• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Aleksandar Kristijan Vega Golubović

Started by cutter, 03-07-2009, 17:43:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Agota

Jedva cekam !!!!!!!!!!!!! :-D GOLI ZIVOT  i CIRILICU ne propustam.  :!:
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Meho Krljic

Ovog Kristijana čovek ne može da sluša mirna izraza lica  :lol:

"Dobar čovek, kriminalac."  xrofl xrofl xrofl

Petronije

Kakva je bila emisija? Bilo je dobre košarke i žao mi bilo da trošim vreme na ovog bizgova ali u onom eksplozivu što sam kačio u "može'l biti gluplji" je stvarno briljirao, pogotovo u praktičnom delu :D

Albedo 0

postavite snimak kad se pojavi, nekontrolisani humanista mora da se gleda!!!

Father Jape

Ja se ne mogu privoleti da gledam televiziju na televizoru, ali jedva čekam Jućub klip – ljudi mi po Tviteru i Fejsbuku samo zazubice prave!
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Bilo je jako dobro. Mislim, tok svesti, meandriranje, ali svejedno jedna izvanredna sinteza mentaliteta jednog dobrog dela našeg naroda, pogotovo u polusatnom prepričavanju toga kako su on i Jusa išli u Brisel da za račun DB ubiju "albanskog predsednika za ljudska prava" a koje je na nivou najfinijeg postmodernog satirisanja kriminalističkog filma, kao da su Tarantino, Kasovic i Joca Jovanović seli da zajedno naprave film. Bez i najmanje trunke šale velim da bi scenario napisan po ovoj anegdoti, i urađen od strane režisera koji zna šta radi bio kultno delo na razmeđi Reservoir Dogs, La Haine i MIZKR.

Anomander Rejk

Ali moraš priznati da je deo sa Belgijom bio sjajan. :)  Jusini saobraćajni prekršaji, hotel-bordel u kom gazda nudi kurve, Cigani koji jure Kristijana kukama i letvama, pištolj koji ispada niz nogavicu, bežanija preko taraba. A i nije da nismo saznali neke bitne stvari,kao npr. da nije nikad ošamario Arkana. :)  U subotu je nastavak, drugi deo.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Meho Krljic

Quote from: Anomander Rejk on 17-01-2014, 00:48:13
Ali moraš priznati da je deo sa Belgijom bio sjajan. :)  Jusini saobraćajni prekršaji, hotel-bordel u kom gazda nudi kurve, Cigani koji jure Kristijana kukama i letvama, pištolj koji ispada niz nogavicu, bežanija preko taraba. A i nije da nismo saznali neke bitne stvari,kao npr. da nije nikad ošamario Arkana. :)  U subotu je nastavak, drugi deo.

Da, da, pa kažem, da neko sedne i od toga napiše scenario, mogao bi to da bude izvanredan film.

A to sa šamaranjem Arkana je valjda svakom bilo jasno da je mit, mislim, ko je mogao Ariju da lupi šamar a da sačuva ruku? Ceca! I niko drugi.

Anomander Rejk

Juče je centralna tema bio čuveni upad s kratežima u Mažestik...

Meho Krljic

Inače, ovaj sjajni tviter nalog na kome meni nepoznata osoba piše predstavljajući se kao Kristijan je izvor mnogog osmeha u našoj kancelariji:

https://twitter.com/Kilerobija

Джон Рейнольдс

Quote from: Meho Krljic on 17-01-2014, 08:23:53
ko je mogao Ariju da lupi šamar a da sačuva ruku?

Кажу да га је Преле својевремено (баш-баш својевремено) добро провукао кроз шаке.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Meho Krljic

:-? :-? :-? Šokantno saznanje. Prele je onda bio jači igrač nego što sam mislio, eyepatch and all...

Джон Рейнольдс

Наравно, нисам ја из тог краја и млађи сам коју деценију или две, али кажу да је Преле био страх и трепет. Не само што је био снажан, него је имао урођени фајтерски инстинкт и увек веома прорачунат. Наравно, потоње опадање и пропадање можда је мало помутило ту уличну легенду, а и ако су лагали мене, сад и ја лажем.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

дејан

...barcode never lies
FLA

Dzimi Gitara

Kristijan postao di džej na gangsta žurki    http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/441315/Kristijan-postao-di-dzej-na-gangsta-zurki   Aleksandar Kristijan Golubović se sinoć oprobao u ulozi di-džeja i u klubu "Light bar" počastio goste omiljenim miksevima. Zanimljivo, žurka je ponela naziv "Gangsta trap party".
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Petronije

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

ALEKSIJE D.

cenim kako će kritika biti veeeoooma obazriva priliko ocenivanja njegovih dela.

Ugly MF

Sto bre ?
Covek je oduvek crto, sta fali?

Ako nema nikakve skole i akademije, svi nasi velikani umetnosti mogu to da klasifikuju kao naivu, sto ce i uraditi, a onda kome se kako svidja, ukusi su razliciti.

