• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 14 Guests are viewing this topic.

Eriops

Alex

Toliki postovi izvesne osobe, džabe.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Джон Рейнольдс

Voleo bih da mislim da je prevladao razum, ali matoro sumnjalo u meni ipak smatra da je prevladao strah od kritične mase. Naime, ako bi se dogodio sindrom 9. marta gde se neredi toliko otrgnu kontroli da se mora sačekati da se učesnici zamore, niko ne zna šta još može biti napadnuto tokom dana. RTS. Zgrada vlade. Skupština. Sedišta stranaka.

Postoji i još jedan detalj, a to je ideja da se protesti organizuju po mestima van Beograda dok je policija skoncentrisana u njemu. Ako se doda generalno nezadovoljstvo u narodu, parada bi dobila još jednu dimenziju 9. marta koji je počeo kao protest protiv TV Bastilje, a završio se faktički kao pokušaj obaranja vlasti.

Sa tom razlikom (realno gledano) da sada ne postoji niko ko bi, sve i da obaranje uspe, a naravno ne bi uspelo, zaseo na vlast. Ergo, samo bi vladao haos. Haos bi vlasti bio koristan, ali očigledno ne ovoliki. A  sad svi na svoje radne zadatke.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Son of Man

Ma bre Dzone, murija da je tela veruj mi obezbedila bi to, nego im ovako bolje pase jer mogu da kukaju svojim finansijerima kako su opet ugrozeni, to bre sve folirant do foliranta u toj gej druzini...

@Alex ili Gwydion- jel moze neko meni neukom da objasni ko je zapravo Gwydion, jer nisam ga izvalio do sad na forumu, a izgleda da je stara kajla po postovima ?

Hvala unapred  :)

slavko

Da su organizatori imali na umu stvarne interese ove populacije a ne političko guranje prsta u oko mogli su da ,recimo na Ušću,organizuju čitavu manistafestaciju sa piknikom pošto je lepo vreme i da privuku mnoge neostrašćenje da u prolazu vide i čuju nešto.Ovako će rezulati biti baš kao što sam ranije napisao.Politička upotreba se nastavlja.Bili su Cigani,sada homoseksualci,pitanje je samo ko će sledeći biti zlouptrebljen.

angel011

Pa, teško je dokazati da nisu ugroženi ako hoće da se mirno okupe - na šta po Ustavu imaju pravo, skup su prijavili, odobren im je - a onda država izjavi da ne može da im garantuje bezbednost.

Ako nisu ugroženi, zbog čega je uopšte potrebno jako obezbeđenje, i kako može da dođe do toga da država izjavi da zaštitu ne može da obezbedi?
We're all mad here.

Джон Рейнольдс

Da, Sine, murija bi mogla da pokrije samu povorku, naročito ako bi se tamo šetkao Čedomir ili neko od tih bilmeza koji izađu iz džipova samo da pokupe koji poen. Međutim, sam znaš kakav bi haos bio na obodima, a već sam napisao gore - ako bi postojala kritična masa, mete bi se mogle i promeniti. Na prvoj paradi napadnuto je sedište SDU i tu je bila opaka tuča sa kerovima, ispaljivana je i bojeva municija.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Son of Man

Nisam siguran, murija da je tela ona bi to sredila, jer nije ovo ista ona murija iz 2001. , meni ovo vise lici na neki dil izmedju paradasa i vlasti...

David

Steta, i sramota za tzv. "drzavu" i njene "organe", tzv. "Vladu", jer "ne mogu" da garantuju bezbijednost ucesnicima povorke (ne samo homo-orijentacije, nego i onim koji su strejteri, a bili bi u njoj) ...
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

džin tonik

bravo srbi, nek' se nose u vrazju mater paradirati.

