• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 15 Guests are viewing this topic.

Gwydion

Quote from: krema on 03-09-2009, 09:45:23
Ljudi, ovdje nije problem gej parada, problem je u tome sto neki tvrde da je Ratko Mladic ubica...
E sad, po novim izmjenama i dopunama Zakona o informisanju, da je Gwydi novinar, platio bi debelu kaznu za ovo sto je rekao, a jos vecu da je to stavio na naslovnu stranu...
U pogledu gej parade, podrzavam Harvija. Naprijed Harvi, razvali ih... :|

Prosvjedujem, ja rekoh da je on po komandnoj odgovornosti ratni zločinac. Ne i da je lično ubijao.

Gwydion

Quote from: tiha voda on 03-09-2009, 11:48:42
Hehe, svasta se ovde napisalo. Najbogatiji i najuticajniji muskarac trebalo bi da ima zene koje pozeli.. Pogresno, biologija je hvala Bogu, jos uvek jaca od novcanika.
Hju Hefnera su napustile njegove omiljene zecice, Kendra i Holi. Odose za neke mladice, sportiste sirokih ramena. Dzaba Hjuove pare i dvorci, dzaba vijagra za zivahnog starcica- ne moze se protiv Prirode...
Analni seks i kod normalnih parova nosi odredjene rizike i neugodnosti, a kamoli kod homoseksualaca. Priroda je napravila nasa tela, i da ne budem vulgaran, zna se gde sta ide  xjap. E, sad sto je covek sve ludji i ludji, moze da ga gura i u ladicu od stola ok to je njegovo pravo, al nece me ubediti da je to normalno.

Zaboravio sam nesto odgovoriti Ghoulu na jedan raniji post, glede svadbi i gej paradi.
Bio sam na mnogim svadbama, na gej paradi nisam, video sam samo isecke na tv-u.
Slazem se da su svadbe pune kica i gluposti. Ipak ni na jednoj svadbi nisam video muskarca obucenog u zensku odecu, nasminkanog i napuderisanog  :shock:. Mozda je to nekom simpaticno, meni je odvratno. Tako da i ja mogu reci za gej paradu da je prepuna kica.

Ja samo rekoh da ako bi pričali o tome šta je prirodno, a šta nije, onda niko od onih koji idu da bi u paradu ne bi u realnom životu po preslikavanju odnosa iz prirode ni imao žensku. Ups, kad bolje malo razmislim, kolikoo njih uopšte imaju aktivan seksualni život sa osobama suprotnog spola?

Ygg

"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Ygg

"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Ygg

Sve veća podrška Povorci ponosa

Dragan Bjelogrlić, Momčilo Bajagić, Nikola Đuričko, Mirjana Karanović, Srđan Dragojević, Mira Škorić i desetine drugih javnih ličnosti podržale su Povorku ponosa.

,,Javnost Srbije mora jasno reći da svi građani imaju prava na solidarnost kada im je bezbednost ugrožena i da u ovoj zemlji nema manje ili više jednakih pred zakonom", stoji između ostalog u Proglasu prijatelja Povorke ponosa, koju je do sada potpisalo više desetina javnih ličnosti – glumaca, reditelja, muzičara, novinara.

,,Važno je da zajedno gradimo odgovornu javnost koja će odlučno reagovati protiv diskriminacije, nasilja i mržnje. Zbog toga je važno da zajedno stvorimo atmosferu dobrog raspoloženja, razumevanja i solidarnosti, kako bi se Povorka ponosa – Belgrade Pride, zakazana za 20. septembar u Beogradu, održala na radost svih onih kojima je potrebna i uz poštovanje prema pravima i potrebama drugih - svih onih koji na nju neće doći", stoji u proglasu podrške skupu LGBT (lezbejki, gejeva, biseksualnih i transrodnih) osoba, koja je zakazana za nedelju, 20. septembra u Beogradu.

Danas je počela i medijska kampanja na Radio-televiziji B92, a koju čine video spotovi i radio-džinglovi u kojima učestvuju Nikola Đuričko, Kebra, Bebi Dol, Milutin Petrović i Mirjana Karanović, a spotovi će od ponedeljka biti emitovani i na MTV Adriji.

