• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Tiha Vodo, reaguj !

Started by Alexdelarge, 15-07-2009, 13:34:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Tex Murphy

Šta je sa Biljanom Kovačević-Vučo? Ona bi trebalo da je pri vrhu liste.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Tex Murphy

Ne želim da kažem da je jača od teškaša kao što su Naca Kandić ili Čedo, ali možda je trebalo lista da se proširi na Top 6 ili 7 da se i ona obuhvati.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Alexdelarge

Quote from: Harvester on 15-07-2009, 13:37:15
Šta je sa Biljanom Kovačević-Vučo? Ona bi trebalo da je pri vrhu liste.

Sve zene sa dva prezimena  meni su omrazene; kurcevite su i isuvise im je stalo do sopstvenog misljenja. Htele bi da budu ravnopravne sa muskarcima.

Son of Man

Samo se prepucavaju plakatima i saopstenjima, daj bre neke realne sukobe da vidimo, kad ce konacno ta gej parada, jedva cekam, samo da se nesto desava pa bilo sta. Evo, sto npr. sad ne iskoriste priliku i uhapse Mladica, bilo bi dojaja, vanredne vesti, emisije, ovde tema, zezanje na nivou, jer ipak treba ubiti ovo another boring summer.  8-) 

raindelay

Pa ovi od 1 do 4 bi se najradije ovoj pod brojem 5 najebali majke.
I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

slavkod

:evil:Što,misliš da je na moćnijoj poziciji od njih?

Alexdelarge

Oslobodite Kosovo u video igrici

Video igrica "Kosovska zora 2012" prdstavljena je na beogradskom Fakultetu za bezbednost. Igrica je zasnovana na scenariju prema kojem albanski teroristi napadaju međunarodne snage na Kosmetu, koje se za pomoć obraćaju srpskoj vojsci i policiji.

"Naziv igrice je šifra za izmišljenu operaciju u kojoj srpske snage oslobađaju Kosovo. Godina 2012. je namerno uzeta, zbog analiza samih službi da baš tada može doći do takvog sukoba", rekao je profesor na Fakultetu za bezbednost Darko Trifunović.

On je dodao da je autorski tim, koji je osmislio i napravio ovu igricu, dobio na hiljade pretećih pisama, ali i da je igrica "Kosovska zora 2012" popularna u Nemačkoj i Austriji.

Prilikom kreiranja igrice korišćeni su satelitski snimci Kosova. Igrači mogu da brane Preševo od snaga OVK i regularnih snaga Albanije, da se bore za Prištinu i krenu i kontraofanzivu, u kojoj će neprijateljske snage proterati sa teritorije Kosova.

Snage NATO-a su u igrici prikazane neutralno i njihovi vojnici se povlače u bazu "Bondstil", pokušavajući da se ne mešaju u sukob.

Kosovo Sunrise-demo mission gameplay part 2

Son of Man

Odakle bre Shiptarima avioni ?!  :?

JasonBezArgonauta

To odakle im i nekako, ali Sine, pa oni umeju i da ih koriste!!! :o :? :shock:

Igrica je ionako  qpuke To je bre trebala da bude neka FPS igretina, nešto ko Call of Duty, da se lepo čovek isprazni i apgrejduje patriJotizam. :| xuzi
Riiizlu imaš i udri mrskog shiptara! xuzi xuzi xuzi
Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

Son of Man

Taj rad, FPS, al ono i civile i sve, i na kraju bonus nivo gde vozis hladnjachu.  :evil:

JasonBezArgonauta

Miiisim Sine, razumeli smo se!!! xcheers
Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

džin tonik

tu je i original (mozda misle na to kad pisu o prodaji u njemackoj?)
http://www.panzerkrieg.net/
da nije la plata integrirala djokica i kosovo u to? najjace je "predstavljanje na beogradskom fakultetu za bezbednost".
bit ce para :)

JasonBezArgonauta

A ne, bit će bezbednosti. :lol:

džin tonik

Quote from: Alexdelarge on 12-11-2009, 17:56:17... "Naziv igrice je šifra za izmišljenu operaciju u kojoj srpske snage oslobađaju Kosovo. Godina 2012. je namerno uzeta, zbog analiza samih službi da baš tada može doći do takvog sukoba", rekao je profesor na Fakultetu za bezbednost Darko Trifunović. ...

