• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

JOŠ TUŽBI ZA VIĐENIJE SA stripova.com

Started by velikitata, 15-08-2009, 20:06:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

velikitata

Nakon što je usledio ban ( JELAČIĆ ) NA FORUMU SAJTA stripovi.com, nastavak objavljivanja tužbi se nastavlja ovde...............
GOSPE SINJSKA AKO SI U STANJU UZMI STIPU A VRATI IM FRANJU

velikitata

Izvinjavam se ljudima koji ovo čitaju, trudiću se da budem maksimalno fin,
naime
u topiku "baciš strip a ja ti vratim pare" na forumu sajta stripovi.com sam objavio optužni predlog ( ponavljač ) protiv korisnika dubac koji me je ranije neosnovano oklevetao i želim da istaknem par stvari i da zatvorim priču.
Pre svega nick Spiritwalker pripada Damiru Mujkiću iz Jagodine, pod tim nickom je logovan i na kolekcionaru i bio takođe na stripovima, sve se eventualno može dokazati i u sudskom postupku.
Nick ejpril ( kolekcionar ) ana985 ( stripovi.com ) pripada Ani Nešić ( jako mi je žao što sam je uvukao u ovo ) i nju će gore navedeni okrivljeni upoznati na nekom od pretresa prilikom saslušanja svedoka.

Ljudi koji su nastavili da me vređaju posle bana,

Ultras, mislim da smo sve rešili kad smo se čuli telefonom i konstatovali da je sve OK, kao što vidiš ja umem da priznam kad pogrešim pa i da uputim izvinjenje ( što sam i uradio ).

Ipak, moj klinac zna da čita i ne sviđa mu se kad pročita razne gluposti, naročito mu se nije dopalo ono što je napisao Frano Antunović-Malicius. Kažem mu ja ne uzbuđuj se sinak, sve su to ............ i u pozadini svega je nešto drugo.
Kako više neću odgovarati sa foruma stripova.com odavde ti kažem Frano da ti ide tužba za UVREDU, a sve što sam o tebi rekao stoji.
Stoka je stoka Frano, stoka može živeti u Jagodini, Kragujevcu ( ul. Vladike Nikolaja Velimirovića br........... ), Ljubuškom ili Zagrebu ( na primer u ulici Roberta Cimermana.......... ).
Gde god živela stoka je stoka, ona ispušta riku, grokće, bleji, mekeće........ Mislim da se razumemo Frano Antunoviću.
Ono što si me nazivao ciganinom i ubacivao nacionalni naboj ( ja Hrvat ) trebao si svim dobrim ljudima da objasniš u kakvom ti mestu živiš, sve što si napisao je posledica odgoja a u mestu Ljubuški kraj Mostara ( pretežno etnički Hrvatsko ) deci od malena govore Srbin = ciganin, ciganin, ciganin. Umesto ljubavi usađuju im mržnju prema Srbima. Priča mog prijatelja će to najbolje pokazati. Moj prijatelj iz Mostara imao devojku iz Ljubuškog, on Srbin ona Hrvatica, u vreme bivše SFRJ. Viđaju se tajno, ne smeju javno, ona mu kaže da bi je otac " ZAKLAO I BACIO U NERETVU KAD BI ZNAO DA JE SA SRBINOM ". Nisi trebao da kriješ šta si već da svim dobrim ljudima to lepo kažeš, reci Frano šta ti je na srcu.

Kića lažovčinu ne želim da komentarišem.

Ivan Dubljanin - dubac, okrivljeni u predmetu K-XI-1228/09 koji se vodi pred Opštinskim sudom u Kragujevcu na osnovu moje privatne tužbe / optužnog predloga u nadi kako će uklanjanjem dokaza ( bar  on tako misli ) uspeti da izbegne krivičnu odgovornost, isti obrisa postove koje je ostavio u topiku "za male detektive oko sokolovo".
HRABRO, BAŠ HRABRO.
Pogrešno sam ga procenio, naš slučaj je kao kad seoska džukela zalaje pred kapijom nekog dvorišta. Seoskoj dzukeli izađe doberman, i ista ne časeći ni časa, podvi rep i pobeže.
JA TE JAVNO PITAM IVANE DUBLJANIN DA LI MISLIŠ ONO ŠTO SI REKAO U TOM TOPIKU O MENI? ZNAJ DA MI SE GADE INDIVIDUE KOJI NEMAJU ONO PA DA STANU IZA SVOJIH REČI.
SVI VI KOJI STE SE JAVLJALI U TOM TOPIKU, PITAJTE IVANA DUBLJANINA ZAŠTO JE OBRISAO POSTOVE KOJE JE TU OSTAVIO.