,,Ovakva podrška istaknutih i profesionalno ostvarenih domaćih ličnosti svakako ohrabruje LGBT populaciju i sve učesnike skupa u nameri da 20. septembra, pod sloganom Vreme je za ravnopravnost, naprave važan i hrabar korak napred u borbi za jednakost i slobodu svih građanki i građana. Takođe, ta podrška šalje jasnu poruku da svi građani imaju prava na solidarnost kada im je bezbednost ugrožena i da u našem društvu nema manje ili više jednakih pred zakonom", stoji u saopštenju Organizacionog odbora.

Neka od imena javnih ličnosti koje su do sada podržale beogradsku Povorku ponosa 2009 su Ana Rodić, Ana Sofrenović, Bebi Dol, Biljana Cincarević, Biljana Ristić, Biljana Srbljanović, Boris Dežulović, Dejan Anastasijević, Dragana Ćosić, Dragan Bjelogrlić, Dušan Makavejev, Gorčin Stojanović, Hristina Popović Mijin, Ivan B. Lalić, Ivan Tasovac, Katarina Rebrača, Kebra, Lena Bogdanović, Luna Lu, Maja Uzelac, Milutin Petrović, Milica Tomić, Mira Škorić, Mirjana Karanović, Momčilo Bajagić, Nenad Marjanović, Nikola Đuričko, Sani Armani, Seka Sabljić, Slavimir Stojanović, Sonja Vukićević, Srđan Dragojević, Svetlana Lukić, Svetlana Vuković, Svetozar Cvetković, Teofil Pančić, Vladimir Arsenijević, Žarko Trebješanin, Želimir Žilnik, a spisak se širi iz sata u sat.

Valter brani Prajd

Glumac Velimir Bata Živojinović kaže za ,,Borbu" da podržava održavanje Povorke ponosa i da se nada da će ta manifestacija proteći mirno. ,,Nemam ništa protiv održavanja te parade, ali se nadam da će ona izgledati civilizovano", rekao je Živojinović.

,,Čovek sam slobodoumnih ideja i smatram da ljudi mogu da budu šta hoće", rekao je glumac Petar Kralj za taj beogradski dnevni list.

Bivši reprezentativac Srbije u vaterpolu Aleksandar Šapić kaže za ,,Borbu" da nema ništa protiv održavanja Povorke ponosa u Beogradu.

,,Ne protivim se održavanju bilo kakve parade pa ni manifestacije tog tipa. Neka svako na svoj način, slobodno, iskaže svoja osećanja", rekao je Šapić.

Državni sekretar u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava Marko Karadžić izrazio je juče očekivanje da će tokom Povorke ponosa nadvladati zdrav razum i da neće biti korišćeno nasilje protiv neistomišljenika. Karadžić je naveo da je Ministarstvo za manjinska i ljudska prava u stalnom kontaktu sa organizatorima Povorke ponosa i pripadnicima MUP-a kako bi sve proteklo u najboljem redu.

,,Naš zadatak je da se u skladu sa zakonom, zaštite njeni učesnici jer očigledno postoje određene grupe koje pozivaju na nasilje i prete smrću LGPT osobama što je nedopustivo. Pretnje ovoj populaciji su nedopustive u ovom društvu", kazao je Karadžić.

http://www3.serbiancafe.com/lat/vesti/14/65381/sve-veca-podrska-povorci-ponosa.html

Gwydion

E kad je Bata podržao Srbiji će se sigurno otvoriti vrata i pre nego što se uhapsi Mladić!

EKSTREMISTA

Delije se još nisu zvanično oglasile,ovo je nezvanično a zbog žute marakane moguće je da sve ostane samo na transparentima i fotografijama.
A kako su reagovali na podršku velikog zvezdaša Đurička pederskoj paradi,vidi se iz priloženog.

Bebe nek se radjaju poruka je Severa, necemo da Srbija bude zemlja pedera!

Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Gwydion

Da, samo ne znam kakve će biti reakcije na to što je Bajaga podržao paradu?  Ajd ovi ostali manje više, ali Bajaga je neko ko je napisao pesmu koja se puštala po stadionima.

Eriops

Ti lebac, kakve drustvene velicine su ih podrzale, krem Srbije... Bajaga, Mirjana Karanovic, Mira Skoric, Sani Armani, Teofil Pancic  :shock:. Fale jos samo Miki iz Velikog Brata, i ona Seka Aleksic sto je hranila picama Civavu pa joj uginula  :shock:

scallop

Quote from: Ygg on 13-09-2009, 03:10:51
,,Ne protivim se održavanju bilo kakve parade pa ni manifestacije tog tipa. Neka svako na svoj način, slobodno, iskaže svoja osećanja", rekao je Šapić.

Mene brine ovaj deo iskrene podrške. :(
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

mafija_x

Ma bre ljudi bre smrt fasizmu i cao!
izgubili smo se u sirini ideje

Son of Man

jedva cekam da vidim kako ce da ispizde nacionalno osvesceni navijaci i ostali desnicari koji se sad kunu po forumima i talasaju kada parada ipak bude odrzana...ma u svakom slucaju taj dan ce biti jedan od zanimljivijih u poslednje godinu-dve...jedva cekam  :D

Eriops

Nece se desiti nista. Pricace se o tome na dan parade, i mozda par dana posle, a za mesec dana se niko toga nece ni secati. Ljude tisti nezaposlenost, los standard, naruseni porodicni odnosi, kriminal, rovita politicka i teritorijalna situacija.. j... im se za pedere i muskarce obucene kao zene.

Джон Рейнольдс

Čitam sad ovaj spisak podrške i upadljivo fale Anabela Basalo, Jelena Karleuša, Karamela i DJ Krmak.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

zakk

@tiha voda
Nisam siguran da neće biti ništa. Obraz bi izgubio obraz.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Джон Рейнольдс

Quote from: zakk on 13-09-2009, 15:31:38
@tiha voda
Nisam siguran da neće biti ništa. Obraz bi izgubio obraz.

Da, sva desetorica.  xrotaeye  A feudalizam se neće vratiti sve i da izgaze celu paradu. Nema nade za Obraz.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Ghoul

Quote from: tiha voda on 13-09-2009, 15:18:26Nece se desiti nista. Pricace se o tome na dan parade, i mozda par dana posle, a za mesec dana se niko toga nece ni secati. Ljude tisti nezaposlenost, los standard, naruseni porodicni odnosi, kriminal, rovita politicka i teritorijalna situacija.. j... im se za pedere i muskarce obucene kao zene.

ali, ljudi!
pa kako ne shvatate?!
CELA POENTA JE DA GAY PARADA NIJE NIKAKAV BIG DEAL!!!

sama suština srži esencije i kvintesencije poente tog dešavanja NIJE: 'gledajte nas, mi smo glavni, mi smo super, mi smo spešal, od sad pa nadalje oćemo samo nama da se bavite, samo o nama da govorite!'

suština srži esencije i kvintesencije poente tog dešavanja JESTE:
'gej iz okej, gejevi nisu ništa specijalno, ljudi ko i svi ostali, za tu priliku malo uparađeni da se razlikuju od običnih šetača na ulici, ali u principu izašli iz klozeta samo da pokažu koliko su nam slični, a ne različiti.'

koliko shvatam, BIG DEAL od toga prave protivnici: navijači i ostali banditi.
u idealnom slučaju, najveća tekovina tog događaja i treba da bude: 'gej? no big deal! gej parada? pa šta!'

problem, kako ga ja vidim, je u onim kojima je to sve BIG DEAL, i koji nisu sposobni da kažu - pa šta? - nego oće da biju i silom sprečavaju nešto što je ionako tu.
https://ljudska_splacina.com/

Son of Man

Upravo tako, nacisti i navijaci ovima samo dizu cenu...i ja sam to pokusavo da im pojasnim, al dzaba kad tu mozga nema, samo vatanje na emocije : deca, pravoslavlje, tradicija and shit...a ja da sam na njihovom mestu ja bi vec pravio izlaznu strategiju jer ce se parada odrzati i pored sve te guzve, a treba posle opravdati svo ovo kurchenje mesecima unazad, jer 20-og nece uspeti ni da vide gej povorku a kamoli bilo sta da urade povodom nje...