Tex Murphy

A tu su i obligatorni B92 komentari:

Stidim se sto zivim u ovom tuznom gradu!
(mollica, 19. septembar 2009 13:37)

Srbistan nikako da postane Republika Srbija!
(Srbin, 19. septembar 2009 13:35)

Sloboda u Srbiji je bila na izdisaju, pritegli su je onim zakonom o medijima, a ovim cinom su je potpuno ugusili...Svaka ti cast Srbijo-ides dobrim putem na dno dna...
(Rade,Krusevac, 19. septembar 2009 13:35)

Otkazivavnje Povorke i odbijanje policije da obezbedi zaštitu predstavlja slom demokratije i pobedu diskriminacije. Odbranjenja je i tradicionalna srpska vrednost: hipokrizija! Crkva sataniše homoseksualce, a štiti sveštenike pedofile u svojim redovima.
(Nerminn, 19. septembar 2009 13:24)

itd.
Genetski četnik

angel011

Quote from: Son of Man on 19-09-2009, 13:53:03
murija da je tela ona bi to sredila

Seti se na šta je ličio Beograd kad je američki potpredsednik došao u posetu... Blokirane sve kritične ulice, preventivno pohapšeni oni na koje se sumnjalo da bi mogli da prave gluposti...

Slažem se, da su hteli, mogli su.

Ne znam samo zašto im odgovara da ispadnu nesposobnjakovići koji ne mogu da zaštite ni tuđe ni sopstvene državljane, nego se povlače pred huliganima koji mogu da rade šta hoće.
We're all mad here.

Tex Murphy

QuoteBeograd zaista nije spreman da bude svet...iako su za to spremni i Zagreb, i Ljubljana pa čak i Sarajevo...ipak su malo zapadnije od nas. Srbijo mene je sramota...
(mn, 19. septembar 2009 13:10)

Volio bih da onaj lik iz Litvanije i njima ispriča kako je prošao u tom "zapadnijem" Sarajevu.
Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: angel011 on 19-09-2009, 15:09:21

Seti se na šta je ličio Beograd kad je američki potpredsednik došao u posetu... Blokirane sve kritične ulice, preventivno pohapšeni oni na koje se sumnjalo da bi mogli da prave gluposti...

Ne znam samo zašto im odgovara da ispadnu nesposobnjakovići koji ne mogu da zaštite ni tuđe ni sopstvene državljane, nego se povlače pred huliganima koji mogu da rade šta hoće.

To znači da pajkani treba da maltretiraju poštene građane svaki put kad se neka budala iz inostranstva pojavi ili kad nekom svirne da održava nekakvu paradu?
Genetski četnik

David

Quote from: zosko on 19-09-2009, 15:05:16

Pa, nista, ostaje im onda "vas" Bregza, kao i proslog puta... xcheers

džin tonik

Quote from: David on 19-09-2009, 15:13:43Pa, nista, ostaje im onda "vas" Bregza, kao i proslog puta... xcheers

doci ce i nasih 5 minuta. sto kasnije, to intenzivnije.  ;)

Son of Man

Quote from: zosko on 19-09-2009, 15:05:16

Nek idu u Zagreb tamo su vec godinama dobrodosli  :evil:

Tex Murphy

E, da, a što se tiče ovog švedskog smrdljivog smrada koji se ovde nešto zgražava - baš me zanima jesu li u njegovoj Švedskoj palili zastavu te zemlje, kao što su to ovde planirali. Stoka.
Genetski četnik

džin tonik

cekajte, je li ovo sa zastavom ozbiljno???

raindelay

Quote from: Harvester on 19-09-2009, 15:28:32
E, da, a što se tiče ovog švedskog smrdljivog smrada koji se ovde nešto zgražava - baš me zanima jesu li u njegovoj Švedskoj palili zastavu te zemlje, kao što su to ovde planirali. Stoka.

Ih bre Harvi. Obrati paznju na drugu po popularnosti.  :|

http://burntflag.com/
I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

Son of Man

ma nema sanse da bi imali muda da zapale zastavu, to su samo talasali jer su znali da ce da odustanu od parade, pa najbolje da su to kao danas odlucili...kontam da su to i planirali...

David

Nema potrebe da je pale (a palili su i nju prije, mnogo puta ovdje po trgovima), bar ne povodom svdskog Prajda, jer se zadnja, proslogodinja Parada ovdje odrzavala 4-5 dana u Sthlm-u, bez izgreda (u obezbjedjenju su ucestvovali i pripadnici ovdasnje AFA-a, fakticki ilegalni, ali za njima nije bilo potrebe), sa programom koji je ukljucivao nastupe bendova, filmske projekcije, pozorisne prestave i sve ostale moguce atrakcije all days long.
Gradski i drzavni praznik, takoreci. Uporediti to sa situacijom u Srbiji, molim lijepo.

džin tonik

David

Oni to vole da rade u krugovima svojih porodica ("normalnih", za komsiluk i sire), samo im se ne zna tacan broj... ;)

džin tonik

steta, znas kakva su vremena: nije bitno sto se slavi, bitno je da se konzumira. gay-pride, bozic, uskrs, pedofilija, nekrofilija, halloween, nikolaus, lucija...

angel011

Quote from: Harvester on 19-09-2009, 15:13:04
Quote from: angel011 on 19-09-2009, 15:09:21

To znači da pajkani treba da maltretiraju poštene građane svaki put kad se neka budala iz inostranstva pojavi ili kad nekom svirne da održava nekakvu paradu?

