• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

OTVOREN KLUB ČITALACA BELOG PUTA: DOBRODOŠLI!

Started by Beli Put PRESS, 15-08-2009, 20:43:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Beli Put PRESS

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je u Beogradu počeo sa radom prvi KLUB ČITALACA IZDAVAČKE KUĆE BELI PUT!

Na jednom mestu, u sjajnom ambijentu našeg Kluba u Kosovskoj 18 imaćete priliku da po najpovoljnijim uslovima dođete do svih izdanja Belog Puta, kao i da učlanjivanjem u Klub čitalaca ostvarite značajne pogodnosti prilikom kupovine. Popusti koji vas očekuju biće u rasponu od 15 do čak 40%!

I ne samo to! Klub čitalaca u Kosovskoj 18 biće, uvereni smo, i nešto više.

Promocije knjiga, stripova i biblioteka, tribine, akcije, tematske večeri, kreativne radionice za najmlađe i mnogo dobre energije biće naši aduti u borbi da prvi u lancu naših Klubova čitalaca bude ono što svi želimo - mesto susreta i druženja svih ljubitelja pisane reči i grafičkog izraza, mesto koje će uvek biti otvoreno za sve poštovaoce literature.

Zato vas sa velikim zadovoljstvom očekujemo, uz obećanje da ćemo uskoro upriličiti svečano otvaranje i druženje na kojem bismo zaista voleli da vas sve vidimo!

Do tada vas obaveštavamo da ćete u čast otvaranja našeg i vašeg kluba, u avgustu i septembru moći da kupite neke stripove/GN sa popustima od 35-40%!

U trećoj nedelji avgusta:

- dva stripa po vašem izboru iz edicije Integrali za 2396 dinara

U četvrtoj nedelji avgusta:

- dve Grafičke novele po izboru sa 35-40% popusta

U prvoj nedelji septembra:

- Oba toma Kaste metabarona (1-4 i 5-8) za 2396 dinara

Vidmo se u Kosovskoj 18!

Boban

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Duh_koji_hoda

jjjeeejjj.... svaka cast... samo napred....

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

sekta

Редов Били!! Јеее!  :| То сигурно купујем.

Alexdelarge

Sto mu gromova!!! Upravo sam video Bobana na RTS-u u drugom Dnevniku. Prica o grafickim novelama. Dakle, ova drzava se zaista menja. Nabolje.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Boban

eh... boban je 1986. godine bio u Dnevniku gost uživo; boban je u osamdesetim imao preko 10 sati živog nastupa u emisijama kulture od Novog sada do Skoplja... a onda su došle turbo-folk devedesete i otad se samo manekenke pitaju za sve.

http://www.youtube.com/user/paramecijum1#play/all/uploads-all/0/73YGjr2YJGo

Boban

Alex

Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Nightflier

Jeee... Mi hepi. Dolazim da pokupim svoj primerak čim se vratim u prestonicu.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Boban

Papovac

dva mala pitanja
1. ako sa popustom kupim novele preko 3000 dinara, da li dobijam karticu?
2. da li mogu da posaljem novac i licnu kartu a da ne dolazim licno za karticu.
hvala unapred

Boban

1. treba da ostaviš najmanje 3000 dinara u kasi; nebitno koje su pune cene i koji su popusti.
2. proizvodnja i podela kartica još nije krenula; zasad se članovi samo evidentiraju.

I još:
Redov Bili je stigao.
Biće danas u klubu, ali nisam siguran da li i za prodaju; jer treba da se odredi cena i to ubaci u fiskalnu kasu i takve stvari...

Najvažnije, da ne bude posle da plačete:
Sasvim sigurno će cene izdanja Belog Puta od oktobra ići nagore, 20-50% kako za šta, tako da su ove sadašnje cene stripova, sa dodatnim akcijaškim popustima, najpovoljnije u nekom dugom periodu...

prihvati

Necemo da placemo vec cemo sada da kupimo druge kvalitetne i sveze stripove (FIBRA, Zografova kompilacija... npr.) a vasa kada dodju na red.
Zasto?
Zato sto su vase izjave nekredibilne.
Zato sto se ne zna datum izlazaka epizoda vec zapocetih serijala.
Zato sto ste zaposlili robota da vam radi PR.
Zato sto ne znate cene vasih stripova dok ne pocnu da se prodaju.
Zato sto je jeftinije sacekati bozicno-pravoslavnonovogodisnji-uskrsnji sajamski popust pa onda sve pokupovati.

