• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

Gwydion

Quote from: slavko on 17-09-2009, 02:02:04
Nije prvi i nije protiv evropskih integracija,ali je protiv shvatanja da je seksualno opredeljenje primarno političko pitanje kojim se odredjuje stepen privrženosti tim integracijama.

Bio je prvi, a ovaj je koliko vidim četvrti. No, svet se malo promenio od vremena hladnog rata. Nestaje polako rdnička klasa i problem vlasništva nad sredstvima za proizvodnju. Nove tehnologije iinformaciiono doba nameću neke nove političke modele. Današnja moderna levica se više bavi piranjima prava žena i seksualnih manjina, nego položajem radnika. Dakle pitanje homoseksualaca je par excellance političko pitanje. A to što se bune desne grupe koje su u političkom smislu atavizam već pat stotina godina i ne shvataju da je ovo 21. vek, a ne doba feuda. 

EKSTREMISTA

Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

krema

Gwydi: Jesu, fizicki su slabi. Pederi su curice... xfrog
EKSTREMISTA: Pricam prije neki dan sa jaranom, eks-skinerom, kaze ekipa iz Banjaluke je dobila poziv od srbijanskih desnicarskih grupa i koliko cujem dosta ih odavde planira ici 20.-tog...

scallop

Quote from: Gwydion on 17-09-2009, 00:26:37
Quote from: slavko on 17-09-2009, 00:20:55
Čini mi se da se u čitavoj priči,po ko zna koji put,pažnja okreće ka manje bitnom.Kao meta se namerno izdvaja "Parada ponosa", a prava meta u sukobu su zapravo političke stranke,udruženja ,pojedinci,firme(kao citirani EXIT),organizacije itd.,,koje su ogromnim javnim pritiskom i dovele do ovakve situacije.Oni će pisati sebi poene u svoje sveščice za pravovernost i odanost evropskim integracijama bez obzira da li učesnici te parade dobiju batine ili ne.

U je, prvi post na forumu, pa protiv europejskih intzegracija i EXIT-a kao glavnog negativca  :D

Čovek jasno izneo stav u jednom postu, u jednoj rečenici, a tebi je 400 malo. :lol:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Gwydion

Quote from: scallop on 17-09-2009, 09:12:48
Quote from: Gwydion on 17-09-2009, 00:26:37
Quote from: slavko on 17-09-2009, 00:20:55
Čini mi se da se u čitavoj priči,po ko zna koji put,pažnja okreće ka manje bitnom.Kao meta se namerno izdvaja "Parada ponosa", a prava meta u sukobu su zapravo političke stranke,udruženja ,pojedinci,firme(kao citirani EXIT),organizacije itd.,,koje su ogromnim javnim pritiskom i dovele do ovakve situacije.Oni će pisati sebi poene u svoje sveščice za pravovernost i odanost evropskim integracijama bez obzira da li učesnici te parade dobiju batine ili ne.

U je, prvi post na forumu, pa protiv europejskih intzegracija i EXIT-a kao glavnog negativca  :D

Čovek jasno izneo stav u jednom postu, u jednoj rečenici, a tebi je 400 malo. :lol:

Taj stav se definiše u jednoj jedinoj reči. A ta reč je glupan. No ne vidim što bi neko dolazio na forum samo da priča o gej povorci?

Son of Man

pa vish da su ih poslali u hodocasce po internetu da shire rec boziju  :evil:...samo ne znam sa kog foruma tacno, dal sa stormfronta ili obrazovog il koji vec sve postoje... :|

scallop

Quote from: Gwydion on 17-09-2009, 09:15:28
Taj stav se definiše u jednoj jedinoj reči. A ta reč je glupan. No ne vidim što bi neko dolazio na forum samo da priča o gej povorci?