A sto se tice obazrivosti, hehe, znaju oni kome i kad treba da se saviju iskusni su....

ALEKSIJE D.

kao daltonista ne mogu procenjivati bilo koji oblik likovnog izražavanja. primedba je bila opšteg karaktera.

Albedo 0

neće Kristijan da ih dira, već ima dovoljno godina da robija, kraljica silikona ga ne bi toliko čekala

Ugly MF

Quote from: ALEKSIJE D. on 27-03-2014, 12:23:17
kao daltonista ne mogu procenjivati bilo koji oblik likovnog izražavanja. primedba je bila opšteg karaktera.
Cak ni crno bele stripove?

ALEKSIJE D.

ja sam bio ubeđen kako su svi stripovi u boji, samo ja to ne vidim.

Albedo 0

Quote from: ALEKSIJE D. on 27-03-2014, 12:23:17
kao daltonista ne mogu procenjivati bilo koji oblik likovnog izražavanja.

možeš vajarstvo 8-)

Aleksije D. Buonaroti

Ugly MF

Quote from: ALEKSIJE D. on 27-03-2014, 13:41:15
ja sam bio ubeđen kako su svi stripovi u boji, samo ja to ne vidim.
ti si neozbiljan...

ALEKSIJE D.

ozbiljan sam.
dakle, šta vidimo na slici? televizor stoji na delu nekadašnje šivaće mašine singerice koja se pokretala nogom. moderno i staro. smelo, smelo... ali inovativno i dozvoljno. ozbiljno.

Meho Krljic

PRAVI UMETNIK: Kristijan Golubović recituje poeziju i priča o Džimiju Hendriksu

Aleksandar Kristijan Golubović postao je počasni član udruženja umetnika  "Art Brut Serbia" iz Beograda, a početak "umetničke" karijere obeležila je  njegova prva izložba"Vidimo se u crtežu", međutim to nije sve.

Osmi što crta, Kristijan voli i da piše, pa je tako u emisiji "Bulevar" pročitao stihove jedne ljubavne pesme koju je napisao. Lepo odeven, u beloj košulji i sa leptir mašnom, Golubović je, evidentno, uživao čitajući svoju poeziju.

Kristijan je ispričao da je pisao dnevnik o svojim velikim ljubavima. "Kako nežnost možete da izrazite jednoj ženi, devojci, ako joj ne nacrtate cvet, srce, plažu...", objašnjava. On se dotakao i Džimija Hendriksa, kao i aktuelne afere sa Miletom Kitićem i narkoticima.

"Kad vidite jednog Džimija Hendriksa, koji je bio opsednut herionom i  stvarao takva dela na gitari, zubima, štiklom od šimike, onda je to  fascinantno. Znači, njemu je heroin davao inspiraciju da se bavi  muzičkom umetnošću. A kad vidite tog Mileta Kitića, jednu nakazu, da  stavi naočare, da ima dve dlake na glavi, ispeglan, a ne možete da  ispeglate glavu ko činiju i onako nadrogiran predstavlja muzički akt, onda je to  zloupotreba narkoka", ispričao je Kristijan.

Na linku ima i video  :lol:

Anomander Rejk

Nije mu trebala ta prozivka Mileta Kitića.  8)

Albedo 0

to je to, čuo sam na TV-u, urnebesno!!!

zloupotreba narkotika treba da uđe u srpski rječnik kao zaseban izraz

Meho Krljic

Ovaj čovek stvarno ume da se brendira:

INTERVJU: Nekad žestok momak, a sad slikar i pisac u najavi                  DANAS U KURIRU KRISTIJAN GOLUBOVIĆ: Đilas i Dinkić su lopovi, Tadić je marioneta!

QuoteJa sam SNS u srcu, a nisam se učlanio iz inata jer bi rekli: Eto, imate kriminalce u svojim redovima. Kad budem dobio kredibilitet normalnog, zdravog i pametnog čoveka, intelektualca, učlaniću se

Otvorio se.
Kristijan Golubović, nekad žestok momak s beogradskog asfalta, a danas slikar i pisac u najavi, otkriva zašto se iskreno divi Aleksandru Vučiću, šta očekuje od njegovih reformi i zašto mu nikad ne bi savetovao da pozove Dačića u vladu.

- Dačić je naučio u životu KVD, kako vetar duva. Naučio je definiciju koju ja govorim ljudima, a koju sam naučio u specijalnim jedinicama, u životu, na asfaltu, u zatvoru, u bolnici, a to je da je važno da se prilagodite jer čim se prilagodite, automatski i preživljavate. Najprilagodljiviji čovek za mene je taj Dačić. Toliko afera, toliko je stvari oko njega tonulo, a on uspeva i dalje da drži konce. Ne mogu da shvatim one koji su i dalje u dilu s njim, a sto puta su se opekli.