JA VAM KAŽEM DA GA PANIČNO BRISANJE ISTIH NEĆE SPASITI ODGOVORNOSTI, VEROVATNO SVESTAN SVOJE KRIVICE PRED ZAKONOM ( KLEVETA ČLAN 171 STAV 2 U VEZI SA STAVOM 1 kz. rs ) I AKO NEKO IMA POTREBU DA GA JAVNO BRANI ( NE RAČUNAM ADVOKATE PRED SUDOM ) JA MU J........ SVE PO SPISKU UNAPRED ( MAJKU, SESTRU).

velikitata

Što se tiče slavnog webmastera ( čobanin ), njegovih asistenata ( čobaninovi pomoćnici, šišači ovaca ) i sajta stripovi.com ( stado na kome se PAMETNI LJUDI  pretvaraju u ovce ) odnosno o toj mutaciji u narednim postovima.............

mac

Perin

I meni se sviđa...Hajmo dalje. Stvarno si tužio ljude? Heehehehe, nema šta. Baš me zanima da li ćeš dobiti slučaj. 

Boban

majku mu, moram da pazim šta postiram pojedincima, ko zna u šta može to da se izrodi...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Franz Xaver von Baader

Quotesajta stripovi.com ( stado na kome se PAMETNI LJUDI  pretvaraju u ovce ) odnosno o toj mutaciji u narednim postovima

da, to je već uočeno
na žalost, webmaster je jedna sitna duša, i otuda ljigava figura, pa sve ono čime se ne može okoristiti za njega nema nikakvu vrijednost. zato je sklon tome procesu instrumentaliziranja, iliti voli biti među poslušnicima

ipak,
bit će zanimljivo vidjeti te naredne postove
posebno ako budu posjedovali duhovitost formuliranu ovakvim načinom "okrivljeni u predmetu K-XI-1228/09 koji se vodi pred Opštinskim sudom"

Od danas ću biti Kao Sunce Jasan.

zoskoz

Quote from: PingvinPatuljak on 16-08-2009, 17:18:25... na žalost, webmaster je jedna sitna duša, i otuda ljigava figura, pa sve ono čime se ne može okoristiti za njega nema nikakvu vrijednost. ...

uvjeren sam da je 'velikitata' mogao postici puno vise da se _njemu_ obratio privatnom porukom. mogu si zamisliti da bi za par eura dobio na uvid i tudje privatne poruke; neki vjeruju da bi _on_ (sapat) za novac ili malo slave prodao i rodjenog oca.

mac

Na žalost, _on_ je i u poziciji da menja bazu na kojoj radi sajt. Velikitata će morati da dovede neke poštene korisnike da svedoče u njegovu korist, a pitanje je da li i koliko ima takvih.

Franz Xaver von Baader

Quote from: mac on 16-08-2009, 18:33:25
_on_ je i u poziciji da

da, a to nije sve
_on_ je toliko drzak da si dozvoljava nasmijati se u lice nama ozbiljnim ljubiteljima 9. umjetnosti. ovo je strašno

http://www.znaksagite.com/diskusije/index.php?topic=7996.0

Od danas ću biti Kao Sunce Jasan.

markos

Što reći o ovakvom čovjeku? Mozda je najefikasnije citirati ga: "ja sam čovek koji se duži vremenski period bavi politikom, jako sam pragmatičan".

Činjenica radi, Bojan tj. baron, tj. velikitata je nedvojbeno koristio i nickove ana985 i spiritwalker na stripovi.com i zato mu je zakljucan account(i).
Da ne ponavljam, sve se moze vidjeti ovdje:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=34349

masni

uvek postoji opcija Print screen i snimanje fajla u paint ili tako nesto