• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Traže se lažovi amateri

Started by taurus-jor, 18-06-2009, 17:47:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

taurus-jor

U američkoj državi Montani održaće se prvo takmičenje u laganju. Iako šaljivo, takmičenje koje će biti održano na Nacionalnom festivalu ima ozbiljne propozicije, a neke od njih se tiču samog zanimanja lažljivaca.

"Mogu da se takmiče samo lažovi amateri, a to znači da je učešće zabranjeno advokatima, prodavcima 'čudotvornih' medicinskih preparata i političarima", piše u saopštenju organizatora.

Broj učesnika na takmičenju koje će biti održano u julu ove godine će biti ograničen, a nagrada je "prigodni" trofej.

(MONDO)
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

scallop

U Srpskoj državi, Šabačka nahija, to se održava godinama i čini mi se da se zove "Šabačka čivija".
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

acaciA

Mislim da se zove - Čivijada, ali nisam sigurna.
A, kad si već spomenuo ŠABAČKU ČIVIJU,
morao si spomenuti i VALJEVSKU PODVALU!
Nisi u redu.  :)

scallop

Sorry, ACA CIA. Eto, ti znaš bolje. OK. Meni je zasmetalo što je Jor otkrio krivu Drinu. Mi laganje naučimo sa dve godine, a Ameri mora da se specijalizuju, da izuče škole i kurseve. xjap
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

acaciA

Hvala Vam.
Eto, kad-tad se moralo desiti
da i ja znam nešto bolje. 8-) :lol:

Ghoul

Quote from: acaciA on 19-06-2009, 12:56:20
Hvala Vam.
Eto, kad-tad se moralo desiti
da i ja znam nešto bolje. 8-) :lol:

znati nešto bolje od skalopa baš i nije neko postignuće. svako to može.
https://ljudska_splacina.com/

scallop

Quote from: Ghoul on 19-06-2009, 13:24:39

Ti ne možeš. Tvoj domet je okultno drndanje horor literature i filmova. Sve ostalo je van tvog mentalnog domašaja. Budućnost ti je kao i ABN-a: kad stigneš tamo, svi će ti se smejati. xrofl xrofl xrofl

vilja

Quote from: scallop on 19-06-2009, 16:07:30
Quote from: Ghoul on 19-06-2009, 13:24:39

Ti ne možeš. Tvoj domet je okultno drndanje horor literature i filmova. Sve ostalo je van tvog mentalnog domašaja. Budućnost ti je kao i ABN-a: kad stigneš tamo, svi će ti se smejati. xrofl xrofl xrofl

Aha, gorko.  :)