Vidiš da može u jednoj reči. A ne vidiš da nije pričao "o gej povorci". Piše o "skretanju prsta" sa pravih problema. No, ti braniš i od takvih, "europejske integracije" i EXIT! Eto, ja sam protiv europejskih integracija onako kako se sprovode. I EXIT me brine, jer tamo padaju grane na glavu, konzumira se nelegalni bućkuriš opijata. Brine me i Guča i Beer Fest i Sajam veštica... Pretvaramo ovu zemlju u cirkus europejskih razmera, a ne vidimo delovanje naših raznih monopola, posrtanje privrede, zatvaranje štamparija... Eh, Gwydione, zaboravi malo na gej paradu i razmisli šta smo usput pogubili.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Eriops

Da, ali ti desnicari ce svi doci, a ovi sto podrzavaju povorku sedice kod kuca, i na forumima kukati protiv Crkve i Desnice.. tako da ispada da su desnicari vise za postovanje, oni ce zaloziti ledja za svoje ideje.

Джон Рейнольдс

Mislim da je kukanje gej organizacija Crkvi bedno. Nisam nešto video da su kudili Kviriju kad su objavljivali zajebantske slike na temu popova i Crkve, trpajući prst u oko vernicima, ali je sad kuku-lele. Kvirija se, koliko sam shvatio, povukla iz organizacije parade.

Inače, jedina dva pedera za koje znam da su pederi (dobro, jedan je nešto kao bi) su veliki vernici. Donacije za završetak hrama na Vračaru i tako to.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

krema

Au, pa znaju li Amfilohije i ekipa da je hram na Vracaru dijelom izgradjen od pederskog novca? :evil: :D

Son of Man

Nije tacno Tihi, ja da podrzavam povorku ja bi izaso na crtu, isto ko sto sam izaso prosle jeseni za onaj antifa protest pa se posle pokajao...nije problem u podrzavanju nego u tome sa kojim likovima treba da stojis tamo zajedno u masi, sa ovima definitivno ne, a u slucaju da je to iskreno, tj. da ja procenim da je iskreno naravno da bih isao jer prava homoseksualaca su ljudska prava...ali nazalost ovde se ne radi o tome...

Nego bre, evo vec treca jesen da se ovakve frke dizu, jer setimo se 2007. je bila ona frka sa Strojem u Novom Sadu, prosle godine isti fazon samo u Beogradu i sad gej parada...svake jeseni neka frka...to ko namerno...

mac

Naravo, početkom školske godine deca i studentarija su najorniji. Kasnije imaju pametnija posla. A za vreme raspusta nisu ni tu.

Eriops

Pazi, Son, ovo je jedna cista predstava. Svi kupe sebi poene. Cedo se udvara homoseksualcima, jer ako njih ima 2,3, 5 ili ne znam koliko posto u drustvu, eto mu sigurnog prelaska cenzusa. DSS i drugi se udvaraju desnicarima. Kako god prodje nedelja homoseksualci ce dobiti promociju. A dobice je i ovi drugi.. Crkva da ima mudrosti, upravo bi podrzala paradu i onda zacepila usta i njima i NVO za iducih deset godina minimum.. Ovako ce kenjati svi redom, i dalje..
A najugrozenija grupa u ovoj zemlji, je u stvari vecinski narod. Ukida mu se ne formalno naravno , ali sustinski, pravo na zaposljavanje, pretvara se u duznickog roba kome gule kozu poslodavci i banke, nema vremena ni moci ni volje da se bavi svojom decom koja odrastaju u divljake, smanjuju mu teritoriju na kojoj zivi i tome jos nije kraj, ispiraju mu mozak debilnim televizijama i medijima... Ali da se ljudi ne bi bavili stvarnim problemima, daj predstave. Bice Parada, pa kad to prodje stize nam Veliki Brat, Farma, sportski dogadjaji, Statut Vojvodine, regionalizacija Srbije itd..
Pa treba ko i uvek da se opredelimo " za " i " protiv ", a zivot prolazi pored nas dok se mi bavimo tim cirkuskim predstavama... koje su u sustini beznacajne za nase zivote  :x.

David

Quote from: tiha voda on 17-09-2009, 14:50:02
a zivot prolazi pored nas dok se mi bavimo tim cirkuskim predstavama... koje su u sustini beznacajne za nase zivote  :x.  