Pozdrav

PS kratka legitimacija: imam sve stripove koje je Beli put izdao. Kupicu sve stripove koje ce Beli put izdati.

prihvati

Vec sam se pokajao.
Da ne bude iskljucivo "kritizerski" dodajem da su vasi stripovi zaista ponos moje kolekcije ali i da je vasa komunikacija sa kupcima je ispod nivoa vasih izdanja.
Pozz

Cornelius

Quote from: prihvati on 25-08-2009, 15:07:01
Da ne bude iskljucivo "kritizerski" dodajem da su vasi stripovi zaista ponos moje kolekcije ali i da je vasa komunikacija sa kupcima je ispod nivoa vasih izdanja.

Imas pravo za neprilagodjeni marketing i komunikaciju Belog puta. Naravno, ne treba zaboraviti uslove u kojima se radi i zivi. Srbistan je to i mnogi se igraci ponasaju kao u kafani, te i Beli put trpi od takvih ljudi. Ipak, cinjenica je da bi mogli da pospese komuniciranje sa citalastvom kroz saradnju sa nekim profesionalnim PR-om.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Boban

Quote from: prihvati on 25-08-2009, 14:55:13
Necemo da placemo vec cemo sada da kupimo druge kvalitetne i sveze stripove (FIBRA, Zografova kompilacija... npr.) a vasa kada dodju na red.
Zasto?
Zato sto su vase izjave nekredibilne.
Zato sto se ne zna datum izlazaka epizoda vec zapocetih serijala.
Zato sto ste zaposlili robota da vam radi PR.
Zato sto ne znate cene vasih stripova dok ne pocnu da se prodaju.
Zato sto je jeftinije sacekati bozicno-pravoslavnonovogodisnji-uskrsnji sajamski popust pa onda sve pokupovati.

Sve si u pravu.
Radimo najbolje što umemo.
Kao i svi drugi, uostalom.
BP je veliki sistem koji zbog toga ima dosta mana ali i prednosti.
Teorijski, vremenom, prednosti bi trebalo da potru mane.

Cornelius

Quote from: Boban on 25-08-2009, 15:58:17
Teorijski, vremenom, prednosti bi trebalo da potru mane.

Pusti taj fatalizam (odmoricemo se kad umremo) i seti se narodne poslovice da "lice picu prodaje". Znaci, usluge profesionalca za marketing i komunikacije, ne svakoga dana, ali za svako izlazenje vaznih stvari (kampanja, strategija, kljucna mesta...). Jeste trosak, ali i donosi, jer se tako siri broj kupaca izvan nasih geekovskih krugova. E, tu je dobit.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

kraken

Quote from: Boban on 25-08-2009, 14:08:09
I još:
Redov Bili je stigao.
Biće danas u klubu, ali nisam siguran da li i za prodaju; jer treba da se odredi cena i to ubaci u fiskalnu kasu i takve stvari...

Na zalost jos nije na prodaju, bio sam u klubu pre par sati jer sam se istripovao da je pocela prodaja (umoran sam citao tvoj post pa sam samo video da je stigao u klub ali ne i da se jos ne prodaje) :( Inace,veoma je lepo sredjen prostor, bas mi se svideo kako izgleda. Prosto neveroovatno kako fancy deluje imajuci u vidu da se tamo prodaju decje knjige/stripovi.

Boban

Dakle, Redov Bili se može kupiti u klubu čitalaca Belog Puta, u Kosovskoj 18.
Puna cena je 2880 dinara, redovni popust je 15%, a svi koji su dosad evidentirani kao članovi (oni koji su popunjavali pristupnicu, i koji o ovome sutra dobiju mejl) imaju dodatnih 25% popusta, pa to ispadne 1728 dinara, i ova akcija traje do 20. septembra ove godine.

jeremiah

Quote from: Boban on 27-08-2009, 20:19:16
a svi koji su dosad evidentirani kao članovi (oni koji su popunjavali pristupnicu, i koji o ovome sutra dobiju mejl)

Kakvu pristupnicu ?
Gde ?
Mi koji smo do sada kupili sve što je BP objavio nismo članovi !?
A šta sa tvrdnjom na sajtu BP "Član Kluba čitalaca automatski postajete kupovinom jednog ili više naših izdanja kvartalno." ?
:: orange is faster color ::

jeremiah

Alex

Mislim da bi mi trebali da budemo ponuđeni da budemo počasni članovi.

