• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Da li je neko igrao Elder Scrolls: Morrowind ?

Started by ..., 07-08-2003, 22:53:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

...

per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

David

Okretna, mozda, u duhu naroda i narodnosti nase zemlje?
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

Gand

Igra je izvrsna, jedan od boljih FRP.ova posljednjih godina.

johnson bronson

Martell

Igra je udav,scene akcije bi morale biti bolje

Lurd

David, jb i Martell upravo su poslati na streljanje, a ... na bičevanje. Kakva su to pitanja? Da li je neko igrao Morrowind? Ha! Do I hide beer in the house?! Ha! Ta-ra-ra-ta-ra-ra-ta-ra-ra-ta-ta, ta-ra-ra-ta-ra-ra-ta-ra-ra-ta-ta...
My trees...They have withered and died just like me.

phuzzy

Nikerym Edhellen

da!

goodbye 'real life'!

igra mi je unistila jedva postojeci drustveni zivot, ali ne zalim.  :!:
Cuamin linduva yassen megrille! I' narr en gothrim glinuva nuin I' anor!

morbius

Igra je izvrsna, stvarno je treba probati.
Presao sam glavni kvest i onda sam je ostavio jer je moj lik bio suvise jak da bi imalo smisla igrati dalje. Nelinearno, zanimljivo, dobra grafika...
Obavezno probati.
Why me?

Zlajonja

Hum...
Igra je neshto shto unishtava drushtveni zhivot... osim ako imash najboljeg ortakija, u najfinijem sluchaju drugaricu(osobu suprotnog pola;) koja tje da ti pravi drushtvo i da prelazite zajedno zapisujutji detalje.

Tako sam sa drugarom Docom krenuo sa namerom da postanemo najbolji asasini/masovne ubice/magovi (sve u jednom liku) i imamo poduzhu listu smaknutja neduzhnih ljudi/pljachki/obijenih grobnica/et cetera/et cetera i nije nam bilo dosadno ni trenutka...

Ono shto je najbolje u igrici je nelinearnost i mogutjnost izbora chime tjesh se baviti, ali opet, nekako su nerealni pokreti likova i nije sve bash pod okriljem fizike i njenih zakona. Combat deo je ochaj odradjen (tako mi izgleda) i glavni lik ima chini mi se (nisam 100% siguran) 2 ili 3 poteza samo oruzhjem shto je jadno (ahh... LOK:Defiance:))). Ondak, za slabije makine igra je u kochetjem elementu shto tje retji da je zahtevna puno, ali opet, engine i perspektiva su skoro savrsheni.

Ako ti ne smeta shto je igra malo spora i usporena i shto se sve relativno sporo odvija onda igraj :)
how yes no

Melkor

skoro sam negde naleteo na expansion disk za morrowind ali secajuci se pola leta provedenog uz prvi ovaj sam elegantno zaobisao. ako covek nema dovoljno vremena da posveti ovome bolje i da ne pokusava :cry:

Nego, da li je neko probao?
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Gwydion

Igrao ja i zazalio. Jednostavno nemam vremena z aigre koje unistavaju drustveni zivot jer su toliko dobre da im se covek potpuno posveti. Jako puno mogucnosti, puno dinamike ... jednom recju nesto najbolje sto sam prosle godine igrao.