E, vidis, nekome ovo nije beznacajno za njihove zivote. Zato to, pretpotstavljam, i priredjuju. A tebe na bilo koji nacin niko ne tjera da u tome ucestvujes, pa ni u ovakvim polemikama (zato, ne totalitariziraj svojim misljenjem o "beznacajnosti" tudjih potreba i htijenja).
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

krema

Tihi je u pravu, ovo je obicna cirkuska predstava i nista drugo...

Tex Murphy

QuoteCrkva da ima mudrosti, upravo bi podrzala paradu i onda zacepila usta i njima i NVO za iducih deset godina minimum.

Nemoj se da je ovo bio samo slip of the tongue... errr, finger. Mislim, jesi li svjestan šta govoriš?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Eriops

Da, svestan sam, kako ne shvatas ? Zasto su se uopste obracali Crkvi, i trazili njenu podrsku ? Upravo su i zeljeli ovakvu reakciju Crkve, i dosla im je ko kec na desetku.
Sad mogu trubiti iducih sto godina o vezi Crkve i Obraza itd, o nasilju, netoleranciji itd. Crkva je trebalo da uradi upravo suprotno od onog sto su zeljeli, ovako sve ide na njihovu vodenicu.
Davide, to sto se desava tice se i mog a i drugih zivota. Jer se ne resavaju mnogo bitnije stvari, jer mi kao gradjani treba da platimo deset hiljada policajaca koji ce u nedelju cuvati ljude koji izlaze na ulicu da saopste svetu s kim spavaju. Dosta mi je vise tih cirkuskih predstava kojima nas godinama zamajavaju. Sta je sledece ? Sta ako pozele da paradiraju ljudi koji npr. vole da vode ljubav sa pingvinima ? Ako uzmemo da postoji voljni pristanak pingvina, onda bi i to trebalo da se dozvoli.
Kad radnici strajkuju, onda salju policiju na njih, a ove cuvaju. Smesno.

mac

Kakva zamena teza... Kad radnici štrajkuju: 1. policija ih ne bije, 2. niko drugi ih ne bije, 3. radnici umeju da zakrče glavne beogradske arterije, 4. i tu neko skuplja poene za sebe. Jeste, smešno je to što pričaš.

Milosh

Quote from: tiha voda on 17-09-2009, 17:08:18Sta je sledece ? Sta ako pozele da paradiraju ljudi koji npr. vole da vode ljubav sa pingvinima ? Ako uzmemo da postoji voljni pristanak pingvina, onda bi i to trebalo da se dozvoli.

Na stranu ovakva imbecilna poređenja, a šta ako sutra TI poželiš tj. budeš imao potrebu da protestvuješ zato što su tvoja ljudska prava ugrožena? Da li je i onda ok sprdati se i/ili smesta prebaciti priču na to kako ima drugih ozbiljnijih problema i sl? Ja nemam ništa protiv protesta radnika koji su ugroženi, ali ne vidim zašto se to tretira kao ili ili - ili ćeš podržati prosteste ekonomski ugroženih ili ćeš podržati proteste onih društveno diskriminisanih, a povremeno i fizički ugroženih. Zamena teza. Dakle, slažem se sa poslednjim Davidovim postom.
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Eriops

Koja prava su im ugrozena, nemojte mi pisati uopsteno, vec konkretno ?
Jel nemaju pravo da se zaposljavaju zbog svoje seksualne orijentacije ?
Jel im uskracena zdravstvena zastita zbog njihove seksualne orijentacije ?
Jel nemaju pravo na penziju, uzimanje kredita, jel im uskracuju usluge u trgovinama, kaficima, bioskopima itd ?
Jel nemaju pravo glasa, i pravo da budu birani ?
Nemaju jedino pravo na brak, a verujem da ce i to uskoro dobiti, kao i usvajanje dece, sto se mene tice nek slobodno sklapaju brakove, a usvajanje dece mislim da ne bi trebalo da im se dozvoli, jer ce deca rasti u nenormalnim uslovima, ali verujem da ce i to dobiti.
Jel mozda imaju zabranu upisa u skole, fakultete, uopste pravo na obrazovanje ?

Dakle konkretno, manite me slatkorecive propagande, konkretno koja su im prava ugrozena ?