Eriops

Ne verujem da ce biti vecih pizdarija, Zakk. Dacic je ovakav ili onakav, al nije glup.
Zna da evropske oci pomno gledaju. Bice policije skoro ko za Bajdenovu posetu  :).

Gwydion

Quote from: tiha voda on 13-09-2009, 16:24:49
Ne verujem da ce biti vecih pizdarija, Zakk. Dacic je ovakav ili onakav, al nije glup.
Zna da evropske oci pomno gledaju. Bice policije skoro ko za Bajdenovu posetu  :).

Budući da ove godine gejevii  red skinsi ne bi tolerisali agresivno ponašanjne nacista i ekstremnih desničara, mislim da će Dačićeva policija učiniti sve da ih zaštiti od toga da se izblamiraju i dobiju batina od gej populacije.

Джон Рейнольдс

Redskinsi... ROFL! Svih deset.  xrotaeye  Mogli bi da se nađu sa obrazovcima na nekoj poljani... da pikaju fudbal, naravno.

#Τζούτσε

Gwydion

U Novom Sadu ima dosta red skinsa, naročito po gradskim četvrtima koje se zovu Liman I, II, III i IV. Naci skinsi su obično iz prihgradskih naselja i okolnih sela.

Джон Рейнольдс

Mislim na onih cca deset koji bi se iscimali za tučnjavu, ne onih koji su to deklarativno. Isto važi za Obraz. Njih desetak ide i mlati zastavama po skupovima, a okolo navijači, radoznalci, zgubidani itsl, ali se po medijima neprestano forsira taj naziv... brrr... Obraz... i onda vlada utisak da je reč o masovnoj i organizovanoj organizaciji.

#Τζούτσε

EKSTREMISTA

Бесплатан улаз у ЗОО врт за учеснике "Параде поноса"
13. септембар 2009. | 9:36 | Извор: Танјуг

БЕОГРАД - После критика изнетих на његов рачун, директор београдског ЗОО врта Вук Бојовић одлучио је свим учесницима "Параде поноса" омогући бесплатан улаз у недељу 20. септембра. Бојовић је у склопу подршке "Породичној шетњи" коју је организовао Српски сабор "Двери" понудио учесницима те акције попуст од 50 посто за карте у ЗОО врт због чега су га представници Министарства за људска и мањинска права оптужили за дискриминацију.
Према речима Бојовића учесници параде имаће бесплатан приступ само одређеним деловима ЗОО врта.
- Сви педери, лезбејке и други који их подржавају моћи ће потпуно бесплатно да уђу у кавезе са лавовима, тигровима, пумом, медведима, вуковима као и у базен са крокодилом - објашњава Бојовић
Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Gwydion

Inače ako neko nije znao, još pre nego što je postao gradonačelnik Djilas je bio zaštitnička ruka koja bdi nad Vukom Bojovićem. 

Milosh

Quote from: Ghoul on 13-09-2009, 15:40:30ali, ljudi!
pa kako ne shvatate?!

Hm, ja mislim da većina ipak shvata, ali neki ne vole utisak da im se nešto nameće te shodno tome i reaguju; s druge strane, pojedini fašist... pardon ekstremisti takođe shvataju i reaguju na jedini način za koji su mentalno sposobni...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Boban

ja mislim da im treba dopustiti da marširaju od Ugrinovaca do Šimanovaca, ne da smaraju narod po gradu...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Son of Man