Ja pre neki dan uzeh 100metaka i Propovednika 3 i platih skoro 1000 dinara više nego što je bilo omogućeno članovima sa popustom i to u istoj nedelji kad je bio popust na grafičke novele. 

Zato jer mi je i učlanjivanje i naručivanje preko BP, sa onim slanjem dokaza o uplati faksom itd, delovalo komplikovano.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Boban

ponoviću još jednom; svi vi koji se preganjate po forumu sa mnom ste naravno počasni članovi. Posebno vas dvojica koje odavno imamo u evidenciji i kao kupce i kao smarače.

naravno, ako neko neće da koristi blagodeti popusta, neka plaća veću cenu.
Pa i ja, recimo, neću da budem Lagunin član i kupujem njihove knjige po punoj ceni. To je moj izbor.

kraken

Ja platio redova 1714 din i ustedeo sam dodatnih 14 dinara :D  Nisam stigao da ga procitam al kome se svideo hogar svidece mu se i redov bili posto im je oprema gotovo identicna (mada nisam stigao da ih uporedim na licu mesta al mi deluje da je redov bili za nijasnu kvalitetniji, ne znam zasto ali takav mi je utisak). Naravno, kome se rascvetavao hogar kao i sva druga izdanja bp-a, rascvetace mu se i redov bili kao i sve ostalo sto ce izdati u buducnosti ;)

Axle Munshine

Ma kakvo rascvetavanje Krakene...moja mladja cerka je Hogara otvarala,prelistavala,bacala gde stigne hiljadu puta i eto ga drzi se i dalje...otporan je to viking... ;) :lol:
...Du hast mich...ich hasse dich...sagt Rammstein...

kraken

Meni je hogar najomiljenije izdanje bp-a sto se stripova tice (ne racunam decje knjige) i jedan od retkih koje volim da kupim za poklon. E sad muka je sto je redov bili realno kod nas daleko nepoznatiji i sto tesko da bi izazvao isto ushicenje kao poklon koje izaziva hogar :)

signjat

da li može da mi neko odgovori koji je tel.broj Kluba i da li ovo četvrta nedelja avgusta znači da to važi i u ponedeljak 31.08.

kraken

Ja sam dobio ovo u newsletteru:
Odgovore na sva pitanja u vezi sa vašim članstvom u Klubu čitalaca Belog Puta možete dobiti ukoliko nas pozovete telefonom na 065/BELIPUT i 069/BELIPUT
pa je valjda to tel broj kluba

Beli Put PRESS

Quote from: signjat on 28-08-2009, 23:34:19
da li može da mi neko odgovori koji je tel.broj Kluba i da li ovo četvrta nedelja avgusta znači da to važi i u ponedeljak 31.08.

Telefon Kluba čitalaca je 011/323 18 37.

Važi; malo ćemo slobodnije čitati kalendar...

Boban

jeremiah

Kada sam danas zvao 011/323 18 37 u vezi kartice i predstavio se kao drugi najveći davitelj sa foruma, ona me je nadzirala iz Kosovske ?

Boban

to ne znam... ima njih gomila tamo.
Ti nemoj da se pojavljuješ u klubu bez čokolade od 300 grama.

scallop

Bili smo Radmila i ja sinoć pre knjižarom. Dobro ste postavili knjigu "Redov Bili". Video sam sličan izlog u SAD. Ali su oni nabucali izlog paketima Hari Potera i nešto knjiga posebno.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

jeremiah

Quote from: Boban on 01-09-2009, 18:19:34
o.k. može i 600 grama za devojke, ali ću nadzirati da do tebe ne dođe ni gram, dosta si ti nama porastao, da si živ i zdrav :mrgreen:
Što se tiče ovog kafića pored, tu bi mogli da divanimo ali da obavezno prizovemo Mehu da nam drži slovo  :)