Ako je to jedini način da se spreči da neki drugi pošteni građani (recimo, strani državljani, ili oni koji bi da održavaju paradu, na šta po zakonu imaju pravo) budu unakaženi od batina, da.
We're all mad here.

Genome

E tako. Pedercine nece smeti da paradiraju hahahaha.

Al mozete uek da odete do Zagreba, jer Zagreb je evropsko grad eto ;)

Nama takve pederske evropske vrednosti ne trebaju.
Mudraci će biti osramoćeni, prestravljeni i uhvaćeni u zamku. Gle, oni prezreše riječ Jahvinu! A njihova mudrost - što im koristi? - Jr 8,9

angel011

Tebi, očigledno, ne treba ni pismenost.
We're all mad here.

Eriops

Nasa policija je daleko od kvalitetne, ali ni najbolje svetske policije nisu garant apsolutne sigurnosti. Amerika ima x tajnih sluzbi, pa je dozivela 11. septembar.
Sta su trebali uraditi u centru grada, blokirati sve ulice, iseliti privremeno gradjane iz svojih stanova, narediti im da spuste roletne, sta ? Rizik je bio ogroman. Jel trebalo neko da pogine, da bi se po svaku cenu istero kapric jedne manjinske grupe ?
I jeli nam to potrebno, neki mini rat na ulicama Beograda, zato sto neko po svaku cenu hoce da saopsti drustvu s kim spava ?
Ta gospodjica iz lezbo organizacije svaki drugi dan na tv, sastaje se sa Tadicem, Cvetkovicem.. mogu li ja kako doci do njih, i drugi ljudi koji nisu gej, imamo mozda i mi problema koje bi im izlozili..
Dobro da je taj cirkus otkazan.

angel011

Nije nam potrebno ni da država javno prizna kako nije u stanju da svojim građanima obezbedi Ustavom garantovana prava.
We're all mad here.

Gwydion

Najpre, nestao je moj post koji je postavljen ovde rano jutros u koijem sam napisao da će predložiti Ušće, a da je, ako to organizatori ne prihvate, u igri crkvena litija koja bi bila zakazana u isto vreme i na približnim lokacijama. Dalje, ovo je u osnovi pokazalo, skupa sa Djilasovim izjavama, da u DS jača sve više jedno tvrdo nacionalističko krilo koje je bliže narodnjacima nego Djindjiću. Da hoće mogu da obezbede bilo koga. Ovi što su se bunili, to su sve glasovi onih koji su veoma dobro kontrolisani i usmeravani od strane države. Tj nekih njenih organa koji su ih i napravili. nema navijačke grupe, ozbiljnije, koja nije pod kontrolom. Isto važi i za ove desničare. Samo nekad ih puste niz vodu, kao recimo, Davidovića ili svojevremeno Šešelja. pa ih posle ponovo uzmu pod svoje jer su korisni. Kao već pomenutog Šešelja. Sve u svemu, ovo je veliki poraz države i još jedan dokaz da je Tadić populista. A činjenica da je meni nestao post u kojem sam rekao delom ovo isto govori da su i ovde neki postovi veoma nepoželjni i da postoje cenzorske makaze koje ne daju da se  kaže pozadina tih grupa.

Tex Murphy

Quote from: angel011 on 19-09-2009, 17:25:57
Nije nam potrebno ni da država javno prizna kako nije u stanju da svojim građanima obezbedi Ustavom garantovana prava.

