• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Alexandre Aja's PIRANHA 3-D

Started by Kunac, 01-06-2009, 19:15:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kunac

Some huge news out of Dimension Films this morning who announced that after earning rave reviews from top critics, wild cheers from audiences around the country, and $10 million in its opening weekend box office, they've already begun work on Piranha 3D: The Sequel! Piranha 3D producer Mark Canton stated, "We are thrilled that audiences are not just loving PIRANHA 3D, but cheering for it. And it's fantastic that so many critics are really getting the movie and recommending it. We can't wait to get to work on the sequel."
"zombi je mali žuti cvet"

Tex Murphy

HELL YEAH!
Ali ako Aja snima Kobru, onda neće moći da radi nastavak? In that case, kao zamjenu predlažem autore filma A l'interieur!
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Milosh

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Tex Murphy

Već na samom početku rivjua objasnio je 3D.
Genetski četnik

Kunac

Plaćenici se pojavili na DVDSCR još samo da dočekamo da i Pirana doživi istu sudbinu - i to što pre. Ne verujem da će Pirana 3D ući u domaće bioskope, ne posle rezultata koje je doživela u SAD (nadam se da grešim, ali...), tako da je imperativ da se što pre dokopamo kvalitetne piratske kopije i svojim očima vidimo šta je Aja ovoga puta imao na ponudi. Ako film ikada stigne u srpske bioskope - eto prilike da se obnovi gradivo sve sa jednom dodatnom dimenzijom.

Inače, pojavila se juče prva kamera Pirane - skinuo sam je. Slika je podnošljiva, mada na momente gubi na oštrini, ali je zato zvuk prilično loš. Nije za gledanje, osim ako baš ne možete da izdržite. A i nedostaje prvih 10-ak minuta filma. Nadam se skorom upgradeu.

Tex Murphy

Bogme kod nas pirana od 16. septembra u bioskopima!
Genetski četnik

Kunac

Quote from: Harvester on 28-08-2010, 17:22:48
Bogme kod nas pirana od 16. septembra u bioskopima!
Ko distribuira?

Tex Murphy

Genetski četnik

Kunac

Evo trejlera sa titlom na ijekavici... Znači, istina je. Pirane će ove jeseni pojesti BiH. Harv, blago tebi.

http://www.youtube.com/watch?v=Oz3eygVIk_w&feature=player_embedded

Vampirella

Pojest ce i nas. Mogla bih za ovo odguzati do kina...  :!:
Satan my master.

Ygg

Najavljen je film i na sajtu banjalučkih bioskopa:

http://www.bl-bioskop.ba/

Tamo piše da su partneri: Tuck Vision, Taramount Film, Art Servis i Blitz Cinestar.
Izgleda da ovo distribuira Blitz Cinestar, jer koliko vidim film u Zagrebu počinje da se prikazuje od 9. septembra.
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Kunac

Te 3D pirane će izgleda samo Srbiju zaobići... Eh, živote...

Milosh

Ako Pirana 3D ne dođe kod nas u bioskope, ja ću u septembru svratiti do Banja Luke...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

Kunac

Možda se distributeri dosete i organizuju PIRANA ture na relaciji Beograd-Banja Luka.

Agota

ma bice bre ovo kod nas u bioskopima  ljudi se loze na ovakve stvari jos 3D
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Vampirella

Kunce, koji si ti pesimista.  xtwak
Satan my master.

Kunac

Nisam, u principu. Samo sam dobro informisan.  :)

Vampirella

Pa, sto nije kod vas Haute tension igrao u kinu? Ili sam ja nesto pobrkala?
Satan my master.

Tex Murphy

Quote from: Milosh on 28-08-2010, 17:53:30
Ako Pirana 3D ne dođe kod nas u bioskope, ja ću u septembru svratiti do Banja Luke...

Cool! Navrnite obojica! U bioskopu gledamo Piranu, a ondak na mom ultrafensi kućnom kinu maraton filmova M. Night Shyamalana!
Genetski četnik

Meho Krljic

Quote from: Ella on 29-08-2010, 00:23:58
Pa, sto nije kod vas Haute tension igrao u kinu? Ili sam ja nesto pobrkala?

Igrao je. Ali Kunac implicira da ni jedan distributer u Srbiji ne najavljuje Piranu.

Kunac

Aja je do sada bio odlično pokriven u srpskim kinima. Prikazani su Krvava romansa, Brda imaju oči i (ako se ne varam)Ogledala - znači, kompletan opus posle proboja. Ali te filmove su nudile veće kompanije sa kojima naši distributeri imaju dobru saradnju. Dimension koji je radio Piranu 3D nema bioskopskog distributera u Srbiji - bar da ja znam. Njihovi filmovi idu uglavnom na DVD tržište.

Quote from: Harvester on 29-08-2010, 00:56:48

Cool! Navrnite obojica! U bioskopu gledamo Piranu, a ondak na mom ultrafensi kućnom kinu maraton filmova M. Night Shyamalana!
Mogli bismo da organizujemo kolektivno ZS gledanje, kao što je bilo sa Srpskim filmom. :)))

Le Samourai

Nekada su se Dimensionom bavili First Production i kasnije ProVision, i to prilichno uspeshno. No, prvih nema vec odavno, a druge je pre par godina (koliko sam chuo) fatalityovao Kill Bill.