Meho Krljic

jeremiah

Quote from: Meho Krljic on 02-09-2009, 10:40:43
:cry: Izvinjavam se, neću nikad više.
Šta nećeš ? Da držiš slovo ili da piješ pivo ?

scallop

Pusti slovo. Ono bife je ko rođeno za posle ponedeljka u DOB. Da ga zakupimo za taj termin? A, knjižara da radi ponedeljkom od 21 do 21.30h.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

goksi

Hmm, jedno pitanje. Ja sam, preko vas, imao samo jednu porudžbu. Pre oko 2 meseca, Torgala 3. Nazvao pa potom mail-om ostavio podatke, ali nisam popunjavao nikakvu pristupnicu niti dobijao mailove posle? Ima li i takvih kod vas u evidenciji članova  :!:?

zakk

Quote from: scallop on 02-09-2009, 12:03:16Ono bife je ko rođeno za posle ponedeljka u DOB. Da ga zakupimo za taj termin?
Jeste? Pa, to bi bilo odlično...
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Boban

proveriću kakav je ritam kafića. Znam da tokom dana ima puste pasaže kada bi mu dobrodošla gomila; ne znam kako je uveče; ne znam ni dokle radi; tamo ljudi najviše idu kada idu na posao i s posla; retko ko šeta u večernjim časovima.

scallop

Mi smo bili oko 9.30h. Skoro svi stolovi posednuti.

Ghoul

Quote from: scallop on 03-09-2009, 15:13:33
Mi smo bili oko 9.30h. Skoro svi stolovi posednuti.

to se zove HORROR diskurs!
https://ljudska_splacina.com/

Le Samourai

Ja sam tamo dosta sedeo, uglavno pre i posle Kinoteke. Rade oni do relativno kasno, sigurno do recimo 23h.

jeremiah

Quote from: Boban on 01-09-2009, 18:19:34

Pošao danas u Beograd, spremio 550 grama ...

Stigao u 10:10 i poljubio vrata ...

Prošao posle sat i kusur i opet poljubio vrata.
Nadziračice će svakako dobiti naredne nedelje čokolade, ali bi tebi bilo bolje
da ne budeš tamo kada naiđem  xuss
... a možda se i izmirimo u ovom kafiću  ;)

Dobro.
Šalu na stranu.
Da je naišla tržišna inspecija sledila bi mandatna kazna od tričavih 23.000 dinara + sudski troškovi za prekršaj u vezi radnog vremena. Povedi računa.

Beli Put PRESS

Quote from: goksi on 02-09-2009, 12:44:52
Hmm, jedno pitanje. Ja sam, preko vas, imao samo jednu porudžbu. Pre oko 2 meseca, Torgala 3. Nazvao pa potom mail-om ostavio podatke, ali nisam popunjavao nikakvu pristupnicu niti dobijao mailove posle? Ima li i takvih kod vas u evidenciji članova  :!:?

Pošto mailovi nisu stizali na tvoju adresu, verovatno ime nije u bazi. Pošalji podatke na klub1@beliput.rs i biće sve u redu.

Boban

Jeremija, ti si takav nezamislivi baksuz na ovom svetu da mi nije jasno kako uopšte opstaješ.

jeremiah

Quote from: Boban on 11-09-2009, 19:46:41
Jeremija, ti si takav nezamislivi baksuz na ovom svetu da mi nije jasno kako uopšte opstaješ.

Možda bi trebalo da izađeš iz klišea Broja Jedan i prestaneš da zamlaćuješ Grupu TNT (svi mi ovde na forumu) kada su ovakve stvari u pitanju. Kad pogledam u prošlost ne vidim baksuzluk, samo povremenu neozbiljnost. Razmisli o tome.
Vidimo se na kafi u onom kafiću, najaviću se. Grehota je da ne sretneš u četiri oka ovakvog jednog "baksuza"  xcheers
Ponavljam, čokoladu nećeš ni omirisati.

jeremiah

Pitam se hoću li sutra ponovo poljubiti vrata  :roll:

goksi

Quote from: Beli Put PRESS on 11-09-2009, 19:01:28
Pošto mailovi nisu stizali na tvoju adresu, verovatno ime nije u bazi. Pošalji podatke na klub1@beliput.rs i biće sve u redu.

Hvala. Upravo sam poslao.