• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

OTVOREN KLUB ČITALACA BELOG PUTA: DOBRODOŠLI!

Started by Beli Put PRESS, 15-08-2009, 20:43:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jeremiah

Gle čuda !
BP Klub otvoren, parkirao Vojvodu ispred, ušao unutra ...

Čokolade isporučene (nadam se da ih Boban nije ni omirisao), osoblje o.k., usput sam po svom običaju verovatno zakomplikovao, videćemo rezultate ...
Posle se video u onom kafiću sa Duhom Koji Hoda, itd ...
:: orange is faster color ::

DušMan

Kako li je osoblje reagovalo na to što nepoznati čovek ulazi u radnju i poklanja čokolade?
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

sekta

Ја сам чуо да такве људе треба избјегавати! :lol:

Alex

Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Genome

Mudraci će biti osramoćeni, prestravljeni i uhvaćeni u zamku. Gle, oni prezreše riječ Jahvinu! A njihova mudrost - što im koristi? - Jr 8,9

kraken

goksi

Quote from: Genome on 16-09-2009, 23:29:24
A Torgal? Imam samo dva za sada.

Takođe. Ovome bi se i ja obradovao. Izlaskom prve dve knjige

Boban

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

sekta

Мене би обрадовао Гастон!

Boban

kresha

Skromnost je grah prema sebi.

SuperGoof

We ain't getting any younger, you know!

Le Samourai

Mene bi obradovao neki novi naslov, do sada neobjavljen na srpskom.

kresha

Skromnost je grah prema sebi.

Beli Put PRESS

Od ponedeljka 21. septembra Klub će raditi radnim danima od 10 do 19, a subotom od 10 do 16,30 sati.

Do ponedeljka traje i prodajna akcija u vezi sa Redovom Bilijem, pa ako je još neko planirao da kupi ovaj strip... cena je 1728 dinara za sve registrovane članove.

Genome

Hoce li Torgal opet izaci sa spskim naslovom ? A da se ubaci original da ne prave problema vlasnici prava. Mozda zato kasni.  :(
Mudraci će biti osramoćeni, prestravljeni i uhvaćeni u zamku. Gle, oni prezreše riječ Jahvinu! A njihova mudrost - što im koristi? - Jr 8,9

Boban

U Srbiji sa srpskim naslovom, a drugde kako god.
Баш ме занима да ли и Русе дркају...

Genome

pa ne verujem da im je toliko nebitno trziste rusije koje je 20 puta vece od srpskog. A recimo 40 puta od malenog hrvatskog trzista.

Mada srpsko trziste pokriva i malecka trzista crne gore i makedonije.. sa ta dva trzista nece niko nista da ima, posto su jako jako mala, pa onda trgovci iz makedonije i cg nabavljaju stripove u srbiji.

ali opet je to mnogo manje od ruskog.

Svakako je najbolje resenje bilo da se koristi original naslov.

valjda ne zvucim kao srpski sovinista sad, samo sam realan sa velicinama trzista. mislim samo beograd ima trziste kao polovina hrvatske ne?

marlowe

Velicina je, kažu, relativna.
Tako da se može pričati o potencijalu tržišta.
Pitanje je da li je rusko tržište trenutno uopšte veće od srpskog. Kao što je nemačko tu negde.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

jeremiah

Quote from: DušMan on 16-09-2009, 22:43:11
Kako li je osoblje reagovalo na to što nepoznati čovek ulazi u radnju i poklanja čokolade?
U radnju je ušao nepoznat ali najavljen čovek, shodno tome i reakcije su takve kakve su.
Za sada samo osoblje i Duh_koji_hoda znaju ko je nepoznati čovek.

Genome

Quote from: jeremiah on 21-09-2009, 18:28:52
U radnju je ušao nepoznat ali najavljen čovek, shodno tome i reakcije su takve kakve su.

Neki Mister X? Chikatilo??

Boban

Quote from: jeremiah on 21-09-2009, 18:28:52

Dve kamere snimaju sve vreme, tako da očekuj svoj nastup na YouTube uskoro.
Mnogi žude da saznaju ko se krije iza nika jeremiah, a pojedinci bi mu, boga mu, rado presudili po kratkom postupku.

jeremiah

Quote from: Boban on 21-09-2009, 19:01:39

Mnogi žude da saznaju ko se krije iza nika jeremiah, a pojedinci bi mu, boga mu, rado presudili po kratkom postupku.

Sto mu gromova !

Boban

kažu devojčice da su čokolade bile super, jedino im je pripala muka jer su žurile da izedu sve pre nego što ja stignem i ispoštuju tvoju bezumnu želju.