• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

moj kviz

Started by Truba, 30-07-2003, 22:18:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Truba

dok ne dođe Pajke s odmora (odmori se ti nama Pajke)
evo malo da se zablavljamo :evil:

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truba

pobjednici će dobiti Manifest :!:  :!:  :!:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Ghoul

Komi, nešto mi čudan format ove druge slike – jesi li ti to kratio nešto?

2. bi moglo biti novi THE HAUNTING, mada sam taj shit gledao samo jednom, na piratu, pa ne mogu da tvrdim.

A ovo prvo je očigledno – POZOVI KOMUNJARU RADI UMORSTVA.
https://ljudska_splacina.com/

iNCUBUs

2. mooooozda "Omega Man"?
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Truba

HE HE
HA HA
HO HO
HI HI

glavni cilj mi je bio da razbijem famu o goulovom filmskom znanju i Tita mi uspio sam :!:

ništa nisam prekrajao

prvi film je Horor i goul bi to trebao znati
drugi film je sf i to ti opraštamo :!:

nije omega man

Truba

zar nije haunting crno-bijeli film 8)  8)  8)

Rommel

1. Whatever happened to Baby Jane....

Truba

naš đeneral :evil:
je pogodio

bravo :!:

phuzzy

2. sf? huhmmm... meni ličilo na neki od Prophecy-ja, ali onda očigledno nije...

Truba

klasik SF-a po još klasičnijoj SF knjizi klasičnog pisca SF-a
uskoro se pravi remake tog filma :o

iNCUBUs

Quote from: "komunjara"klasik SF-a po još klasičnijoj SF knjizi klasičnog pisca SF-a
uskoro se pravi remake tog filma :o

Fahrenheit 451, vec je bilo to pitanje u necijem kvizu sa identicnim hintom :)
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Truba

ne ne ne i ne

nije farenhajt :o

zar je tako teško :evil:

3opge

2. gnik-gnok ?

Truba

Truba

ovo je pomoć za onaj SF  :!:  :D  :!:

phuzzy

Ehhh, sada je vec lako... War of the Worlds...

Rommel

Quote from: "komunjara"naš đeneral :evil:
je pogodio

bravo :!:
hahaha.....zeljko pici po aldrichu.....kao to je horror film.....film je vrhunska drama i izvrstan thriller ali nije horror.....zao mi je jedino sto samo ja skidam aldricheve filmove.....you guys don't know what you're missing.....jedan od trojice istaknutih predstavnika violentne skole am. filma uz Arthura Penna i Sama ("man of iron") Peckinpaha...
----------------------------------------------------------------------------------
p.s privatna poruka za pajkea....
nisam stigao poslati posiljku  :(  :(  :( (otisao "killer"  :)  na autu i ubio me tj. imobilizirao me)...saljem cim se vratim....ako uspijes javi i thomasu isto...sorry old pal

Truba

Quote from: "phuzzy"Ehhh, sada je vec lako... War of the Worlds...

to filmska legendo :!:  :!:  :!:

Truba

evo malo
za ljetne vrućine

romele ono je horor i točka,  pacov je prevagnuo :evil:  :!: