• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Tesla znao da je bio Hrvat?

Started by džin tonik, 18-08-2009, 23:50:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

scallop

Quote from: zosko on 22-08-2009, 19:20:41
ovaj na predzadnjoj slici me podsjeca na teslu u trenutku prodaje edisonovih ideja za rakiju i lake zene.

Sjajno si pogodio. Slaviće te zbog toga Zoki Šojiću.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

džin tonik

opet me svojatas? ili je to samo staracka skleroza "na delu"?

scallop

Quote from: zosko on 22-08-2009, 19:31:19
opet me svojatas? ili je to samo staracka skleroza "na delu"?

Jeste, skleroza, za koju ti ne moraš da se brineš. Ti si već idiot, pa nećeš ni primetiti.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

džin tonik

ajd, ajd, ne panicari, ugledaj se na teslu i pogledaj kako to drugi rade. imas ime, bas ce netko provjeravati porijeklo napisanog. bitno da prodas.

Alexdelarge

je l' istina da je tesla pre nego sto je dosao do spoznaje da je hrvat, da je doziveo parodiju katarze?
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

džin tonik

ne znam, iskreno sumnjam, ne vjerujem da je znao cijeniti mogucnosti skolovanja, slobode i razvoja koje mu je pruzila hrvatska, europa i zapadni svijet.
no nije to nista neobicno. i nadareni ljudi porijeklom iz nekih centralno-africkih plemena koji su imali ludu srecu da se dokopaju civilizacije ponosni su na svoje pleme. i tako i treba.

Gwydion

Quote from: zosko on 22-08-2009, 23:30:37
ne znam, iskreno sumnjam, ne vjerujem da je znao cijeniti mogucnosti skolovanja, slobode i razvoja koje mu je pruzila hrvatska, europa i zapadni svijet.
no nije to nista neobicno. i nadareni ljudi porijeklom iz nekih centralno-africkih plemena koji su imali ludu srecu da se dokopaju civilizacije ponosni su na svoje pleme. i tako i treba.

N evidim čemu taj osećaj inferiornosti. Hrvatska nije baš civilizacijski zablistala, ali nije ni u rangu centralno-afričkih plemena. Malo si prestrog prema svojoj Lijepoj...

Savajat Erp

Уосталом, није ли Зоран мање-више српско име? :evil:
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Dragan_VS

Quote from: Savajat Erp on 23-08-2009, 07:01:26
ЗОРАН је чисто српско име! xcheers :| xcheers :|
Polako komšije, ne može samo da se uđe, da se ruši tuđe...

džin tonik

Quote from: Gwydion on 23-08-2009, 01:13:25

N evidim čemu taj osećaj inferiornosti. Hrvatska nije baš civilizacijski zablistala, ali nije ni u rangu centralno-afričkih plemena. Malo si prestrog prema svojoj Lijepoj...

oh boze, i to bas ti koji stalno trubis o nekoj inteligenciji, kognitivnim sposobnostima itd. priznanjem da je iz hrvatske rusis veliku srbiju.

džin tonik

Quote from: Savajat Erp on 23-08-2009, 07:01:26

ajde budi iskren: s obzirom koji si nick i avatar odabrao, ti se sramis srbskih imena i mislis da si upravo izrekao smrtnu uvredu?

Savajat Erp

Име ми је у нику, бај д веј...не бавим се иначе смртним увредама, то није мој стил, ово је било више, онако, речено у пролазу. :mrgreen:
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Gwydion

Quote from: zosko on 23-08-2009, 15:32:50
Quote from: Gwydion on 23-08-2009, 01:13:25

oh boze, i to bas ti koji stalno trubis o nekoj inteligenciji, kognitivnim sposobnostima itd. priznanjem da je iz hrvatske rusis veliku srbiju.

Kakve ja aman veze imam sa  pričom Velikoj Srbiji? Ti si se kanda malo pogubio derane...