Milosh & Mac : radnik ima konkretan problem. Otpusten je s posla, firmu mu je kupio i upropastio domaci/strani tajkun, nebitno. Ugrozena mu je egzistencija. To je stvarni, zivotni problem. Homoseksualac ima potrebu da izadje na ulicu, i saopsti da je homoseksualac. Zar nije seks i seksualnost privatna stvar, zasto on ima potrebu da to meni, drustvu saopstava ? Da li vas dvojicu zanima s kim ja spavam ? Ne zanima vas, normalno, sto bi vas zanimao privatni zivot nekog koga ne poznajete.
E, a zasto homoseksualci svoj privatni zivot, iz svojih stanova, kuca, soba zele da presele na ulicu, i zasto to treba biti znacajno za drustvo ?

Franz Xaver von Baader

Davidov post je jedna isprazna apstraktna općost. u toj pustosti se doima ispravno, ali budući nema stvarnog sadržaja, paše uz bilo koju tvrdnju. time taj stav ne vrijedi puno.

pa što onda ako nekome nešto nije beznačajno u njegovom životu? to još uvijek ne povlači da mu ostali trebaju tepati. dobro za njega da si je osmislio život; ostali ga svejedno mogu promatrati kao budalu itsl.
tako ja to prihvaćam: da ostalima ništa ne znači moj svijet. a ako sretnem slične, tim bolje.

usput, David, a i mnogi, su ispustili da je ovo diskusija gdje svatko nastupa iz pozicije 'vlastitog svijeta'. upravo o tome se radi, brižni Davide - o "totaliziranju" vlastitih stavova koji se uglavnom nađu u antagonističkom odnosu spram tuđih, kojima onda prišivaš beznačajnost, zabludnost itd.

najkraće, legitimno je promatrati gej paradu kao nešto beznačajno
Od danas ću biti Kao Sunce Jasan.

mac

@tiha voda

Prva gay pride parada je (ako si čitao Ghoulov putopis, ali verovatno nisi smeo da ukaljaš um čitanjem) organizovana da obeleži godišnjicu događaja u kome su neki policajci šikanirali neke homoseksualce. Znači isti je slučaj kao i sa prvim majem. Ako ti prvi maj ne smeta ne bi trebalo ni ovo.

Naš zakon nema ništa protiv homoseksualaca (osim jelte brakova i usvajanja), ali verujem da ni američki nije imao kad se taj incident desio. Nije problem u zakonu nego u društvenoj svesti. Što ima više ljudi koji kao ti smatraju da su pederi nenormalna sojta, to je veća njihova potreba za tim da vam pokažu da nisu. A i kineski psiholozi kažu da nisu... Mislim, ako ne veruješ nama ovde, možeš bar da poveruješ kineskim psiholozima. Pederi nisu nenormalni, a ti i dalje smatraš da jesu.

Milosh

@tiha voda

Nemam ništa da dodam na ovo što je mac napisao. "Nije problem u zakonu, već u društvenoj svesti." Ja sve vreme upravo o tome pričam.
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

Gwydion

Quote from: scallop on 17-09-2009, 14:03:37
Quote from: Gwydion on 17-09-2009, 09:15:28

Vidiš da može u jednoj reči. A ne vidiš da nije pričao "o gej povorci". Piše o "skretanju prsta" sa pravih problema. No, ti braniš i od takvih, "europejske integracije" i EXIT! Eto, ja sam protiv europejskih integracija onako kako se sprovode. I EXIT me brine, jer tamo padaju grane na glavu, konzumira se nelegalni bućkuriš opijata. Brine me i Guča i Beer Fest i Sajam veštica... Pretvaramo ovu zemlju u cirkus europejskih razmera, a ne vidimo delovanje naših raznih monopola, posrtanje privrede, zatvaranje štamparija... Eh, Gwydione, zaboravi malo na gej paradu i razmisli šta smo usput pogubili.

NA EXIT-u se konzumira bućkuriš mnogo manje nago na splavovima i sličnim mestima. Sticajem okolnosti odmah pošto je Maja bila preuzela vlast u Novom Sadu čitali smo u redakciji izjave vodećih radikala o EXIT-u. Takav skup novokomponovanih gluposti i primitivizama retko se mogao i zamisliti.  