ne mogu vjerovati sto se kod vas desava. ovo je absolutno fantasticno. "profesor na fakultetu za bezbednost" trabunja u kontekstu bezvezne preradjene igre naziva srbi-albanci umjesto nijemci-rusi. "analize sluzbi", "godina 2012", koji marketing.

od "profesora"; pa dajte ga jadnika platite da ne dodje danas-sutra u situaciju da prica na promociji kolekcionarskog zagora. "analize sluzbi pokazuju da bi nas 2013. mogli napasti udruzeni zagor, traperi, seneke i lazni zagor" i sl.

Son of Man

Tihi i dalje bojkotuje ovaj topik, misli da je to neka provokacija  xrofl

Tihi reaguj jbga... :|

Alexdelarge

ma pusti ga, kad nece sa nama da se druzi; vidis da je digao nos, ima novi avatar, a poceo je i brze da cita knjige.

Meho Krljic

O ovome je pisala i Politika i to na naslovnoj strani pre jedno tri-četri nedelje. Mrzi me sad da jurim po njihovom sajtu, ali da se naći.

Koliko se sećam, ovo je samo mod za Panzers ili Blitzkrieg ili tako neku popularnu stratešku igru. Mislim, rispekt za trud, naravno, ali medijska halabuka oko ovoga je urnebesna.

Son of Man

Sledeci projekat Masakr u malom ritu : Vojvodina 2015 (FPS) :evil:

džin tonik

Quote from: Alexdelarge on 13-11-2009, 11:05:53... ima novi avatar, ...

nekog isusa; a kruze glasine da je odgledao frailty...

Alexdelarge

Quote from: Son of Man on 13-11-2009, 12:56:20
Sledeci projekat Masakr u malom ritu : Vojvodina 2015 (FPS) :evil:

lajte kere jakobsfelda! xuzi

Alexdelarge

Quote from: zosko on 13-11-2009, 15:08:26
nekog isusa...

kako bre? ja sam nacuo da tihi pevusi :Jesus don't want me for a sunbeam.

džin tonik

upuceni kazu da mu se uvijek obraca nocu. i daje upute.

Alexdelarge

Ghoul

koji su sad pa ovi zvezdaši?
https://ljudska_splacina.com/

džin tonik

vojvodjani starosjedioci!

Eriops

Ti su bezopasni. Čak i Mađarice više vole došljake  :).

džin tonik

da, bezopasni za hrvate, slavonce i dalmatince; mi samo zarotiramo jelacica.

bezopasni i za slovake i rumunje.
no kruze neke glasine da ce uskoro anektirati vojvodinu.

Eriops

Kako, kad smo im obrlatili Mađarice. Nemaju dovoljno snaga  :).

Alexdelarge

dakle, tako. na to smo spali. reagujes na zoskove poruke, a ja mogu da dubim na glavi, a ti - nista. duboko sam razocaran. :(

džin tonik

slutio sam da su mu madjari (trenutacna) slaba tocka, iako se pravi da je saljivo.
a i slusao sam beethovenu 7. simfoniju dok sam linkovao slike.

Eriops

Ne Mađari, Mađarice su mi slaba tačka..  xcheers.

Eriops

Duboko sam dirnut Alexovom pažnjom.. moraćemo se potruditi da to ispravimo.. ne može ovaj gastarbajter imati prednost nad tobom ..  :idea:

Alexdelarge

tako je šinko, to je duh, to je pravoslavni odgoj ! :evil:

akhnaton

Quote from: Eriops on 14-03-2010, 01:40:01
Ne Mađari, Mađarice su mi slaba tačka..  xcheers.