Kakav je bio Đilas kao gradonačelnik?
- Pa lopov. Prosto, lopov. Pogledajte Bulevar, kontejnere... Napravio je most od 600 i nešto miliona, koliko nezvanično košta... Upoređivao sam preko interneta koliko je koštao najveći most u Kini ili neki u Norveškoj, i višestruko su jeftiniji.

Kompletan intervju možete pročitati u štampanom izdanju KURIRA za utorak 22. april

Anomander Rejk

U kakvim je on specijalnim jedinicama bio jbm ti kruv  :!:
Inače je postao prava zvezda na Pinku, gostovao u Teškoj reči, mislim da i večeras ima neki šou od 22.30.
Slutim da bi ga rado videli i na Farmi, ali nisu sigurni bi li mogao trpeti hranu ispod kreveta, ustajanje i kafenisanje u 12, dal bi se zadržao samo na vaspitnom postrojavanju ili bi malo modifikovao farmerima vilice...

Meho Krljic

Ono što meni nije najjasnije je kad on misli da krene na odsluženje petnaestogodišnje pravosnažne kazne??

Albedo 0

Dzimi Gitara

Pa ovo je ingeniozno:

A to mi kao kriminalcu godi jer i pravi kriminalac želi čvrstu državu, a ne šušumige koje pospešuju rad jajara i neke kriminalce žrtvuju zarad lične korupcije i kriminala.

Albedo 0

zar tek sada uviđaš genij Kristijana Golubovića? 8-)

Dzimi Gitara

A ne, pratim već neko vreme, a ovo gore mi je skoro u ravni sa "zloupotrebom narkotika".  :-D

Dzimi Gitara

Mislim da je on odavno viđen za pobednika Farme ili VB, ili bar nekoga ko bi dogurao dovoljno daleko da mu to bude isplativije od trgovine po tašmajdanskom parkiću, ali čovek je uvek birao put kojim se ređe ide. I bolje tako, jer bez patnje nema umetnosti.

Meho Krljic

Kristijan stvarno svakog dana svojim poštovaocima priredi novo zadovoljstvo. Tako je sad vodio Amidži šou:

Kristijan otkrio: Devojka mi je odgrizla polni organ!

Truba

a baš mi se učinilo da sam ga sinoć vidio na TVu
mislim golubovića ne spolni organ

a zar on nije u buhari?
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Anomander Rejk

Prvo dok se proslavi, onda će u buvaru.

Agota

Ma lupeta bre,  pola izrecenog je izmislio... Em laze ,em lupa ko Maksim po diviziji..." od trcanje moze dosta misica da izadje po vama".

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Dzimi Gitara

I nosi crvene starke. :P Izdao je devedesete.

Agota

Postrojavanje u Mazestiku:

,,Postrojavanje u Mazestiku je bilo ono klinacko ludilo, ja sam uvek bio hrabar neograniceno,  sada kazu lud i hrabar su dva brata rodjena. Medjutim, ja nikako nisam bio lud, znao sam sta radim, imao sam perfektnu intuiciju, kad i sta treba da...  treba da uradim, ali sam zaista bio ono sto se kaze srcan, sto kazu u slengu da se izvinem gledaocima mudevit. Znaci, ja sam smeo da krenem na bilo koga, na bilo sta, kad cujem i dan danas,  kad cujem  neki autoritet koji mene proziva, kao,  on sebe dize time sto ce mene pljuvati -meni su ti ljudi smesni, i jadni, jer ja znam  pogled moj u njihove oci -dovodi njih do smrzavanja. I onda... nije uopste vazno sta oni blebecu. Znate ona izreka karavani prolaze a oni dzumlare, oni sa strane, oni kucici ojadjeni, jadni,  e oni laju, grebu,  laju na  one tockove, a gore one poluge zlata na onom karavanu... oni prolaze, idu na svoju destinaciju naci ce svoj cilj. Znaci takvi ljudi nas eliminisu, nas prave, ovaj...  autoritete, prave licnosti, prave persone koji trebaju da budu uzor velikoj masi ljudi, a ti sto laju oni mogu samo da laju nema i nikakva vrednost od toga."

tomat

Quote from: Agota on 23-04-2014, 13:29:06
Ma lupeta bre,  pola izrecenog je izmislio... Em laze ,em lupa ko Maksim po diviziji..." od trcanje moze dosta misica da izadje po vama".

pa dobro, sigurno je mislio na to da se kardio vežbama mogu smanjiti naslage sala, što dovodi do veće vidljivosti mišića koje već imamo.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Albedo 0

a što ne bi od trčanja izašli mišići, ne razumijem, pa naravno da se mišić razvija i od trčanja

nije to pumpanje kao u teretani, ali sasvim je jasno da razvija mišiće

Agota

Quote from: tomat on 23-04-2014, 15:03:19
Quote from: Agota on 23-04-2014, 13:29:06

pa dobro, sigurno je mislio na to da se kardio vežbama mogu smanjiti naslage sala, što dovodi do veće vidljivosti mišića koje već imamo.

...pa naravno da je to mislio, poenta je kako se izrazio, al sto je on mentol,  sta je s vama??