Gwydion

Quote from: tiha voda on 17-09-2009, 14:06:58
Da, ali ti desnicari ce svi doci, a ovi sto podrzavaju povorku sedice kod kuca, i na forumima kukati protiv Crkve i Desnice.. tako da ispada da su desnicari vise za postovanje, oni ce zaloziti ledja za svoje ideje.

Gwydion

Quote from: tiha voda on 17-09-2009, 14:06:58

Ako gradjani moraju medjusobno da rešavaju nesuglasice po ulicama, onda je to zakon džungle. Država je ta. sa svojim organima,  koja mora da reguliše stvari. To je i vrednost koju bi trebalo da ostvari ovaj dogadjaj u nedelju, zar ne?

angel011

@tiha voda:

Koja su im prava ugrožena? Recimo, ti i tvoja devojka možete da se na ulici držite za ruke. Možete da se poljubite, da se zagrlite, da zagrljeni sedite na klupi u parku. Niko vas neće prebiti zbog toga. Njih hoće.
We're all mad here.

Gwydion

Quote from: tiha voda on 17-09-2009, 14:50:02
Pazi, Son, ovo je jedna cista predstava. Svi kupe sebi poene. Cedo se udvara homoseksualcima, jer ako njih ima 2,3, 5 ili ne znam koliko posto u drustvu, eto mu sigurnog prelaska cenzusa. DSS i drugi se udvaraju desnicarima. Kako god prodje nedelja homoseksualci ce dobiti promociju. A dobice je i ovi drugi.. Crkva da ima mudrosti, upravo bi podrzala paradu i onda zacepila usta i njima i NVO za iducih deset godina minimum.. Ovako ce kenjati svi redom, i dalje..
A najugrozenija grupa u ovoj zemlji, je u stvari vecinski narod. Ukida mu se ne formalno naravno , ali sustinski, pravo na zaposljavanje, pretvara se u duznickog roba kome gule kozu poslodavci i banke, nema vremena ni moci ni volje da se bavi svojom decom koja odrastaju u divljake, smanjuju mu teritoriju na kojoj zivi i tome jos nije kraj, ispiraju mu mozak debilnim televizijama i medijima... Ali da se ljudi ne bi bavili stvarnim problemima, daj predstave. Bice Parada, pa kad to prodje stize nam Veliki Brat, Farma, sportski dogadjaji, Statut Vojvodine, regionalizacija Srbije itd..
Pa treba ko i uvek da se opredelimo " za " i " protiv ", a zivot prolazi pored nas dok se mi bavimo tim cirkuskim predstavama... koje su u sustini beznacajne za nase zivote  :x.

Koliko se ja sećam po gej forumima se dobar deo homoseksualaca izjašnjavsao kao radikali. Dakle tu nema nekog pravila po pitanju političke orijentacije. A u ostalom medju radikalima i DSS je bilo dosta homoseksualaca i biseksualoaca, dakako ne mislim na obične članove i birače,

Gwydion

Quote from: tiha voda on 17-09-2009, 18:15:16
Koja prava su im ugrozena, nemojte mi pisati uopsteno, vec konkretno ?
Jel nemaju pravo da se zaposljavaju zbog svoje seksualne orijentacije ?
Jel im uskracena zdravstvena zastita zbog njihove seksualne orijentacije ?
Jel nemaju pravo na penziju, uzimanje kredita, jel im uskracuju usluge u trgovinama, kaficima, bioskopima itd ?
Jel nemaju pravo glasa, i pravo da budu birani ?
Nemaju jedino pravo na brak, a verujem da ce i to uskoro dobiti, kao i usvajanje dece, sto se mene tice nek slobodno sklapaju brakove, a usvajanje dece mislim da ne bi trebalo da im se dozvoli, jer ce deca rasti u nenormalnim uslovima, ali verujem da ce i to dobiti.
Jel mozda imaju zabranu upisa u skole, fakultete, uopste pravo na obrazovanje ?

Dakle konkretno, manite me slatkorecive propagande, konkretno koja su im prava ugrozena ?

