• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Potrebna Ziva Bogomoljka

Started by Ugly MF, 13-05-2009, 10:33:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ugly MF

Moj mali sinak mi ne da mira danima.
Prosle godine smo cuvali dve, odvojene, ali ,rok trajanja im je godinu dana...

Postoji li igde neka prodavnica u BGD ili vec, da mozda ima tih i takvih egzoticnih stvari?

Fala onome ko javi nesto.

Ghoul

Quote from: SVAROG on 13-05-2009, 10:33:21
rok trajanja im je godinu dana...

pretpostavljam da govoriš o ženskim - nekako sam bio ubeđen da muške žive mnogo kraće.

ili ih ti deprajvuješ od sexa da im prolongiraš život? :?
https://ljudska_splacina.com/

Ugly MF

Quote from: Ghoul on 13-05-2009, 13:31:07
Quote from: SVAROG on 13-05-2009, 10:33:21
rok trajanja im je godinu dana...

pretpostavljam da govoriš o ženskim - nekako sam bio ubeđen da muške žive mnogo kraće.

ili ih ti deprajvuješ od sexa da im prolongiraš život? :?

Ne znam dal si tolko zaludan da cackas bas svaku mecku,
al eto moj klinja obozava da gleda kako prave zive bogomoljke jedu insekte.
A dojadile nam sve one dokumentarne inostrane edukativne tv emisije.

Elem, posto vidim da pitona i tarantula ima i da se mogu naci, rekoh mozda je neko negde video u nekom recimo Pet Shopu ili slicno.

Posto smo odgledali sve filmove sa Ajkulama, Dinosaurusima, Predatorima i Alienima,
ukapirali smo da nista od toga il nema naci uzivo, jelte, il je neizvodljivo cuvati.

A bogomoljke nismo imali istovremeno ,nego jednu za drugom, inace im sexualni experiment ne bi izostao, definitivno.

zakk

Bogomoljke nisam video u prodaji, samo u prolazu. Ustvari, jednu jesam, u romanu Zmija razuma Slobodana Ćurčića, al nešto ne verujem da bi se ikome dopalo da je drži u kući.  8-)

Možda je zanimljiva opcija da kupiš negde belog smuka. To je pravo jeziva zmijica, bledožuta, sa crvenim očima - potpuno bezopasna (sem kao materijal za košmare). Zguta tek izleženo pile ili miša na ~ dve nedelje.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

EKSTREMISTA

Ma bre,šta komplikujete,kakve bogomoljke,kakve zmije?
Ako dete voli takve stvari da gleda,odvedi ga negde na selo da vidi kako se kolje prase.
A ako mu ipak taj prizor bude to much, pa posle toga postane vegetarijanac, na ovu krizu  malo li je?
Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