• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Savajat Erp

Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

akhnaton

ne pucaj šinko, dok im ne vidiš beonjače
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

Savajat Erp

- А шта си ти урадио?
- Поломио сам их!! Овај, само сам седео и ронио горке сузе.

pokojni Steva

Kako misliš da te šćapim ako stalno skakućeš?!
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Ygg

-Izvini, druškane, šta to znači ta besmislica da će Zemlja nestati?
-Baš se spremam da je dignem u vazduh. Zaklanja mi pogled na Veneru.
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

pokojni Steva

Idem ja kući u Gvadalaharu, tamo kante uopšte ne govore.

Plottz

subota 14

Plut

Zemljani su neka mnogo brbljiva bića.

pokojni Steva

Loni

Plut

Savajat Erp

-Здраво, цвеће! Здраво, птичице!
-Умукни и понашај се како приличи твојим годинама!!!

Plottz

subota 14

Vampirella

Pa, vi se ovdje zezate. :? Kako lijepo... ;)
Satan my master.

akhnaton

Plottz

Mislijo sam da je ANDERE ariba,kad ono ladno cvrc???
subota 14

Savajat Erp

шта ме брига за последице кад сам богат!

mac

Savajat Erp

значи ти би да се вратиш на причу о геј паради? зар није боље сачекати следећу годуну у ово време, кад се страсти поново узбуркају? или не можеш да се сетиш ниједног цитата, па се осећаш запостављено?  :lol:

pokojni Steva

akhnaton

Učinilo mi se da sam video cica macu....?????!!!!! Jeste jeste video sam cica macu!!!!

Ovaj prstić kaže mama, ovaj prstić kaže tata, ovaj prstić.... oops nema više prstića!!!!

Tex Murphy

Meče, ovo su engleski citati a ne naši.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

raindelay

Harvi, ostavi Mac-a na miru. On ima svoj dnevni broj postova koji moraju biti sa wikipedie i poštuj to. Njegova ljubav prema wikiju veća je i od Mehine prema krekdu i Biljani Srbljanović zajedno, što ,priznaćete, deluje kao nemoguća misija.
I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

raindelay

Harvi, ostavi Mac-a na miru. On ima svoj dnevni broj postova koji moraju biti sa wikipedie i poštuj to. Njegova ljubav prema wikiju veća je i od Mehine prema krekdu i Biljani Srbljanović zajedno, što ,priznaćete, deluje kao nemoguća misija.
I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

mac

U redu, ako ne možeš da ih pobediš, pridruži im se...

Meho Krljic

Quote from: raindelay on 22-10-2010, 23:49:45
Njegova ljubav prema wikiju veća je i od Mehine prema krekdu i Biljani Srbljanović zajedno, što ,priznaćete, deluje kao nemoguća misija.

:| :| :|

Đole je moj drug.

Plut

Savajat Erp

натраг на пројектовање...

pokojni Steva

Savajat Erp

...а ја сам био мува.

SIMERIJANAC

Шест месеци затвора за вређање полицајаца на Паради поноса

Милан Вацић и Милан Рус, који су током "Параде поноса" вређали полицајце на дужности, осуђени на шест месеци затвора, две године условно. Продужен притвор двојици припадника "Образа".

Први основни суд у Београду осудио је Милана Вацића (19) и Милана Руса (19) на шест месеци затвора, условно на две године, због кривичног дела ометања службеног лица у обављању службене дужности, током "Параде поноса". Вацић и Рус су псовкама вређали полицајце који су обезбеђивали ту манифестацију.

Вацићу, рођеном брату вође покрета "1389" Милоша Вацића, и Русу суд је, по изрицању пресуде, укинуо притвор у којем су провели нешто више од месец дана.

Њих двојица су, због пребукираности београдског Окружног затвора, били у притвору у Пожаревцу. Они раније нису осуђивани, што им је суд узео у обзир као олакшавајућу околност, приликом одлучивања о казни.

Условна осуда значи да ће, ако у року од две године учине неко кривично дело, одмах бити упућени на издржавање затворске казне на коју су данас осуђени.

Данашња пресуда је прва коју је Први основни суд у Београду изрекао изгредницима који су 10. октобра правили нереде по Београду.

Припадницима "Образа", Дамиру Грбићу и Крсти Миловановићу, који су ухапшени 10. октобра, због сумње да су организовали нереде, Виши суд продужио је притвор.

Притвор је обојици продужен због постојања опасности да би могли да понове кривично дело, а Миловановићу и због постојања тешких околности под којима је дело извршено и запрећене затворске казне веће од 10 година, изјавила је Душица Ристић, портпарол суда.