Milosh & Mac : radnik ima konkretan problem. Otpusten je s posla, firmu mu je kupio i upropastio domaci/strani tajkun, nebitno. Ugrozena mu je egzistencija. To je stvarni, zivotni problem. Homoseksualac ima potrebu da izadje na ulicu, i saopsti da je homoseksualac. Zar nije seks i seksualnost privatna stvar, zasto on ima potrebu da to meni, drustvu saopstava ? Da li vas dvojicu zanima s kim ja spavam ? Ne zanima vas, normalno, sto bi vas zanimao privatni zivot nekog koga ne poznajete.
E, a zasto homoseksualci svoj privatni zivot, iz svojih stanova, kuca, soba zele da presele na ulicu, i zasto to treba biti znacajno za drustvo ?

Ja znam za slučaj gde je osoba otpuštena sa posla posle anonimnih pisama direktoru. Toliko o tome.

Franz Xaver von Baader

QuoteNije problem u zakonu nego u društvenoj svesti. Što ima više ljudi koji kao ti smatraju da su pederi nenormalna sojta, to je veća njihova potreba za tim da vam pokažu da nisu. A i kineski psiholozi kažu da nisu... Mislim, ako ne veruješ nama ovde, možeš bar da poveruješ kineskim psiholozima. Pederi nisu nenormalni, a ti i dalje smatraš da jesu.

je, baš će me preobratiti kineski psiholozi. daj mac, nemoj se prosipati. ovo što pišeš je na razini priučenog partijskog komesara.
da ne spominjem kako je bljutava ta instrumentalizacija: podmetati "mi" i kriti se iza "nas" (i kineskih psihologa).

gle, ni "vi ovdje" ni "kineski psiholozi" ne posjedujete Konačni Ključ Normalnosti. možete svi na svijetu reći "ovo je normalno", a ja kažem "nije".  i ne postoji način da neupitno dokažete da ste u pravu.

Alex

Quote from: angel011 on 17-09-2009, 18:41:25
@tiha voda:

Koja su im prava ugrožena? Recimo, ti i tvoja devojka možete da se na ulici držite za ruke. Možete da se poljubite, da se zagrlite, da zagrljeni sedite na klupi u parku. Niko vas neće prebiti zbog toga. Njih hoće.

To nije tačno. U mnogim mestima gde nema siledžija niko ih ne bi dirnuo.

U divljem Beogradu, već ne znam... Ali to je kriminal, koji na neki način, ugrožava svakoga. To što npr. svako može da postane žrtva pomahnitalog krimosa koji puca unaokolo nije baš sistemsko kršenje ljudskih prava, nego kriminal.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Gwydion

Quote from: PingvinPatuljak on 17-09-2009, 18:47:19
QuoteNije problem u zakonu nego u društvenoj svesti. Što ima više ljudi koji kao ti smatraju da su pederi nenormalna sojta, to je veća njihova potreba za tim da vam pokažu da nisu. A i kineski psiholozi kažu da nisu... Mislim, ako ne veruješ nama ovde, možeš bar da poveruješ kineskim psiholozima. Pederi nisu nenormalni, a ti i dalje smatraš da jesu.

je, baš će me preobratiti kineski psiholozi. daj mac, nemoj se prosipati. ovo što pišeš je na razini priučenog partijskog komesara.
da ne spominjem kako je bljutava ta instrumentalizacija: podmetati "mi" i kriti se iza "nas" (i kineskih psihologa).

gle, ni "vi ovdje" ni "kineski psiholozi" ne posjedujete Konačni Ključ Normalnosti. možete svi na svijetu reći "ovo je normalno", a ja kažem "nije".  i ne postoji način da neupitno dokažete da ste u pravu.

Možda je to zbog toga što si ti nenormalan?

Gwydion

Quote from: Alex on 17-09-2009, 18:47:49
@tiha voda:

U divljem Beogradu, već ne znam... Ali to je kriminal, koji na neki način, ugrožava svakoga. To što npr. svako može da postane žrtva pomahnitalog krimosa koji puca unaokolo nije baš sistemsko kršenje ljudskih prava, nego kriminal.

A da li se ti sa svojim dečkom u svom malom provincijskom mestu ne šetaš po ulici držeći se za ruke i ljubeći se?