haha, izvalite ovo, ovi su prsli s'mozgom  xrofl

QuoteCви у кући имамо дезодорансе, а они су високо запаљиви ако се прска на отворен пламен, значи кад дођемо до полиције, прскање импровизованим бацачем пламена. Даље имамо могућност разбијања кордона полиције организовањем као римски легионари са копљем.
Потребне су нам греде и доста људи који би се залетели у пробој кордона полиције. Обавезни су молотолијеви коктели, ако наиђу оклопна возила. Са њима гледамо да погодимо међу куполу на том оклопном возилу,
зато сто се ту налази доста електрике возила. Добро би било да се и са околних зграда бацају коктели и цигле пошто се доста људи може тим средствима повредити.
Заштита од пендрека: добро је имати торбу са књигама на леђима ради апсорбације ударца, још би добро дошла заштитна јакна за мотор која исто тако добро ублажава ударце.
Оружје: било би лепо кад би понели бејзбол палицу, неку шипку, мачету ко има може да понесе моторну тестеру, па да правимо онај филм уживо ,,Масакар моторном тестером" . Скривени нож ( неки велики кухињски)
би добро дошао ономе ко може да трпи батине од полиције и добро зна анатомију тела човека да би посекао пар тетива на полицајцу или више њих.
И што је најважније не смемо да се делимо у мање групе зато што полиција може да контролише мање групе, а ми морамо да направимо критичну масу, то је група коју полиција не може да контролише
Ако све буде овако мажда би смо могли овако и да оборимао владу одмах тај дан.
Значи уби педера

mac

Tex Murphy

Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: mac on 14-09-2009, 12:07:50
Nije ubi, nego ubij :roll:

Znači baš ti je to zapalo za oko, pored MOLOTOLIJEVOG koktela i APSORBACIJE udarca? :-)
Genetski četnik

mac

To su komplikovane reči, ne možemo sad očekivati čuda...

Джон Рейнольдс

Quote from: mac on 14-09-2009, 12:07:50
Nije ubi, nego ubij :roll:

Ne može da se otpeva. Probaj: "UbiJ UbiJ UbiJ pedera, pedera, pedera-a-a...". Ne ide, bre.

Nego kad samo već kod angažovanih pesmica, evo jednog klasika iz '86 čini mi se:

NBG - Frka Kališ

Opet je izbila frka kod kališa
Izazvo je moj drug Mališa
Je li Mališa, šta si to uradio,
Zar si opet nekom glavu razbio?
Je li Mališa, šta si to uradio,
Zar si opet nekom glavu razbio?

Glava je pukla k'o lubenica
Nema veze, bio je pederčina!
Glava je pukla k'o lubenica
Nema veze, bio je pederčina!
Hteo je da me uhvati za dupe
Ali je zato ostao bez ruke
Hteo je da me uhvati za dupe
Ali je zato ostao bez ruke

Utopljen peder pliva po Savi
Nema veze ima čvorugu na glavi
Utopljen peder pliva po Savi
Nema veze ima čvorugu na glavi
Sutra će ga naći čuvari javnog reda
Niko neće znati ko pedere mlati
Sutra će ga naći čuvari javnog reda
Niko neće znati ko pedere mlati

RIP Mališa

#Τζούτσε

mac

Quote from: John Reynolds on 14-09-2009, 14:46:02
Ne može da se otpeva. Probaj: "UbiJ UbiJ UbiJ pedera, pedera, pedera-a-a...". Ne ide, bre.

Ma ide, nego je nezgodno. Neko sa strane bi pomislio da čuje "Jubi jubi jubi pedera..."

Event Horizon

Quote from: Son of Man on 14-09-2009, 11:57:10
haha, izvalite ovo, ovi su prsli s'mozgom  xrofl

Quote...Ако све буде овако мажда би смо могли овако и да оборимао владу одмах тај дан.
izjava dana.
"Hipokrizija Trejd - svemirski ugođaj za svemirskog čoveka"

Ygg

Quote from: mac on 14-09-2009, 15:20:22

Ma ide, nego je nezgodno. Neko sa strane bi pomislio da čuje "Jubi jubi jubi pedera..."

xrofl xrofl xrofl

Son of Man

haha, ovaj NBG smo pevali po eskurzijama raznim, a bese i neki bend Klinicki Centar il tako nesto ? :)

cutter

cutter

inače, pretpostavio sam da je Sinovljev citat pristigao sa tribine, i nakon kratkog pregleda moram da primetim da je za svaku pohvalu što se tamo neguje kult majora gašpara i njegovih uposlenika (misirca pre svih).