Ali, ja ipak drzhim da Piranha ima shanse da stigne do bioskopa. Ipak je to franchise koji ovdashnji distributeri prepoznaju i razumeju.

Mark

Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Kunac

Quote from: Mark on 29-08-2010, 14:21:05
Procureo neki CAM ...
Quote from: Kunac on 28-08-2010, 17:17:41Inače, pojavila se juče prva kamera Pirane - skinuo sam je. Slika je podnošljiva, mada na momente gubi na oštrini, ali je zato zvuk prilično loš. Nije za gledanje, osim ako baš ne možete da izdržite. A i nedostaje prvih 10-ak minuta filma. Nadam se skorom upgradeu.

Tex Murphy

Dakle, kako stoje stvari?
Genetski četnik

Milosh

Tex Murphy

Pogledao sam Piranu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Genetski četnik

Ygg

I ja!!!!!!! Aja je razvalio! Film je za čistu desetku. :|
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Джон Рейнольдс

Quote from: Le Samourai on 29-08-2010, 12:51:00
Nekada su se Dimensionom bavili First Production i kasnije ProVision, i to prilichno uspeshno. No, prvih nema vec odavno, a druge je pre par godina (koliko sam chuo) fatalityovao Kill Bill.

Nije Kill Bill, priča je složenija, akteri imaju imena, a u celoj sapunici je jedna nekretnina, alavost, kao i radnje i radnjice pre čijeg se obelodanjivanja treba konsultovati s advokatom.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Albedo 0

http://camerapolitica.blogspot.com/2010/09/piranha-3d.html

jesam ga nasr'o al' od ovolikih sisa čovjeku svašta pada na pamet

I počinje da mi se sviđa Harvijev ukus :lol:

sad još da pogledam Mačetu...

Vampirella

Ima l' spoilera u tekstu? Naglasi to ubuduce.

Ja jos uvijek cekam da se Harvester i Ygg ispljunu. Sta je, momci? Stedite li se ili cekate dok i mi drugi ne "overimo" Piranu 3D?  :!:
Satan my master.

Albedo 0

kakvih spojlera, Pirana uopšte nema zapleta! :lol:

Vampirella

Sad mi je zao sto ignore ne radi! xfrog
Satan my master.

Albedo 0

ovo ko onaj vic o ženama koje gledaju ''adultne'' filmove, ne, neće se vjenčati na kraju.

Zaplet u filmu o piranama, svašta :lol:

Vampirella

Naravno, kad je Emmanuelle vec udana.
Satan my master.

Albedo 0

uh sad, jedna je udata pa to mijenja stvari

NIJE SPOJLER: sve neudate u Pirani će propasti načisto

Ygg

Quote from: Ella on 21-09-2010, 18:18:48

Ja jos uvijek cekam da se Harvester i Ygg ispljunu. Sta je, momci? Stedite li se ili cekate dok i mi drugi ne "overimo" Piranu 3D?  :!:

Ja rekoh:
Quote from: Ygg on 17-09-2010, 01:34:53
Aja je razvalio! Film je za čistu desetku. :|

A da sad pišem nekakvu kritiku ili prikaz, ne znam ja to. Ima mnogo kompetetnijih forumaša za to. :lol:

Harvi je pisao o filmu na svom blogu.

Tex Murphy

Bwahaaha, zamal' se ne strovalih sa stolice kad vidjeh kako se Ela raspituje ima li spojlera! U PIRANI!!! :-)))))))
Genetski četnik

Tex Murphy

Albedo, propustio si da napomeneš da je Pirana najbolji film dvadeset prvog vijeka.
Genetski četnik

Kunac

Ne mogu da vam opišem koliko tugujem što PIRANA 3D neće overiti mrak bgd bioskopa. Idem sad da se za vikend tešim 3D Milom i zombijima, ali večna žal ostaje...  :cry:

Vampirella

Satan my master.

Tex Murphy

Genetski četnik

Albedo 0

tekstu o Pirani! (preteče me :)

Trebaš da shvatiš da je Pirana (kao najbolji film 21. vijeka) jedan filozofski esej - dakle, u njoj filozofski metod (pirane) ždere radnju. Kako mogu da spojlujem nešto što su pirane pojele?

Kunac

Harvijev tekst o Pirani je pun pogodak.

Agota

Svečanost dodjele 83. nagrade Oscar održat će se 27. veljače 2011. Nominacije će se objaviti otprilike mjesec dana ranije, međutim već se jako dobro zna tko bi ove godine trebao osvojiti zlatne kipiće. Neki po zaslugama, neki zbog dugova, a neki jednostavno zato što su 3D. U svim kategorijama naprosto se nameće samo jedan logičan izbor—Piranha 3D, provjerite zašto...
Monitor hr

mozda puste kod nas film posle oskara,mozda na festu

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Kunac

Stiže u srpska kina čim dobije Oskara.

Tex Murphy

Genetski četnik

Kunac

Vampirella

Ajde, Kunce, priznaj da si bio ironican! :lol:
Satan my master.