Alex

Quote from: mac on 17-09-2009, 18:29:18
Pederi nisu nenormalni, a ti i dalje smatraš da jesu.

Ovo (gore) je stvarno biser.

Homoseksualizam bi bio normalan kad bi ljudi oba pola imali polne organe koji su kompatibilni sa polnim organima ljudi svog pola.

(dozvoljeno citiranje, stavljanje u potpis i sl)
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Franz Xaver von Baader

Quote from: Gwydion on 17-09-2009, 18:52:00
Možda je to zbog toga što si ti nenormalan?

može biti
ali to se ne zna

Alex

Quote from: Gwydion on 17-09-2009, 18:52:53
Quote from: Alex on 17-09-2009, 18:47:49
@tiha voda:

A da li se ti sa svojim dečkom u svom malom provincijskom mestu ne šetaš po ulici držeći se za ruke i ljubeći se?

Pa da nas zgaze kola, to si mi smislio?

Gwydion

Quote from: Alex on 17-09-2009, 18:53:39
Quote from: mac on 17-09-2009, 18:29:18
Pederi nisu nenormalni, a ti i dalje smatraš da jesu.

Ovo (gore) je stvarno biser.

Homoseksualizam bi bio normalan kad bi ljudi oba pola imali polne organe koji su kompatibilni sa polnim organima ljudi svog pola.

(dozvoljeno citiranje, stavljanje u potpis i sl)

Hetero parovi, ako nisi znao, ne guraju samo polne organe u polne organe. Oralno je moralno je bio,recimo, jedan od slogana u seksualnoj revoluciji. No kad porasteš i poćčneš da imaš seksualne odnose i sa devojkama možda nešto i shvatiš :P

Alex

Sve što je lepo nije i normalno.

Ja mogu da smažem celu tortu. To baš i nije normalno.

Gwydion

Quote from: Alex on 17-09-2009, 18:59:31

Savršeno. Upravo smo saznali da bi u kliničke testove za utvrdjivanje normalnosti trebalo uvesti i sposobnost da se smaže cela torta. JA sam recimo umeo da pojedem po tepsiju i po bureka, ali sam savršeno normalan tako da je vreme da malo prestaneš da lupetaš.

Alex

Quote from: Gwydion on 17-09-2009, 19:01:39

Savršeno. Upravo smo saznali da bi u kliničke testove za utvrdjivanje normalnosti trebalo uvesti i sposobnost da se smaže cela torta. JA sam recimo umeo da pojedem po tepsiju i po bureka, ali sam savršeno normalan tako da je vreme da malo prestaneš da lupetaš.

Gwydo ne živciraj se i pusti i druge ljude da nešto pametno kažu. Ti si ionako već sve rekao po više puta.

mac

Siledžije pedera se upravo kriju iza društvene svesti. Siledžija smatra da ispoljava društvenu normu i sprovodi društvenu volju time što šikanira homoseksualca. Kada bi društvo bilo blagonaklono prema homoseksualcima onda siledžija ne bi imao polaznu osnovu za svoj istup. Ispao bi "glup u društvu" kad bi šikanirao pedera.

Pingvine, slažem se da je sve na svetu relativno, ubih se to pričajući. Ali uklanjanje absoluta treba da brine vernike, a ne pedere.

Što se tiče nekompatibilnosti polnih organa kao argumenta u korist nenormalnosti, to je kao da ti od drveta promakne šuma. Da li se brineš za opstanak ljudske vrste ako društvo počne da posmatra pedere kao normalne ljude? Procenat pedera u populaciji je isti tokom čitave ljudske evolucije, jer su pederi normalna posledica mehanizma kojim se razlučuju polovi. Niko nije 100% muško, ili 100% žensko, nego smo svi negde između, ali većina gausovski (statistički) naginje jednoj grupi.

Gwydion

Quote from: Alex on 17-09-2009, 19:04:09
Quote from: Gwydion on 17-09-2009, 19:01:39

Gwydo ne živciraj se i pusti i druge ljude da nešto pametno kažu. Ti si ionako već sve rekao po više puta.

Rado, ali ti i tvoji drugari niste nikad ništa pametno rekli tako da...sorry

Milosh

Evo, mac je rekao tj. napisao nešto pametno. Za razliku od npr. tebe.