Naravno da nije potrebno kad se to oduvijek zna. Država koja može da obezbijedi svim građanima sva Ustavom garantovana prava NE POSTOJI.
Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: Gwydion on 19-09-2009, 17:36:09
Najpre, nestao je moj post koji je postavljen ovde rano jutros u koijem sam napisao da će predložiti Ušće, a da je, ako to organizatori ne prihvate, u igri crkvena litija koja bi bila zakazana u isto vreme i na približnim lokacijama. Dalje, ovo je u osnovi pokazalo, skupa sa Djilasovim izjavama, da u DS jača sve više jedno tvrdo nacionalističko krilo koje je bliže narodnjacima nego Djindjiću. Da hoće mogu da obezbede bilo koga. Ovi što su se bunili, to su sve glasovi onih koji su veoma dobro kontrolisani i usmeravani od strane države. Tj nekih njenih organa koji su ih i napravili. nema navijačke grupe, ozbiljnije, koja nije pod kontrolom. Isto važi i za ove desničare. Samo nekad ih puste niz vodu, kao recimo, Davidovića ili svojevremeno Šešelja. pa ih posle ponovo uzmu pod svoje jer su korisni. Kao već pomenutog Šešelja. Sve u svemu, ovo je veliki poraz države i još jedan dokaz da je Tadić populista. A činjenica da je meni nestao post u kojem sam rekao delom ovo isto govori da su i ovde neki postovi veoma nepoželjni i da postoje cenzorske makaze koje ne daju da se  kaže pozadina tih grupa.

Jesi li siguran da si kliknuo na "Post" prije nego što si zatvorio prozor?
Genetski četnik

Gwydion

Quote from: Harvester on 19-09-2009, 17:42:44

Jesi li siguran da si kliknuo na "Post" prije nego što si zatvorio prozor?

Naravno. Sad, ja ne mogu da kažem da je to neko obrisao. Znam da se na forumima nekad desi da postovi nestanu bez da oni koji imaju mogućnost brisanja to i urade. Ali me čudi kako baš post u rano jutro gde ja kažem sve ovo, kao i to da oni koji se bune protiv parade ne rade ništa što im ne dozvole "neki". Da je neko hteo dase buni bunio bi se recimo kad je bio Bajden. Ne verujem da postoji grupa u Srbiji koju u tom momentu policija ne bi efkasno razbila? Samo tada im i da su hteli to niko ne bi dozvolio. Ovo je procena dela države da se ovo ne dozvoli, kako i zašto je drugo pitanje, pri čemu nije bilo jake političke elite koja bi stala iza toga. Nastup Bože Prelevića na B92 je jasno dao do znanja da parada neće biti dozvoljena. meni je bar to u tom momentu bilo jasno. Sad ja neću da pričam previše, ali da Crkva ne bi zakazivala litiju, ovi su to lepo zabranili i tako izbegli da sestvari još više zakomplikuju.

Alex

Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Tex Murphy

Gvidione, ČISTO sumnjam da ti je neko obrisao post. Ovde su i mnogo drastičnije stvari ostale netaknute. Vjerovatno je bio neki glitch sa forumom.
Genetski četnik

Alex

Quote from: Harvester on 19-09-2009, 17:54:28
Gvidione, ČISTO sumnjam da ti je neko obrisao post. Ovde su i mnogo drastičnije stvari ostale netaknute. Vjerovatno je bio neki glitch sa forumom.

Zvali su i Tadić i vođa dr opozicije Voja da se obriše. Boban nije imao izbora.

acaciA

Najpre, nestao je moj post koji je postavljen ovde rano jutros u koijem sam napisao da će predložiti Ušće, a da je, ako to organizatori ne prihvate, u igri crkvena litija koja bi bila zakazana u isto vreme i na približnim lokacijama.

Misliš na ovaj:
Quote from: Gwydion on 19-09-2009, 04:08:39
Imam neki osećaj da će pokušati da paradu ili otkažu, il ida je prebnace na neko drugo mesto. Recimo na Ušće...jedna od opcija je da se crkva, kako se čuje iz tu i tamo, aktivira i zakaže litiju kroz Beograd zbog koje bi ovi tražili da se parada premesti na neko drugo mesto. Sutra će sve biti jasno...

Gwydion

Quote from: acaciA on 19-09-2009, 17:57:21
Najpre, nestao je moj post koji je postavljen ovde rano jutros u koijem sam napisao da će predložiti Ušće, a da je, ako to organizatori ne prihvate, u igri crkvena litija koja bi bila zakazana u isto vreme i na približnim lokacijama.