Kome nisu.... :o
I još možeš u miraz da dobiješ neki grad, kao Stefan Dragutin onomad, kad dobi Beograd u miraz, e sad što mu bratanac nasledi tron.......  :idea:
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

džin tonik

u srbiji i vojvodini ima 293.299 madjara (koji vise-manje), a u hrvatskoj 16.595 (i tu koji vise-manje). mozete se vi meni smijati, ali siguran sam da vam se sprema sljedeci rat. kako ce madjari pustiti srbiju u eu bez teritorijalnog ustupka?
povampirila se ona sacica slovenaca za hrvatskim, sad kad mogu ucjenjivati, gdje nece madjari, koji imaju toliki povijestni interes, za vojvodjanskim?

mac

U, pa ja mislio da je dve trećine Vojvodine pod Mađarima. Ovo je jedva četvrtina. Hvala ti zosko što si me oslobodio straha od Mađarskog iredentizma.

Mica Milovanovic

Karta ti je savršena. Ja bih odmah podržao ocepljenje mađarske većine u Smederevskoj Palanci...
Mica

džin tonik

mac, optimista? cuj, kapitalizam je otpilio komunizam, a nedavno i granu na kojoj je i sam sjedio.
dolaze rezimi sa komunistickim ili nacionalnim predznakom. madjari se dobro sjecaju rusa, tako da komunisticki diktat za njih nije opcija. preostaje nacionalni predznak. i tko im je prvi na udaru? hrvati sa svojim stoljetnim ratnim iskustvom? clanica nato-a? sa marginalnim brojem madjara?
slovacka? rumunjska? eu clanice.
ili vojvodina? clanica nicega, pod srbskim protektoratom. gdje je madjarsko pucanstvo i te kako brojno. ovo gore su "samo" podrucja gdje imaju apsolutnu vecinu.

Mica Milovanovic

Madjara je po popisu iz 2002. godine bilo oko 14%. Po popisu iz 1991. godine bilo ih je 17%. Sa svakim popisom ima ih i procentualno i u apsolutnom iznosu sve manje.

Srba u Vojvodini je po popisu iz 2002. godine bilo je oko 65%. Sa svakim popisom ih je sve više, iz poznatih razloga, koje tebi ne treba da objašnjavam.

Srbija ce, veoma brzo, brze nego sto i sami pretpostavljamo, u EU.

Mica

scallop

Mićo, kad si već u kancelariji, nađi i podatak o etničkom razgraničenju sa Mađarskom. Tada je sa obe strane granice bilo podjednako Srba i Mađara. Mađari su mnogo efikasniji u asimilaciji (anihilaciji). Kao i Hrvati, uostalom. Popisi su efikasniji od istorija.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Eriops

E, jes vala Akhnatone, doduše sad teže neki grad, ali može barem kakav salaš, ili nešto slično  :idea:.
Koliko sam ja primetio, Mađari su baš darežljivi prema ženskoj deci, nekad mi se čini
da ih više vole nego muške potomke. I lepo dočekuju goste, ručak uvek ekstra, nedeljom kolači. Ja nikad nisam primetio neku netrpeljivost.

džin tonik

... i onda jedna racija ...

Eriops

Ja sam čuo da i Rumuni i Moldavija spremaju neke armije  :).
Ne vredi- ljudi su te pročitali, vidiš da se svi zezaju, i niko više ne pada na tvoje provokacije. Znaš kako se kaže, svakog čuda brzo dosta.. isteko ti rok trajanja..

džin tonik

provokacije, aha, provokacije ...
a jobbik? ili kako ces ti uskoro reci: "en vagyok a huseges szolgaja!"

http://en.wikipedia.org/wiki/Movement_for_a_Better_Hungary

Mica Milovanovic

Da li ti zaista misliš da se Mađari nešto pitaju kada je u pitanju EU?
Mica

džin tonik

vec sam jednom napisao "kapitalizam je otpilio komunizam, a nedavno i granu na kojoj je i sam sjedio."
znaci, ne, naravno da se madjari kao takvi ne pitaju, jos, ali ti sto se pitaju, pa, ubrzo bi se mogli zanjihati na svjezem zraku pod kakvim orahom.

Savajat Erp

Зоско, како те не мрзи да се цимаш?! :?
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

džin tonik

pa uskoro ce izbori u madjarskoj! :D o ovi se bas ne sale. gle:
http://pusztaranger.wordpress.com/2010/03/11/aus-dem-budapester-alltag-ein-judenfreies-auto/
mrtav ladan fura natpis "auto cist od zidova"