У притвору ће, још месец дана, остати и Младен Милосавац звани Босанац, који се сумњичи да је током нереда предводио тзв. земунску групу, такође због опасности да би могао да понови кривично дело.

Због изазивања нереда током "Параде поноса" воде се кривични поступци против више од 150 изгредника.

У саопштењу које је поводом пресуде Вацићу и Русу издао покрет СНП Наши 1389 наводи се да су Вацић и Рус су провели 32 дана у затвору у Пожаревцу јер су, према оптужници, 10. октобра на Новом Београду викнули из аутомобила у покрету ,,педери" групи полицајаца која се налазила у близини полицијске станице Нови Београд.

,,Српски народни покрет Наши 1389 сматра пресуду политичком јер у поменутом случају није било никаквог кривичног дела а једини разлог што су Вацић и Рус ухапшени био је тај јер је реч о брату истакнутог активисте Наши 1389. Није било правог основа да се њима двојици одреди притвор јер је реч о студентима који до сада нису никада били осуђивани.

Јасно је да се иза хапшења, решења о притовору и пресуде Милану Вацићу крије покушај диктаторског режима да на било који начин повеже организацију Наши 1389 са догађањима у центру Београда 10. октобра, иако се наводни напад на службена лица десио на Новом Београду, како би то било искоришћено за наставак медиског линча који се већ годину дана врши над Покретом. Да ли је случајност да је прва окривљујућа пресуда донесена баш против брата Мише Вацића?

СНП Наши 1389 подсећа да се у тадићевим затворима налази још неколико стотина недужних младића којима се на најбруталније начине крше људска права а да је многима од њих, без икаквог реалног основа, притвор продужен за још месец дана", наводи се у саопштењу Информативне служба СНП Наши 1389.

NSPM

Truman

"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

slavko

Vidi se da nam se sudstvo oporavilo!

Alexdelarge

u politikinom magazinu danas izasao tekst predraga markovica "gej junaci iz srpske proslosti" gde se izmedju ostalog kaze kako se kralj petar prvi zalio da mu mika alas pecati sina djordja odastrag. xuss
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Savajat Erp

исти текст је био и у Плејбоју и то пре неколико месеци и исто се помиње "печатење"...због тога је Ђорђе и склоњен од јавности.

varvarin

Ja mislio da je sklonjen jer je ubio posilnog - nokautirao ga, da je momak glavom udario ivicu nekog nameštaja...

Savajat Erp

Пих! Одкад се због ситница као што је убиство из нехата неког пучанина разлог за склањање принца од јавности?  :lol:

Plut

Quote from: Savajat Erp on 21-02-2011, 17:37:55
Пих! Одкад се због ситница као што је убиство из нехата неког пучанина разлог за склањање принца од јавности?  :lol:

:!:

Loni

Oh neeee.

Izgleda da su počeli da najavljuju paradu i za 2011.
Joj, pa sad sve ponovo...

Podržavam lgbt-ovce, kao i sve ostale, ali te vođe...?
Što mora svake godine?!

Jednom kad pobediš u naumu, onda malo odmoriš pa sledeći put pređeš na neki drugi vid borbe, drugi vid strategije...

Джон Рейнольдс

Pa moramo i mi, drugopozivci, da se iskažemo.  :lol:
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

angel011

Quote from: Lom on 22-02-2011, 00:34:20
Oh neeee.

Izgleda da su počeli da najavljuju paradu i za 2011.
Joj, pa sad sve ponovo...

Podržavam lgbt-ovce, kao i sve ostale, ali te vođe...?
Što mora svake godine?!

Jednom kad pobediš u naumu, onda malo odmoriš pa sledeći put pređeš na neki drugi vid borbe, drugi vid strategije...

Zar nije ideja da se parada održava svake godine?
We're all mad here.

Stipan

Quote from: angel011 on 22-02-2011, 12:55:04
Zar nije ideja da se parada održava svake godine?

Svake godine patriote VS. lgbt.
Dođe mu k'o državno prvenstvo.

Albedo 0

Dobar je ovaj Lomi, on mislio da neće više biti parade do 2020. :lol:

Tex Murphy

Pitam se kako ove godine planiraju da organizuju prevoz kućama :-)
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Stipan

Ambulantnim kolima, pretpostavljam?

angel011

Ja bih radije da ambulantnim kolima voze patriJote koje ih napadaju.
We're all mad here.

Stipan

A što ih ne bi sve čoporativno spakovali?
Ekonomičnije je.

Meho Krljic

Ali nije bezbedno jer je odnos barem pet prema jedan u korist agresivnije ekipe.