Misliš na ovaj:
Imam neki osećaj da će pokušati da paradu ili otkažu, il ida je prebnace na neko drugo mesto. Recimo na Ušće...jedna od opcija je da se crkva, kako se čuje iz tu i tamo, aktivira i zakaže litiju kroz Beograd zbog koje bi ovi tražili da se parada premesti na neko drugo mesto. Sutra će sve biti jasno...

Da, baš taj. Izvinajvam se administraciji ako stoji, a ja ga nisam video. Moja greška.

Alex

Quote from: acaciA on 19-09-2009, 17:57:21

Misliš na ovaj:

Srećom napravljene su kopije.

Gwydion

A sad što se tiče toga oko paljenja zastave. Neko na Facebook napravi grupu koja navodno podržava paradu, pri čemu se kaže da organizatori ne znaju ko je ta osoba. Onda ta osoba najavi paljenje zastave? Ok, ali kakve to ima veze sa programom dešavanja? Ako neko ko nije na ovom forumu niti zna ikog sa ovog foruma napravi Facebook grupu podrške Znaku sagite i onda najavi da će na Bobanovom gostovanju, negde, biti spaljivane knjige ovih ili onih autora, da li to ima veze sa Bobanom ili bilo sa kim sa ovog foruma? Ne bih rekao. Toliko o tome :D
Sve u svemu ovo je sve samo još jedan veliki korak unazad i ka jednom gorem životu.

Alex

Bolji život je ionako prečesto repriziran.

raindelay

Quote from: Gwydion on 19-09-2009, 18:02:08
...
Sve u svemu ovo je sve samo još jedan veliki korak unazad i ka jednom gorem životu.

Resistance is futile.  xjap

I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

Джон Рейнольдс

To što su izbegnuti neredi, žrtve i materijalna šteta svakako je veliki korak nazad. Quo vadis, Serbijo? Obično si dosad srljala u takve stvari, šta je sad ovo?

#Τζούτσε

Son of Man

Duboko sam razocaran, mesecima sam ceko ovaj dan  :(

scallop

Vidim da ovaj izopačeni topik polako ide svome kraju. Moraću da se potpuno složim da je gubitnik država, ali i narod u celini. Naravno, gubitnici nisu akteri ove ujdurme. Na neki način, gubitnik je i homoseksualna populacija, jer je prljavo iskorišćena, a potom gurnuta u stranu. Za neku drugu priliku ili nepriliku.

Možda će dobitak biti neki zakon protiv huliganskog organizovanja, ali to bi odgovaralo državi i narodu, pa bih lako posumnjao u to. Neobično je da se Gwydion uključio u raspravu sa "nekim Schreckom koji je lepio antigej plakate, pa od nabildovanih gejeva dobio batine". Uz zaključak da jedan šamar na paradi znači stipendije iz Evrope. Započeo je raspravu pričom o šamaru, sa kojom sam je ja završio. To je bila početna navlakuša.

Igrom slučaja, rasprava je započela na dva topika, Bobanov "Prepoznajmo nevolju na vreme" od 20.08 i Ghoulov "GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!" dan kasnije. Ispalo je da je Bobanov topik privukao više pažnje, malo ozbiljnog obrazlaganja, malo zabune, malo zezanja. Uobičajeno. Ugasio se 28.08. Mirno. Ispostavilo sa da to nije topik za paljenje vatre. I drugi je nekako zgasnuo 03.09. Milosh je dotle izjavio "Eto kako malo je potrebno da ovaj topik postane veoma... veseo". Sin je nešto malo džarao šibicom, Ghoul i Harvester su se prepucavali čija je analogija bila bolja (Ghoulova je bila bolja). Ja sam se uključio sa babama iz Cvijićeve... Očigledno je tada neko zaključio da je topik preuranjen ili su se buduće zaraćene strane povukle da pripreme strategiju. Tek 13.09. buknulo je nanovo.