EKSTREMISTA

Misliš na ovog cara
QuoteOvu Karanovicku bi neko konacno trebao da izudara na ulici, onako muski k`o Misirac "majstora".

Лутајући Бокељ

Джон Рейнольдс

Quote from: mac on 14-09-2009, 15:20:22

xrofl

@ Sin

NBG su bili ekipa sa Totalnom destrukcijom i "bočno" sa Thrash Again. Nego, bem vam sve po spisku, zbog vas par Sagitaša i tema Meho reaguj i Drti sangita počeo sam malo da slušam domaće reponje i ima tu zanimljivih stvari. Neverovatno mi je da dosad niko nije spominjao ovog cara Napoleona. "U dizel fazonu furam devet-nula modu..."

#Τζούτσε

Gwydion

Quote from: Son of Man on 14-09-2009, 11:57:10
Заштита од пендрека: добро је имати торбу са књигама на леђима ради апсорбације ударца, још би добро дошла заштитна јакна за мотор која исто тако добро ублажава ударце.

Veoma originalno razmišljanje čemu knjige služe. No, ovde je problematično to što mladjani entuzijasta sa očiglednom sknonošću za ubijanjem motornom pilom i kuhinjskim nožem ne zna, uprkos pisanju na čirilici,  srpski jezik. Apsorbacija je iszarito hrvatski olik izraza apsorpcija koji mi ovde koristimo.

Milosh

Quote from: Gwydion on 14-09-2009, 16:52:44No, ovde je problematično to što mladjani entuzijasta sa očiglednom sknonošću za ubijanjem motornom pilom i kuhinjskim nožem ne zna, uprkos pisanju na čirilici,  srpski jezik. Apsorbacija je iszarito hrvatski olik izraza apsorpcija koji mi ovde koristimo.

A možda je dotično stvorenje, koga ćemo u nedostatku boljeg izraza nazvati ljudskim bićem, samo dodalo jedno "o" viška...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Alex

Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

EKSTREMISTA

Napoleon je carina.Nadimak je dobio jer je pao iz istorije na Napoleonu.

A što se tiče NBG, pa taj čuveni hit je na lucidan način ukazao na problem u nastajanju,i dao delikatni recept za njegovo rešavanje mnogo godina pre nego što će on eskalitrati i pre nego što će se srpsko društvo sa njim ozbiljno suočiti.
Sigurno su domaći skin i gangsta rap bendovi ljubomorni kad ga danas slušaju.

Лутајући Бокељ

Джон Рейнольдс

"Frka Kališ" je, navodno, based on stranger than fiction events. Ali, sve je to i tada bilo rekla-kazala, a Mališi su se ionako širile koliko istine toliko i urbane legende. Fascinantno je što je skoro pogođen epicentar događanja. Iskren da budem, nisam vadio ovu pesmu iz rukava u ovdašnjim raspravama i zajebancijama, čekao sam da vidim hoće li je se neko setiti. I setili su se, ali je antigej spot toliko sramotno bedno urađen da mi nije palo na pamet da ga ovde linkujem. Što je najgore, u početku je stalno guran onaj drek Direktna akcija i "Ubi pedera" (bez J, Mac, bez J!).

Monogamija me je malo razočarao sa Napoleonom, no nema veze. Super mi je što klinja gradi ime na disovanjima i zeldi imidžu koji je, meni bar, jako blizak čamugarskom gengsta. E tek sad, sa Napoleonom, 187 (ako ih se neko još seća) izgleda onako kako to Azatot zapoveda.

#Τζούτσε

Gwydion

NBG, to su oni seljoberi što su kao bili pankeri? Užasi beogradskog prostakluka...

Event Horizon

Quote from: Gwydion on 14-09-2009, 17:27:31
NBG, to su oni seljoberi što su kao bili pankeri? Užasi beogradskog prostakluka...
dečko, tražiš kavgu  ;)
"Hipokrizija Trejd - svemirski ugođaj za svemirskog čoveka"