

Albedo 0

pa šta je toliko specijalno u ovom filmu :)

Ovo što čitam ne zvuči ni najmanje zanimljivo

lilit

Quote from: Fata Životinjka on 18-03-2011, 11:11:10
pa šta je toliko specijalno u ovom filmu :)

Ovo što čitam ne zvuči ni najmanje zanimljivo

heh, pa ništa specijalno, ali ovo je jedan od onih malih simpatičnih filmova za dobro raspoloženje.
muzika mi je extra legla, a i kolin nije za bacanje.  :lol:

The YardBirds - Heart Full Of Soul

ima li negde soundtrack? posebno tražim the letter by jacka trutty.

M.M

Čini se da zvaničnog sountracka još nema... što je, malkice, čudno.

Meho Krljic

Pa nije još ni izašao. Strpljenja malo.

crippled_avenger

Eh, da, samo da naglasim, kao disclaimer, moje uvećano interesovanje za ovaj film je čisto interno-profesionalne prirode, dakle nije to neki značajan rad, da ne očekujete previše.

Albedo 0

Ja već pomislio da ga i ti čekaš zbog Kolina Farela :)

lilit

Quote from: crippled_avenger on 18-03-2011, 17:57:33
Eh, da, samo da naglasim, kao disclaimer, moje uvećano interesovanje za ovaj film je čisto interno-profesionalne prirode, dakle nije to neki značajan rad, da ne očekujete previše.

Heh, nije ni toliko loš koliko ništa nisam očekivala. Meni je u rangu In Bruges, s tim što je ovde i Ray Winstone koji je meni odličan u svakom filmu. :lol:
Ali scena u kojoj Kolin kaže: - Anything........Everything...., sve sa pomeranjem obrva i zabludelim pogledom, može biti prilično edukativna.  :lol: :lol:
Još ovo i skidam se s topika :lol: :
London Boulevard Clip - Colin Farrell Driving

I molim dobre duše da jave ako vide da je izašao soundtrUck.