Prva dva dana je još kojekako. Pričamo o usvajanju. Tupljenje o ciljanom uticaju homoseksualnih "roditelja" pokušavam da svedem na slučajno zaticanje roditelja u seksu. I nenamerno ostavlja posledice. Gwydion još "dobija uputstva". Eh, 15.09. je D day. Gwydion tog dana napabirči 16 postova. "Iritiran" je. Naši standardni "ekstremisti" reaguju. Još ima zajebancije, ali se sad uvode i politika, stavovi, mišljenja... Pojavljuju se i Genome i Slavko. Mene još tu nema. Tek 17.09. potvrđujem Slavkov post koji govori o "skretanju prsta", o sakupljanju poena, europejskim integracijama i EXIT-u. Ujedno tvrdim da od zemlje pravimo cirkus. Pominjem Gwydiona i tog trenutka počinje sumanut obračun (kao najebao sam), pežorativi kao "glupan", gomila slovnih grešaka... Rasprava odlazi u tip ad hominem (što bi rekli naši elitisti). I Alex je glup, Džon Rejnoldsu - sikter.

Tu Genome odvaljuje glupost sa šmajserom. Ovo napominjem jer je kasnije iskorišćeno da se meni pripiše da sam to potvrdio. To je zlonamerna laž i Gwydion pokazuje svoju fašističku vizuru i istu stavlja u svoj potpis. Uzgred, i Boban je, znatno ranije, odvalio za "vešanje na Terazijama", pa ništa. Ja pokušam da smirim Genoma, nisam jednom nekog neutralisao. Miloš primećuje samo jednog fašistu. Genome postaje neugodan, na šta od Miloša dobijem "Eto, šta sam ja kazao!" Ja mu napominjem da vidim bar dvojicu i prebacujem mu što u već neugodnim situacijama koristi mene kao jogi dušek. (Njemu je svejedno.) Sad dobijem ono što je Miloš "dozvao". Gwydion replicira meni? Usput dobijem epitete: licemerje, impotencija, nema morala nema etike, nedostatak opšteg obrazovanja...

Sad je već 18.09. Rejnolds primećuje "neodređenosti" tvrdnji Gwydiona, a ovaj zapita Rejnoldsa "Ti razmisli kakav si ti čovek?" Javlja se i David da i on pokaže prstom na mene i neslaganje sa mojim izjavama. Mojne! Gwydion postaje "gradski sekretar jedne partije"! Pa šta, ja sam predsednik moje partije, imam jednog člana i dve frakcije.

Danas je Parada otkazana. I topik riknjava. Ostaće gorak ukus sa kim ovde imamo posla.

Budući da me je prisilio da Bobanov i Ghoulov topik pređem, kao gradivo, od početka do kraja, ja sad tvrdim:

Gwydion je lažov, provokator, skupljač poena za svoju partiju po forumima, neznalica arheologije i istorije. Baš me jede partije koje u svojim redovima okupljaju takav talog.

Možda sam dužan delimično izvinjenje Davidu, ali me je njegov način delanja na forumu naterao da reagujem onako kako sam reagovao jednom prilikom. Njegov jedini konkretan doprinos na forumu bila je jedna wiki priča o švedskom selu u Rusiji, što je premalo, jer se ni ona nije dobro održala.

Oni koji su skloni da mi ne veruju mogu da pokušaju da nađu moj neprimereni post. Izazivam. (Ne važi za Genoma, jer je i on provokator, ali sa druge strane.)
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Milosh

Quote from: scallop on 19-09-2009, 20:23:28Moraću da se potpuno složim da je gubitnik država, ali i narod u celini.

Slažem se.

Quote from: scallop on 19-09-2009, 20:23:28Njegov jedini konkretan doprinos na forumu bila je jedna wiki priča o švedskom selu u Rusiji, što je premalo, jer se ni ona nije dobro održala.

Tamo na delu foruma gde se priča o muzici imaš jedan broj njegovih postova, od kojih su neki sasvim korisni (preporuke nekih bendova i sl.), ako te to zanima...

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Milosh

p.s. Nikad nisam rekao da mi je svejedno (u vezi čega?), ali već sam navikao da me ljudi ne razumeju, tako da nije to toliko ni bitno...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

džin tonik

vratit ce se oni...

nedavno sam sjedio na metar naspram dva homoseksualca. jedan (pretilan, pomalo zapusten) sjedi i spava, drugi, nekako hipijevski okicen, besprijekornog tijela, misicav, drzi ruku ovome na nozi. prenaglaseno zvace zvakacu i "pucketa" istom. dajem im oko 40 godina. nakon odredjenog vremena budi uspavanog, strastveno se ljube, grle, maze, te uskoro dizu i odlaze. oko njih neprirodna tisina. nimalo prijatan prizor. ne razumijem sto im to treba.