Alex

Quote from: mac on 17-09-2009, 19:05:01
Što se tiče nekompatibilnosti polnih organa kao argumenta u korist nenormalnosti, to je kao da ti od drveta promakne šuma. Da li se brineš za opstanak ljudske vrste ako društvo počne da posmatra pedere kao normalne ljude? Ne, svako ima pravo na subjektivno i pogrešno viđenje stvari.Procenat pedera u populaciji je isti tokom čitave ljudske evolucije, jer su pederi normalna posledica mehanizma kojim se razlučuju polovi. Isti je %, ovo drugo ne kapiram. Niko nije 100% muško, ili 100% žensko, nego smo svi negde između, ali većina gausovski (statistički) naginje jednoj grupi. 100% je muško ili žensko onaj ko je muško ili žensko. Mi smo ista vrsta, a ne dve različite da bi nas sličnosti činile drugima.

Tex Murphy

@tiha voda:

Znam za masu primjera kad su se cure ljubile i/ili držale za ruke i nijednoj nije ni dlačica s glave zafalila.
Genetski četnik

Alex

Quote from: Milosh on 17-09-2009, 19:07:49

Miloše, tebi mora da se neke stvari nacrtaju.

1. Ja sam tolerantan tip i dopuštam da ti misliš da je homoseksualizam normalan, kao i da sami homoseksualci misle da je to normalno.
2. Ja ne mislim da je to normalno.
3. Ja mislim da sam ja u pravu.
4. Moja tolerantnost iz tačke 1 ima granica, zato mislim za sve one koji za mene misle da sam glup, zbog stavova iz tačaka 2 i 3, da su budale.

Gwydion

Quote from: Harvester on 17-09-2009, 19:13:56
@tiha voda:

Znam za masu primjera kad su se cure ljubile i/ili držale za ruke i nijednoj nije ni dlačica s glave zafalila.

Naravno, to je zato što se lezbijke često šišaju do glave.

Gwydion

Quote from: Alex on 17-09-2009, 19:18:35

1. Ja sam tolerantan tip i dopuštam da ti misliš da je homoseksualizam normalan, kao i da sami homoseksualci misle da je to normalno.
4. Moja tolerantnost iz tačke 1 ima granica, zato mislim za sve one koji za mene misle da sam glup, zbog stavova iz tačaka 2 i 3, da su budale.

Ti nisi glup zbog tih tačaka. Ti si glup generalno, što se ontenzivno dalo videti počev od tvog lupetanja o Michael Jacksonu i lošeg ukusa po pitanju stripova, pa sve do ove teme.

Tex Murphy

QuoteCrkva je trebalo da uradi upravo suprotno od onog sto su zeljeli

Čovječe, ti govoriš ko da je Crkva tamo neka politička partija koja sad treba da se nadmudruje sa raznoraznim NVO i ostalim morončinama zarad nekakvih političkih poena. Alo, to je organizacija koja postoji dvije hiljade godina i postoji zbog DUHOVNIH potreba (nekih) ljudi. Kakvo crno podržavanje gej parade, znaš li ti uopšte šta u Svetom pismu piše o homoseksualnosti? Svjestan sam i ja da se svašta katastrofično dešava danas i da Crkva na raznorazne načine gubi autoritet (Pahomije, onda oni automobili i sl.), ali ovo bi zaista bio biser nad biserima.
Sad odoh da pogledam utakmicu, a onda ću dalje da pišem svoje briljantne i inteligentne postove kojima mogu da pariraju samo Alex i Pingvin  :mrgreen:
Genetski četnik

Alex

Quote from: Gwydion on 17-09-2009, 19:22:24
Quote from: Alex on 17-09-2009, 19:18:35

Ti nisi glup zbog tih tačaka. Ti si glup generalno, što se ontenzivno dalo videti počev od tvog lupetanja o Michael Jacksonu i lošeg ukusa po pitanju stripova, pa sve do ove teme.

Ja sam tebi prvi rekao da si glup.

Ovo je samo jadan postupak uzvraćanja, o ti tužno patetično biće.